TeamHondaTurkey.Com
MULTIMEDIA => Fotoğraflar => Konuyu başlatan: emrere - Şubat 20, 2009, 07:15:38 ÖS
-
http://img8.imageshack.us/img8/7169/cilo010no5.jpg
http://img87.imageshack.us/img87/4637/cilo011uq9.jpg
http://img26.imageshack.us/img26/8895/cilo012jl0.jpg
-
şimdi ne yorum yapılır :D
-
burası Türkiye mi :D yani güzel ama neden bu araç kutuda gelmemiş o zmaan :D reventon özel kutuda geliyo galiba acaba biz ne zaman sipariş vercez :D
-
şöyle yapayımda rahat olsun bakmak
(http://img8.imageshack.us/img8/7169/cilo010no5.jpg)
(http://img87.imageshack.us/img87/4637/cilo011uq9.jpg)
(http://img26.imageshack.us/img26/8895/cilo012jl0.jpg)
-
sadece bak yorumsuzzzzzzzzzz :D
-
evet Türkiye..araç gümrükten çekilirken antrepoda'da fotoğraflanmış..Araç Mehmet Rüştü Başaran'a aittir..
-
Yorumsuz..Türkiyeye bu arbayı getirmek büyük cesaret..
-
fena makina of of
-
bize anca bakmak düşer en azından bana :D kazasız belasız kullansın ne diyim :D
-
burası Türkiye mi :D yani güzel ama neden bu araç kutuda gelmemiş o zmaan :D reventon özel kutuda geliyo galiba acaba biz ne zaman sipariş vercez :D
sen söylersin seninkini kutusunda getirirler :)
bu arada bu araç pist için üretilmiştir..kendisi f-1 İstanbul pistinde kullanmaktadır arada özel tırıyla getirip :)
-
http://www.youtube.com/watch?v=I-HlrcP6Qg4&feature=related
buda benden :)
-
yuh be içim titredi :)
-
yorumsuzz!!!!
-
Kelimelerin kifayetsiz kaldıgı an ;) :(
-
Off diyorum off.Yok böyle bişey.Dehşet bi araç.
-
elin oğlu yapmıs her ewe lazım
-
bu cihaza araba mı deniyor anlıyamadımda?
-
bence iğrenç tabi benim düşüncem sırf FERRARİ olduğu için güzel olmak zorunda değil bu aracın benzerinde bir mod görseniz bir çoğunuz apaçi yorumu yapacaktınız eminim bundan
-
millette paramı çok yoksa bizdemi yok :D Allah daha çok versin ne diyeyim :D
-
bence iğrenç tabi benim düşüncem sırf FERRARİ olduğu için güzel olmak zorunda değil bu aracın benzerinde bir mod görseniz bir çoğunuz apaçi yorumu yapacaktınız eminim bundan
Dogru söze ne denir...
-
makine işte bu yapcak bişey böyle bakarız hatta bide utanmadan wallpaper yaparız=)
-
berbat bir araba görünüş olarak
eskiden kaportacılar yapardı manta ları böyle onlarla dalga geçilirdi
bunun tek farkı ferrari olması.
görünüş 10 üzerinden 1
-
berbat bir araba görünüş olarak
eskiden kaportacılar yapardı manta ları böyle onlarla dalga geçilirdi
bunun tek farkı ferrari olması.
görünüş 10 üzerinden 1
hey yavrum benim biliyodum benim gibi düşünenler olduğunu :):):):)
-
sıfır bı mercedes kamyonum olsun bundan daha ıyı gelır bana,
-
bu tip aracları insanlar güzel bır tasarım oldugu icin almaz arkadaslar. bunun bır kaç sebebı. yaşi ilerlerlemis ve para sınırını asmıs patronlar kendilerini ödüllerdirmek icin alabılır. yada gene para sınırını aşmıs ve bunu etrafa göstermek icin kendi fantezilerinden cıkan bır alım olabılır. yada zengin fantaziztler icin koleksiyon mantıgıyla bır maddı yatırım olabılır. baska bır sey dusunemıyorum. o aracın 1/10 fiyatına yerde giden ucak yapılabılır.
