TeamHondaTurkey.Com

HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: v-tec_street_dewil - Şubat 13, 2009, 01:13:16 ÖS

Başlık: ankaralılara özel
Gönderen: v-tec_street_dewil - Şubat 13, 2009, 01:13:16 ÖS
faaliyetler yapalım mesela istanbulda izmirde bursada hondacı kardeşlerimiz nasıl beraber buluşmalar yapıyolar bizde ankarada bi yerde buluşalım toplu foto çekinelim 80 kişi var yaklaşık ben isterim aslında fifty tunningi herkes biliyo onun gibi bizde teamhondaturkey olarak faaliyet yapmalıyız altımızda hondamız var neden kendimizi kısıtlayalım

faaliyet isteklerimizi burda paylaşalım arkadaşlar >=ok
Başlık: Ynt: ankaralılara özel
Gönderen: altunparmak - Şubat 13, 2009, 01:48:50 ÖS
bizimde ortak bulusma noktalarımız war mesela besewlerde nazende cafe aksamları ugruya bılırsen kesın bızden bı kac kişi olur,,bide her cumartesı sanayı günüdür bilgin olsun...il temsilcisi ile irtibata gecebılırsın (firstcevher)
Gönderen: v-tec_street_dewil - Şubat 13, 2009, 01:58:33 ÖS
teşekkür ederim abi öğrendim iyi oldu inş 1 2 haftaya kalmaz takılmaya başlarım şuanda aracımın muayenesi bitti eksiklerini tamam lıyorum sanayi günü demişsin c.tesi nerdesiniz yer olarak
Gönderen: altunparmak - Şubat 13, 2009, 02:02:12 ÖS
kimin ne ihtiyacı eksigi warsa ona göre gidiliyo fifty de dahil buna kardesim...

yavuzla (firstcevher) irtibata gec derim bu dostlugu fazla erteleme derim..
Gönderen: nikky - Şubat 13, 2009, 02:41:25 ÖS
aynen :)  hafta içi hergün nazende, c.tesi sabah sanayi akşamında yine nazende  :D
Gönderen: v-tec_street_dewil - Şubat 13, 2009, 03:14:17 ÖS
bende kaçırmak istemem ama ben 19 yaşındaayım o yaş gurubum yok ayrıca burda sığıntı gibiyim :) kimsenin konuştu yok
Gönderen: karaboga18 - Şubat 13, 2009, 03:21:37 ÖS

bende kaçırmak istemem ama ben 19 yaşındaayım o yaş gurubum yok ayrıca burda sığıntı gibiyim :) kimsenin konuştu yok

olur mu ya ben de 18 yaşındayım ama ben de başlaıdm katılmaya :)
Gönderen: v-tec_street_dewil - Şubat 13, 2009, 03:26:38 ÖS
bilmiyorum o elektriği alamadım ben
Gönderen: bashcantlee - Şubat 13, 2009, 03:33:22 ÖS
bizde yaş ayrımı yoktur kardeş,  40 yaşındaki abimizlede muhabbet ederiz 10 yaşındaki kardeşimizlede.. yanlış düşünüyosun bence
Gönderen: altunparmak - Şubat 13, 2009, 03:35:45 ÖS

bizde yaş ayrımı yoktur kardeş,  40 yaşındaki abimizlede muhabbet ederiz 10 yaşındaki kardeşimizlede.. yanlış düşünüyosun bence
>=ok

