TeamHondaTurkey.Com
HONDA MODELLERİ => Type R - Civic / Integra (DC,EP,FK) => Konuyu başlatan: GKS TypeR - Nisan 15, 2009, 08:34:56 ÖS
-
Daha önce açılan bir konuda FN2 nin EP3 ün tahtına oturup oturamıyacağı ince detayarına örneklerine hatta youtube da Jeremy Clarkson amcamın testinde ep3 ün fn2 den daha iyi olduğuna dair videolara kadar gösterilmişti. ben bu konuya hep yorum yapmaktan çekinmiştim gerçekten ep3 daha mı hızlıydı yoksa japon geri kafamıydı ep3 ün üzerine fn2 çıkartarak geriye doğrumu gidiyorlardı merak etmiştim. evet bir kaç roll denemesinde (kendi denemelerimde)ep3 ün 1-2 boy öne çıktığını görmüştüm(hiç stock EP3 ile deneme şansım olmadı.) ama inandığım bişey vardıki fn2 daha hızlıydı.
Artık benim içinde ep3 ile deneme şansı olan ve gerçekten güzel organizasyon olan teamhondaturkey time trail gününde birazda bilek gücüyle hem kendime hem fn2 ye inanlara headerslı,flitreli,egzoslu ep3 lere karşılık stock fn2 ne kadar başarılı olduğunu göstermiş oldum.
son söz: burası türkiye körfez pisti jeremy de gider :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: FN2 yeni kraldır... (eylül de tescillencektir.)
Not: arkadaşlar bu sitenin katılımı ile çok samimiyim lütfen tartışma boyutunu aşacak kelimeler yazmayın. bu benim fikrimdir. benim denememdir. belki başka yerlerde başka sonuçlar çıkabilir. ben kullanmadığım sürece :mrgreen:
-
seni iki kere tebrik ederim kardeşim. 1.si bileğinin hakkıyla time trial da birinci ve günün en hızlısı olduğun için 2.side fn2 nin gerçekten hızlı olduğunu ispatladığın için. acemiliğimi kabul ederek, ben kendi adıma dereceye giremediğim için üzülsemde senin birinciliğin teselli etti beni. valla 3 gündür yaşama sevincimi yitirdim yaa:) neyse konuya dönersek fn2.nin tahtın yeni kralı olduğu artık tescillendi. yakın zamanda takılacak olan yeni parçalarımızla roll gecelerininde parlıycak bu fn2 eminim.
-
Göksel abi öle kullanırsan gecersin tabi kabul etmiyorum sen normal kullanmıyorsun o aracı :P
Abilerim hepinizi izlemek cok güzeldi kazasız belasız sürüşleriniz olsun.Fn2 ep3 konusunda sanki pilotaj değiştiriyor bunu ama yaptığın mantık kesinlikle doru japon un sanmıyorum yeni bir arac cıkarıp bir önceki aractan daha kötü olacagını .. Ama ep3 ayrı fn2 ayrı Tayyarsa gerisi problem değil.Aracın çok iyi gidiyor tabi at sahibine göre kişnermiş derler ;)
Nice Time Triallere ..
Herkese teşkkürler ..
Yılmaz abinin aracına binmek nasip oldu müthiş bir duygu vitese mi bakıyım ilerimi ibreye mi şaşırmıştım Göksel abininkinide arkasından izlemek inşallah onada binmek nasip olur.. :P Kırkbir kere MAŞALLAH abilerim.
-
göksel abim tekrar tebrik ederim güzel başarıydı ;)
bence senin araban okunum üflenmiş abi normal fn2 gibi gitmiyo senin araç ;)
ben şunu anladım abi sıfır typer alıpta bi uzun yola gitmek ilerde ciğerli olmasına yardımcı oluyor ;) örnek sen :)
japonlar salak değil eskisinden kötü araç çıkarsın..japonlar ep3teki k20 yi fn2 ye koydular fakat eksoz emisyon sisteminden geçemediler...2001 yılındaki egsoz emisyonla 2008 deki farklı ;) eksoz emisyondan geçemeyince egzantrik yapılarıyla oynadılar ;) 201 hp yakaladılar..
fn2 nin eksoz sistemi değiştiğinde daha ciğerli gideceğini düşünüyorum ;)
bana sorsanız fn2 mi ep3 mü diye ep3 derim..nedeni kasası çok hoşuma gidiyor ondan ;)
ama almaya kalksam yeni her zaman yenidir mantığını kullanırım ;)
saygılar
-
Zafer olm biz senle bunları peşinden gidicez derken kalıcaz bi yerde patlayıppp :D :D :D ne sucumuz var 1 km arkadan izliyoruzzz :) bidahakine okuyalım 5 hp miş kardeşim :D
-
Zafer olm biz senle bunları peşinden gidicez derken kalıcaz bi yerde patlayıppp :D :D :D ne sucumuz var 1 km arkadan izliyoruzzz :) bidahakine okuyalım 5 hp miş kardeşim :D
sanki altında s2k varmış gibi basıyosun..bidaha senin arabana binmem...sen o gün 3 cü viteste biraz daha tutsaydın arabayı motoru kucağına alıp bursaya gidersin ;)
konuyu pert etme...
alemin kralı FN2 ;)
-
sanki altında s2k varmış gibi basıyosun..bidaha senin arabana binmem...sen o gün 3 cü viteste biraz daha tutsaydın arabayı motoru kucağına alıp bursaya gidersin ;)
konuyu pert etme...
alemin kralı FN2 ;)
3 değil len 2 sonra 3 e attık işte :D :D İnsaf len önümüzdekileri görmedin mi :) bişicik yapmadık biz :)
Alemin Kralı Fn2 diyip devam edelim..
-
Abi fn2 de iyi de,ep3 ün yeri bi ayrı yaa. :) efsane bi araç.
Ben siteye videolar bölümüne ep3-fn2 kapışmasını paylaşmıştım.iki araçta stock.hani discovery channel da TOP GEAR prog. ramı mıydı neydi.Orada kapışmayı ep3 aldı.Ama taht kime ait olur o meçhul. :)
http://www.teamhondaturkey.com/forum/videolar/buyuk_kapisma_top_gear_ep3fn2-t23470.0.html
Ama iki araca da hastayım bu bir gerçek. :lovee
-
serhat arabanın hakkını wer hakkını gökselim tebrik ederim fn2 lere saygı duymaya başlıcaz galiba ama hala içimdiki fener ve ep3 aşkı bam başka
-
sağolun arkadaşlar.
konuya olan ilgiya bakılırsa ne kadar ep3 fanatiği olduğunu görmüş olduk.
fn2-ep3 karşılaştırması sayfalar sürmüştü. ama bu konu sadece bi sayfa :D baya bi kapak olduk. :D
-
göksel sen EP3 kullansan fn2 ile elde ettiğinden daha iyi derece ederdin... pilotajlar eşit olduğunda FN2 nin daha hızlı olması fizik kurallarına aykırı bir durumdur.. :)
-
Agırlık avantajı ve ara hızlanmalardaki ustunlugu ıle stok bı EP3 , stok bı FN2 yı daima gecer. FN2 egsoz emısyonları yuzunden standart ep3 den daıma yavasdır ;)
-
göksel sen EP3 kullansan fn2 ile elde ettiğinden daha iyi derece ederdin... pilotajlar eşit olduğunda FN2 nin daha hızlı olması fizik kurallarına aykırı bir durumdur.. :)
pilotajımı önemsediğin için teşekkür ederim.
yok yok ep3 kullandım iyiki almamışım roolling de belki 1-2 boy üstün olabilir ama pistte fn2 gerçekten çok iyi fanatiklik yapmıyorum piste çıkmadan 1 hafta öncesine kadar S2000 alacaktım ama şu stock fn2 nin pistte bana yaşattıklarında sonra s2000 bile biraz daha bekliyebilir diye düşünüyorum , hatta fn2 ile de dahada iyi zaman yapabilirdim ama bize sadece 3 tur attırdılar
ayrıca FN2 benimle birlikte zaten fizik kurallarına aykırı.....:D
-
Agırlık avantajı ve ara hızlanmalardaki ustunlugu ıle stok bı EP3 , stok bı FN2 yı daima gecer. FN2 egsoz emısyonları yuzunden standart ep3 den daıma yavasdır ;)
daima geçer mi :d
demekki daima geçemiyomuş....
-
Tebrikler Göksel :) bencede konuya son nokta çok güzel konulmuş sonuç gayet somut ve net :)
-
Tebrikler Göksel :) bencede konuya son nokta çok güzel konulmuş sonuç gayet somut ve net :)
teşekkürler fatoş allahın izniyle noktayı koyduk. bu arabaya binmeden sıkmadan piste çıkmadan konuşmak kolay
ben zor olanı yaptım, uyguladım. >=ok ;)
-
göksel nie 3 tur attırdık onu anlamadım 1 tur güwenlik aracı ile dolaştırdık 5 tur zaman turunu attın ayrıca ben ikinci 5er turu at dedimde söledini hatırlatayım bizde yamuk yok
-
göksel nie 3 tur attırdık onu anlamadım 1 tur güwenlik aracı ile dolaştırdık 5 tur zaman turunu attın ayrıca ben ikinci 5er turu at dedimde söledini hatırlatayım bizde yamuk yok
ya volkan neyi hatırlatıyosun kardeşim ben 1 tur güvenlik aracı ile dediğin güvenlik aracını sen kullanıyodun 10-15 km yi geçemedik
ben 5 değil 4 tur attım 1 i ısınma turu idi 3 tur sıkmış oluyorum ben sıkıp gelmiş alayını yarmışım yamuk yok diyosun baktın iyi zaman yaptım sonra birden 2. 5 tur u çıkardın dmadem yamuk yok delikanlı olda bunu da söle karı gibi ortaya laf atma ne kadar zoruna gitti be kardeşim time trail den sonra bir kere aramadın hergün özel mesaj atardın atmadın benim orada söylediğimi sen değil ben hatırlatayım
sana dedimki : şimdi ben 3 tur attım 1. oldum sen 2. üç turu at dedin, bende nerden çıkarıyosun ben birinci oldum diyemi adam mı ayırıyosun dedim. hatta tamer e de aynı şey yapılmadımı allahtan deniz neyin ne olduğunu biliyorduda hakkımız yenmedi kısasa kısas volkancığım bidaha beni hatırlatayım gibi kelimelerle tehtid etme koçum bu senin yaptığın delikanlılığa sığmaz, bunu senden hiç beklemezdim.ayıp ettin.
-
http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/9348c631e6c0bccaa421f1ddf5d609e2100827f3118aeffa08d8a7a8c193c2f0edba17b5f2465a2115981
bu videoda farkı anlatıyorlar
pilotaj farkı olmuş olabilir sizin denemelerinizde zaten önemli olanda pilotajdır bence
-
ya volkan neyi hatırlatıyosun kardeşim ben 1 tur güvenlik aracı ile dediğin güvenlik aracını sen kullanıyodun 10-15 km yi geçemedik
ben 5 değil 4 tur attım 1 i ısınma turu idi 3 tur sıkmış oluyorum ben sıkıp gelmiş alayını yarmışım yamuk yok diyosun baktın iyi zaman yaptım sonra birden 2. 5 tur u çıkardın dmadem yamuk yok delikanlı olda bunu da söle karı gibi ortaya laf atma ne kadar zoruna gitti be kardeşim time trail den sonra bir kere aramadın hergün özel mesaj atardın atmadın benim orada söylediğimi sen değil ben hatırlatayım
sana dedimki : şimdi ben 3 tur attım 1. oldum sen 2. üç turu at dedin, bende nerden çıkarıyosun ben birinci oldum diyemi adam mı ayırıyosun dedim. hatta tamer e de aynı şey yapılmadımı allahtan deniz neyin ne olduğunu biliyorduda hakkımız yenmedi kısasa kısas volkancığım bidaha beni hatırlatayım gibi kelimelerle tehtid etme koçum bu senin yaptığın delikanlılığa sığmaz, bunu senden hiç beklemezdim.ayıp ettin.
kardeşim ben senin gibi deilde birazda olumlu bi yanıt wereyim o kadar arkadaşlımız war bende biliom kaç gündür hastayım yatıom tamerle görüşütük rolinge bile gelemedim katılım için işyeriyle hepimiz papaz olduk int bile zor giriom kimin birinci oldugu beni ilgilendirmio yılmaz sen serhat sonuçta hepimiz arkadasız az tur attırma mewzusu için yamuk yok yazdım hani 10 tur die sölenmişti yetişmez die ikiye böldük tur sayısını ikinci beşer turları atıp atmamak sizin kararınızdı istenmedi yapılmadı istiyene ikinci 5 tur wardı büyütçek yada kalp kırıcak kadar önemli olay deil biz makarasını yapmamız gerekirken bu laflar agır oldu
-
volkancım canım kardeşim biz şu anda gökselle beraberiz yani 1.ler :D.şimdi bende bu yazıyı yeni okudum ve üzüldüm,gökselde üzüldü.ya bunlar eğlencesine yapılmış işler ve o gün sizde organizasyonu gayet başarılı yaptınız.gökselinde senin kişiselliğinle alakalı hiç bir problemi yok zaten bnu sende bilirsin.sadece bizim üzüldüğümüz şey 1.liklere gölge düşürülmeye çalışılması.ayrıca fn2 de pistte ep 3 ten iyi olması çok normal.bunu da sürmeyen anlayamaz.fn 2 tam bir pist otomobili.ep 3 le pistte kıyaslanamaz.gks hiç kıyaslanamaz.:Dbu arada k vtec i de kimse unutmasın:d.göksel ve ben sana acil şifalar diyoruz kardeşim.
-
kimse sizin birinciliginize gölge düşüremez aslan gibi çıkıp en iyi zamanı yaptınız bnm için daha iyide oldu yılmazıda caneride kızdırıom gökselin tabirlerine kırıldım sadece arkadaşlık arasında olur böle şeyler deyip geçicez tekrar tebrik ederim ikinizide
-
SAOL KANKACIM GÖKSELDE SANA ASLA LAFI YOK ZATEN.BİZ ARKADAŞIZ ABİ BÖLE ŞEYLERİN LAFI OLMAZ
-
Herhalde anlatamadım, stok yani (standart ) 2 arac, AYNI PİLOTAJA sahıp 2 kısı pıste cıktıgında ep3 agırlık ve esneme kabıleyıtınden dolayı stok olan FN2 yı daıma gecer. Tebrık edrım pıstte guzel derecelere ımza atmış olabılırsın. ama sunu unutmamakta fayda var senın karsındakı ep3 kullanıcıları araclarının hakkını verememış :D (kızcaklar sımdı bana :D )
su alttakı videoyu bı tıklarsanız standart bır ep3 ıle standart bır fn2 arasındakı farkı piste nasıl ortaya cıktıgını gorceksınız...
FN2 yı suren kışıyı tanıyormusunuz bılmıyorum ama :D inanın sizden ve hatta bızden daha ıı arac kullanır kendısı ;) bı 12 dakıkanızı ayırın bakın :D ( tekrar tebrıkler... )
http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/05bc90c1ead75e93e9faa41457a6b786556ffd1bc602e09e6688fd888dd3df4a1b7e0ca75228bc6b16090
http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/05bc90c1ead75e93e9faa41457a6b786556ffd1bc602e09e6688fd888de1c34d195105e53c03bc7316090
-
fn2 bencede alemin kralı bende fn2 yi ep3ten çok daha fazla seviyorum ama inşallah ehliyet alınca ep3 alacagım orası ayrı :)
-
gökselcim sakin ol kardeşim. çıktın eniyi dereceyi yaptın bu saatten sonra tebrikleri kabul etmen gerekirken birde eleştiriliyorsun. >%Sakin konuyu inceleyen 300 kişi var yorum yapan 10 kişi artık gerisini sen düşün. ama volkan da yabancı değil ki kardeşim muhabbetimiz olan sayılı insanlardan biri sitedeki. volkan,yılmaz ismini şuan hatırlayamadığım bikaç arkadaş daha var sitede seninle ortak tanıdıgımız bizim için kötü düşüneceklerine ben inanmak istemiyorum açıkcası çünkü ben öyle hiç düşünmüyorum. abuk sabuk ep3 ile fn2 hakkında kimseninde video koymasına gerek yok çocuk gibi. ep3 ün fn2 den iyi olduğuna dair Honda dan yazılı yada görsel(video) bi açıklama yapılmadığı sürece herşeyin böylesine net ve kesin olduğunu zannettiğiniz videolar koymak biraz komik bence.
