TeamHondaTurkey.Com
MULTIMEDIA => Videolar => Konuyu başlatan: mesuttt - Mart 20, 2009, 11:38:38 ÖS
-
http://www.akilli.tv/video/346918/dr9999-rollig.aspx
dr 1.6 ies vs new civic 07
dr 1.6 ies vs 1.6 ies
dr 1.6 ies vs bmw 325 lx
-
dr fuul orj hali
-
bravo şıkşıkşıkşık daha iilerini bekliyoruz senden :)
-
bravo şıkşıkşıkşık daha iilerini bekliyoruz senden :)
teşekkr ederm kardeşm
-
Güzeldi..Diğer ies çok hantal kaldı senin yanında hakkaten..Senin araçla denemek isterim kısmet olursa kardeş..
-
mesutum valla cok iyi yaw tebrikler
-
sekromenç sorunu olmasına rağmen DR çokçok iyi yürüyo dahada iyileşicek bu yaz draglarda üsküdar team'e yeni kupalar getireceğine eminim ;)
-
paylaşım için teşekkürler...
-
Maşallah..
-
Feci kopuyor ya:D Hayran bırktı bu ies beni kendine.D Zaten İes Hastasıyım. Daha fena oldum.D Paylaşım için Teşeküürler..
-
mesutum valla cok iyi yaw tebrikler
teşşek re ederm kardeşm 1.6 ies yurumez diyenler için koydum
-
Güzeldi..Diğer ies çok hantal kaldı senin yanında hakkaten..Senin araçla denemek isterim kısmet olursa kardeş..
olur kardeşm kısmetse denerz bi gun ama şuan 17 ler koydum baya agırlaştı 14 lerle denerm ama sıkıntı yok :):)
-
sekromenç sorunu olmasına rağmen DR çokçok iyi yürüyo dahada iyileşicek bu yaz draglarda üsküdar team'e yeni kupalar getireceğine eminim ;)
temmenilerin için teşşekr ederm akrdeşm inş senin getirdigin kupadan alırız kısmet olursa
-
olur kardeşm kısmetse denerz bi gun ama şuan 17 ler koydum baya agırlaştı 14 lerle denerm ama sıkıntı yok :):)
Önemli değil ya ..Zaten bende de 17 var..Maksat eğlence olsun..
-
olur sıkıntı yok denerizz
Önemli değil ya ..Zaten bende de 17 var..Maksat eğlence olsun..
-
maşallah güzel yuruyo aracın bu arada vtec 2 le denedınmi hiç
-
maşallah kardesi senin araçta ne oynamalar var?
-
vtec 2 de 180 kadar 2 boy veya 3 boy
-
maşallah kardesi senin araçta ne oynamalar var?
videoda fuul orj halii şuanki kaput altı saklı ama bişe yok yaza inş dolacak si sıkıntı çıkmasa satılmassaa
-
vtec 2 de 180 kadar 2 boy veya 3 boy
bu 2 . 3 boy attıngın vtec 2 boş bı vtec 2 mi yoksa hemen deneyelımde merak ettım nasıl atıyosun 2 .3 boy hani yanlış anlamada :) bende çok denedım 1.6 iesle ama hiçbiri geçemedi
-
boş tu ama bende boştum --- farketmes denemek istersen gelirsin bi akşam denerz sıkıntı yok videolar ortada
-
boş tu ama bende boştum --- farketmes denemek istersen gelirsin bi akşam denerz sıkıntı yok videolar ortada
aynen ole sen geç veya ben geçiyım maksat maksat spor olsun denerız musaıt bı gün haberleşiriz
-
olur sıkıntı yok senn arabanda ne var jant varmı gelcegn zman hbr ver yeter
-
jant oz var 17 headırs var 60 lık boru var baskı balata var
-
ok kardeşm
-
mesut cnm cok gusel tebrıklr..
-
mesut cnm cok gusel tebrıklr..
teşşekr ederm cnm
-
aynen ole sen geç veya ben geçiyım maksat maksat spor olsun denerız musaıt bı gün haberleşiriz
Öle bişey yaparsanız banada bi özel mesaj atın beyler.Uyarsa bende damlarım..
-
Bende bende...
-
Kardeş Bu hafta İçinde Üsküdardaydım, Laciver Bi iesin Yanından Geçiyordum. Dikkatimi Çekti Tuttum Geri döndüm bakarken Plakası Gözüme takıldı. Ve Videon aklıma geldi. Gerçekten Maşallah Maşallah Çok harika bir araban var. Kazasız Belasız İnş.
-
Tühh Tühh 41 kere maşşallah :):)
-
Kardeş Bu hafta İçinde Üsküdardaydım, Laciver Bi iesin Yanından Geçiyordum. Dikkatimi Çekti Tuttum Geri döndüm bakarken Plakası Gözüme takıldı. Ve Videon aklıma geldi. Gerçekten Maşallah Maşallah Çok harika bir araban var. Kazasız Belasız İnş.
teşekkr ederm kardeşm sagol
-
sagol kardeşm teşşkr ederm
-
bi roll buluşması olsun o zaman bu. bende geleyim hepbirlikte araçları deneriz
-
maşallah maşallah >=ok
-
maşallah
-
1.6 kere maşallah :D
-
sagol teşşkr ederm
-
yeni civic kilodan kaybediyo zatende ies vtec2 ye nası 3 boy atıyo