TeamHondaTurkey.Com
MULTIMEDIA => Fotoğraflar => Konuyu başlatan: Korayy - Mayıs 02, 2009, 10:26:59 ÖS
-
Burada kaç kişiyiz merak ettim....
-
1-ben :D
-
BENN
-
fakat konu yanlış yere açılmış
-
deme......:) zati baksana üç kişiyizzz
-
benle 4
-
Arkadaşlar tüp taktırmayı düşünüyormusunuz? :) Ben 1 aydır düşünüyorum ama karar veremedim henüz...
-
bide ben varımm
-
Arkadaşlar tüp taktırmayı düşünüyormusunuz? :) Ben 1 aydır düşünüyorum ama karar veremedim henüz...
Daha önce ve halada bununla ilgili bir konu açıldı farklı fikirde olanlar var, ama ben pek taraftar değilim.Motor perpormansını uzun vadede düşüreceğine inanıyorum. Şuan 100 TL yakıtla 330 km yol yapıorum kat iptali,komple egsoz ve short ram kitle ;)
-
biraz salça olucam ama :) murat abi senin arabada brembo kit mi var yoksa sadece kapak mı
-
ben tüp taraftarı değilim arabanın garanti kapsamını çürütüyor bence tekrar düşün
-
biraz salça olucam ama :) murat abi senin arabada brembo kit mi var yoksa sadece kapak mı
yok kapak kardeşim sadece. Ama turboyu taktırınca inşallah olacak brembo ozaman ;)
-
bende geldim millet
-
yaa arkadaşlar beni bi sorunum var arabam ı-shift aracı hafif rampada par etmek çok zor araba ya birden fırlıyo yada kalkmıyo debriyaj dediler 1.500 tl para verdim yine aynı ama normal dediler bide vites N deyken titriyo ama biraz fazla nedeni ne olabilirki yani normal mi bu
-
bozleeeee sen satıyorsun güzelim arabayı gördum senın ılanı :) hayırdır kardeşim ya bu titreme işi bendede var geriye taktıgımda yada viteste gaza basmazssam titriyo ama arada yapıyo bakımdan 40000 bakımını yenı yapıldı degısmeyecek parcaları bıle değiştirdim arada yapıyo gıcık oluyom titrek kalacak arabanın ismi
-
valla koray araba çok güzel ama o sorunu beni deli ediyo anlatamam sana bide debriyajı değiştirelim geçer dediler 1500 tl para aldılar aynı verdiler arabayı sonrada bu normal yapıyo bunlar dediler çıldırdım yaaa arabayı park edemiyorum artık ya bi anda fırlıyo yada titriyo stop edecek sanıyorum be bu ı-sıftı icad edenin .........
seninde öylemi vites boştaykende titriyo benimki sende varmı
-
yok kapak kardeşim sadece. Ama turboyu taktırınca inşallah olacak brembo ozaman ;)
bide aynaları ufaltmak lazım çok büyük aynaları var allah muhafaza makasta çarpıp kırılabilir
puhahhahaa
-
bide aynaları ufaltmak lazım çok büyük aynaları var allah muhafaza makasta çarpıp kırılabilir
puhahhahaa
aynen bide T5 yol vermezse hepten çarpar yani :D arıorum zaten bulayım bir ayna değiştiricem kesin ;)
-
valla koray araba çok güzel ama o sorunu beni deli ediyo anlatamam sana bide debriyajı değiştirelim geçer dediler 1500 tl para aldılar aynı verdiler arabayı sonrada bu normal yapıyo bunlar dediler çıldırdım yaaa arabayı park edemiyorum artık ya bi anda fırlıyo yada titriyo stop edecek sanıyorum be bu ı-sıftı icad edenin .........