-
bence pistte fn2 ep3 ü geçer...ayrıyeten orda yılmaz abi gibi daha adını sayamadıgım bir çok iyi pilot vardı yani ep3'ün hakkını verememişler demesek daha iyi olur abicim ;) saygılar...
-
Aylardır birçok başlık altında anlatmaya çalıştığım gibi "Fn2" olması gerekeni yapmış ve tartışmalara son noktayı koymuş... Sıra Fn2 lerimizi yüklemeye geldi arkadaşlar. Bu time trial bütün fn2 cilere moral olmuştur... Sonuçta uzun zamandır kendilerini ispatlıcakları ilk fırsatları... Tebrik ederim. MAŞALLAH.
-
Tebrik ederim.Fn2 - Ep3 muhabbetine kocaman bir nokta koymuşsun.
-
kimse sizin birinciliginize gölge düşüremez aslan gibi çıkıp en iyi zamanı yaptınız bnm için daha iyide oldu yılmazıda caneride kızdırıom gökselin tabirlerine kırıldım sadece arkadaşlık arasında olur böle şeyler deyip geçicez tekrar tebrik ederim ikinizide
arkadaşlık arasında aolur böyle şeyler ben sadece "konuştularımızı hatırlayım " lafına çok içerledim. ama senin demek istediğini yanlış anlamışım ozaman senin çok iyi tanıdğım halde kusura bakma hala dostuz. bu gün özel den mesaj atmada göreyim seni :D
-
fn2 bencede alemin kralı bende fn2 yi ep3ten çok daha fazla seviyorum ama inşallah ehliyet alınca ep3 alacagım orası ayrı :)
eyvallah. inşallah en kısa zamanda allah sana bi ep3 nasip eder ozaman diyelim
-
Herhalde anlatamadım, stok yani (standart ) 2 arac, AYNI PİLOTAJA sahıp 2 kısı pıste cıktıgında ep3 agırlık ve esneme kabıleyıtınden dolayı stok olan FN2 yı daıma gecer. Tebrık edrım pıstte guzel derecelere ımza atmış olabılırsın. ama sunu unutmamakta fayda var senın karsındakı ep3 kullanıcıları araclarının hakkını verememış :D (kızcaklar sımdı bana :D )
su alttakı videoyu bı tıklarsanız standart bır ep3 ıle standart bır fn2 arasındakı farkı piste nasıl ortaya cıktıgını gorceksınız...
FN2 yı suren kışıyı tanıyormusunuz bılmıyorum ama :D inanın sizden ve hatta bızden daha ıı arac kullanır kendısı ;) bı 12 dakıkanızı ayırın bakın :D ( tekrar tebrıkler... )
http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/05bc90c1ead75e93e9faa41457a6b786556ffd1bc602e09e6688fd888dd3df4a1b7e0ca75228bc6b16090
http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/05bc90c1ead75e93e9faa41457a6b786556ffd1bc602e09e6688fd888de1c34d195105e53c03bc7316090
saol tebriklerin için
benim için bu videolar önemli değil dünyanın neresi olduğuna umrumda değil videodaki adamıda tanımam sen video koymuşsun bensana bi link vereyim oraya tekrar bak, :d
bu arada yılmazın şoförlüğünede laf söyletmem yılmaz ep3 ü limitlerinde kullanırki çoğunun ep3 öyle kullanıcağını zannetmiyorum sen hala ep3 hızlıdır diyosan alırsın bi ep3 çıkarız iste görürüz fn2 mi ep3 mü canlı canlı yaşamış olursun. :d
şu aşağıdaki linki tıklarsanız, stock fn2 nin egzoslu, heardeslı, filitreli ep3 ün karşısında neler yaptığını görebilirsiniz. :d
http://www.teamhondaturkey.com/forum/empty-t25066.0.html;topicseen
-
göksel peki TopGear daki teste ne diyeceksin? iki pilotta prof pilotlar... sonuçta EP3 ün pistte daha iyi olduğunu söylüyorlar.. sen ise sadece kendini örnek göstererek FN2 iyi diyorsun.. ben TopGear ı dikkate alırım ;)
-
Aylardır birçok başlık altında anlatmaya çalıştığım gibi "Fn2" olması gerekeni yapmış ve tartışmalara son noktayı koymuş... Sıra Fn2 lerimizi yüklemeye geldi arkadaşlar. Bu time trial bütün fn2 cilere moral olmuştur... Sonuçta uzun zamandır kendilerini ispatlıcakları ilk fırsatları... Tebrik ederim. MAŞALLAH.
teşekkürler, bu yılmazla,volkanın yüzünden :D doldurmaya başladım arabayı filitreyi falan taktık şimdi headers bekliyoruz yavaş yavaş dolduralım artık
-
göksel peki TopGear daki teste ne diyeceksin? iki pilotta prof pilotlar... sonuçta EP3 ün pistte daha iyi olduğunu söylüyorlar.. sen ise sadece kendini örnek göstererek FN2 iyi diyorsun.. ben TopGear ı dikkate alırım ;)
ok kardeşim sen top gear ı dikkate al saygı duyarım. [-(
ama burdaki ep3 cüler artık fn2 yi çok dikkate alıcaklar. :-$
-
bir de ep3 e karşı rollinglerde görelim bakalım FN2 yi :) ...
-
bir de ep3 e karşı rollinglerde görelim bakalım FN2 yi :) ...
konuyu açarken yazdığımı okumamış gibi konuşuyosun. sen yapma bari.
-
arkadaşlık arasında aolur böyle şeyler ben sadece "konuştularımızı hatırlayım " lafına çok içerledim. ama senin demek istediğini yanlış anlamışım ozaman senin çok iyi tanıdğım halde kusura bakma hala dostuz. bu gün özel den mesaj atmada göreyim seni :D
iki lafa dostluk bozulcaksa bize nie adam sıfatı koyulmuşki ben arkadasımı dostumu bilirim merak etme kanka kızdım ama geçti kafana sıkıcam paintballda ödeşcez özelden msj manya yaparım seni iyileşeyim çıkarız yine
-
arkadaşlık arasında aolur böyle şeyler ben sadece "konuştularımızı hatırlayım " lafına çok içerledim. ama senin demek istediğini yanlış anlamışım ozaman senin çok iyi tanıdğım halde kusura bakma hala dostuz. bu gün özel den mesaj atmada s...keyim belanı... :D
iki lafa dostluk bozulcaksa bize nie adam sıfatı koyulmuşki ben arkadasımı dostumu bilirim merak etme kanka kızdım ama geçti kafana sıkıcam paintballda ödeşcez özelden msj manya yaparım seni iyileşeyim çıkarız yine
seni seviyorum :d
çek git bebeğim uzaklara çek git...
-
Tebrik ederim.Fn2 - Ep3 muhabbetine kocaman bir nokta koymuşsun.
eyvallah sağolsın...
-
kral bnm :):)
-
ya arkadaslar kusura bakmayin bu saate kadar sustumm neyin kavgasini ettinizi hala anlayamadim fn2mis ep3 mus ne onemi var ya anlamadim gitti kardesim ikiside typer degillmi bunlarin biz oraya bunu olcmeyemi gittik yok ee o zaman benim buradaki arkadaslarimdan cok mu onemli yaa gozunuzu seveyim su fn2 ep3 muhabbeti bitsin yaa ikiside honda ikiside typer sonucda yaaa ama yinede gokselimi buradan bir kere daha tebrik etmek istiyorum kanka superdin
-
ya arkadaslar kusura bakmayin bu saate kadar sustumm neyin kavgasini ettinizi hala anlayamadim fn2mis ep3 mus ne onemi var ya anlamadim gitti kardesim ikiside typer degillmi bunlarin biz oraya bunu olcmeyemi gittik yok ee o zaman benim buradaki arkadaslarimdan cok mu onemli yaa gozunuzu seveyim su fn2 ep3 muhabbeti bitsin yaa ikiside honda ikiside typer sonucda yaaa ama yinede gokselimi buradan bir kere daha tebrik etmek istiyorum kanka superdin
herhalde be yılmazın zaten ben konuyu açarken not da düştüm herkes benim arkadaşım tartışma boyutunu aşacak şeyler yazmayın diye birinci oldum diye konu açtım makarasına yarın sen birinci olursun sen konu açarsın (ben varken olamazsın :D ) bizde bişeyler yazarız makara yaparız, hiç konu açmadan da olmaz be yılmazım sitede muhabbetin dönmesi aksiyon şart reyting reyting :D
-
gokselim senin durusun yeter be kanka direk reytingi gibi adamsin (he bu arada vol2 olursa sansin yok haberin olsun :P )
-
gokselim senin durusun yeter be kanka direk reytingi gibi adamsin (he bu arada vol2 olursa sansin yok haberin olsun :P )
girmemki vol2 ye :D
-
saol tebriklerin için
benim için bu videolar önemli değil dünyanın neresi olduğuna umrumda değil videodaki adamıda tanımam sen video koymuşsun bensana bi link vereyim oraya tekrar bak, :d
:d
http://www.teamhondaturkey.com/forum/empty-t25066.0.html;topicseen
Ozaman benım senın yaptıgın derecede onemlı degıl :D (bu sekılde olmamalı )Ben sana tarafsız ve tum dunyanın yorumlarına kale aldıgı bır adamın yorumlarını sundum :D :D bence sen olaylara tarafsız bak ve dunya capında un yapmış ve dream car lar ıle sov yapan adamın yorumlarını dıkkate al ,ve kendısını tanı :D
Bu lınkı tıkla bu adamın yaşam tarzı ve tecrubesını hakkında bır fıkrın olur belkı ;) http://www.topgear.com/uk/
sonra . en ıyı zamanı yaptın dıye FN2 lerın hepsı ep3 lerı gecek dıye bır kayıde yok .
tarafsız ve pılotaj bakımından dunyadakı tum yorumları incele
karsına cıkan sonucu gel burda yaz.
Senın yapmıs oldugun dereceye veya senın basarına kımse bısey demıyor zaten ;)
ama genel olarak aracların fızıkı yapıları ve teknık özellılerıne bakıcak olursan ,ep3 dedıgımız type-r uretım bantlarından cıkarken bıle uzerınde muzık sıstemı bulunmadan cıkıs yapıyor. daha sonra ıthal edılen ulke normlarına gor navi,veya muzık sıstemlerı takılıyor.
safkan bır spor otomobıl olarak uretılmıştır ep3, curise kontrollu spor araç olmaz :D (işin şaka tarafı tabıkı )
uzun lafın kısası stok bır fn2 ,stok bır ep3 karsısında (dunyanın kabul ettıgı ) asla sansı yok. (stok araclardan bahsedıyorum )
tekrar basarılar...
-
arkadaşım sende konunun en başını okumadan yorum yapanlardansın herhalde konunun başında neler yazdığımı oku sonra "en ıyı zamanı yaptın dıye FN2 lerın hepsı ep3 lerı gecek dıye bır kayıde yok" diye yazarsın.
sonra benim birinciliğim senin için önemli olmaması benim için çok önemli değil çünkü senin ep3 ün yok. :d
zaten benim yaptığım dereceye tabiki bişey diyen yok sana tekrar konun başını okumanı rica ediyorum.
sen bana hala dünya çapında adamdan bahsediyosun. bende sana diyorumki okadar uzaklara gitme herkes gibi sende beni tanı yeter :d
benim cruise control,digital klimam, yağmur sensörüm, far sensörüm vs. de birinci olmama engel olmadı.
ayrıca sitede bu kadar ep3 sahibi varken senin hala ısrarla ep3 ü savunman ve olağan üstü çaba harcamanı anlamış değilim.
başarı dileklerin için teşekkürler
başarılarım devam edecek....
-
arkadaşım sende konunun en başını okumadan yorum yapanlardansın herhalde konunun başında neler yazdığımı oku sonra "en ıyı zamanı yaptın dıye FN2 lerın hepsı ep3 lerı gecek dıye bır kayıde yok" diye yazarsın.
sonra benim birinciliğim senin için önemli olmaması benim için çok önemli değil çünkü senin ep3 ün yok. :d
zaten benim yaptığım dereceye tabiki bişey diyen yok sana tekrar konun başını okumanı rica ediyorum.
sen bana hala dünya çapında adamdan bahsediyosun. bende sana diyorumki okadar uzaklara gitme herkes gibi sende beni tanı yeter :d
benim cruise control,digital klimam, yağmur sensörüm, far sensörüm vs. de birinci olmama engel olmadı.
ayrıca sitede bu kadar ep3 sahibi varken senin hala ısrarla ep3 ü savunman ve olağan üstü çaba harcamanı anlamış değilim.
başarı dileklerin için teşekkürler
başarılarım devam edecek....
:D bırzamanlar olmadıgını nerden bılıyosun. dogru koskoca topgear ı bırakalım san bakalım :D..
ep3 culer bence yorum yapmaya bıle gerek duymuyorlar. :D
.. hakkaten basarılar :D
-
gökselcim tebrik ederim senın sayende arabama sevgim dahada arttı:)
-
Aslında güzel konu göksel abim tebrikler başarın için ama herzaman pist bulamıoruz malesef keşke hep pistlere roll drag vs olsada bizde en az fn2 i senin kadr sevsek :D belki şuanda ep3e geçilio olabilirsin ama sen modlayonca ep3ü geçsen bile ep3 başka çünkü çoğu insan typer ı ep3 de tanıdı ögrendi sewdi belki bu ep3 sewdası ondandır yoqsa ikiside honda ikiside typer ikisininde kanında R var tartışma degilde konuşulması güzel bi konu :D
-
Aslında güzel konu göksel abim tebrikler başarın için ama herzaman pist bulamıoruz malesef keşke hep pistlere roll drag vs olsada bizde en az fn2 i senin kadr sevsek :D belki şuanda ep3e geçilio olabilirsin ama sen modlayonca ep3ü geçsen bile ep3 başka çünkü çoğu insan typer ı ep3 de tanıdı ögrendi sewdi belki bu ep3 sewdası ondandır yoqsa ikiside honda ikiside typer ikisininde kanında R var tartışma degilde konuşulması güzel bi konu :D
son cümlelerine katılıyorum zaten gökselinde istediği bu konuşulması güzel olan bi konu sonuçta. ama bazı arkadaşlar çıkarda otorteymiş gibi kesin hükümler verirse ozamanda durum can sıkıcı oluyor. tamam topgear ın bende hastasıyım belki çoğu otomobil tutkunu o program sayesinde hangi aracı alacagına karar veriyor olabilir fakat konunun onunla ne alakası var. burada daha çok sıcak olan bi time trial katılımmasının sonucunu tartışıyoruz.
-
ep3 un yerı herzaman gonlumuzun bıryerınde kalacak göksel kardesım senı tebrık edıyorum plotajında etkısı vardır tabı aslında serhatında derece cıkarması olası idi ama serat kardesım aracına kızı oksargıbı kullanması sebebıyle dereceye gırememesını şaşırmıyorum...seratcım bız ancak dereceden cok aracımızınsagından solundan gelen seslerı dınlemeye calısalım mıllet gotursun derecelerı <nohapy bu arada mılette goksel oluyor saka bır yana umarım bende boyle bır etkınlıkte bırgun yer alırım
-
1. lere tebrikler tekrar:)
volkan hersey güzeldi saolasın.
26 nisan körfezdeyim beklerim :)
-
1. lere tebrikler tekrar:)
volkan hersey güzeldi saolasın.
