TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: alkan - Nisan 21, 2009, 04:54:38 ÖS
-
BEN 2004 MODEL PASSAT BULDUM ALICAM AMA INTERNETTE FİLAN TEKNIK VERİLERİNE ULASAMADIM ARABA 2.0 MOTOR BENZİNLİ BILEN VARSA YAZSIN ARKADASLAR ACİLLL!!!!
-
2004 2.0 passat lar benım bıldıgım 136 hp..
-
bunlar ıyı gidermi arkadaslar basınca 240 yaparmı ben bıraz hız ıstıyorumda
-
bu yollarda 240 yapmanı hiç tavsiye etmiyorum:)
-
bunlar ıyı gidermi arkadaslar basınca 240 yaparmı ben bıraz hız ıstıyorumda
iide hız için yanlış tercıh. ıllakı 240 yaparsın ama , 240 yapana kadar gecen sure onemlı ;) 4 kapılı hızlı bır arac ıstıyorsan subaru ımprezalara bakmanı tavsıye edrım. 240 yapmanıda hıc tavsıye etmem. 240 la gıderken aracın yere yaptıgı basıncı (yanı yoltutus agırlıgını )duysan 150 den yukarı cıkmassın ;)
-
passatmı? bence traktörden farkı yok hatta bana soracak olursan laguna ondan kat kat iyi derim ben o fiyatlara çok daha iyi bir laguna al
-
passat 2.0 benzinlıye traktör gibi dersen ben sana bişey demıyorum
-
alkana katııyorum.tdi'leri bile o kadar coşarken benzinlilerini tahmin bile edemiyorum..2.0 bi vw'e traktör diyen arkadaş m3'e filanmı biniyo?
-
alkana katııyorum.tdi'leri bile o kadar coşarken benzinlilerini tahmin bile edemiyorum..2.0 bi vw'e traktör diyen arkadaş m3'e filanmı biniyo?
ben aracın performansından bahsetmiyorumki konforundan ve heryerinden gelen seslerden bahsediyorum kütük gibi bir araba
m3 e falan bindiğimde yok sadece dandik cıvıc ım var ona biniyom
hem rıdvan sen benim neye bindiğimi bilmiyomusunda soruyosun kardeş
-
bizde 2005 highline var TDİ. bence çok iyi.. en son 230 yaptım ben..
-
passatmı? bence traktörden farkı yok hatta bana soracak olursan laguna ondan kat kat iyi derim ben o fiyatlara çok daha iyi bir laguna al
:D :D laguna passatın yanına yaklasamaz bence cok cırkın bı arac.... ( yenı kasasından bahsedıom )
passat 240 görecek bi arac rahatca ama daha fazlasını isteme ;)
-
:D :D laguna passatın yanına yaklasamaz bence cok cırkın bı arac.... ( yenı kasasından bahsedıom )
kadirim ben sana dersemki 2001 lagunada 260 gördüm o zaman ne diycen peki yaw hem niye bu kadar takıldınızki ben sadece kendi düşüncelerimi söyledim beğenmeye bilirsiniz zevkler ve renk ler tartışılmaz ben passat ı beğemiyorum
-
kadirim ben sana dersemki 2001 lagunada 260 gördüm o zaman ne diycen peki yaw hem niye bu kadar takıldınızki ben sadece kendi düşüncelerimi söyledim beğenmeye bilirsiniz zevkler ve renk ler tartışılmaz ben passat ı beğemiyorum
dogrudur abiiiii yapar..... yerim senın zevkini :D :D
-
dağılın uleynnnn
neyse ya konuyu pert etmeyelim
arkadaşım sen ne istiyosan onu al ben sadece düşüncemi söledim sorduğun için katılmayabilirsinde tabi
-
uln rıdvan barıs abiyi cıkaramadın galiba arkadas falan dıye konustuguna gore...aksam nette alırım ifadenı senın :D :D
-
uln rıdvan barıs abiyi cıkaramadın galiba arkadas falan dıye konustuguna gore...aksam nette alırım ifadenı senın :D :D
kanı deli akıyo onu kadirim boş ver rahat olsun :):):):):)
-
ben aracın performansından bahsetmiyorumki konforundan ve heryerinden gelen seslerden bahsediyorum kütük gibi bir araba
m3 e falan bindiğimde yok sadece dandik cıvıc ım var ona biniyom
hem rıdvan sen benim neye bindiğimi bilmiyomusunda soruyosun kardeş
abim sabahın 8inde yazarken bu yorumu sabaha kadar uykusuz olan şiş gözlerim o msjı kimin yazdığını görmedim..civicine de dandik deme üzülüyorum.. :)
-
>%Sakin
-
güncellllllllllllll!!!!!!!!!!!!