TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Problemler ve Çözümleri => Konuyu başlatan: surez - Mart 22, 2009, 12:15:38 ÖÖ
-
merhaba arkadaşlar. 2000 model civic ies e servisler 100.000 bakım için 750'den 850 ye kadar ücret istiyorlar.
ben de kaliteli bir triger seti bulup dışarıda yaptırmak istiyorum. ürün 103 mü-104 mü olacak?
bu konuda yardımcı olur musunuz?
teşekkürler.
-
dayko al bulamasan mitsuba
-
dayko yu set olarak bulamadım, sadece kayış var 45 civarı ddiyolar. rulmanı ayrı bulabilir miyim?
mitsuba nın setini buldum o da 80.
orijinline en yakın kalitede olanın daykon olduğunu söylediler. arabadakini sökmeden şu kayış diyemiyolar. kodu nedir acaba?
teşekkürler.
-
yok mu daha önce triger kayışı değiştiren arladaşlar...
-
kardeş mitsubish kayışları en fazla ömürlü olanları.bende 100 bin bakımına gircem.ve mitsubish alcam.japon ustaları genellikle mitsubishi kayış kullanıolar.
-
civiclerde şöle bişey var dayko trigel alıyorsun içindeki rulmanlar mitsuba zaten ama satan adam bunu sölemez
-
arkadaşlar hangisi doğru olur?
180 liraya orjinal mi yoksa 70 liraya piyasadakilerden mi?
110 lira için değer mi? teşekkürler
-
bu tip parçalarda her zaman orijinal kullanmaktan yanayım veya biraz daha paraya kıyıp toda veya greddy alıp başımın ağrımamasını tercih ederim
-
servisin taktığı kayışın markasını bilmiyorum çok ta merak ediyorum açıkçası
-
servisin biri CMS diye bişeyler söyledi markasına.
ayrıca 104 dişliymiş galiba.
-
arkadaşlar triger vb. kayışları bugün değiştirdim.
herhangi bir sorun yok.(hepsi dayco)
bu arada 9 yıllık triger kayışında herhangi bir deformasyon yoktu, çatlak bile.
ancak diğer kayışlar baya yıpranmıştı.(direksiyon, klima ve v kayışı)
dahası trigerle gelen rulman orjinal çıktı ben de şaşırıdm. koyo mu neydi....made in japan.
-
arkadas parcatreni.com da mitsuba triger seti 56 lira. bir bak istersen...
-
ben tüm kayışları değiştirttim. çıkanlarla takılanlar ayını marka idi.
servisten çıkan parçalar evde tümü evde yarın hepsini bildireyim. ezbere hatırladığım kadarı ile farklı markalarda ama dayko değil.