26 nisan körfezdeyim beklerim :)
kardeşim sizler sagolun hep beraber bişeyler yapmaya çalışıoruz pazar ordayız inş. şimdiden başarılar
-
fn2 nin potansiyeli çok fazla
kgler eşitlendiği taktirde ben ep3 den daha iyi gidiceğini 1 yıldan fazladır sölüorum.
burada herkes ööö kaka yaparken fn2 ye ben bir ep3 sempatizanı olarak fn2 nin ep3 ten üstün olduunu daha verimli olucağını zangır zangır yazıo idim.
şimdi birkere hiç bişey bilmiosanız bile bi motor seslerini dinleyin.fn2 konuşuyor pilotuyla filtresizken bile.
aracın vites oranları ve egsantrikleri farklı ep3 ten.
ben hala diyorumki fn2 ye aynı olaylar yapılınca geçicektir ep3 ü.ha kg ve jant olayına bişey söylemiorum çok net.
ama fazla değil ya ep3 yanına 1 kişi alsın 80-90 kg lik plaka ezberler gibime geliyor.
yol tutşa gelince ep3 şüpesiz daha iyi.
ama herşey performans değil buda başka konu.
ya ağalar fenamı olur bir performans aracında hız sabtliyciler 6-8 aırbagler çekiş sistemleri şık bir iç mekan.
ya 7-24 roll mu yapıcaz ?
bunlar demek değilki gönlümü fn2 ye kaptırmışım:) ben ep3 bilir onu sölerim.ama fn2 nin hakkıda yenmesin.muazzam araç.ama şuda bir gerçekki tahrik ediş konusunda ep3 çok önde fn2 den.
demekki her 2 modelinde ekstraları ve eksiklikleri mevcut.
sonuç olarak şu dikkate alınmalı.
fn2 typer abisinin daha estetikleştirilmiş daha gündelikleştirilmiş daha lüksleştirilmiş ama typerlıktan asla ödün verilmemiş kardeşidir.
-
nerden biliyosun babali? teknik verilerle ispatların var mı yoksa gönlünden geçeni mi söylüyosun? veriler tam tersini söylüyor...
-
ep3 un yerı herzaman gonlumuzun bıryerınde kalacak göksel kardesım senı tebrık edıyorum plotajında etkısı vardır tabı aslında serhatında derece cıkarması olası idi ama serat kardesım aracına kızı oksargıbı kullanması sebebıyle dereceye gırememesını şaşırmıyorum...seratcım bız ancak dereceden cok aracımızınsagından solundan gelen seslerı dınlemeye calısalım mıllet gotursun derecelerı <nohapy bu arada mılette goksel oluyor saka bır yana umarım bende boyle bır etkınlıkte bırgun yer alırım
melihciğim benim arabamın da hiç bir yerinden ses gelmiyor allah şükür şikayet bölümünde millet okadar şikayet yazarken benim nerdeyse hiç şikayetim yoktu (belkide sıkmaktandır,hakkını vermektendir) serhatta bindi benim arabama ama Typer ı da pistte kızı okşar gibi değilde biraz ata biner gibi kullanmak lazım sağından solunda gelen sesleri dinleyeceksen imkanın varken piste sokmayacaksan sıkmayacaksan neden TypeR aldın diye sorarlar adama
inşallah senide bekleriz piste ama kızı okşar gibi kullanacaksan sakın girme serhatın derecesini gördün :D
-
gökselcim tebrik ederim senın sayende arabama sevgim dahada arttı:)
saol kardeşim ;) bi türlü görüşemedik ilk roll akşamında arıyacağım seni
-
saol kardeşim güzel yorumların için iyi güzelde ben FN2 fanatiği değilim ki benim olanı arabamın özelliklerini savunuyorum.mesela s2000 almayı düşünüyorum. yarın pistte onunla sıkıp iyi derece yapabilirim. o zamnda onu savunurum yani bana FN2, s2000 farketmez ben arabamı seviyorum.
-
kgler eşitlendiği taktirde ben ep3 den daha iyi gidiceğini 1 yıldan fazladır sölüorum.
burada herkes ööö kaka yaparken fn2 ye ben bir ep3 sempatizanı olarak fn2 nin ep3 ten üstün olduunu daha verimli olucağını zangır zangır yazıo idim.
şimdi birkere hiç bişey bilmiosanız bile bi motor seslerini dinleyin.fn2 konuşuyor pilotuyla filtresizken bile.
aracın vites oranları ve egsantrikleri farklı ep3 ten.
ben hala diyorumki fn2 ye aynı olaylar yapılınca geçicektir ep3 ü.ha kg ve jant olayına bişey söylemiorum çok net.
ama fazla değil ya ep3 yanına 1 kişi alsın 80-90 kg lik plaka ezberler gibime geliyor.
yol tutşa gelince ep3 şüpesiz daha iyi.
ama herşey performans değil buda başka konu.
ya ağalar fenamı olur bir performans aracında hız sabtliyciler 6-8 aırbagler çekiş sistemleri şık bir iç mekan.
ya 7-24 roll mu yapıcaz ?
bunlar demek değilki gönlümü fn2 ye kaptırmışım:) ben ep3 bilir onu sölerim.ama fn2 nin hakkıda yenmesin.muazzam araç.ama şuda bir gerçekki tahrik ediş konusunda ep3 çok önde fn2 den.
demekki her 2 modelinde ekstraları ve eksiklikleri mevcut.
sonuç olarak şu dikkate alınmalı.
fn2 typer abisinin daha estetikleştirilmiş daha gündelikleştirilmiş daha lüksleştirilmiş ama typerlıktan asla ödün verilmemiş kardeşidir.
mesela şimdi ben piste çıkıp imzamı attım :D typer ın hakını verdim haziran gibi de antalyaya tatile giderkende alıcağım kolalarımı koyacağım soğutmalı torpidoma digital klimamıda açıp cruise control ile sabitleyip uzun yolun keyfini çıkaracağım. :D dimi serkan ya bunların typeR da olması kötümü bu özellikler olsunda rolldede 1 boy geride olsun. :D
-
haziran gibi de antalyaya tatile giderkende alıcağım kolalarımı koyacağım soğutmalı torpidoma digital klimamıda açıp cruise control ile sabitleyip uzun yolun keyfini çıkaracağım. :D dimi serkan ya bunların typeR da olması kötümü bu özellikler olsunda rolldede 1 boy geride olsun. :D
göksel güle güle git tatile ama bence typer la gitme. neden dersen, türkiye yolları takır tukur öyle kötü ki, 18 jantlı ince yanaklı lastiklerle arabaya yazık edersin.. ben geçen hafta arkadaşın 1.9 TiD saab ı ile kayseriye gittim. eski ep3 ümle gitseydim arabanın kesin hoşafı çıkardı... yollar harita gibi...
-
haziran gibi de antalyaya tatile giderkende alıcağım kolalarımı koyacağım soğutmalı torpidoma digital klimamıda açıp cruise control ile sabitleyip uzun yolun keyfini çıkaracağım. :D dimi serkan ya bunların typeR da olması kötümü bu özellikler olsunda rolldede 1 boy geride olsun. :D
göksel güle güle git tatile ama bence typer la gitme. neden dersen, türkiye yolları takır tukur öyle kötü ki, 18 jantlı ince yanaklı lastiklerle arabaya yazık edersin.. ben geçen hafta arkadaşın 1.9 TiD saab ı ile kayseriye gittim. eski ep3 ümle gitseydim arabanın kesin hoşafı çıkardı... yollar harita gibi...
doğru söylüyosun aslında arabanın özelliklerine geç bizim arabalar zaten basık masık ama geçen yaz sonu bodruma gittim yollar çok kötü değildi bi sıkıntı çıkmadı çok da rahat gittim ama antalyaya ilk defa kendi arabamla gideceğim bodruma göre güzergah çok farklı yoluda çok iyi bilmiyorum hayırlısı bakalım. zaten araba da eşim olacağı için öle sıkma ihtimalimde yok :d ufak ufak gideceğiz artık,
-
doğru söylüyosun aslında arabanın özelliklerine geç bizim arabalar zaten basık masık ama geçen yaz sonu bodruma gittim yollar çok kötü değildi bi sıkıntı çıkmadı çok da rahat gittim ama antalyaya ilk defa kendi arabamla gideceğim bodruma göre güzergah çok farklı yoluda çok iyi bilmiyorum hayırlısı bakalım. zaten araba da eşim olacağı için öle sıkma ihtimalimde yok :d ufak ufak gideceğiz artık,
Abi senin Ufak Ufak demenide sıkmayan halinide biliyoruz :D
-
vayy bee neler kaçırmışız :(
Göksel seni tebrik ederim helal olsun,video fln varmı ?
-
soner abi gönlümden geçeni sölemiorum veriler ortada potansiyel bazında.
aracın vites oranları ep3 den daha iyi.
ve egsantrik yapısı değişik.
ben bunu mantara söledim yaklaşık 1 yıl kadar evvel.aynen öyle serkan dedi.fn2 ler yemeye aday dedi ep3 leri.oda tastik etti.
hatırlarsınızki ep3 ler çıkıncada aynı şekilde eleştirildi ek9 culara tarafından.bu nasıl typer böle typermı olur nasıl 2litre araba b16b ye boyun eğiyor vs vs vs.
peki sonunda ne oldu ? ?
şimdi kim kıyase eder ep3 ile ek9 u ?
safkanlık olarak belki ek9 mükemmeldir.ama herşey 1 den 5 e 6 ya kadar vites değiştirmek değil.
-
infazım cimbomum :) FN2 lerde dbw (gaz tepkisi ep3 e göre zayıf yani) var, lastikleri geniş ve büyük (ivmelenmeye ters etkisi vardır), kasası daha ağır... vites oranları ise son dişli hariç bire bir aynı... yerli ve yabancı dergi test verileri pek iyi değil ep3 e göre...
-
soner abim babalim.
testlerden takip ettiğime göre çok daha kesin ve net geçişlere sahip ep3 e göre vitesler.ve vites oranı farklı.
buna ilaveten egsantrikler farklı.
kg gaz kelebeği ve lastik ebadı elbette dezavantaj.
ama gaz kelebeği elektronik olmasa nasıl vsa koyucaklar araca.
fn2 çok iyi bir araba.canın sıkıldımı gazla gazlamaktan sıkılınca sırtını koltuğa yasla aç kuruz kontrolü aç teybini üccüs beşşüz üccüs beşşüz.
herşey var alette.
ha ama sanmaki ben fn2 ci olmuşum yoktur öle bişe.ep3 der ep3 ile susarım.ama birde gerçekler var
-
melihciğim benim arabamın da hiç bir yerinden ses gelmiyor allah şükür şikayet bölümünde millet okadar şikayet yazarken benim nerdeyse hiç şikayetim yoktu (belkide sıkmaktandır,hakkını vermektendir) serhatta bindi benim arabama ama Typer ı da pistte kızı okşar gibi değilde biraz ata biner gibi kullanmak lazım sağından solunda gelen sesleri dinleyeceksen imkanın varken piste sokmayacaksan sıkmayacaksan neden TypeR aldın diye sorarlar adama
inşallah senide bekleriz piste ama kızı okşar gibi kullanacaksan sakın girme serhatın derecesini gördün :D
acıkcası bn okadar sert ve lımıtlerde kullanmıyorum otobanda allah ne verdıyse basıyorum tabı fakat boyle pıstlerde neler yaparım bılmıyorum bırgun allah ızın verırse gelecem
-
EP3 görüntü olarak çok daha vahşi ve yakışıklı bence FN2 den... hele benim imzamdaki beyaz varya... olayı bitiriyor... ha FN2 kötü araba değil ama EP3 başka... ha EK9 ikisinden de iyi :)
-
Daha önce açılan bir konuda FN2 nin EP3 ün tahtına oturup oturamıyacağı ince detayarına örneklerine hatta youtube da Jeremy Clarkson amcamın testinde ep3 ün fn2 den daha iyi olduğuna dair videolara kadar gösterilmişti. ben bu konuya hep yorum yapmaktan çekinmiştim gerçekten ep3 daha mı hızlıydı yoksa japon geri kafamıydı ep3 ün üzerine fn2 çıkartarak geriye doğrumu gidiyorlardı merak etmiştim. evet bir kaç roll denemesinde (kendi denemelerimde)ep3 ün 1-2 boy öne çıktığını görmüştüm(hiç stock EP3 ile deneme şansım olmadı.) ama inandığım bişey vardıki fn2 daha hızlıydı.
Artık benim içinde ep3 ile deneme şansı olan ve gerçekten güzel organizasyon olan teamhondaturkey time trail gününde birazda bilek gücüyle hem kendime hem fn2 ye inanlara headerslı,flitreli,egzoslu ep3 lere karşılık stock fn2 ne kadar başarılı olduğunu göstermiş oldum.
son söz: burası türkiye körfez pisti jeremy de gider :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: FN2 yeni kraldır... (eylül de tescillencektir.)
Not: arkadaşlar bu sitenin yarısı ile çok samimiyim lütfen tartışma boyutunu aşacak kelimeler yazmayın. bu benim fikrimdir. benim denememdir. belki başka yerlerde başka sonuçlar çıkabilir. ben kullanmadığım sürece :mrgreen:
Arkadaşlar merhaba Bende İzmir den yeni bir taht haberi vericem Autodrom pınarbaşı pistinde geçtiğimiz pazar gerçekleşen time attak oganizasyonunda 36 karışık araçtan 6. oldum ve FN2 nin nekadar iyibir pist aracı olduğunu herkez gördü.Beni geçen araçlar 2 TANE TTS vardı bir rx8 slick lastikli ve type-r kup ta katılıman şanzımanına kadar full ep3 tü.Geride braktığım araçlar ise yine rx8,ep3 ,bmw ler,palio kit car katılım aracı 6 adet 106 gti saxo ,subaru wrx 2 adet,phorche 2 adet ve şu an unuttuğum pist için hazırlanmış özel araçlar vardı.birinci olmadım ama bence fn2 en iyi yerde bitirdi yarıiı PİSTGÜNLERİ com dan inceleyebilirsiniz.yada techtürkey de.Ep3 te iyi arac ama fn2 daha iyi bi araç bunu 2 aracıda kullanmadan anlayanassınız.viraj kabiliyeti mükemmel mayısta yine yarış var ve busefer slick lastik atkıcam bakalım ne olucak
-
tebrikler inş. daha çok başarılarınızı bekliyoruz.
-
968 görüntüleme
70 yorum :D
alemin kralı günceli :d
-
sizin pistte ep3 geçmiş olmanız, teknik veriler ve profesyonel pilotların yaptığı testlerden daha mı gerçekçi? pilotaj farkı çok önemli.. ben izmit pistinde sarı bir 106 nın ferrari kovaladığını görmüştüm (kovalamak derken bir kaç tur daha atsalar geçecekti belkide) bu durumda 106 pistte ferrariden daha mı iyi? :)
-
İyiki bi top gear da ep3 fn2 den daha iyi diye gösterildi.Sen kendi aracını top gear a göre mi değerlendiriyorsun o zaman hiç arabaya binmiyelim devamlı onları izleyerek yaşayalım seni bilmem ama ben kendi gerçeklerime bakarım .Daha ne olması lazım arkadaş time attack vol 1 de birinci olmuş en iyi zamanı yapmış ve s2000 lerinde olduğu bi katılım. bende izmir de benden çok daha iddaalı arkadaşlardan daha iyi zaman yaptım daha ne yapalım.Tabiki pilotaj önemli ama ben kendi tecrübelerime dayanarak konuşuyorum ep3 te kullandım subaru imprezada kullandım rx8 de kullandım fn2 pistte daha dengeli bi araç bu benim düşüncem zaten katılmak zorunda değilsin.Ep3 düz yolda fn2 ile denendiği zaman fn2 yi geçiyor diye omu daha iyi.Böyle bişey olmaz 106 ile ferrari olayına da gelince orada ciddi bir plotaj problemi yaşanmış anladığım kadarıyla yada ferrari dalga geçiyordu bilemiyorum.Yada daha time attack organizasyon sezonu yeni açıldı bir sürü organizasyon yapılıyor gel iyi zaman yap.İki hafta sonra izmirde yine katılım var.Yanlış anlama bayağa yazdım bişeyler ep3 te tartışılmaz iyi biaraç sonuçta type-r ama saoğlsun ep3 ü olan arkadaşlar burnundan kıl aldırmıyor.sonuçta iki araç ta type-r ve aralarında dünyalar kadar fark yok .
