TeamHondaTurkey.Com
HONDA MODELLERİ => S2000-NSX (AP,NA) => Konuyu başlatan: CuoreSportivo - Mart 26, 2009, 08:05:59 ÖÖ
-
Evet arkadaşlar bundan 1-1,5 hafta evvel almayı düşünüyorum dediğim aracı sonunda sizinde yardımlarınızla aldım.
Moonrock ve içi taba rengi.Siyah içi kırmızıda vardı ama mersinin havasını bilen siyah diyince ne demek istediğimi anlar :)
Araç 0km Gebze gümrükten bugun akşam yada yarın sabah burada.Kaça aldığımı sormayın çok uygun diyebilirim sadece.Arabamı halen satamadım ama ondada sona yaklaştım.
Bence bu fiyata alabileceğim en iyi arabayı aldığımı düşünüyorum.
Şimdiki hedefim tesisat , filtre kiti ve komple egzoz.Kendi arabamdada herzaman orjinal işe özen göstermişimdir.Şimdi bunada aynı şekilde olmasını istiyorum.
Yani aranıza hoşgeldim :)
-
hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin resimleri bekliyoruz artık
-
Hayırlı olsun.Kazasız belasız inşallah
-
hayırlı olsun
-
hayırlı olsun allah bınmeyı nasıp etsın
-
çok sevindim hayırLı uqurLu oLsun resimlerinide en kısa zamanda bekLiorus
-
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın :)
-
Teşekkürler herkeze , de çok enteresan arabada pas pas gelmiyormuş :( doğrumudur?
Honda daki arkadaş alırsanız iyi olur felan dedi.Amma cimrilik kardeşim buda :)
-
hayırlı olsun kazasız belasız
ötv den sonra en son kac olmuş fiyatı ?
-
hayırlı olsun kazasız belasız cezasız inşallah
-
Hayırlı olsun kazasız belasız..
-
hayırlı olsun... her hondacının rüyasında olan bir arabayı aldın... güle güle kullan..
-
hayırlı olsun
-
hayirli ve ugurlu olsun allah kazasiz belasiz cezasiz gunlerde kullanmayi nasip eder insallah
-
aramıza hos geldın hayırlı ugurlu olsun ALLAH kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın
-
Hayırlı olsun.. ;) Resimleri ne zaman göreceğiz.?
-
hayırlı olsun gule gule kullan
-
-
hayırlı ugurlu olsun gule gule kullanın...
-
ötv den sonra en son kac olmuş fiyatı ?
Herkeze teşekkürler.
1.Resimler inşallah yarın çekilir çünkü bugun akşam buraya varacak araba , kontrol felan pztesi plaka çıkar heralde.
2.ÖTV den sonra 77.600 normal fiyatı aracın , benim aldığımı burada telaffuz edemem ama bundan çok uygun olduğunu soyleyebilirim.
3.Arabada pas pas gelmiyo dediler böyle bişey varmı diye sordum ama heralde çoğu s2000 kullanıcısı 2.el aldı arabasını.
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Buluşmalarımızda inceleyebilmemiz temennisiyle
-
Herkeze teşekkürler.
1.Resimler inşallah yarın çekilir çünkü bugun akşam buraya varacak araba , kontrol felan pztesi plaka çıkar heralde.
2.ÖTV den sonra 77.600 normal fiyatı aracın , benim aldığımı burada telaffuz edemem ama bundan çok uygun olduğunu soyleyebilirim.
3.Arabada pas pas gelmiyo dediler böyle bişey varmı diye sordum ama heralde çoğu s2000 kullanıcısı 2.el aldı arabasını.
Yurt dışından getirdiniz sanırım?
-
Yok Hocam gümrükteydi Honda Türkiyenin aracı yani.
-
kazasız belasız kullanmanı dılerım..
-
hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela ceza vermeden binmek nasip etsin....
-
hayırlı olsun mersinde görmek isterim yakından kazasız belasız kulanmanız dileklerimle..
-
Kazasız BeLasız
-
hayırlı olsun çok ii v yerinde karar olmuş kazasız belasız..
-
Hayırlı olsun. Allah kazasız belasıs binmeyi nasip etsin... Her halde Honda'da çalışan yada yöneticilik yapan bir tanıdığınız vardı... Çünkü öyle olunca ve onun adına alınınca çok daha indirimli oluyor diye biliyorum... ani fiyat baya uygun deyince ben öyle tahmin ettim...
-
hayırlı olsun kazasız belasız inşallah foto da bekliyoruz
-
hayırlı olsun
paspas hiçbirinde gelmiyor sadece s2000 de değil.