-
bunu tarif etmeye kelimeler hatta cümleler yetmez... çok güzel ya...
-
ben bu arabaya her ayrıntısına kadar 1 üzerinden 10 veriyorum. herşeyiyle profesyonel bir araca ve mühendisliğe bir çırpıda apaçi işi demek haksızlık olur.en ufak kaporta çıkıntısına kadar tam bir hız makıinası olarak tasarlanmış bir araç hepimiz biliyoruz.
-
arkadaşlar lütfen yapmayın kimse aracın performansına veya mekaniğine donanımına bişey demiyor ama dış görünüm yani görsellik olarak iğrenç bir görünümü var ama herkes şunu kabul etsin bizde pahalıysa vardır bi özelliği ve güzeliği mantığı var
size basit bir örnek vereyim birgün saat almaya karar verdim kafamdaki saat belirmişti DIESEL saatçiye gittim vitrinde saati buldum tam yanında bir saat daha vardı aaa buda güzelmiş dedim kendikendime 5 dakka kardar baktım kıyasladım ama yine almayı düşündüğüm saatte karar kıldım içeri girdim sadece meraktan diğer saatin fiyatını sordum 3,000 dolar dedi bende hemen otomatikman aaaa çok güzel bi saat mükemmel bişeymiş falan gibi düşünceler başladı ama fiyatlarını öğrenmeden önce kendi alacağım saatte karar kılmıştım (350 tl ) ve DIESEL olan saati aldım
inşallah anlatabilmişimdir....
-
Hi all,
Before asking my questions I would just like to introduce myself a little bit. I'm a french Ferrari fan, and I'm trying to identify all the Fxx around the world. While making some research on the web about this Turkish Fxx, I found your website. Unfortunatly, I don't speak Turkish and i'm not understanding all what is written (I'm trying to use google traduction but it's not perfect).
So, I have some question about this Fxx that is in your country.
Does someone know when it arrived in your country? Is the car always in Turkie today?
One thing that would be very great is if one of you can identify the car with its chassis number (=VIN=vehicule identity number). on the Fxx it si located on the bottom left of the windscreen.
I'm looking forward for your answer and any help would be greatly appreciatted
Best regards/saygılarımla
Thomas
-
ne diycemi bilemedim.......
-
yorumsuz..
-
bi atasözü var aklıma o geldi :D
-
ahh ahhh o super loto bana cıksa idi bizim nilüfere cıktı sans yokk ahh ahhh :D
-
bu ne gemi gibi
-
Abi Heralde O makinada Bi ara gaz vermek 1 2 tl felendir.:):)
-
ferrari oLduqu için güseL onun dışında bu kadar teferruatı sizLer arabaLarınıza yapsanıs inanın kims ebeenmicekti bu ne ameLeLlik dicektiniz yaLanmı
-
çok para çok abartı burası türkiye o arac için düzgün yol bile bulmak problem
-
Kaç para bu alet?
-
valla ben beğenenler kısmındayım. mükemmel bi alet. bi tur atmak isterdim. ama benzini ödemem bu bi tura 100 ytl yakar yaw :m
-
Hi all,
Before asking my questions I would just like to introduce myself a little bit. I'm a french Ferrari fan, and I'm trying to identify all the Fxx around the world. While making some research on the web about this Turkish Fxx, I found your website. Unfortunatly, I don't speak Turkish and i'm not understanding all what is written (I'm trying to use google traduction but it's not perfect).
Does someone know when it arrived in your country? Is the car always in Turkie today?
One thing that would be very great is if one of you can identify the car with its chassis number (=VIN=vehicule identity number). on the Fxx it si located on the bottom left of the windscreen.