-
sizin pistte ep3 geçmiş olmanız, teknik veriler ve profesyonel pilotların yaptığı testlerden daha mı gerçekçi? pilotaj farkı çok önemli.. ben izmit pistinde sarı bir 106 nın ferrari kovaladığını görmüştüm (kovalamak derken bir kaç tur daha atsalar geçecekti belkide) bu durumda 106 pistte ferrariden daha mı iyi? :)
tabiki hayır benim pistte ep3 geçmem profesyonel pilotların yaptığında daha gerçekçi değil ama benim orada ep3 geçmem hemde piyasada gerçekten iyi yürüyen olarak bilinen ep3 leri geçmem en büyük gerçek. aslında bu gerçekte çok önemli değil hepsi dostlarım birbirimizin elinden yer içeriz eylülde tekrar pistteyiz istersen senide beklerim, ryh 42 seninse eğer bu aracın methini bir kaç yerde duymuştum bakarsın sen beni geçersin bende seni tebrik ederim. ayrıca 106 örneğine bi cevap vermiycem kusura bakmazsan çok çocukca olmuş.
-
İyiki bi top gear da ep3 fn2 den daha iyi diye gösterildi.Sen kendi aracını top gear a göre mi değerlendiriyorsun o zaman hiç arabaya binmiyelim devamlı onları izleyerek yaşayalım seni bilmem ama ben kendi gerçeklerime bakarım .Daha ne olması lazım arkadaş time attack vol 1 de birinci olmuş en iyi zamanı yapmış ve s2000 lerinde olduğu bi katılım. bende izmir de benden çok daha iddaalı arkadaşlardan daha iyi zaman yaptım daha ne yapalım.Tabiki pilotaj önemli ama ben kendi tecrübelerime dayanarak konuşuyorum ep3 te kullandım subaru imprezada kullandım rx8 de kullandım fn2 pistte daha dengeli bi araç bu benim düşüncem zaten katılmak zorunda değilsin.Ep3 düz yolda fn2 ile denendiği zaman fn2 yi geçiyor diye omu daha iyi.Böyle bişey olmaz 106 ile ferrari olayına da gelince orada ciddi bir plotaj problemi yaşanmış anladığım kadarıyla yada ferrari dalga geçiyordu bilemiyorum.Yada daha time attack organizasyon sezonu yeni açıldı bir sürü organizasyon yapılıyor gel iyi zaman yap.İki hafta sonra izmirde yine katılım var.Yanlış anlama bayağa yazdım bişeyler ep3 te tartışılmaz iyi biaraç sonuçta type-r ama saoğlsun ep3 ü olan arkadaşlar burnundan kıl aldırmıyor.sonuçta iki araç ta type-r ve aralarında dünyalar kadar fark yok .
güzel anlatmışsın sağolasın.
-
fn2 tam bağımsız olmayan torsiyonlu arka süspansiyonuyla nasıl ep3 ten dengeli oluyor bunu bana anlatabilirseniz sevinirim vsa açıkken muhakkak daha dengelidir ama vsa ile zaman turu atıldığını hiç görmedim bariz yavaşlatır çünkü arabayı... top gear da aynı pilotun pistte attığı tur zamanlarında ep3 1.32.8 fn2 1.34.2 olması lazım aynı pistte aynı profesyonel pilotun attığı tur zamanları... şimdi yine iyiki bir top gear falan diyeceksiniz ama boyle profesyonel bir test sizin amator olarak yaptıgınız iyi zamandan daha inandırıcı geliyor bana nedense.. ferrari-106 ornegi ikna edici olmadıysa aynı gün stock bir tt(chipli de olabilir tam emin değilim) 500+ hp evo6 dan iyi tur zamanı yapmıştı(genel sıralamada tt 2. evo6 3. olmuştu) sebebi tabiki tt yi kullanan arkadaşın pilotajının daha iyi olmasıydı yani soylemek istediğim şey, bu tarz pist günleri arabalardan çok kullananları karşılaştırır bana göre :)
-
tabiki hayır benim pistte ep3 geçmem profesyonel pilotların yaptığında daha gerçekçi değil ama benim orada ep3 geçmem hemde piyasada gerçekten iyi yürüyen olarak bilinen ep3 leri geçmem en büyük gerçek. aslında bu gerçekte çok önemli değil hepsi dostlarım birbirimizin elinden yer içeriz eylülde tekrar pistteyiz istersen senide beklerim, ryh 42 seninse eğer bu aracın methini bir kaç yerde duymuştum bakarsın sen beni geçersin bende seni tebrik ederim. ayrıca 106 örneğine bi cevap vermiycem kusura bakmazsan çok çocukca olmuş.
ryh42 benim ewet ama satıyorum şuan arabamı eylüle kadar satmış olurum büyük ihtimalle... 106 konusunda çocukça olanı anlayamadım? yani ewet 106 nın ferrari ye yakın gitmesi saçma ama bu ferarri yi kullananın problemi ben gördüğümü yazdım...
-
fn2 tam bağımsız olmayan torsiyonlu arka süspansiyonuyla nasıl ep3 ten dengeli oluyor bunu bana anlatabilirseniz sevinirim vsa açıkken muhakkak daha dengelidir ama vsa ile zaman turu atıldığını hiç görmedim bariz yavaşlatır çünkü arabayı... top gear da aynı pilotun pistte attığı tur zamanlarında ep3 1.32.8 fn2 1.34.2 olması lazım aynı pistte aynı profesyonel pilotun attığı tur zamanları... şimdi yine iyiki bir top gear falan diyeceksiniz ama boyle profesyonel bir test sizin amator olarak yaptıgınız iyi zamandan daha inandırıcı geliyor bana nedense.. ferrari-106 ornegi ikna edici olmadıysa aynı gün stock bir tt(chipli de olabilir tam emin değilim) 500+ hp evo6 dan iyi tur zamanı yapmıştı(genel sıralamada tt 2. evo6 3. olmuştu) sebebi tabiki tt yi kullanan arkadaşın pilotajının daha iyi olmasıydı yani soylemek istediğim şey, bu tarz pist günleri arabalardan çok kullananları karşılaştırır bana göre :)
zaten ben profesyonel değilim katılımçı da değilim top gear bende seyrettim orada ep3 ün hızlı olduğunu söylüyor "o videoya göre" bunu bende kabul ediyorum ama diyorum ki benim için o video çok önemli değil çünkü hiç bir zaman türkiyede öyle ep3 kullanan adam çıkmayacağı için ben hala fn2 nin pistte daha hızlı olduğunu söylüyorum bu benim fikrimdir hep denemek istiyodum pistte denedim gördüm ve sen sürekli pilotaj diyosun ama inan bana oradaki ep3 kullanıcıları da gayet güzel şoförler, "şimdi sen yurtdışında videodada ep3 fn2 yi geçiyor tamam kabul ediyorum ama bende diyorum ki burda neden geçemiyor yine pilotaj diyeceksin ama napim şimdi benim geçicek pilot mu arıyayım" :d son olarak bana bir arkadşım dediki "göksel sen ep3 kullansan daha iyi zaman yapardın" hayır böle bişey yok ben ep3 te kullandım ama şuna inan ep3le o direksiyon tepkisiyle hiçbir şey yapamazdım. bu arada sana fn2 fanatikliği yapıyorum zannetme heran s2000 alabilirim ama s2000 binerken bile bana sorsanlar hangisi (ep3,fn2,s2000) daha iyi yol tutuyor kesinlikle fn2 derim.
-
fn2 pistte s2000 den de iyi deyin de tam olsun bari :D
-
yani sıralamaya bakılrsa evet fn2 pistte s2000 dende iyi. :D :D bu arada aynı gün 2 tane s2000 vardı biri spin attı marşpiyer kırdı, diğeride zanndersem bir kere pistten çıktı ama oda 3. oldu ya bu konuşmaların sonu benim muhteşem pilotajıma mı bğlanıyor. hadi ep3 kullananların pilotajı kötü, s2000 kullanıcılarında mı kötü bu kötülerin hepsi banamı denk geldi. yada şöyle diyeyim "evet ep3 ve s2000 muhteşem yol tutuyor tam pist arabası fn2 onlara nazaran daha kötü yol tutuyor ama ben anlamam tabiri caizse koydum çocuğu :D sakın alınma sözüm meclisten dışarı diğer arkadaşlarım zaten alınmazlar hepsi benim dostum :d bunun üzerine sakın bana gel rol yapalım deme gelmem :d
-
göksel sen bu gazla 225 lik JDM typer ı da geçersin pistte >%6rol
-
Kusura bakma ama tamam senin araba en iyi. sadece yorumları okuyodum bunu yazmak istedim...
-
Arkadaşım sana fn2 nin dengeli olduğunun daha neyini anlatıyım anlamak istemiyosunki.http://www.pistgunleri.com/yaptığım zaman ortada diğer araçlarda boşa atılır araçlar değil hepsi sağlam sürücüler.Sen demekki ep3 ten başka araç kullanmamışsın.Bi pistte derecen varmı onu göster ozaman organizasyonlara katılmayıp yorum yapmanda bana inandırıcı gelmiyor.Sonra tt örneği vermişsin eğer tt dediğin tts se evo 6 dan daha iyi bi araç ,s2000 arkadan itişli kontrolu daha prof.luk gerektiren bi araç daha zor bi araç bakın kötü demiyorum.yani bunları iyi ayırmak lazım .zaten şu gerçek varki güç ikinci planda piste uyumlu araç 1. plandadır.Yani fn2 pistte uyumlu bi araç ama bunlar benim tecrübem ve fikirlerim seni tatmin eder etmez bilemem.tekrar ediyorum ep3 çok iyi bi araç sonuç ta type-r ama fn2 daha yeni nesil bi araç .yinede yorumlarına teşekkür ederim
-
Arkadaşım sana fn2 nin dengeli olduğunun daha neyini anlatıyım anlamak istemiyosunki.http://www.pistgunleri.com/ yaptığım zaman ortada diğer araçlarda boşa atılır araçlar değil hepsi sağlam sürücüler.Sen demekki ep3 ten başka araç kullanmamışsın.Bi pistte derecen varmı onu göster ozaman organizasyonlara katılmayıp yorum yapmanda bana inandırıcı gelmiyor.Sonra tt örneği vermişsin eğer tt dediğin tts se evo 6 dan daha iyi bi araç ,s2000 arkadan itişli kontrolu daha prof.luk gerektiren bi araç daha zor bi araç bakın kötü demiyorum.yani bunları iyi ayırmak lazım .zaten şu gerçek varki güç ikinci planda piste uyumlu araç 1. plandadır.Yani fn2 pistte uyumlu bi araç ama bunlar benim tecrübem ve fikirlerim seni tatmin eder etmez bilemem.tekrar ediyorum ep3 çok iyi bi araç sonuç ta type-r ama fn2 daha yeni nesil bi araç .yinede yorumlarına teşekkür ederim
-
Öncelikle GKS arkadaşı tebrik etmek istiyorum..iyi zaman iyi zamandır bunun önü, arkası, sağı, solu yok..Tebrikler
Eski bir EP3 sürücüsüyüm, beni bilenler bilir klişesine hiç girmiycem..EP3 varken bende inanılmayacak arabalar geçtim rollingde, çoğu arkadaşım bilir benimkinden daha dolu EP3 lere 3-4 boy atmışlığım var...Turbolu araçlarlada denedik, 3.0 küsür hacimli araçlarlada denedik vs vs...yazar gideriz sürekli..
aynı şeyi söliycem bende pistte alınan yani time trial da alınan derece hiç bir şekilde bir aracın diğerinden iyiliğini göstermez..sadece şöfrleri ve pistte alınan riskin geri dönüşümünü gösterir..EP3 hangi kıstasta FN2 le kıyaslanır önemli olan budur..direksiyon tepkileri daha başarılıdır ki katılıyorum, torsiyon barların tutuşa pozitif etkisi hiçbir şekilde yok, bunun kullanım amacı dayanıklılık, kaportaya yol durumundan dolayı lastikten gelen darbenin emiciliği, kolay montaj ve buraya dikkat içe gelen ses miktarını azaltmasıdır ! bu durumda yol tutuşa etkisi nasıl daha iyi olur??? EP3 fn2 ye kıyasla daha sert ve safkan pist arabasıdır, çünkü bi dolu elektronik ekipmanla donatılmamıştır, bu ekipmanlar iptal edildiğinde pistte 2 sn gibi dereceler ortaya avantaj olarak çıkar..FN2 ise K20 gibi efsane motorun kaputa oturduğu bir kasanın dahada lüksleştirilerek daha fazla kişiye ulaşmayı amaçlayan bir makinadır, fikrim hala aynıdır gerçek müşteri kitlesine attığı bir kazıktır..EP3 fanatikleri çokda herkes gibi normal insanlar değiller :)
EP3 şöförleri konusuna gelince; emin olun daha görmediğiniz kimler var...ama çoğu sattı arabaları ve süklüm püklüm moda geçtiler :) youtube lara düşmemiş ne vidolar var bir bilseniz :)
Herkese saygılar ve pistte iyi sonuç alan FN2 sahibi arkadaşlarada tekrar tebrikler...
Cümleten tekeriniz düz bassın..
-
Arkadaşım sana fn2 nin dengeli olduğunun daha neyini anlatıyım anlamak istemiyosunki.http://www.pistgunleri.com/yaptığım zaman ortada diğer araçlarda boşa atılır araçlar değil hepsi sağlam sürücüler.Sen demekki ep3 ten başka araç kullanmamışsın.Bi pistte derecen varmı onu göster ozaman organizasyonlara katılmayıp yorum yapmanda bana inandırıcı gelmiyor.Sonra tt örneği vermişsin eğer tt dediğin tts se evo 6 dan daha iyi bi araç ,s2000 arkadan itişli kontrolu daha prof.luk gerektiren bi araç daha zor bi araç bakın kötü demiyorum.yani bunları iyi ayırmak lazım .zaten şu gerçek varki güç ikinci planda piste uyumlu araç 1. plandadır.Yani fn2 pistte uyumlu bi araç ama bunlar benim tecrübem ve fikirlerim seni tatmin eder etmez bilemem.tekrar ediyorum ep3 çok iyi bi araç sonuç ta type-r ama fn2 daha yeni nesil bi araç .yinede yorumlarına teşekkür ederim
yolladığın linkte 2 tane rx-8 var biri 2. olmuş diğeri 13. olmuş? yani biri senden iyi diğeri kötü zaman yapmış madem bu zamanalara göre arabaları kıyaslıyoruz rx-8 pistte fn2 den iyi mi kötü mü? aynı şekilde 106 gti, Porsche Cayman S
ve hatta Porsche 911 Turbo yu geride bırakmış bunları yorumlayabilirmisin rica etsem?
-
yani sıralamaya bakılrsa evet fn2 pistte s2000 dende iyi. :D :D bu arada aynı gün 2 tane s2000 vardı biri spin attı marşpiyer kırdı, diğeride zanndersem bir kere pistten çıktı ama oda 3. oldu ya bu konuşmaların sonu benim muhteşem pilotajıma mı bğlanıyor. hadi ep3 kullananların pilotajı kötü, s2000 kullanıcılarında mı kötü bu kötülerin hepsi banamı denk geldi. yada şöyle diyeyim "evet ep3 ve s2000 muhteşem yol tutuyor tam pist arabası fn2 onlara nazaran daha kötü yol tutuyor ama ben anlamam tabiri caizse koydum çocuğu :D sakın alınma sözüm meclisten dışarı diğer arkadaşlarım zaten alınmazlar hepsi benim dostum :d bunun üzerine sakın bana gel rol yapalım deme gelmem :d
fikriniz oldukça sabit ve değiştirmek, mantık dahilinde konuşmak oldukça güç o yüzden birşey diyemicem :) bu arada gel roll yapalım demem merak etme.. biraz hafif kalır stock fn2 ;)
-
Altınerim noktayı koymuşsun... >=ok
-
yolladığın linkte 2 tane rx-8 var biri 2. olmuş diğeri 13. olmuş? yani biri senden iyi diğeri kötü zaman yapmış madem bu zamanalara göre arabaları kıyaslıyoruz rx-8 pistte fn2 den iyi mi kötü mü? aynı şekilde 106 gti, Porsche Cayman S
ve hatta Porsche 911 Turbo yu geride bırakmış bunları yorumlayabilirmisin rica etsem?
