TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Karşılaştırmalar => Konuyu başlatan: muratdcan - Şubat 17, 2009, 08:31:35 ÖÖ
-
Arkadaşlar nette gezerken bu aracı gördüm , fiyat nasıl sizce, aracı bilen varmı acaba?
http://www.sahibinden.com/sahibinden_cok_temiz_evo_7_rs_2003_model_75000_km_-06WQQaXQQ12360031WQQpXQQdisplayitem
-
Bu Kocaeli pistinde duran araba diye biliyorum Bostancıda bir galeriden 42 ytl lik bir fiyatı var iken kaça satıldı bilmiyorum ,
bu aracı son paranız ile almayın varsa 50 bin butce alın 40 bin civarına zira acacagı masraf belinizi buker diye tahmin ediyorum ..
-
Zaten fiyattan belliydi bişeyler olduğu , teşekkürler...
-
araçta bişeyler olduğunu derken nedemek istediniz. araç temiz görünüyor kazası taklası falnmı var :(
-
Ya Evo I bile fiyatlar daha yüksek, diğer araçlara göre fiyatı çok makul . Sahibi satmaya niyetli değil arıyorum telide açmıyor :D
-
Yok be abcim yaa o araçta kesin bi kaçık var dediğin ibi Evo 6 bile daha pahalı bencede Belini büker bu araç
-
makine mükemmel hayırlı satışlar
-
bide bu araç uzun süredir ilanda?!
-
fiyatı bence uygun eger aracta bir problem yoksa tabe o da goturulup kontrol edilmelidr bana göre bu araba için iyi bir fiyat