sen bı ortama gir bu düşüncenden kurtulcaksın....
Gönderen: BLACK ORANGE - Şubat 13, 2009, 04:58:30 ÖS
biz hergün bi aradayız zaten. hiç ayrılamıyoruz ki... :) ;) ;) :)
Gönderen: firstcevher - Şubat 15, 2009, 09:26:56 ÖS
vay kardeşim benim ben bu konuyu daha yeni görüyorum :D yaşın 19 niye dert ediyorsunki? bizim yaşımız çokmu büyük? sen hele bi gel bakalım yanımıza bak bakalım bidaha çıkıyormusun aramızdan ;) aramızda senin yaşıtın çok kardeşimiz arkadaşımız varki sadece forumda çok aktif diiller akşamları hep bizimleler ;)
Gönderen: L3v3nT - Şubat 15, 2009, 10:37:00 ÖS
ßizim aramızda 19-21 yas arası çok insan var yavuz un da dediği gibi forumda çok aktif olamıyorlar ama emin ol var ;) Sen gel gör ondan sonra eminim fikrin degişecek ;)
Gönderen: .ilhan - Şubat 15, 2009, 10:39:45 ÖS
walla hocam arkadaşlar haklı yaş ortalamasının pek onemi olmuyor ahanda 21 yaşındayım ve ank daki ortam çok ii biraz uzak kaldıgım için çok gidemiyorum ama hergün görüşülüne biliniyor :)
Gönderen: tuner zafer - Şubat 15, 2009, 10:45:44 ÖS
bende küçüğüm benlede ilgilenirmisiniz :D
Gönderen: altunparmak - Şubat 15, 2009, 10:46:13 ÖS

bende küçüğüm benlede ilgilenirmisiniz :D
>%6rol >%6rol
Gönderen: L3v3nT - Şubat 15, 2009, 10:47:16 ÖS
Gel zaferim yaa sen hemde çok küçüksün ama olsun senlede ilgileniriz biz :D :d
Gönderen: tuner zafer - Şubat 15, 2009, 10:53:00 ÖS
ilginize teşekkür...ankaraya bundan 2 sene önce gelmiştim..beytepe asker hastanesine..sağolsun sağolsunlar albaylar binbaşılar güzel ilgilendi :D
Gönderen: L3v3nT - Şubat 15, 2009, 10:53:43 ÖS
Zuhahaha :d :d :d
Gönderen: firstcevher - Şubat 15, 2009, 11:05:45 ÖS
hauehuaheuah :D hepsi çok sıcak kanlı insanlar dimi zaferim :P
Gönderen: BLACK ORANGE - Şubat 16, 2009, 05:45:42 ÖS
zaferim sana kapımız her zaman açık ne zaman istersen buyur ...
Gönderen: By_BuGr4 - Şubat 16, 2009, 05:58:40 ÖS
18'imi doldurama daha 3 ay var ve doğal olarak ehliyetim bile yok.Fakat saolsun Yavuz abiler, (tunç,levent,kadir,batu,utku,süleyman abilerde dahil) arkadaşlarımın "olum orda sana çocuk muamelesi yaparlar ne işin var onların arasında" demesine karşın diyene beni dostlularının için kattılar ve güzel bi akşam ve şafak vakti geçirdik. :D Sanki 40 yıllık asker arkadaşları gibi her türlü muhabbet makara-kukara :D yaptık Olumsuz düşüncelerini tamamen sil ve muhabbetin içine gir :D :D :D

Son sözüm;
"THT Ankara'yla makara-kukara yanında" :dissiz :dissiz ;D
Gönderen: BLACK ORANGE - Şubat 16, 2009, 06:03:10 ÖS

18'imi doldurama daha 3 ay var ve doğal olarak ehliyetim bile yok.Fakat saolsun Yavuz abiler, (tunç,levent,kadir,batu,utku,süleyman abilerde dahil) arkadaşlarımın "olum orda sana çocuk muamelesi yaparlar ne işin var onların arasında" demesine karşın diyene beni dostlularının için kattılar ve güzel bi akşam ve şafak vakti geçirdik. :D Sanki 40 yıllık asker arkadaşları gibi her türlü muhabbet makara-kukara :D yaptık Olumsuz düşüncelerini tamamen sil ve muhabbetin içine gir :D :D :D