Rx8 lerden 1 gelende slick lastik var slick lastiğin de pistte ne anlam ifade ettiğini söylememe gerek yoktur heralde.106 çiddi pist için ve tırmanma katılımı için hazırlanmış rollbarlaına kadar yapılı slick lastıkli ydi.pocsche leride o gurup içinden çıkarabilirsin arabalarına zarar gelicek diye çekindiler.Ya bunları anlatıyorum ama ortamı görseydin fikilerin değişirdi.Peki herşeyi brak sen neye göre kıyaslıyosun ep3 rollıngdeki başarısına göre mi ep3 ün farımı daha güzel sinyalimi motorumu çok farklı top geara göremi bunlar beni hiç enterese etmiyor.
-
fikriniz oldukça sabit ve değiştirmek, mantık dahilinde konuşmak oldukça güç o yüzden birşey diyemicem :) bu arada gel roll yapalım demem merak etme.. biraz hafif kalır stock fn2 ;)
dogru karar ;)
-
Rx8 lerden 1 gelende slick lastik var slick lastiğin de pistte ne anlam ifade ettiğini söylememe gerek yoktur heralde.106 çiddi pist için ve tırmanma katılımı için hazırlanmış rollbarlaına kadar yapılı slick lastıkli ydi.pocsche leride o gurup içinden çıkarabilirsin arabalarına zarar gelicek diye çekindiler.Ya bunları anlatıyorum ama ortamı görseydin fikilerin değişirdi.Peki herşeyi brak sen neye göre kıyaslıyosun ep3 rollıngdeki başarısına göre mi ep3 ün farımı daha güzel sinyalimi motorumu çok farklı top geara göremi bunlar beni hiç enterese etmiyor.
şöyle kıyaslıyorum; fn2 ep3 ten daha ağır bir sürü elektronik aksam mecvut ve torsiyonlu bir arka süspansiyonu var bunlar ep3 ün daha iyi olması için yeterli bunun yanında fn2 nin üstün bir yönünü göremiyorum performans açısından ayrıca dünya üzerinde yapılan profesyonel testlerin sonuçları da bu şekilde... yolladığın linkte ilk olarak gozume çarpanları söylemiştim orneği genişletmek mümkün mesela saab 9-5 aero fn2 den üstün mü ya da 207 rc lemans ep3 ten üstün mü vs vs gibi... yani söylemek istediğim şey, bu zamanlara bakarak hangi arabanın pistte daha iyi olduğuyla ilgili bir sonuca varamayız...
-
FN2 çok başarılı olsaydı JDM olarak japonyada satışa sunulurdu.. ama japonyada FN2 değil FD2 satılıyor..
-
FN2 çok başarılı olsaydı JDM olarak japonyada satışa sunulurdu.. ama japonyada FN2 değil FD2 satılıyor..
mesaj larım sılınıyor bılıyorum ama :D yinede fd2 fn2 den daha hızlıdır :D
-
arkadaşlar kızdırıcı olur diye uçurdum (affınıza sığınıyorum :) )
-
arkadaşlar kızdırıcı olur diye uçurdum (affınıza sığınıyorum :) )
ok noproblem ;);) bızde dosu kaçırıyorduk tam :D:D
-
japonlar iyisini her zaman kendine yaparlar, hep böyleydi böyle olacak..piyasaya normalini sürüp kendilerininkini azıcık "sapıtık spec" yaparlar :)
-
japonlar iyisini her zaman kendine yaparlar, hep böyleydi böyle olacak..piyasaya normalini sürüp kendilerininkini azıcık "sapıtık spec" yaparlar :)
evet aynı ek4 typer-lar :Dgıbı buraya gelen sagde vtı ları oldu ;)
-
yapmayın allahaşkına iki araçta farklı projeler fn2 fd2 type -r
-
şöyle kıyaslıyorum; fn2 ep3 ten daha ağır bir sürü elektronik aksam mecvut ve torsiyonlu bir arka süspansiyonu var bunlar ep3 ün daha iyi olması için yeterli bunun yanında fn2 nin üstün bir yönünü göremiyorum performans açısından ayrıca dünya üzerinde yapılan profesyonel testlerin sonuçları da bu şekilde... yolladığın linkte ilk olarak gozume çarpanları söylemiştim orneği genişletmek mümkün mesela saab 9-5 aero fn2 den üstün mü ya da 207 rc lemans ep3 ten üstün mü vs vs gibi... yani söylemek istediğim şey, bu zamanlara bakarak hangi arabanın pistte daha iyi olduğuyla ilgili bir sonuca varamayız...
207 RC bizim araçlar kadar iyi bi araç o kasaya 175 hp ve turbo o araca viraj çıkışlarında avantaj sağlıyor küçümsememk lazım,saab a gelince o araç ta da slick lastik vardı.Yok bu muhabbet böyle olmuyaçak fn2 bana göe ep3 ten sanagöre ep3 te fn2 den daha iyi bunu kabul edelim daha iyi
-
Yok bu muhabbet böyle olmuyaçak fn2 bana göe ep3 ten sanagöre ep3 te fn2 den daha iyi bunu kabul edelim daha iyi
sana, göksele ve bir kaç fn2 sahibine göre FN2 daha iyi, ama geri kalan herkese göre ise EP3 daha iyi. :) EP3 sevenlerinin sayısı çok daha fazla bunu kabul edin..
-
Yok bu muhabbet böyle olmuyaçak fn2 bana göe ep3 ten sanagöre ep3 te fn2 den daha iyi bunu kabul edelim daha iyi
sana, göksele ve bir kaç fn2 sahibine göre FN2 daha iyi, ama geri kalan herkese göre ise EP3 daha iyi. :) EP3 sevenlerinin sayısı çok daha fazla bunu kabul edin..
buda senin düşüncen ep3 ün de modası geçiyor siz de bunu kabul edin
-
ya bu kabul meselesi değilki :) durum bu..EP3 üstün FN2 den..sebepleri vs leride yazıldı, bunlar kimsenin kafasındanda uydurulmadı :) bu dayatmayla değişicek bir durum değil..
-
ep3 ün de modası geçiyor siz de bunu kabul edin
:D:D emınmısın :D:D oyuzden daha pıyasaya cıkalı 3 sene olmadan oto ılanlarında satılık YENI CIVIC TYPE-R lar gormeye başladık :D daha pıyasaya cıkalı 3 sene oldu desek :D katılımı satılık yenı kasa type-r lar :D
ep3 cıktıgı zamanları hatırlıyorumda 2 cı ele dussun dıye mıllet 4 gozle beklerdı :D
-
2002 ep3 kasalar 2004 de makyaj olarak daha iyi oldu sanırım eksiklikler giderildi gibi :) fn2 de daha yeni cıktı belki makyajlı kasası cıkarılıp eksiklikler giderilicek..
-
çok FeNa :D
yaww olacağı buydu
artık typerları tartşıyoruz :)
ne olursa olsun ep3-fn2 fark etmez
hepsi birer typer sonucta ve çok özel makinalar
ve gün gelecek
herkes typer sürecek :D
-
bilmiyorum arkadaşlar ben fn2yi çok seviyorum ep3 üde çok seviyorum ama ep3 sana hızlı gittigini,hızlandıgını hissetiriyor.fn2 ise daha bir konforlu aile ile daha binilecek araç ama iki araç arasında kalırsam tercihim fn2 olur...iyi veya kötü ikiside typer ;)
-
bu iş makyajla olmaz, K20 üstüne bir motor yapmaları lazımki en geliştirilmişi JDM specte var..bunun üstüne neden çıkamadı Honda? yada diğer markalar niye çıkamadı ? (F2O yi konuşmuyoruz) vites oranlarıyla, vtec devir bandıyla bile çözemediler bunu :)
EP3 şaka gibi, 11 bin deviri basarken piston çıkarıyor millet :) hondatayla bilindik set-uplarla sapıttırıp EVO9, STI, M3, M5 le 4ü birarada sandwich yapıyor makina.. SC yide ekleyip F430 U ŞAKALIYOR :) biz neyi tartışıyoruz anlamadım :)
-
bız tartışmıyoruz aslında. bız gerceklerı soyleyıp, bırının pıstte yapmış oldugu dereceye aldanıp. STOK FN2 YI TYPE-R KRALI zannetmesının yanlış oldugunu belırtıyoruz. :D ama anlayana :d
-
bız tartışmıyoruz aslında. bız gerceklerı soyleyıp, bırının pıstte yapmış oldugu dereceye aldanıp. STOK FN2 YI TYPE-R KRALI zannetmesının yanlış oldugunu belırtıyoruz. :D ama anlayana :d
bi aracı kullanmadan tanımadan konuşmasanız ben 2 aracıda kıllandım diyorum
-
bi aracı kullanmadan tanımadan konuşmasanız ben 2 aracıda kıllandım diyorum
SENIN VEYA BIR BAŞKASINI KULLANMASI ONEMLI DEGIL :D bunun anlamıyorsunuz. Biz dunyanın kabul ettıgı TESCİLLEDiği bır olayı sıze soyluyoruz.
durumun musaıtse gır yabancı sıteler ordakı yorumları oku ,vıdeoları seyret ,
Yanı 18 jantlarınızla ve 80 kg (yanlışsam duzeltın 80 dıye hatırlıyorum ) fazlanızla ep3 dendaha iyi bır performansımız var dıyosunuz ??? :D:D:D:D:D:D:D:D
-
güven fn2 nin dezavantajı dediğin gibi18" jant ve 80 kg fazlası...ama şunuda atlamamak lazım..fn2 deki k20 nin egzantrik yapılarıyla oynamışlar..(ben öle duydum)..birde ep3 ün 2002 yılında geçtiği emisyon sistemleriyle fn2 nin 2007 de geçtiği emisyon sistemlerinde çok farklılık var ;) emisyon sistemi deyip geçmeyin aracı çok etkiliyor ;) birde fn2 nin aerodinamiği ep3 ten daha iyi ;) daha kolay yarıyor havayı :)
ep3 sevdalısıyız ama param olsa gider kırmızı fn2 alırım ;) yeni herzaman yenidir ;)
saygılar
-
EYVALLAH YENISINE şeklıne ŞEMALINE LAFIMIZ YOK ;) Ama şimdi bazı otomobıller vardır, yenısı cıksa bıle eskısının tadını vermez. ( subarunun gc8 kasa kodlu ımprezası) (pug un 106 gtı ) gıbı yuzlerce ornek verebılırım
civic içinde yanı type-r ek kasasında başlayıp taki ep3 kasasına kadar her kasası her motoru ayrı bı guzeldır ayrıbır efsanedır. ep3 den sonra (tarafsız olarak )kime sorarsanız sorun fn2 degıl FD2 civic SEDAN DER. ulkemıze gelmedıgı için fn2 dıyoruz.ama ulkemızde FD2 gelseydı fn2 nın yuzune kımse bakmazdı..
evet işletim sıstemlerı ıle oynandı fn2 nın bunun nedenı dunya capında otomobıl uretıcılerıne gelen agır gaz emisyon sartnamelırıdıR
uretıcıler gaz emısyonlarının sınırlarında motor urettıklerı için eskı motorlarından daha dusuk performanslı araclar uretmemek ıcın ellerınden gelenı yapıyorlar...
bunun sonucunda oarasyla burasıyla oynandıgı dogru.
yarın bır gun cort dıye bır yazılım cıkar hondata dan, fn2 yı yerınde tutamassınız.
ama bızım dedıgımı stok (standart ) sartlarda ep3 un ustunlukleri...
Kimi kabullenır kımı kabullenmez. FN2 yı kotuledıgımız yok. ama teknık ve yapılan testleri inceledgınızde ortaya cıkan sonuc elınızın aldındakı klavye kadar gercek :D:D:D:D .... neyse bu konu daha cookkk uzar gıder :D
-
güven fn2 nin dezavantajı dediğin gibi18" jant ve 80 kg fazlası...ama şunuda atlamamak lazım..fn2 deki k20 nin egzantrik yapılarıyla oynamışlar..(ben öle duydum)..birde ep3 ün 2002 yılında geçtiği emisyon sistemleriyle fn2 nin 2007 de geçtiği emisyon sistemlerinde çok farklılık var ;) emisyon sistemi deyip geçmeyin aracı çok etkiliyor ;) birde fn2 nin aerodinamiği ep3 ten daha iyi ;) daha kolay yarıyor havayı :)
ep3 sevdalısıyız ama param olsa gider kırmızı fn2 alırım ;) yeni herzaman yenidir ;)
saygılar
aerodinamik nasıl daha iyi zafer bir anlatsana merak ettim? yani bakınca anlaşılan bir olaymı? ayrıca o yumurta gibi kasa nasıl aerodinamik? demekki ferrari, lambo, pagani zonda, corvette vs aerodinamik değil :)
ayrıca egzantrik yapısıyla oynanmadı,egzantrik lob değişimi yani vtec zamanlaması 5700 devirden 5200 devire düşürüldü, ama max gücü 7800 devirde veriyor eskiden 7200 dü bu..şimdi bu avantajmı dezavantajmı?
iyi, güzel, şık, torpidoda kliması var, veya münferit bir iki pist başarısıyla efsane olunmuyor...böyle olunsaydı biz bugün shelby GT denen arabayı 2009 yılında konuşmazdık..
son olarak aralarındaki fark fazla değil..2-3 saniye :) bu yüzden kral falan yok ortada
-
EYVALLAH YENISINE şeklıne ŞEMALINE LAFIMIZ YOK ;) Ama şimdi bazı otomobıller vardır, yenısı cıksa bıle eskısının tadını vermez. ( subarunun gc8 kasa kodlu ımprezası) (pug un 106 gtı ) gıbı yuzlerce ornek verebılırım
civic içinde yanı type-r ek kasasında başlayıp taki ep3 kasasına kadar her kasası her motoru ayrı bı guzeldır ayrıbır efsanedır. ep3 den sonra (tarafsız olarak )kime sorarsanız sorun fn2 degıl FD2 civic SEDAN DER. ulkemıze gelmedıgı için fn2 dıyoruz.ama ulkemızde FD2 gelseydı fn2 nın yuzune kımse bakmazdı..
evet işletim sıstemlerı ıle oynandı fn2 nın bunun nedenı dunya capında otomobıl uretıcılerıne gelen agır gaz emisyon sartnamelırıdıR
uretıcıler gaz emısyonlarının sınırlarında motor urettıklerı için eskı motorlarından daha dusuk performanslı araclar uretmemek ıcın ellerınden gelenı yapıyorlar...
bunun sonucunda oarasyla burasıyla oynandıgı dogru.
yarın bır gun cort dıye bır yazılım cıkar hondata dan, fn2 yı yerınde tutamassınız.
ama bızım dedıgımı stok (standart ) sartlarda ep3 un ustunlukleri...
Kimi kabullenır kımı kabullenmez. FN2 yı kotuledıgımız yok. ama teknık ve yapılan testleri inceledgınızde ortaya cıkan sonuc elınızın aldındakı klavye kadar gercek :D:D:D:D .... neyse bu konu daha cookkk uzar gıder :D
Ya arkadaşğm sende sedan fd2 var diye sedan type-r istersin tabi ama bu zevk meselesi ben sedan arabalardan nefret ederim kralı gelse almam type-r da olsa .fn2 yi öyle bi yaptınızki sallama yapılan bi araç sanki herkez araba profu kesiliyor .arabanın arka kısmı yüksek tutularak ağırlık dengesi öne verilmiş ve daha iyibir yol tutuş sağlanmış aynı racing motorlar gibi bimediyseniz anlamassınız motorun bütün dengesi ve ağırlığı ön maşadadırve kıç kısımları havadadır..fn2 de aynen böyle .
