TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: ENS - Nisan 14, 2009, 12:54:12 ÖÖ
-
site yöneticisi arkadaslarında okeyi olursa HER10 arkadasımız icin 1 haftalıgına herkesin avatar resmini benim su anda yaptıgım siyah kurdele seklinde yapmasını rica ediyorum hepimizin bası sagolsun :ağlaa
kurdele resmi sitenin acılıs sayfasında en üstte yer almaktadır isteyen arkadaslar oradan alabilirler.
bu konuda güncel tutulursa katılım fazla olacaktır tesekkürler.
-
Evet arkadaşlar değer verenler lütfen avatarlarına bir siyah kurdele assınlar... Böylece olayın ciddiyetini daha rahat anlatabiliriz insanlara...
-
Evet arkadaşlar değer verenler lütfen avatarlarına bir siyah kurdele assınlar... Böylece olayın ciddiyetini daha rahat anlatabiliriz insanlara...
+10000
-
site yöneticisi arkadaslarında okeyi olursa HER10 arkadasımız icin 1 haftalıgına herkesin avatar resmini benim su anda yaptıgım siyah kurdele seklinde yapmasını rica ediyorum hepimizin bası sagolsun :ağlaa
kurdele resmi sitenin acılıs sayfasında en üstte yer almaktadır isteyen arkadaslar oradan alabilirler.
bu konuda güncel tutulursa katılım fazla olacaktır tesekkürler.
-
+10000
-
Bende katılıyorum...
-
ben sitede zaten yapmıştım.... msn ide değiştircem şimdi . ... bende destekliyorum ....
-
katılıyorum.
-
.....:::: HER10 İCİN ::::.....
-
katılıyorum, üzüntümüzü en azından bu şekilde belli edelim.
-
hep destek tam destek hersey HER10 için
-
++11000000
-
katılıyorum....
-
>=ok
-
bunun haricindede bi protesto yapılmalı... umarım site yöneticilerinin bu konu hakkında bir uğraşı vardır.
-
+ HER10 ..
Seni özleyeceğiz :S bir kez tanışma fırsatımız oldu ancak ..
-
sonuna kadar katıLıorm eminim şuan adminlerimizde bu konuyla ilgili düşünüolar bişiyler yapalım üstelik bu sadece tht adına diil tüm forumlarında katılımının olduqu bişiyler yapalım acı hepimizin acısı hakanLar ölmesin artık buna biri dur desin
-
acınızı paylaşıyorum.
-
en yakın zamanda tepkimizi göstercez..çalışmalar başlamıştır ;)
-
>=ok
-
>=ok tamamdır
-
hepimizin bir kez daha başı sağolsun
-
Ne gerekiyorsa arkadaşımız için yaparız
-
kardeşimiz için ne gerekiyosa yapmaya hazırım ...
-
Katılıyorum.
Bende değiştirdim.
-
bende varım arkadaşlar
-
ah be kardesim hic oldu mu, oldu mu bizi birakip gitmek?! .
oysaki daha hic tanisma firsatimiz bile olmamisti, ne kadar uzuldum ne kadar.. yazik be abi cok yazik.
-
bende varım
-
tht ailesinin vede her10 arkadaşımızın ailesinin başı sağolsunn.Allah mekanını cennet eylesinn :(
-
bizde varız... Elimizden gelebilecek yapmamız gereken bir konu olursa yapmaya hazırız...