seninde öylemi vites boştaykende titriyo benimki sende varmı
bozlee geri vitesteyken az gazda yada ileri vites gaz pedalına basmassam bır tıtreme oluyo iki gundur basladı su an sehirdışındayım gidince ilk işim göstermek. Sanzuman olayı bıraz değişik bu araçta o yüzden 1.4 otomatigi cıkardılar senın anlatıgın kadarıyla oylede surulmez araba gıcık olur insan. Benim sana tavsıyem iyi bir servis servisleri kötülemıyorum ama bizim aracımız bıraz farklı ve fazla yok ondan anlayana pek fazla rastlanılmıyor. Ben aracı ikinci el aldım benden önceki sahibi servise götürmüş ama onların hatalarıda ankara efe honda düzeltti. Sende yolun ankaraya düşerse Efe hondayı tavsoye ederim peynirekmek gibi sorunlarımı çözuyorlar umarım az yardımım olmustur sana:)
-
sağol koray kardeş ilgilenmen yeter ama hangi servise gitsem normal diyo artık böyle kabul edicez fakat arabaylada ne zaman otobana çıksam herşeyi unutuyorum müthiş bi keyif veriyo tek sorunum park ederken o kadar titremede debriyaj mantığından oluyomuş sonuçta araba otomatik değil debriyaj var normal viteste gaza basmadan debriyajı bırakınca nasıl titriyo buda öyle ama sanırım devir biraz yüksek olsa bu sorun olmaz diye düşünüyorum çünkü benimki boştaykende devir düşük gibi titriyo.
sanırım otomatik vites olsaydı da gaza basınca bu zevki veremezdi
-
efe hondanın sahibi hemşerim biraz paragözdür ama anlar arabadan benim tavsiyem istanbula uğrarsan honda parka git oarada her şeyin çözümü var
-
bozlee olurmu oyle iş bu demekkı bır parcada olan sorun benımkınde neden yok bır arkadasımdada boyle sorun olmustu iki defa baskı balata değiştirdi sonunda düzeltirdi bence servis olayı hala derim düzelecek bir sorun
-
ben istanbuldayım zaten honda marmarada yaptırdım ama adamlar pek anlamıyo honda parka bi gidicem haftasonu sizi haberdar ederim ilginize teşekkürler arkadaşlar
-
KORAY SENİN ARABAYI PARK EDERKEN YADA RAMPADA SORUN YAŞIYOMUSUN YANİ ANİDEN FIRLAM YAPIYOMU YADA GAZA AYAR YAPAMADIĞIN OLUYOMU
-
bütün i-shift hblerde olan sorun bu :D
-
sen 46000 tl para ver en klasına takıl ama rampalarda el fireniyle kalk rezillik bu yaaa
honda ayıbını sürücü hatası deyip kapatmaya çalışıyo ama hakkatten bu arabayla gözümden düştü
(çokmu ağır konuştüm üzülüp ağlarlarmı acaba :))))))))))))))
-
ağlamazlarda sen park hondaya gösterirsen zararlı çıkmazsın:dgüven bana
-
ben öyle bir fazla sorun yaşamıyorum ama vites geçişlerinde gaz kesıyo ama oyle titreme filan yok bir iki defa yaptı takip ediyorum cok keyifli sürüyorum nazar deymesin :) park ederken ani kalkıs titreme olmuyo biraz relax basacaksın dun kardeşim park edeyim dedi gaza basınca fırladı tampon çizildi :)
-
GREENDAY PARK HONDAYA GİTTİM AMA BAKMAK İÇİN BİLE 160 TL PARA İSTEDİLER HESAPTA GARANTİSİ VAR ARABANIN.GEÇMİŞ OLSUN KORAY İÇİM CIZLADI BEEEE ÇOK MU ÇİZİLDİ
-
lanet herifler ben bedavaya baktırmıştım babam sayesinde köylüsü çıktı banada bedavaya baktılar
-
YA BEN ANLAMIYORUM BU GARANTİ NE İŞE YARIYO NE SÖYLESEN O KAPSAMDA DEĞİL YA DA KULLANICI HATASI DİYOLAR ARIZA TESPİTİ İÇİN BİLE PARA İSTİYOLAR BU NASIL İŞ YAAAAA
-
arkadaşlar arabaya yine bi program attılar sanırım düzeldi yadi umarım bozulmaz yine ama hondanın garanti olayı tamamen fos çıktı yani bi örnek otomatik arabada debriyaj balatasının 16000 km de bitmesini kullanıcı hatası diyolar ya otomatik arabada debriyaj mı varki ben buna ayar yapim aşınmasını engelliyim çok komik ya bikaç şey daha zaten servis bile diyo garantiye güvebme o servise gelmen için tuzak sadece diye neyse ben yinede arabamı seviyorum tabi yine bozulmazsa
-
arkadaşlar arabaya yine bi program attılar sanırım düzeldi yadi umarım bozulmaz yine ama hondanın garanti olayı tamamen fos çıktı yani bi örnek otomatik arabada debriyaj balatasının 16000 km de bitmesini kullanıcı hatası diyolar ya otomatik arabada debriyaj mı varki ben buna ayar yapim aşınmasını engelliyim çok komik ya bikaç şey daha zaten servis bile diyo garantiye güvebme o servise gelmen için tuzak sadece diye neyse ben yinede arabamı seviyorum tabi yine bozulmazsa
programı nerde attılar acaba bilgi verebilirmisin ...
