TeamHondaTurkey.Com
MULTIMEDIA => Fotoğraflar => Konuyu başlatan: vtech07 - Nisan 05, 2009, 04:28:48 ÖS
-
(http://img228.imageshack.us/img228/8677/fghjk.png)
(http://img228.imageshack.us/img228/4122/08112008.jpg)
(http://img228.imageshack.us/img228/9056/09032009011.jpg)
(http://img228.imageshack.us/img228/922/22012009006.jpg)
girne yolarında asfalt kazımaya devam.....
girne meydan inadına yan yan
-
maşallah güzel araç :) bilgi verebilir misin biraz ?? motor hakkında...
-
hay maşallah.güzel duruyor
-
maaşallah kazasız belasız sürüşler dilerim...
-
Çok tatlı bi araç kazasız belasız kullanman dileğiyle ;)
-
maşallah kardeşim kazasız cezasız binmen dileğiyle ;)
-
maşallah simsiyah.şöyle soba borusu tarzı büyük bi egsoz çok iyi olur.
-
kazasız belasız kullanman dileğiyle
-
sağ olun arkadaşlar.... motor hakkındaa bilgi ver demiş arkadaş da motorda ekstra birsey yok şimdilik... 160 bg le devam edioruz ama en yakın zaman da bi turbo olacak...
-
:):) sebriing var zaten kardeş üstünde susturucular olduğu halde dolaştırmıo polis bide iptal etsek ne olur acabaa..:)
-
arka yazı harıc hersey mukemmel :)
-
mersinli olmadıığımız için yazdık kardes antalya sevdası aşırı bizde de biras..:)
-
HER zaman siyah araç istemişim dir nasip olmadı bi türlü :) Güzel bir honda kazasız belasız kullanman dileğiyle ;)
-
kazasız belasz aracın harika ama ön taraftaki plaka bozmş görüntüyü onun haricinde +10 ;)
-
maşaLLaaaaahhhh black dewıL gibi mübarek kazasıs beLasıs:)
-
maşallah kazasız belasız kullanman dileğiyle 10 numara mod olmuş , ön plakayı çıkarırsan daha güzel duracaktır.
-
masallah kazasız belasız...bodykit gösteriyor aracı valla..
-
sağ olun arkadaşlarr....
-
mersinli olmadıığımız için yazdık kardes antalya sevdası aşırı bizde de biras..:)
olsun olsun yine de söktür antalyalıyı :)
araç süper onun dışında diyecek bişey yok. çok tatlı duruyor maaşallah. kazasız belasız.
-
rum tarafından turbo nun pazarlığı da yapıldı en yakın zamanda turbo da ekleniyor arabaya varsa daha güçlü ü bekleriz girne ye...
07 km 262 & 33 ez 550
-
maşallah diyelim, güzel duruyor
-
mersindeyden daha guseldı.. kusura bakma ama olmamıs bu arabanın her halını gorerek bılerek konusuyorum sen nerden bılıyorsun diye cıkma ortaya sonra..
-
kazasız belasız arkadaşım
-
mersindeyden daha guseldı.. kusura bakma ama olmamıs bu arabanın her halını gorerek bılerek konusuyorum sen nerden bılıyorsun diye cıkma ortaya sonra..
arkadaşım arabaya zaten birşey yapılmadığı zaman çektik fotoğrafı.. yani arabaya ekstra birşey konulmadı mersindeki hali ile çekildi bunlar ;)
-
arkadaki yazı olmasa daha da bi mükemmel olurdu, emeğine sağlık...
-
evet araca diecek bişi yok nede olsa bizim memleketin arabası arabayı çok iyi biliriz zevk senin ne istersen yap ama degerini bil yazı konusuna gelincede zevk senin ama bencede olmamış kazasız belasız sürüşler
-
arkadaşım arabaya zaten birşey yapılmadığı zaman çektik fotoğrafı.. yani arabaya ekstra birşey konulmadı mersindeki hali ile çekildi bunlar ;)
mersindeki halı ilk resimdeki gibidir ben o halini gördügüm için ona göre yorum yazdım. :)
-
bizde o resimdeki gibi gördük ama alırken diğer resimdeki gibiydi bu arada yazıyı söktük arkadaşlar
-
araba hala mersindeki gbi kardesim sadece kanat yok arabada geri herseyi aynı arabanın yani... şerit falan vardı bide önce... değerini bil demiş arkadaş da benim altımdan ne arabalar gecti kardesim malım olduğu için bilirim değerini..yani tsekkürler..
-
kazasız belaasız sürüsler...
-
güzel mod, olmuş ama ben yakıştırmıyorum vtec modifiye.. kazasız belasız sürüşler
-
biz kuzenle bisiklete bile modifiye yapıyorduk :) şuan da arabaya turbo da eklendi bugün itibariyle resimler en yakın zamanda koyulacaktır .... mersinlilerde beğenmemeye devam etsin o yazıyı :)
-
allah kaza bela vermesin...maşallah...gule gule kullan..........
-
sağ olun arkadaşlar...
-
kazasız belasız..
-
alet güzel kardeş ama spoler abartı olmus ama antalyalı olman yeter
-
antalyalı olmak ayrıcalıktır :) spoiler şuanda yok zaten usta
-
meaşşallah