TeamHondaTurkey.Com
HONDA MODELLERİ => Type R - Civic / Integra (DC,EP,FK) => Konuyu başlatan: typermelih - Mart 23, 2009, 08:02:21 ÖS
-
arkadaslar sızce hangı renk almalıyım kırmızı sıyahmı yoksa sadece sıyahmı
-
simsiyah olanı çok ağır çok şekil duruyo bence siyah
hayırlı olsun şmdiden..
unutmadan type-r'ınızlada uyumlu olur :)
-
motor oluyo galiba :) bence kırmızı çok güzel olur :) altta hafif gri paçalık türü bişeyler oluyordu
-
kırmızı bence :) bu arada bütün hız yapan makinaları seviyorsunuz galiba :)
-
hayalimdeki alet simsiyah bi 1000rr.. siyah al bence mükemmel duruyor şimdiden hayırlı olsun çok güzel tercih >=ok
-
ikiside süper ama siyah motor siyah-kırmızı elbise süper oluyor bide mat siyahı olsa tadından yenmez
-
ikiside süper ama siyah motor siyah-kırmızı elbise süper oluyor bide mat siyahı olsa tadından yenmez
evt mat siyah olacak abicim üzerindede şöle HONDA kırmızı sı kuşak sade bişey olacak süper olur...
-
sanırım kırmızı sıyah ağır basıyor bugun gıdıyorum pazarlık yapmaya allah utandırmasın...kaza yapacaksam işşallah olmaz alamam...gerci kafada bitirdim alacam deli tuttunu severmişya <nohapy bende öyleyim sanırım gece motoru dusunmekten uyuyamadım sabahtan beri duvara bakıp hangi rengini alim onu dusunuyorum şuan saat sabahın 7 si ve ben hala uyumadım...
-
kırmızı siyah bence asi durur. senin tayyarın siyahı TypeRRR ın kırmızısı birleşsin ...
-
Simsiyah olucak abi.AsiL ve hıRçın duRucak.millet seni göremeyecek.+siyah bi fn2 typeR ın var yani.Siyah alırsan uyum da sağlar.
Siyah aL siyah :D