TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: ForEnginePOWER - Nisan 26, 2009, 03:38:59 ÖÖ
-
Arkadaşlar Bu 2 aracın arasında kaldım Aslında VTİ almayı çok isterdim ama bütçemiz yetersiz kaldı Siz olsanız hangi aracı Tercih edersiniz
Sİ nin Motoru ön planda ve kuwetli
İES inde modeli yüksek ve özelliği fazla
Şimdiden cevaplarınız için Teşekkür ederim
-
valla performans mı istiyosunuz yoksa gene sınıfına göre performanslı ama 4 kapılı rahat rahat surebileceginiz bir araba mı?
ben genede fikrimi söyleyim IES diyorum...hem 4 kapılı rahat hemde performanslı
-
yaş farkından tabiiki ies
-
Cevaplarınız için Çok Teşekkür ederim Herkese ama sitede bu kadarcıkmıyız abii herkesin anketi doldurmasını ve yorumlarını bekliyorum Lütfen
-
1,6ies nede olsa genc ;)
-
Ben si diyorum rahatlıkkadar performansın daha önemli olduğunu insan bindikten sonra anladığını biliyorum...
-
abim sen Sİ dende vazgeç al VTİ bak hayatın tadına derim ama arkadaşlarında dediği gibi ies in yaşı genç, Sİ nin tadı varmış :) bi Sİ ye binmek isterdim
-
abim sen Sİ dende vazgeç al VTİ bak hayatın tadına derim ama arkadaşlarında dediği gibi ies in yaşı genç, Sİ nin tadı varmış :) bi Sİ ye binmek isterdim
Akhhh işte abicim VTİ bi başka bilmemmi ama ne yaparsın işte bu 2 araç tan birini Tercih etmek zorundayım
Birde şu konuda bir bilgim yok forumda gezerken birisi yazmış kim yazdı nerede yazdı hatırlamıom amma Sİ nin motoru için Fazla modifiye şansının olmadığı söylendi Doğrumudur bilmiorum
-
Sİ'nin modifiye şansımı yokmuş asıl si'nin moturu modifiye için çok müsaittir yapılan herşeye güzelce cevap ve gereken performansı verecektir ies bukadar güzel cevap vermez motor modifiyesine bir doch motora ne yaparsan o motor sana çok daha güzelini yapar :)
-
tabiki ies diorm
-
Sİ'nin modifiye şansımı yokmuş asıl si'nin moturu modifiye için çok müsaittir yapılan herşeye güzelce cevap ve gereken performansı verecektir ies bukadar güzel cevap vermez motor modifiyesine bir doch motora ne yaparsan o motor sana çok daha güzelini yapar :)
Motor Mod. Parçaları yokmuş galiba abicim öle duydum StageX exantrik mili falan kim dediyse artık kurt düştü içime walla
-
Motor Mod. Parçaları yokmuş galiba abicim öle duydum StageX exantrik mili falan kim dediyse artık kurt düştü içime walla
onu kim dediyse ya karacahil biri ya okuma yazması yok
-
Bu dediklerinize çok Sevindim
-
Okumayanlardan bir kaç oy daha bekliyorum ++Güncel