-
saygılar
aerodinamik nasıl daha iyi zafer bir anlatsana merak ettim? yani bakınca anlaşılan bir olaymı? ayrıca o yumurta gibi kasa nasıl aerodinamik? demekki ferrari, lambo, pagani zonda, corvette vs aerodinamik değil :)
ayrıca egzantrik yapısıyla oynanmadı,egzantrik lob değişimi yani vtec zamanlaması 5700 devirden 5200 devire düşürüldü, ama max gücü 7800 devirde veriyor eskiden 7200 dü bu..şimdi bu avantajmı dezavantajmı?
iyi, güzel, şık, torpidoda kliması var, veya münferit bir iki pist başarısıyla efsane olunmuyor...böyle olunsaydı biz bugün shelby GT denen arabayı 2009 yılında konuşmazdık..
son olarak aralarındaki fark fazla değil..2-3 saniye :) bu yüzden kral falan yok ortada
saygılar
Daldan dala değil dallardan dallaar atlıyorsunuz aerodinamik ep3 te daha mı iyi o da yüksek ve polo ya benziyo yada golf e .ferrariyle yada corvette ile ne alakası var yapmayın.ferrariye k20 motoru koyarsan hiçbi işe yaramaz yada zonta ya . ona bakarsan fn2 nin ön kısmı ep3 ten daha geniş e tabi siz buna yanlışlıkla olmuş dersiniz .Bence en kısa zamanda bir fn2 yi kullanıp zorlayın sonra konuşalım derim.o munferit pistlerdede ep3 göremiyoruz nedense .
-
daldan atlama falan yok, aerodinamikilk denen olaya örnek vermek için verdim o arabaları, hepsinin yapısı birbirine ne kadar benziyor...ep3 e polo diyen de ilk seni görüyorum :)
K20 motor özel bir şaseye konduğunda dünyanın en hızlı zamanlamasını yaptı.. Ariel Atom projesi..pist olayına gelince arabamı şu an sattığım için bir şey söyleyemiyorum ama arabam varkende merak etme çok denemem olmuştur :) çok deneyipte pistte üzen EP3 de gördüm :)
arabanın ön kısmı EP3 ten geniş olunca dahamı rijid oluyor, yanlışlık falanda demiyorum benim yazdıklarımı dikkatlice incele, ben körükörüne kötüleme yapmıyorum..tüm type r fanatiklerinin begenmedikleri tek olay aynı motoru makyajlayıp FN2 ye koymaları..burada artıları eksikleri konuşuyoruz..amaç bu zaten..
-
O satılık typer ların çoğu kazalı yada bu araçtan konfor bekleyipte hayal kırıklığına uğrayan bmw tarzı araça binecek arkadaşlar.fn2 de çok sert bi araba yine bazı arkadaşların yazdığı gibi yumuşak filan değil kaya gipi amortüsörler kıçınızdan çıkıcakmış gibi sert daha ne diyim bu araca binmeden konuşuduğunuz belli .Kitaplardan video lardan değil tecrübelerimize dayanarak konuşuyoruz .
:D:D emınmısın :D:D oyuzden daha pıyasaya cıkalı 3 sene olmadan oto ılanlarında satılık YENI CIVIC TYPE-R lar gormeye başladık :D daha pıyasaya cıkalı 3 sene oldu desek :D katılımı satılık yenı kasa type-r lar :D
ep3 cıktıgı zamanları hatırlıyorumda 2 cı ele dussun dıye mıllet 4 gozle beklerdı :D
-
ben tekrar açıklık getiriyim..FN2 nin bizim organizasyonda aldığı sonuç küçümsenecek iş değil, pilotaj ve arabayı limitlerini bilerek kullanmanın neticesi...ama bu onu yeni kral falan yapmaz :) tabiki küçümsemek doğru değil, neticede üzerinde K20 motor var...ama insan daha iyisini bekliyor, FN2 nin talihsizliği burada oldu bence..
-
O satılık typer ların çoğu kazalı yada bu araçtan konfor bekleyipte hayal kırıklığına uğrayan bmw tarzı araça binecek arkadaşlar.fn2 de çok sert bi araba yine bazı arkadaşların yazdığı gibi yumuşak filan değil kaya gipi amortüsörler kıçınızdan çıkıcakmış gibi sert daha ne diyim bu araca binmeden konuşuduğunuz belli .Kitaplardan video lardan değil tecrübelerimize dayanarak konuşuyoruz .
-
ben tekrar açıklık getiriyim..FN2 nin bizim organizasyonda aldığı sonuç küçümsenecek iş değil, pilotaj ve arabayı limitlerini bilerek kullanmanın neticesi...ama bu onu yeni kral falan yapmaz :) tabiki küçümsemek doğru değil, neticede üzerinde K20 motor var...ama insan daha iyisini bekliyor, FN2 nin talihsizliği burada oldu bence..
evet yeni kıral bencede biraz sert doğrusun yeni kral yerine type-r devam diyelimozaman çünkü bu muhabbet bitmez.Birbirimizi bu konu üzerinde kırmaya gerek yok brakalım bizi diğer markalar düşünsün korkulu rüya olarak...
-
kırmak kesinlikle olmaz, hepimiz dostuz arkadaşız...şu ortamın güzelliğini korumak bize düşüyor yani hepimize..ama işte bizim yapımızda var biraz işi hemen tribun muhabbetine döküyoruz :)
şu FN2 220 hp lerde olmalıydıki ep3 satanlar yeni modelle devam etselerdi..
-
yazmiym dedim ama yazmalıyım.
EP-3 CİVİC TYPER:
1 direksyon 1 motor 1 şanzuman ekstra olarak yapabildiğin tek şeyne diye düşündüğünde yazın cam falan açarsın bukadar.
bunun haricine inelim;
ep3 severler zaten otomobilden ne anladıklarını bindikleri otomobile makina gözüyle bakmalarıyla anlatırlar.
ep3 safkanlıktır ep3 sadece devir bandını takip etmek ve dikiz aynasına bolca bakmaktır zevkle huşu içinde.
FN2 CİVİC TYPER.
1 MOTOR 1 ŞANZUMAN 1 DİREKSYON aynı ep3 teki gibi ama bunun yanında gazlamaktan sıkılınca otomatiğe bağlayan hızı güvenliği daha fazla düşünen teknolojiye sadece motor bazında değil komplikasyon olarak takip eden daha radikal tasarıma sahip kasası daha güvenli daha sağlam olan bir araç.
fn2 yi tercih eden ler daha çok hem iş hem aşk diyenler.ikiside bi arada olmalı diyenler.
fn2 nin ep3 e üstünlüğü varmı peki ? ?
bunu otomobilden ne anladığımız belirler.
eğer komplike bi araç seviosak fn2 tartışmasız üstün ep3 ten.
yok eğer şöle diosak
'abi 6 aırbagım olacağına 0-200 üm 5-6 sn daha iyi olsun ne işim olur yastıkla yoganla'
ozaman zaten bu konuyu tartışmak bile gereksiz.
fn2 potansiyel bazında ep3 kadar başarılı kimse aksini iddia edemez.
sadece 80 kg ağırlık ve 18 jant onu yürürde geriye asla itmez.
bir adam arabayı yürütücekse söker 18 i 17 yapar.
o 80 kg lik fark ise emin olun kapanır.
bir araç 200 ps diğer araç 201 ps.
havadanmı gelmiş o 1 ps.
bu herifler bişelerle uğraşmışki gelmiş.
kimse fn2 ye tu kaka yapmamalı belki yapmıodur ben öle algılamışımdır ozaman affola.
beni ığdırından izmirine arabacı herkes tanır neyimlemi ep3 typer sevdam ile.
infaztim = typer dır.
ama ben bile bir ep3 kolik olarak fn2 ye saygı duyuyorum.gerçekten biraz daha komplike bir araç.
ama altıner abinin dediğinede kessinlikle katılıorum mutlaka min 225 ps olarak çıkmalıydı.ozaman inanın herşey başka olurdu.
TYPER İÇİN BİR ÖRNEK VERİYM.
girin hemen hemen tüm marka fan sitelerine forumlarına.
3.30 cimi typermı
slk 280 mi typermı
evomu typermı
wrk mi typermı
200 sx mi typermı
herkesin ölçütü typer.
bakın bu önemli bir söz ÖLÇTLÜK.
typer artık bir ölçek.hemen hemen tüm marka fanlarının ölçeği eğer bir araç typerı geçiyorsa o araba gerçekten deli makina.
ha bunun yanında başka süper zeki fanlarda var
örn;
106 mı typermı
306 mı nsx mi :D :D
ONLARI ALLAH STAR EDE. :d :d
okadar mükemmel makineleriniz varki ağalar artık olay fn2 mi ep3 mü olarak anılıyor.
onun için kimse darılmasın bu kıyaselere tadını çıkarsın.
son söz;
ağlamayı ferdiden bağlamayı orhandan gazlamayı typerdan öğreniceksin.
vesselam.
-
göksel sen bu gazla 225 lik JDM typer ı da geçersin pistte >%6rol
valla güzel kardeşim şoförüne bağlı.olayı pilotaja bağlıyosunuz ya benden kötü şoförse onuda geçerim.
-
Kusura bakma ama tamam senin araba en iyi. sadece yorumları okuyodum bunu yazmak istedim...
anlamadım benim arabamı en iyi, benim pilotajım mı
-
umarım ryh42 eylül e kadar satılmaz seninlede pistte görüşmek isterim, evet stock fn2 roll de hafif kalabilir ama stock fn2 ye pistte diğer ep3 ler gib hafif kalmayın..
-
ya geri kalan herkese göre ep3 daha iyi olabilirde kaçtanesi hem fn2 hem ep3 kullanmış kaçtanesi almış denemiş, bu forumda ep3 satıp fn2 alan arkadaşımız bile var. hatta bu forumda biraz daha param olsaydı ep3 yerine fn2 diyen arkadaşlarım bile var. evet ep3 daha safkan olabilir ama artık insanlar biraz daha kalite arıyor.
-
yapmış olduğum dereceye sakın aldanmayın. fn2 en iyi değil benim pilotajım en iyi :D
ayrıca eylülde biri sana ep3 versede rakip olsak. ağzımız değil ayaklarımız konuşsa.
-
eyvallah bende diyorumki evet youtubedeki o videoyuda benda defalarca izledim. banada orada ep3 daha hızlı geldi hatta bu arabayı almadanda çok video izledim ama benim kıstaslarıma uyan fn2 idi. onu aldım. düşüncemde araba kalite araba hafta sonu gündüzleri aslangibi eşimle gezerim. geceleri de yada pistte sonuna kadar sıkarım. he fn2 de 225 hplik motor olsa daha iyi olurmuydu işte ozaman hiç kimse konuşmazdı.
-
ya arkadaşlar samimiyetinize inanarak bir konu açtım konu üzerinden makaramızı yapalım diye yorumları tektek okuyorumda bu kadar uzatmaya gerek yok ben olsam ne yazılırsa yazılsın delikanlı gibi derdimki "ulan herkes ep3 hızlı diyor adama helal olsun çıktı stock fn2 ile en iyi zamanı yaptı. demekki fn2 lerde iş var ama beklemek lazım" ama bakıyorumda yazılanlara benim o gün pistte okadar lastik yakmama okadar arabayı üzmeme değmezmiş arkadaşlar aranızda beni tanımadan yorum yapanlar var ben araba için kimseyi kırmam. peki ep3 daha hızlıdır.
zaten arabayı satttım sayılır s2000 almak üzereyim. ama tebrikten çok eleştiri almam çok üzdü beni bir daha ne piste çıkarım. nede arabamı üzecek başka bişey. benim gazladığım dostlerım belli zaten. eğer yanlışlıkla birini kırdıysam kusura bakmayın.
site yöneticilerinde bu konuyu kilitlemelerini rica ediyorum.
-
bu konu biraz hoşaf olmuş arkadaşlar ama şu gerçeği herkes kabul etsin fn2 nin yol tutuşu ep3 ten üstün ondan dolayıda ep3 ten pistte daha iyi derceler çıkarması normal ki zaten gökselin direksiyonu tartışılmaz.bunuda bizler bilir yeniler örnek alır tanıyanlar da hep anlatır.
-
bu konu biraz hoşaf olmuş arkadaşlar ama şu gerçeği herkes kabul etsin fn2 nin yol tutuşu ep3 ten üstün ondan dolayıda ep3 ten pistte daha iyi derceler çıkarması normal ki zaten gökselin direksiyonu tartışılmaz.bunuda bizler bilir yeniler örnek alır tanıyanlar da hep anlatır.
bu lafımada kimse alınmasın ve kimse konili coilover lı ep3 de şu type r fn2 den iyi yol ttutuyo demesin lütfen iyi forumlar....
-
ah be kanka bizi çekemediler halat koptu :d :D
şaka bir yana tabiki herkes kendi fikrini söylemek te hür bunlar normal bana doğru gelen başkasına gelmeyebilir, başkasına doğru olan bana yanlış gelebilir ama madem bu kadar ep3 ü savunuyosunuz. klavye delikanlılığı (pilotaj anlamında) yapmaya gerenk yok, site bir organizasyon yaptı o zaman nerdeydiniz nedense gelip orada aslan gibi sıkan ep3 sahibi dostlarım ağzını açmıyolar sürekli gelip helal olsun diyolar onların haricinde herkes konuşuyor alırsın ep3 ünü gelirsin piste görürüz nedir ne değildir. dedimki fn2 piste ep3 ten daha iyi çıktım gösterdim diyen varsa ep3 pistte fn2 den daha iyi çıksın göstersin.
-
+10
ah be kanka bizi çekemediler halat koptu :d :D
şaka bir yana tabiki herkes kendi fikrini söylemek te hür bunlar normal bana doğru gelen başkasına gelmeyebilir, başkasına doğru olan bana yanlış gelebilir ama madem bu kadar ep3 ü savunuyosunuz. klavye delikanlılığı (pilotaj anlamında) yapmaya gerenk yok, site bir organizasyon yaptı o zaman nerdeydiniz nedense gelip orada aslan gibi sıkan ep3 sahibi dostlarım ağzını açmıyolar sürekli gelip helal olsun diyolar onların haricinde herkes konuşuyor alırsın ep3 ünü gelirsin piste görürüz nedir ne değildir. dedimki fn2 piste ep3 ten daha iyi çıktım gösterdim diyen varsa ep3 pistte fn2 den daha iyi çıksın göstersin.
-
infaztim = typer fetişisti !zuhauahuh :D :D inşallah çok sağlam çok temiz bi ep3 bulursun serkan abi :)
-
serkan allah sana en kral ep3 nasip etsin.
-
serkan allah sana en kral ep3 nasip etsin.
+10 ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN SERKANCIM
-
bu iş makyajla olmaz, K20 üstüne bir motor yapmaları lazımki en geliştirilmişi JDM specte var..bunun üstüne neden çıkamadı Honda? yada diğer markalar niye çıkamadı ? (F2O yi konuşmuyoruz) vites oranlarıyla, vtec devir bandıyla bile çözemediler bunu :)
EP3 şaka gibi, 11 bin deviri basarken piston çıkarıyor millet :) hondatayla bilindik set-uplarla sapıttırıp EVO9, STI, M3, M5 le 4ü birarada sandwich yapıyor makina.. SC yide ekleyip F430 U ŞAKALIYOR :) biz neyi tartışıyoruz anlamadım :)
ikisindede k20 motor olduguna göre aynı speclerle aynı araçları şakalar fn2 de merak etme.
ayrıca tartışmak iyidir kimsenin şahsına laf söylenmediği sürece. bu sitede eksik olan bazı şeylerden biride tartışma ortamının yaratılamamsı bence. hadi bakalım torpidonuzda ne var gibi konulara onlarca sayfa yorum yapılırken bu tip konularında biraz daha ön plana çıkması gerekli diye düşünüyorum.