Thomas
evet canım ben aldım
gel bursa ya konuşalım uzun uzun istersen fxx üzerine :) :)
-
Arkadaşlar bu araç müthiş görünsün diye değil zaten müthiş gitsin diye.Zira pist için olduğundan dışarıda takılacak Lambo ve ferrarisi kesin vardır adamın.
-
hi
Hi all,
Thomas
hi thomas welcome to honda forum ,
the pictures of the fxx taken by customhouse ,
we dont know and we are not friends of the owner of the fxx so we cant identify the chasis number.
i wish i could help you but we dont have any informations about owner and the fxx , this is just a topic and pictures and last thing someone says , this car is ugly but i liked it so much.Have a nice day thomas I hope you'll learn turkish or we have to learn french but english is the another way of communication :)
-
Even if you can't help me, I thank you very much for your answer.
Best regards
Thomas
-
allah aşkına bide tercüme edinde bizde bilelim bu sünnetsizin ne dediğini :D
-
thomas fransızmış , ferrari fanıymış ve ferrari fxx'leri araştırıyormuş.Bizede şase numarasını soruyor türkiyedeki ferrari fxx'in.Ben fxx hiç görmedim istanbulda çünkü plakası yokmuş :) Olay bundan ibaret.
-
allah aşkına bide tercüme edinde bizde bilelim bu sünnetsizin ne dediğini :D
>%6rol >%6rol
-
thomas fransızmış , ferrari fanıymış ve ferrari fxx'leri araştırıyormuş.Bizede şase numarasını soruyor türkiyedeki ferrari fxx'in.Ben fxx hiç görmedim istanbulda çünkü plakası yokmuş :) Olay bundan ibaret.
şase numarasını napcakmıs yaw :D
-
sanırım dünyadaki fxx'lerin sayısını ve hangi ülkelerde hangi şase numaralı araçların bulunduğunu arşivleyecek.Belkide ferrarinin ajanıdır kimbilir ?
-
dostum sen ona söyle gelsin benim aracın şase numarasını vereyim ben ona cıvıc ların arşivini tutsun o :):):):):)
-
thomas , dewir wants to give his car's chasis number and says you should count number of civics in the world and keep them safe . You could be a ferrari's spy i think.
-
sadece bakmak la yetinmeliyiz. bana yorum düşmez.
-
yanlış hatırlamıyorsam araç TR de 1 tane ismi daha önceki postlarda verilen bi koleksiyonere ait.aracın trafiğe çıkması yasak o nedenle plakası yok sadece pistlerde kullanılıbiliyo.yine de herşeye rağmen süper bi alet >=ok
-
yaw cangudere bak ya adam ciddi ciddi yazmış vallaha ben espri olsun diye sölemiştim :):):):):):):)
-
zaten sayamazki hondaları :) bakalım adam ne diyecek.
-
Buna araba demek yanLIş oLUr (H) FXX > F16
-
Arkadaşlar pardon da bunun vergisiyle kaç tane Honda Civic alınır tahmin edebilen var mı?
-
bunun vergisiyle jet alınır :)
-
Abicim bu araba nerde hangi turkiye yolunda kullanıcaksın yaa
-
zenginlik bu olsa gerek :D
-
Kesilikle 10 para etmez dışı her zaman lamborghnıyı sevmısımdır ferrariden çok daha ileri ve bu aracı sürmek için kendine özel yol yaptırmak lazım bence çok gereksiz
-
muthis makina. tabi makina denirse.
-
konuyu iyi hortlatmışsın ama bu makinayı tekrar görmek güzel oldu :)
-
bu nasıl bi makina yaa arkadaşların dediği gibi belki gerçekten çok göze hitab eden bi görünümü yok ama eminim tam bi yer uçağıdır...
-
Bu araba sanki şeytanın oyuncağı gibi :) Olmaz böyle bir alet yaaaa
-
nutkum tutuldu:)