TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Problemler ve Çözümleri => Konuyu başlatan: 06FAT68 - Nisan 07, 2009, 06:02:31 ÖS
-
merhaba arkadaşlar daha öncelerdede sorularım olmuştu ama bu başka türlü bi sorun. 95 model civic ex aracım var ancak bugün uzun yolda başıma şöyle bi olay geldi motor tüple giderken üst kapaktan yağ sızdırıyo ve duman çıkarıyo benzinde giderken hiç bir sorunum kalmıyo.motoru yıkattım ustaya da gösterdim ama çözüm bulamıyoylar biri diyo tüp beyninden birisi diyo üst kapak contasından lütfen yardım edin... saygılarımla
-
benzinle giderken sorun yok ve lpg le giderken yağ sızdırıyorsa emin ol lpg le ilgili bir sorundur
-
ebncede tüp beyninden kaynaklanıyordur ama yinede siz arabanızı ustanız gelene kadar oynatmayın derim
-
üst kapak contasını acıl değiştir derim....
-
araç sıralı enjeksiyon gaz mı yoksa normal gaz sistemimi?...
-
normal gazlı ustam
-
Allahalla!... eger normal gazlı sistem ise demekki gazı kapağın oraya kaçırıo bi şekilde abicim yani üst kapak contasını değiştirmek çözüm değil yine çıkarır aynı problemi...bence
-
buldum yağı nerden kaçırdığını ancak parçayı tanıyan usta yok lütfen yardım
-
arkadaşlar bu parça işte resim yükleyebildim
http://img213.imageshack.us/gal.php?g=dsc00064a.jpg
-
güncel güncel
-
ordan kaçırdığına eminmisin abicim bana orası benzin otomatiği gibi geldi hiç yakından inceleme fırsatım olmadı ama video çekebilme fırsatın varmı abicim gazla çalışırken duman çıkarırken ozaman belki anlayabiliriz
-
video çek herhangi bir siteye koyabilirsin linkini ver çözmeye çalışalım
-
o resimdeki benzin otomatiği onula yağ ile alakası yokki
-
ewet arkadaşlar aracımdaki sorun benzin otomatiğinden yapıyor resimdeki parçada benzin otomatiği altından biyerden yada çontasından kaçırıyor bugün çorumdan sipariş verdim otobüsle gönderiyolar yarına halledicem kısmet olursa ve aynı zamanda üst kapak contasınıda aldım eğer çontadanda kaçırma olursa taktırcam ama sırf otomatiği değiştirme çözüm olursa üst kapak contasını değiştirmicem zira burdaki ustalara pek emanet etmek istemiyorum ama mecburum...ilgiliniz için çok teşekkür ederim sonuçtan yine haber veririm saygılarımla
-
inşallah çözülür geçmiş olsun da neden benzine giderken yapmıyor çözemedim...
-
Gazla çalışırken benzin kullanmıo ya araç demekki depodan gelen benzini pompaya sıkıştırıp biryerinden kaçırıor demekkki
-
ewet arkadaşlar bugün benzin otomatiğini değiştirdi usta ve şuanda eskisi gibi yağ atma olayı yok ama motoru güzelce bi yıkatıp tekrar denicem ilginiz alakanız için çok teşekkür ederim allah herkesten razı olsun...saygılarımla
-
hadi büüyk geçmiş olsun kardeşim
-
saolasınız arkadaşlar
-
Sen Saol AGA!...:D