-
hayırlı olsun.
-
şu fıyatı bı ogrenseydıkk ne olurdu bızede yardımcı olurdun en azından fıyat konusunda:):)
-
bence s 2000 keyfini cıkarıyor internet forum hersey unutuldu :)
-
Mrb arkadaşlar aracın keyfini çıkarıyodum walla doğru :) Birde S2k ile ilgili sitelerde dolanıyordum parça bulmak için neyseki buldum biyerden başlıyoruz artık :) Bugun yağmurlu hava çıkartmıycam aracı konteyner içine koyucam
Bu arada arac sirket üzerine..
Araba 83.600 olmuş yaw?
-
Hayırlı olsun
-
Daha yeni baktım honda nın sitesine S2000 83.800 olmuş....
-
hayırlı olsun hoş geldiniz aramıza...
-
Güle güle kullanın inşallah..
-
Konteyner güzel fikir. :)
Allah kazadan beladan uzak tutsun, keyifli sürüşler dilerim.
Benimde hayalimde yok değil S2000 :)
-
hayırlı olsun
-
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim
-
aracın keyfini çıkarman bittiqinde bizede fotoLarını yoLLarmısın merakLa bekLiors burda yahu :mrgreen: :mrgreen:
-
aracın keyfini çıkarman bittiqinde bizede fotoLarını yoLLarmısın merakLa bekLiors burda yahu :mrgreen: :mrgreen:
Sanırım o hiç bitmeyecek :) Foto çektim birkaçtane araç showroomdayken , onları koyacağım bir ara.
Konteyner güzel fikir. :)
Allah kazadan beladan uzak tutsun, keyifli sürüşler dilerim.
Benimde hayalimde yok değil S2000 :)
O çok iyi oldu heleki bu sıcaklarda :)
İnşallah hayalin gerçek olur :)
-
sanırım aldığın arabayı biliyorum gümrükte bekleyen bir arabaydı.güle güle kullan eğer benim tahimn ettiğim araba ise fiyatı gerçekten çok uygun,benim arabamada iyi fiyat vermişti honda servisi ama yine de bütçem yetmemişti alamamıştım.kazasız belasız sürüşler.
-
hayırrlı olsun...
-
resimler?? bnmi kaçırdım yoksa...
-
(http://img128.imageshack.us/img128/8369/dsc00872c.jpg)
(http://img128.imageshack.us/img128/8498/dsc00873.jpg)
(http://img90.imageshack.us/img90/8214/dsc00875a.jpg)
-
Sonunda geldi fotolarda,
Üzerinde şimdilik Password JDM Dry Carbon intake kit var.Bu filtre şuana kadar s2k da atmosferik olarak en fazla beygir ve tork veren filtre kiti tekerlekte 11.6WHp.
Yapmayı düşündüklerim çok uzun ama inşallah 5-6 ay içinde biter.
-
hayırlı olsun tekrar
-
hayırlı olsun gusel..
-
hayırlı olsun güle güle kullan kaazasız belasız
-
Password JDM Dry Carbon intake kit ' i nereden aldın? Sesi nasıl?
-
internetten bir arkadaş satıyordu şansa aldım şuanda satılık yok zaten türkiyede benim bildiğim 2 kişide var biri ben birisi murat diye bir arkadaş.
Sesi 3-4k arasında AEM den az yüksek powerchamber felan olduğundan dolayı.diğer devirlerde az daha düşük.Birtane J'S Tushinoko vardı satılık oda satıldı.Yani şuanda o segmentte sıfır sipariş dışında pek şansın yok.
-
hayırlı olsun keşke beyaz alsaydım güle güle kullan.
-
kardeş bu araba felan değil ya :)))) bu bambaşka bişey . bizimkilerin adı araba bunun adı otomobil olsun :)
resimler pek güze. bol bol nazar boncuğu tak arabanın sağına soluna
-
hayırlı olsn kazasız belasız maşallah :))
-
kazasız belasız sürüşler diliyorum, hayırlı olsn
-
maşallah maşallah..
-
çok güzel, bende istiyorummmmmmmm:'(
-
2 Yeni resim bu aralar foto olayına merak sardım :)
(http://img5.imageshack.us/img5/7374/dsc00958800x600.jpg)
(http://img5.imageshack.us/img5/4646/dsc00956s800x600.jpg)
-
güle güle kullan aga...bir de içini görsek...:D :D
-
güle güle kullan aga.. Alah kaza bela vermesin