TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: GEKIDO - Mart 05, 2009, 08:03:06 ÖS
-
Geçenlerde bi arkadaşım internet üzerinden para kazanma olayında araştırma yapmış en basit ve en güvenilir olarak bu siteyi bulmuş sadece reklam izleyip para kazanıyorsunuz kota 50ytl 'e ulaşınca parayı hesabınıza geçiriyorlar hadi hayırlı seyirler :)
http://secure.reklammatik.com/member_main.php?page=new_member_link&refererid=83172806
-
nasıl yani
-
valla dogru ise sabahtan aksama izlerim acımam=)
-
batucun sabahtan akşama kadar reklemmı izliycen bu iş cola içmeye benzemez aga :D :D
-
:D:D ya ben de reklammatik diye bir yer biliyorum ama verceklerini sanmıyprum ya :D
-
hesap ekstresini gösterdi arkadaş bu siteden geçinenler varmış :D
-
ya yanlış olmasın heveslenmeyelim sonra boş çıkar bedava seyretmiş oluruz
-
batucun sabahtan akşama kadar reklemmı izliycen bu iş cola içmeye benzemez aga :D :D
izlerim lan sonrada gaztelerde haberim cıkar trilyonist batu internette reklam izleyerek buralara geldi ve simdi kendi ajansı var:D
-
Ben sağlam Reklam izlerim :D
-
senelerdir üye olanlarlar turbointegralı korhan abi mesela :D
-
ya ama günlük 10 reklam izliyorsun onu hergün takip etmek lazım o günün reklamlarını izledikten sonra puan vermiyo yani günde en fazla 1000 puan felan mı ne oluyo 50bin puan 50 gün eder:D
-
sırf reklam değil üye getirince üyelik bilgilerini güncelleyincede para kazanıyorsun :)