Son sözüm;

eywallah buğracım o güzel ortasım yaratıcısı senle mehmet kardeşimdir. bizler bahaneyiz bunu unutma...
Gönderen: tuner zafer - Şubat 16, 2009, 09:16:04 ÖS

sağolda da beni ağırlamak zordur ona göre :D
Gönderen: BLACK ORANGE - Şubat 16, 2009, 10:01:16 ÖS

sağolda da beni ağırlamak zordur ona göre :D

yok canım bende senin gibi olduğumdan sorun yok kardeşim. bi mangala bakar o kadar ayıpsın... ;) :) :)
Gönderen: BLACK ORANGE - Şubat 16, 2009, 10:04:22 ÖS

Son sözüm;

eywallah buğracım o güzel ortasım yaratıcısı senle uğur kardeşimdir. bizler bahaneyiz bunu unutma...
Gönderen: honda_mert - Şubat 16, 2009, 11:33:16 ÖS
'bende kaçırmak istemem ama ben 19 yaşındaayım o yaş gurubum yok ayrıca burda sığıntı gibiyim :) kimsenin konuştu yok'

aaa yaşla ne alakası var arkadaşım.sen kop gel buluşmalara.benimde 19 yenı bıtıyo arada bısey yok yanı.senıde aramızda gormeyı cok ısterız.hem sıteyı gençleştirmek lazım demi=).
Gönderen: honda_mert - Şubat 16, 2009, 11:41:47 ÖS
bu arada buluşmadan sonra hıc gorusemedık ınsallah bu aralar nazende cafeye ugrucam.hatta vtec_street_dewil arkadaşım gel bırlıkte gıdelım bi gun kımseyı bulamazsak karsılıklı 2 laf eder 2 cay ıcerız=).
Gönderen: BT1981 - Şubat 16, 2009, 11:53:35 ÖS
len bı gelemedım gıttı ne okulmus yaw bırı bıter oburu baslar :D
Gönderen: firstcevher - Şubat 17, 2009, 08:37:11 ÖS
burak paşa artık telefonlara bile cevap vermez oldun öyle olsun :P

mertcim gel kardeşim gelecem dedin yoksun meydanda :D bekliyoruz bi gün gel mutlaka ;) ama 23 ünden sonra gelin daha rahat ağarlarız :D bu aralar ben biraz sıkışığım bişeyler koşturuyorum peq yoqum meydanda ;)
Gönderen: altunparmak - Şubat 17, 2009, 08:45:13 ÖS
yavuz bakıyorumda artık benı aramıyosun aşkımız bittimi söyle  >%6rol bu lafdan sonra arasanda cvp wermem  >%6rol :gitar :dil
Gönderen: firstcevher - Şubat 17, 2009, 09:09:12 ÖS
aramam ozmn haehauhuahuhuahuah :D olum gelecek adam gelir zorla döve döve getircek diiliz seni :D geceyi nerede geçiriyorsan oraya gitmeyi biliyorsan bizede gelmeyi bileceksin... :P
Gönderen: BLACK ORANGE - Şubat 17, 2009, 09:19:06 ÖS

yavuz bakıyorumda artık benı aramıyosun aşkımız bittimi söyle  >%6rol bu lafdan sonra arasanda cvp wermem  >%6rol :gitar :dil

bitanem sende beni unuttun. yoksa aramıza kara leventler mi yavuzlar mı girdi hayatım  >%6rol :emo :artis
Gönderen: BLACK ORANGE - Şubat 17, 2009, 09:19:45 ÖS

aramam ozmn haehauhuahuhuahuah :D olum gelecek adam gelir zorla döve döve getircek diiliz seni :D geceyi nerede geçiriyorsan oraya gitmeyi biliyorsan bizede gelmeyi bileceksin... :P

derken başkanım... yane açıklasanız diyorum...
Gönderen: altunparmak - Şubat 17, 2009, 09:21:06 ÖS

bitanem sende beni unuttun. yoksa aramıza kara leventler mi yavuzlar mı girdi hayatım  >%6rol :emo :artis
seni unuturmuyum tuncum sen benım için farklısın :)))))))) gelecek gunlerde unutmadıgımı görürsün aga ;) levent yavuz cıkaramadımmm  >%6rol >%6rol
Gönderen: ENS - Şubat 17, 2009, 09:24:14 ÖS
bursadan ankaraya selamlaRRRRR.
Gönderen: altunparmak - Şubat 17, 2009, 09:26:04 ÖS
aleykum selam enesim ;)
Gönderen: firstcevher - Şubat 17, 2009, 09:30:25 ÖS

bursadan ankaraya selamlaRRRRR.