-
ikisindede k20 motor olduguna göre aynı speclerle aynı araçları şakalar fn2 de merak etme.
ayrıca tartışmak iyidir kimsenin şahsına laf söylenmediği sürece. bu sitede eksik olan bazı şeylerden biride tartışma ortamının yaratılamamsı bence. hadi bakalım torpidonuzda ne var gibi konulara onlarca sayfa yorum yapılırken bu tip konularında biraz daha ön plana çıkması gerekli diye düşünüyorum.
+10 SERHATÇIM ARABANIN İŞİ BİTİYOR GEL AL İSTERSEN :D
-
(http://img164.imageshack.us/img164/5521/image006u.jpg) (http://img164.imageshack.us/my.php?image=image006u.jpg)
(http://img164.imageshack.us/img164/647/thttimetrialvol1050.jpg) (http://img164.imageshack.us/my.php?image=thttimetrialvol1050.jpg)
-
yazmiym dedim ama yazmalıyım.
EP-3 CİVİC TYPER:
1 direksyon 1 motor 1 şanzuman ekstra olarak yapabildiğin tek şeyne diye düşündüğünde yazın cam falan açarsın bukadar.
bunun haricine inelim;
ep3 severler zaten otomobilden ne anladıklarını bindikleri otomobile makina gözüyle bakmalarıyla anlatırlar.
ep3 safkanlıktır ep3 sadece devir bandını takip etmek ve dikiz aynasına bolca bakmaktır zevkle huşu içinde.
FN2 CİVİC TYPER.
1 MOTOR 1 ŞANZUMAN 1 DİREKSYON aynı ep3 teki gibi demişsin ama serkan direksiyon tepkisi çok farklı sana kullandıracağım anlıyacaksın ama bunun yanında gazlamaktan sıkılınca otomatiğe bağlayan hızı güvenliği daha fazla düşünen teknolojiye sadece motor bazında değil komplikasyon olarak takip eden daha radikal tasarıma sahip kasası daha güvenli daha sağlam olan bir araç.
fn2 yi tercih eden ler daha çok hem iş hem aşk diyenler.ikiside bi arada olmalı diyenler. benim tarzım bu
fn2 nin ep3 e üstünlüğü varmı peki ? ?
bunu otomobilden ne anladığımız belirler.
eğer komplike bi araç seviosak fn2 tartışmasız üstün ben bu tarz araçları seviyorum ep3 ten.
yok eğer şöle diosak
'abi 6 aırbagım olacağına 0-200 üm 5-6 sn daha iyi olsun ne işim olur yastıkla yoganla'
ozaman zaten bu konuyu tartışmak bile gereksiz.
fn2 potansiyel bazında ep3 kadar başarılı kimse aksini iddia edemez. zaten bunu bende inkar etmiyorum
sadece 80 kg ağırlık ve 18 jant onu yürürde geriye asla itmez.
bir adam arabayı yürütücekse söker 18 i 17 yapar. budur
o 80 kg lik fark ise emin olun kapanır. kesinlikle ama ben arabamı sökermiyim sökmem
bir araç 200 ps diğer araç 201 ps.
havadanmı gelmiş o 1 ps.
bu herifler bişelerle uğraşmışki gelmiş.
kimse fn2 ye tu kaka yapmamalı belki yapmıodur ben öle algılamışımdır ozaman affola.
beni ığdırından izmirine arabacı herkes tanır neyimlemi ep3 typer sevdam ile.
infaztim = typer dır.
ama ben bile bir ep3 kolik olarak fn2 ye saygı duyuyorum.gerçekten biraz daha komplike bir araç.
ama altıner abinin dediğinede kessinlikle katılıorum mutlaka min 225 ps olarak çıkmalıydı.ozaman inanın herşey başka olurdu.
TYPER İÇİN BİR ÖRNEK VERİYM.
girin hemen hemen tüm marka fan sitelerine forumlarına.
3.30 cimi typermı
slk 280 mi typermı
evomu typermı
wrk mi typermı
200 sx mi typermı
herkesin ölçütü typer.
bakın bu önemli bir söz ÖLÇTLÜK.
typer artık bir ölçek.hemen hemen tüm marka fanlarının ölçeği eğer bir araç typerı geçiyorsa o araba gerçekten deli makina.
ha bunun yanında başka süper zeki fanlarda var
örn;
106 mı typermı
306 mı nsx mi :D :D
ONLARI ALLAH STAR EDE. :d :d
okadar mükemmel makineleriniz varki ağalar artık olay fn2 mi ep3 mü olarak anılıyor.
onun için kimse darılmasın bu kıyaselere tadını çıkarsın.
son söz;
ağlamayı ferdiden bağlamayı orhandan gazlamayı typerdan öğreniceksin.
vesselam.
söyledğin herşeye katılıyorum söylemek istediklerimide yanına yazdım zaten
-
zaten fn 2 nin egsoz sisteminen dolayı beygir kaybı var.fn 2ye komple egsoz yapılıp yola çıkarırsanız aynı speclerdeki ep 3ü geçme ihtimali yüksektir.bunu honda fabrikasındaki mühendislerin ağzından dinledim.şunu belirtmekte fayda olduğunu düşünüyorum ilk üretilen fn2 175 hp dyno verisi vermiştir.ep3 motorunun aynısı fakat egsoz emisyon değerleri yeni yasalara uygun şekli ile.daha sonra bu aracın böyle satışa sunulamıyacağı düşünülerek silindir kapağında ve katalizör üzerinde bir takım modifikasyonlar sonucu araç 201 hp fabrika verisi olarak piyasaya sunulmuştur.fn2 nin dyno ölçümlerine göre torku ep3 ten fazladır.gelen 1 beygirin nedeni de budur.
-
bak şimdi merak etme falan yazmana gerek yok, etmiyorum çünkü :) çokda önemli değil benim için, neticede K20 var diyorum üstünde :) yazdığım tüm mesajalara bakıp yorum yapmanı beklerim açıkçası ...burda açılan böyle yerinde bir konuya yorumlar yapıyoruz buda gayet güzel..dostluk diyoruz burdada sorun yok..GKS arkadaş bi anda çıktı ve herkesin bildiğinin tahmin ettiğinin dışında bir sonuç yakaladı, ki bunada kesinlikle alkış derim..ama aradaki tonları ayrıntınlarıda konuşmamız gerek tartışmamız değil bence, heleki dünyanı kabul ettiği bir sonuçsa bu..
site ile ilgili değerlendirmelerinede sonuna kadar katılıyorum, uzun bir süredir sitemizin eksik yanı bu..bu siteye ciddi emek veren biriyim, eksik yanlarını ancak hep birlikte tamamlarız..
herkese saygılar-sevgiler..
-
umarım ryh42 eylül e kadar satılmaz seninlede pistte görüşmek isterim, evet stock fn2 roll de hafif kalabilir ama stock fn2 ye pistte diğer ep3 ler gib hafif kalmayın..
valla ne diyim internet üzerinden "gider" yapma huyum olmadığından birşey diyemicem, kısmet diyelim :)
-
valla ne diyim internet üzerinden "gider" yapma huyum olmadığından birşey diyemicem, kısmet diyelim :)
"fikriniz oldukça sabit ve değiştirmek, mantık dahilinde konuşmak oldukça güç o yüzden birşey diyemicem bu arada gel roll yapalım demem merak etme.. biraz hafif kalır stock fn2"
internet üzerinde gider yapma huyum diyosun yukarıdaki yazı sana ait ben şakayla roll e sakın çağırma gelmem dedim ve sen bana bu yazıyı yazdın. sen şimdi yukarıdaki yazı bana ait değil o yazıda gider falan yok dersinde :) ben senin ne demek istediğini anladım, >%Sakin ben seni tanımam kişiliğine zaten laf söylemeyemem hakkım yok burda arabaları tarışıyoruz. senin arabanında methini bir kaç yerde duydum. benim yazımda gider varmı dersen senin yazına karşılık internet üzerinde gider yapmıyorum seni piste davet ediyorum. bu arada umarım araban satılmaz demişim smile koymamışım inşallah en kısa zamanda istediğin rakamlara satılır. >=ok
-
valla bizim diger sitelerde farkimizda bu olsa gerek bizde onemli olan arkadaslik en onemlisi kimse bende bu var su var diye dolasmiyor ortalikta belkide oyle bir amacimizda yok mesela bende 2. oldum ama benim arabam gercekten iyi yuruyo ben bunu dusunuyorum en azindan sadece filtreli bir arabam var ve headerli araclari geciyorum neye gore kiyasliyorsun hizli olan araclari onu soylersen ona gore konusalim
-
valla bizim diger sitelerde farkimizda bu olsa gerek bizde onemli olan arkadaslik en onemlisi kimse bende bu var su var diye dolasmiyor ortalikta belkide oyle bir amacimizda yok mesela bende 2. oldum ama benim arabam gercekten iyi yuruyo ben bunu dusunuyorum en azindan sadece filtreli bir arabam var ve headerli araclari geciyorum neye gore kiyasliyorsun hizli olan araclari onu soylersen ona gore konusalim
kımı gectın hederslı ne vardı arabasında:) arabanda kat varmı ıcı boşmu katın:) bızde bmk ve bg varken gecıyoduk deng gelmedı sana demek
ncm 04 var hederslı deneyelım senle gecıcekmısın merak edıyorum kendı arabamda beyın oldugu ıcın kendı arabamı soylemıyorum ıstersen hederslı aracımız var denerız:) bıde aracınızda ne marka lastık var km nedır durumu?
-
:)
hemen vereyim vtc26 ve hfa typerlar ikisndede headers araboru egzos filtre kiti vardi benim icin sorun degil o gectigim zamanda aracimda 25000km kullanimlis kumho lastik vardi ebatinida yazayim bari cok onemli oldugu icin 205 45 17 yani orj lastik ebati he bide job typer var onunlada kafa kafaya gidiyorum
-
:)
hemen vereyim vtc26 ve hfa typerlar ikisndede headers araboru egzos filtre kiti vardi benim icin sorun degil o gectigim zamanda aracimda 25000km kullanimlis kumho lastik vardi ebatinida yazayim bari cok onemli oldugu icin 205 45 17 yani orj lastik ebati he bide job typer var onunlada kafa kafaya gidiyorum
sımdı anlamadıgım sen bu aracları pısttemı gectın roll mu yaptın? hfa da evt dc heders mugen araboru mugen son vardı ve caı, vtc 26 kat ıptalı ara boru son caı vardı, senın aracında kat ıcı boşdegılse! kat ustundeyse kı eger arabanda kapak tasşlama yoksa, sadece fılıtre kıtıyle roll gecıyosan maşallah:) bende soyle dıyım denedıgın aracları gecen typerı bızde sadece caı gectık bg typerla:) aracı kullananda cok onemlı bunu unutma cok atıp tutan var ama goremedık daha gecenı, sen aracında ne oldugnu bılmıyorum ama dıyosan hederslı typer gecerım bende dcsport heders 57mm ara boru son dc aem calı 2004 typer var bıde toda heders 63mm ara boru son dc mugen beyınlı var ıstedıgınle deneyelım, 5326718181 telın ararsın reşit ısmım
-
vtc 26 da dc seramik headers da vardi oyle denedik ayrica roll du pistte degil yani bg typer diyorsan su 2004 model makyajsiz olani diyorsun sanirim onda benim bildigim kadariyla komple mugen var beyin dahil yanlis bilmiyorum sanirim he aracimda ne taslamada yok benim icin farketmez ben derim bizde oyle seyler olmaz gecmek yada gecilmek onemli degildir istedigin zaman denerim benim icin problem degil
-
vtc 26 da dc seramik headers da vardi oyle denedik ayrica roll du pistte degil yani bg typer diyorsan su 2004 model makyajsiz olani diyorsun sanirim onda benim bildigim kadariyla komple mugen var beyin dahil yanlis bilmiyorum sanirim he aracimda ne taslamada yok benim icin farketmez ben derim bizde oyle seyler olmaz gecmek yada gecilmek onemli degildir istedigin zaman denerim benim icin problem degil
eyv ozaman servetın aracının dc hederstan sonra motorun 10guın sonra kırdıgını bılıyosundur zaten vtc hıc baz almıyorum suan ncm typer var ncm typerıda bg de bmkda gecıyodu aynı specde bence senı ncm denetelım o sana daha dogru sonuc verır, kımsed eyanlıs anlamsın
pıstte cevap almadım kullandıgın lastık neydı? fn2 lastıgı neydı?
-
fn2 nin lastigi orjinal lastigi yani briston potenza sanirim orjinal lasigi bendede dunlop sp9000 max sport lastik var
-
servvet benim cok yakin arkadasimdir aracinin nasil oldugunuda gayet iyi biliyorum hee tekrar soyliyim benim icin gecmek yada gecilmek onemli degil oyle hirslari olan bir insan degilim ama istediginiz yerdede denerim yani oda problem degil
-
valla benle servet asla karsi karsiya getiremezsin servetde biliyo zaten nasil oldugunu neler oldugunu videolar var evet istersen izle sende gor ben bosa konusmam arkadasim
-
kusura bakmayın konuya bayagı yabancıyım sadece kendımle ılgılı bıyer gordum onunla ılgılı yazıcam yılmazımın arabasının gıdısı guzel soyle guzel bırtek fıltre ve katıcı bos olmasına ragmen cok cok ıyı yuruyor ama benı bu speclerle hıc gecmedı ama bı dc headers duz boru egsoz olsa arabasında piyasadakı bırcok typerdan cok ıyı yuruyecegıne emınım ama ustune basa basa soluyorum yılmaz benı gecmedı.. ki gecsede sorun degıl hatda ben yılmazada denemeler sonrasında soledım eger bı dc headers olsa arabasında benı gecersın dıye soledım
-
http://www.youtube.com/watch?v=rllrucQPFaY
buyur hocam buda video su izelersin artik
-
http://www.youtube.com/watch?v=rllrucQPFaY
buyur hocam buda video su izelersin artik
evy kardesım katın ıptal senın aracında:) kat ıptalıyle dcsport farkını servet bılıyo osoylesın sana cok fark yok 1boy en cok, guzel gıtmısınde hfa burada senden onde onu anlamadım nasıl gectım dedın?
ıkıcısı akrdakı typer sıızn ustunuzden gecıcekmıs hep gazı kesıyo o kım vtc 26 sa oda senı cok rahat gecer bence
-
hehehhehe sen cok yasa iyimi ne diim bilmiyorum neyse hocam o arkadaki mustafanin araci eds 64 ondada beyin falan var ondandir belkide neyse yaa sen iyi bilirsin bu isleri neyse ben gecilmis olayim
-
hehehhehe sen cok yasa iyimi ne diim bilmiyorum neyse hocam o arkadaki mustafanin araci ondada beyin falan var ondandir belkide neyse yaa sen iyi bilirsin bu isleri neyse ben gecilmis olayim
bu vıdeoda senmı gectın? grı olan onde barız, sende fılıtre kat ıptalı var bızde dc heder var deneyelım ıste senın kat ıptalın olmasa sen 2 boy daha gerı dusersın servet kat ıptalı halı hederlı arabayla nerdeyse deng gıdıyodu bunuda unutma, mıllete yanslıs bılgı verme bence kat ıptalım var de caı var de sevgılı kardesım:) bızde yanılmayalım en ıyısı bu
-
iyi diyorsunda benim aracimda kat iptali olmasi bana daha buyuk bi sorun cunku aracin ariza issigini yakiyo ve arac safe modda gidiyo ondan dolayi oyle gidiyo ah bide yanmasa nasil olacak onu bilemiyorum isde :)
-
tartışma seviyesi düştüğü için konu tarafımdan kilitlenmiştir. Saygılar.
-
şu geçmek geçilmek çokmu önemli onu anlamıorum şonuçta rolling yapan yada gazlayan adam bu işin hastasıdır çıkıp iki sıkarsın gerisi gidip bi yerde muabet edersin biz bunu böle yapıoruz çokta keyif alıyoruz herkesede tawsiye ederiz şuana kadar bizimle gelen tüm arkadaşlarda bunu bilir k vti beni geçtinde camdan çıkıp nasıl geçtim dedinde gülüoruz eglenmekte budur gerisi boş uzatmayada gerek yok bizimle gazlayan tüm kardeşlerimede teşekür ederim kalitelerini kişiliklerini belli etmişler farkımızda bu olsun saygılar
-
tahtın kralı sarı 1,4 cıvıc.ım varmı ötesi.... neyı paylasamıyorsunuz ya?