-
marmara honda da attılar
-
Tşk...
-
Merhabalar,
Birkaç güne kalmadan bende aranıza katılabilirim. 2. el bir kaç araç buldum aslında ama kıyaslamalar yapıyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir araç varsa bildirirseniz memnun olurum.
Saygıarımla.
-
ben öyle bir fazla sorun yaşamıyorum ama vites geçişlerinde gaz kesıyo ama oyle titreme filan yok bir iki defa yaptı takip ediyorum cok keyifli sürüyorum nazar deymesin :) park ederken ani kalkıs titreme olmuyo biraz relax basacaksın dun kardeşim park edeyim dedi gaza basınca fırladı tampon çizildi :)
bahsettiğin öne yığılma olayını her i-shift kullanıcısı gibi bende yaşıyorum arabamın en sevmediğim yanı
-
benim gibi 1.8 i-shift kullanıcısı arkadaşlar araçlarının ne kadar yaktığını yazabilirmi acaba en azından ekranda yazanı söyleseniz yeter
-
Bu araçlarda yokuşta geri kaçırma mesafesi ne kadardır? Otomatik yada manuel kullanımda da aynı kaçırmayı yapıyormu acaba? Teşekkürler.
-
Bu araçlarda yokuşta geri kaçırma mesafesi ne kadardır? Otomatik yada manuel kullanımda da aynı kaçırmayı yapıyormu acaba? Teşekkürler.
araç zaten teslim edilirken söyledikleri şeylerin başında "yokuşta 1 le kalk ve el freni kullan" geliyor
-
benim gibi 1.8 i-shift kullanıcısı arkadaşlar araçlarının ne kadar yaktığını yazabilirmi acaba en azından ekranda yazanı söyleseniz yeter
yakıt olarak ben hesap yaptım 100 tl yakıtla 400 km yol yapıyo full depoyla 600 falan yapıyo ama şehir içi sonuçlar bunlar
yokuşa gelince evet malesef el fireniyle kalkacaksın kayma mesafesi yok bazen hemen kavrıyo bazende boş viteste gibi salıyo kendini.vitesin otomatikte yada manuelde olması farketmiyo aslında çok utanç verici bi durum arkadaşımda şahin var ben elfireniyle kalktığım zaman hep dalga geçiyo ben bile yapmıyorum bunu 40000 tl lik arabayla yaptığına bak diye ama yapacak bişey yok kardeşim
-
Araç alma amaçlı araştırmalarım hala devam ediyor. Şu ana kadar 3 araca baktım. Tavsiye edebileceğiniz araç varsa öğrenmek isterim.
-
ya arkadaşlar bu arabaya type r ön panjuru oluyomu oluyosu bu şeyi nerde bulucam ben yaaa hiç biyerde yok kafayı yemek üzereyim
-
selam ayışığı honda da var 750 tl diyorlar
-
ayışığı
-
şöyle diyeyim anadolu yakası altunizade hondada var
-
peki bu HBlerin yeni modellerinde otm. vites seçeneği var onda da mı oluyo geri kaçma :S
-
yenilerini bilmiyorum ama otomatikte bu seriliği,gücü ve zevki vermez mundar olur ara haksızmıyım zaten öle konforlu bi sürüşü yok çok sert spor bi araba otomatik anlamsız olur bence
-
Herkese selam arkadaşlar, ben de aranıza yeni katıldım. İstanbul'dayım ve 1.8 HB alacam inşallah. Bu konuyu ben de merak ediyorum. Uzun süredir araştırıyorum. I-shift'ten herkes şikayetçi. Tam otomatik 1.8 HB kullanıp test eden varsa, lütfen yorumlarını bizimle paylaşsın.