TeamHondaTurkey.Com

HONDA TEAM => Motorsporları => Konuyu başlatan: memopad - Aralık 09, 2005, 02:01:07 ÖS

Başlık: Red Bull'un "Teknik Adam" Avı Sürüyor
Gönderen: memopad - Aralık 09, 2005, 02:01:07 ÖS
McLaren'den sonra Honda ve Renault da nasibini aldı

2005 sezonu daha bitmeden Minardi'yi satın alan ve sezon sona erdikten hemen sonra da McLaren'in Teknik Direktörü Adrian Newey'i alan Red Bull "teknik adamlara" doymak bilmiyor.

2006 sezonuna 3 ay kala Red Bull'un operasyonu sürüyor. Bu kez de Honda'ya kancayı takan Red Bull, takımın kıdemli aerodnimak uzmanı William Toet'i transfer etti. İngiliz Autosport Dergisi haberinde, Honda'nın Toet'in yerine bir başkasını almayacağını, ancak Teknik Direktör Geoff Willis'in denetiminde aerodinamik bölümünün yeniden yapılandırılacağını bildiriyor.

Red Bull bir yandan teknik adam transferi yaparken, Takım Menajeri Dave Stubbs da ayrıldı. Ancak Stubbs'ın yerine Renault'dan Şef Mekanik Jonathan Wheatley transfer edildi. Renault'dan transferi bitmeyen Red Bull, Tasarımcı Rob Marshall'i de Nisan'da takıma katılmak üzere transfer etti.

Ana takım Red Bull'un yanısıra Scuderia Toro Rosso'nun da teknik adam avı başlattığını kaydeden dergi, Toyota'nın Lojstik Menajeri Gianfranco Fanduzzi'nin Toro Rosso'ya geçtiğini bildiriyor.