-
mechanicer START butonu ne oldu :D
-
var fabrıkada 187 tl
-
var fabrıkada 187 tl
cerceve ? bulabıldınmı? (ortamı yumusatalım barı :D )
-
serkan ve sıteye verdıgımız rahatsızlıktan dolayı uzur dılerız, yanlıs anlasılmalar oldu bı anlık gergınlık,
-
var fabrıkada 187 tl
yok o :D
-
var fabrıkada 187 tl
yok o :D
saolasın;);) avatarda iyimiş :D
-
benim mesajım neden silindi !!??
-
Serkan arkadaşim 1 senedir bu forumda takiliyorum senin bir kez fn2 hakkinda iyi bir yorum yaptigini görmedim.Ep3 sevenlerin fazlaligi sadece bu forum penceresinde bunu bil.
-
saygılar
daldan atlama falan yok, aerodinamikilk denen olaya örnek vermek için verdim o arabaları, hepsinin yapısı birbirine ne kadar benziyor...ep3 e polo diyen de ilk seni görüyorum :)
K20 motor özel bir şaseye konduğunda dünyanın en hızlı zamanlamasını yaptı.. Ariel Atom projesi..pist olayına gelince arabamı şu an sattığım için bir şey söyleyemiyorum ama arabam varkende merak etme çok denemem olmuştur :) çok deneyipte pistte üzen EP3 de gördüm :)
arabanın ön kısmı EP3 ten geniş olunca dahamı rijid oluyor, yanlışlık falanda demiyorum benim yazdıklarımı dikkatlice incele, ben körükörüne kötüleme yapmıyorum..tüm type r fanatiklerinin begenmedikleri tek olay aynı motoru makyajlayıp FN2 ye koymaları..burada artıları eksikleri konuşuyoruz..amaç bu zaten..
Ya Alg arkadaşim sen bir forum yöneticisisin.Fn2 hakkida yazmadigini birakmamişsin bu forumu yoksa ep3 team honda turkey olarakmi degiştirmeyi düşünüyorsun.
-
Gks kardeşim seni birdaha tebrik ediyorum.Senin burada klavyeyle yazman gereken hiçbirşey kalmamiş.Sen ayaginla gaz pedalinla yazacagini yazmişsin zaten.Klavye ile birincilik almak isteyenlerde var onlarida anlayişla karşila arkadaşim.
-
Gks kardeşim seni birdaha tebrik ediyorum.Senin burada klavyeyle yazman gereken hiçbirşey kalmamiş.Sen ayaginla gaz pedalinla yazacagini yazmişsin zaten.Klavye ile birincilik almak isteyenlerde var onlarida anlayişla karşila arkadaşim.
+10000
-
exsca bey form yöneticileri fikirlerini söleyemez yada eleştiri yapamazmı ayrıca ben şunu anlamıorum göksel çıkıp aslan gibi o zamanı yapıp birinci olana kadar fn2 sahipleri neredeydi bizde klawya birinciligi yok olmadını her üyemizde bilir dostumuzda bu sitede ortalıgı karıştıramamzsınız hocam anlatabildim mi ::)
-
tartışma seviyesi düştüğü için konu tarafımdan kilitlenmiştir. Saygılar.
kilitlenmişti hani bu konu?
-
exsca bey form yöneticileri fikirlerini söleyemez yada eleştiri yapamazmı ayrıca ben şunu anlamıorum göksel çıkıp aslan gibi o zamanı yapıp birinci olana kadar fn2 sahipleri neredeydi bizde klawya birinciligi yok olmadını her üyemizde bilir dostumuzda bu sitede ortalıgı karıştıramamzsınız hocam anlatabildim mi ::)
BENİM MESAJIMI NEDEN SİLDİNİZ ? NEDEN CEVAP VERMİYORSUNUZ KİM SİLDİ. !!!!!!!!
-
bilmiorum kim sildi nededn silindi tolga forumda büyük harf kullanma msjında olumsuz bi durum sezilip silinmiştir
-
mesaj da olumsuzluk yok, küfür yok . bak silinmişer bölümüne görürsün...
kimin işine gelmedi yazdıklarım zaten 3-5 haftada bir giriyorum foruma arada bir yazdıklarımızıda silecekseniz tamam yani !!! cevap vermek yerine mesajmı silmeye başladı mod. larınız
-
tolga-r arakadaşım ne yazmıştın silinen mesajında özet olarak tekrar yazabilirsin. taraflı ve karşı tarafı kırıcı yazılarsa silinmiştir konunun geleceği açısından
-
exca arkadaşım yanılıosun be.
ben 1 seneden fazladır fn2 yi hepp savunurum.
şu siteyi bırakta şu piyasada fn2nin neden ep3 ü geçebileceğini ilk açıklamalı anlatan insanımdır.
çok tartıştım bunu.öle ahmetle memetle değil.kompetan garajlarla.
sen yanlış anlamışsın bei sevgili arkadaşım.
ben fn2 yi hep savunuyorum.
tolga baba hemşerim benim yanlışlıkla silinmiş olabilir biz bi ara reşitle otomotiğe bağladık arada alayı silinmiş :D
kusura bakmayasın kankam benim.
belkide yanlışlıkla ben sildim.emin değilim ama.
kusura bakmayasın hakkınıda helal edesin.
reşit kardeşimle biraz estirdik sitede herkesten af dileriz.
iyi forumlar herkese.
-
poşet çay kardeşim geriye dönük bütün yaziyi oku kim ortaligi kariştiriyor bir objektif bak olaya..
-
exca arkadaşım yanılıosun be.
ben 1 seneden fazladır fn2 yi hepp savunurum.
şu siteyi bırakta şu piyasada fn2nin neden ep3 ü geçebileceğini ilk açıklamalı anlatan insanımdır.
çok tartıştım bunu.öle ahmetle memetle değil.kompetan garajlarla.
sen yanlış anlamışsın bei sevgili arkadaşım.
ben fn2 yi hep savunuyorum.
tolga baba hemşerim benim yanlışlıkla silinmiş olabilir biz bi ara reşitle otomotiğe bağladık arada alayı silinmiş :D
kusura bakmayasın kankam benim.
belkide yanlışlıkla ben sildim.emin değilim ama.
kusura bakmayasın hakkınıda helal edesin.
reşit kardeşimle biraz estirdik sitede herkesten af dileriz.
iyi forumlar herkese.
İnfaztim senin ne kadar olaylara objektif baktigini bütün forum yazilarindan biliyorum.Ben onu sone-r isimli arkadaşa yazmiştim.
-
teknik veriler, fizik kuralları, mekanik vs vs FN2 nin EP3 ten hızlı olamayacağını gösteriyor. ha derseniz ki ben bilime tekniğe matematiğe inanmam o sizin probleminiz olur :) :)
-
benim mesajım neden silindi !!??
dostum serkan kardeşimizin dediği gibi küçük bi anlaşmazlık olmuştu o arada ben silmiş olabilirim. herhangibir taraf değilim. sadece araya kaymamıştır. sildiysem üzgünüm hakkını helal et.
-
teknik veriler, fizik kuralları, mekanik vs vs FN2 nin EP3 ten hızlı olamayacağını gösteriyor. ha derseniz ki ben bilime tekniğe matematiğe inanmam o sizin probleminiz olur :) :)
Soner kardeşim sende ep3 mü var güzel araba allah kaza bela vermesin. Bende fn2 var çamur atma kardeşim benim arabama saygi duy lütfen. Bu konuyu baştan sona okudum sinirlerim bozuldu. Daha birkez fn2 nin gaz pedalina basmamiş adamlar benim bindigim araba hakkinda nasil bu kadar fikir sahibi olabiliyor ben anlayamiyorum.Bu kadar çok bilgiliyseniz cv niz ile hondaya bir başvurun sizi hemen mühendis yaparlar fabrikanin başina .Burda yazan arkadaşlar honda mühendislerinden dahami iyi biliyor bu işi?
-
Soner kardeşim sende ep3 mü var güzel araba allah kaza bela vermesin. Bende fn2 var çamur atma kardeşim benim arabama saygi duy lütfen. Bu konuyu baştan sona okudum sinirlerim bozuldu. Daha birkez fn2 nin gaz pedalina basmamiş adamlar benim bindigim araba hakkinda nasil bu kadar fikir sahibi olabiliyor ben anlayamiyorum.Bu kadar çok bilgiliyseniz cv niz ile hondaya bir başvurun sizi hemen mühendis yaparlar fabrikanin başina .Burda yazan arkadaşlar honda mühendislerinden dahami iyi biliyor bu işi?
dostum senin arabana çamur atan var mı? EP3 daha hızlıdır demek ne zamandır çamur atmak oldu.. Gaz pedalına basılmış ve görülmüş.. zaten FN2 nin teknik özellikleri neler yapabileceği belli daha neyi tartışıyosunuz anlamıyorum.. 225 beygir olsa tamam diyecem de aynı beygir gücünde daha ağır, lastikleri büyük ve daha geniş, elektronik gaz kelebeği de üstüne tuz biber olmuşken nerede daha hızlı? artı honda mühendisleri FN2 daha hızlı diye üretmedi ki. bu senin hayalin bence.. illa yeni diye daha hızlı olmaısnı bekleyemezsin.. artı ben de mühendisim havadan gelen beygirlere iman gücüne falan inanmam...
-
dostum senin arabana çamur atan var mı? EP3 daha hızlıdır demek ne zamandır çamur atmak oldu.. Gaz pedalına basılmış ve görülmüş.. zaten FN2 nin teknik özellikleri neler yapabileceği belli daha neyi tartışıyosunuz anlamıyorum.. 225 beygir olsa tamam diyecem de aynı beygir gücünde daha ağır, lastikleri büyük ve daha geniş, elektronik gaz kelebeği de üstüne tuz biber olmuşken nerede daha hızlı? artı honda mühendisleri FN2 daha hızlı diye üretmedi ki. bu senin hayalin bence.. illa yeni diye daha hızlı olmaısnı bekleyemezsin.. artı ben de mühendisim havadan gelen beygirlere iman gücüne falan inanmam...
Ozaman sen fn2 yi yapan mühendissin.Senin işine son vermedilermi arkadaşim daha neden ep3 ten kötü araba yapiyorsun.
Neden fn2 nin beygirlerine iman gücü yüklemiyorsun?
-
Ozaman sen fn2 yi yapan mühendissin.Senin işine son vermedilermi arkadaşim daha neden ep3 ten kötü araba yapiyorsun.
Neden fn2 nin beygirlerine iman gücü yüklemiyorsun?
çok komiksin.. seninle tartışmak gereksiz ve zaman kaybı... gerçekleri değiştiremezsiniz :)
-
Fn2 nin 0-100=6.6 saniye son hız 235km/h... makyajlı ep3 le aynı... makyajsız olan 6.8sn de 100 e çıkıyor. Fabrika bunu diyor. Donanım tasarım aerodinami olarak tartışamayız zaten... Pist ortamına gelince sonuç ortada... Neyi tartışıyoruzki....
-
Pist ortamına gelince sonuç ortada... Neyi tartışıyoruzki....
evet haklısın.. bknz Top Gear... eşit pilotaj stok arabalar ;)
-
vsa farkını unutmamak gerekio özellik pistte fn2 salam yürüyo rolingte ep3 ile videosu bile çekilmiyecek kadar bilgili herkes şu war komplike bi araç bence her yerde üstün olmalı o zaman kral deriz birinci olan fn2 yi nin sürücüsünün marifeti ep3 sürücülerininde biraz işi basite almışlar hiçte iyi olmamış 12 nisanda jop plakalı araç faworimizdi fakat yenildi ama ezilmedi aradaki zamana farkları saniseler bile deil benim bildigim kadarıyla
-
"fikriniz oldukça sabit ve değiştirmek, mantık dahilinde konuşmak oldukça güç o yüzden birşey diyemicem bu arada gel roll yapalım demem merak etme.. biraz hafif kalır stock fn2"
internet üzerinde gider yapma huyum diyosun yukarıdaki yazı sana ait ben şakayla roll e sakın çağırma gelmem dedim ve sen bana bu yazıyı yazdın. sen şimdi yukarıdaki yazı bana ait değil o yazıda gider falan yok dersinde :) ben senin ne demek istediğini anladım, >%Sakin ben seni tanımam kişiliğine zaten laf söylemeyemem hakkım yok burda arabaları tarışıyoruz. senin arabanında methini bir kaç yerde duydum. benim yazımda gider varmı dersen senin yazına karşılık internet üzerinde gider yapmıyorum seni piste davet ediyorum. bu arada umarım araban satılmaz demişim smile koymamışım inşallah en kısa zamanda istediğin rakamlara satılır. >=ok
gider değildiki o :) yapılı, iyi yürüyen bir ep3 ile ya da ileride yapılırsa fn2 ile, stock olarak denerseniz ne demek istediğimi anlarsınız ;)
-
Civic Type-R (EP3) technical data
Performance
Max speed 145.7 miles/h (235 km/h)
0-100 km/h 6.8 seconds
0-160 km/h 16.0 seconds
0-200 km/h 28.4 seconds
0-300 km/h -
Quarter mile -
0-100-0 mph -
Engine
Power 147 kw (197hp / 200 ps)
Torque 196 Nm (145 Lb-Ft)
Displacement 2.0 liters
Engine type V-Tec R4
Engine location front
General data
Gearbox 6 speed
Drive front
Mass 1246 kilograms (2741 lbs)
Weight distribution -
Year of introduction 2001
Home country Japan
Calculations
Power to Weight ratio 158.32 hp/tonne
Power per liter 74 kw/liter
Çeşitli Pist Zamanları
Top Gear Track 1:36.5
Oschersleben 1:57.01
Hockenheim Short 1:20.9
Motovision handling course 20.31
Autozeitung test track 1:51.0
Nordschleife 8:47
Serres Racing Circuit 1:39.35
Rockingham 1:26.56
Charade 2:25.99
Civic Type-R (FN2) technical data
Performance
Max speed 145.7 miles/h (235 km/h)
0-100 km/h 6.76 seconds
0-160 km/h 15.9 seconds
0-200 km/h 29.9 seconds
0-300 km/h -
Quarter mile 14.94 seconds
0-100-0 mph -
Engine
Power 148 kw (198hp / 201 ps)
Torque 193 Nm (142 Lb-Ft)
Displacement 2.0 liters
Engine type Inline 4, 16v
Engine location Front
General data
Gearbox 6
Drive Front
Mass 1355 kilograms (2981 lbs)
Weight distribution 64.1 / 35.9
Year of introduction 2007
Home country Japan
Calculations
Power to Weight ratio 146.47 hp/tonne
Power per liter 74 kw/liter
Çeşitli Pist Zamanları
Hockenheim Short 1:21.3
Autozeitung test track 1:51.0
Oschersleben 1:55.78
Top Gear Track 1:34.3
Inta Long 1:43.95
Bruntingthorpe 1:26.97
Bedford Autodrome West Circuit (pre 06/2008) 1:41.45
Raceland 0:58.33
Luk Driving Center 1:17.86
Contidrom Handling Track 1:19.8
Alıntı: www.fastestlaps.com
-
şu top gear videosnun linkini tekrar vereyim de unutanlar izlesin. videonun altındaki yorumları da okuyun, onları da biz yazmadık heralde >%6rol
http://www.youtube.com/watch?v=mg1QvZKEM7U
-
arkadaşlar fn2 çok güzel tamam fakat şuan için ep3 ler daha hızlı nedenine glince ep3 çıkan bir çok parça var fn2 ye daha yeni yeni çıkıyor ep3 de ilk çıktığında hatırlayan varsa vti lar geçiyordu ep3 leri honda yapmış 2 sinin yeride ayrı
-
onlar vti degil hocam ek9 falandır heralde