ankdan da sana slmlar ENES'im ;)
Gönderen: ENS - Şubat 17, 2009, 09:31:05 ÖS
nabıyonuz kankalar şirket mi kurdunuz :) :) :)
Gönderen: firstcevher - Şubat 17, 2009, 09:33:35 ÖS
kadiri araya aldık şirkete geldi sorma valla :D

O değilde konuyu açan arkadaş yok meydanda ne güzel yazmış iyi güzel hoşta arayan bizi buluyor valla ;) demekki konu açmak yetmiyormuş :D birazda foruma bakma, kim ne yazmış görmek lazım ;)
Gönderen: ENS - Şubat 17, 2009, 09:36:10 ÖS
forumda bişey yok kanka :)

yavuzum bu arada saka yapıyorum sirket fln ben sadece selam vermek istedim.
Gönderen: altunparmak - Şubat 17, 2009, 09:36:54 ÖS
benı arayamamı aldınız  >%6rol şirkete getirdiniz benı ha :)
Gönderen: ENS - Şubat 17, 2009, 09:38:05 ÖS

benı arayamamı aldınız  >%6rol şirkete getirdiniz benı ha :)

yok be kadirim yaparmıyız biz öle şeyler :) sen herzaman aramızdasın :)
Gönderen: firstcevher - Şubat 17, 2009, 09:41:29 ÖS
haehuaheuhau :D kadir sen çok yaşamıcan haberin olsun :D

eyvallah baba sağolasın bekleriz ankaraya atla gel kadir ağırlar seni ;) peq maharetlidir o konuda yalan diil yani ;)
Gönderen: ENS - Şubat 17, 2009, 09:44:37 ÖS
inşallah kanka gelmek istiyorum zaten havalar biraz ısınsın hemde su işleri biraz yoluna oturtmus oluruz söz gelcem.
Gönderen: ENS - Şubat 17, 2009, 09:46:19 ÖS
çankırıda askerlik yaptım kanka oraların sogugundan allah muhafaza fena :(
Gönderen: altunparmak - Şubat 17, 2009, 09:46:46 ÖS

eyvallah baba sağolasın bekleriz ankaraya atla gel kadir ağırlar seni ;) peq maharetlidir o konuda yalan diil yani ;)
aga başım üstüne tabi en kral sekılde agrlarım ;) ama yavuz hayırdır bana ne taşı atıyon yıne ne yaptım..
Gönderen: ENS - Şubat 17, 2009, 09:48:49 ÖS

aga başım üstüne tabi en kral sekılde agrlarım ;) ama yavuz hayırdır bana ne taşı atıyon yıne ne yaptım..

eyvallah kadirm saolasın ondan şüphem yok zaten saol.

ama bellide olmaz bakarsın ilk organizasyonunuzda cıkar geliriz ;)
Gönderen: ENS - Şubat 17, 2009, 09:50:31 ÖS
acil cıkıs dönücem ilerleyen saatlerde. görüşürüz tekrar.
Gönderen: firstcevher - Şubat 17, 2009, 09:55:56 ÖS
valla bekleriz ENES'im herzaman kapımız açık başımızın üstünde yeriniz var ;)

en sevdiğim nickli arkadaşım sayın altunparmak memlekette çekilen lopopo sıkıntısı yüzünden seni şimdilik afaroz ediyorum :D en yakın zamanda ya sev ya terket ona göre ;) anladın sen onu :D
Gönderen: karaboga18 - Şubat 17, 2009, 10:56:41 ÖS

evet çankırı soğuk olur kışın :D ama rahattır herlade askerlik orda :)
Gönderen: ENS - Şubat 18, 2009, 03:32:34 ÖS

evet çankırı soğuk olur kışın :D ama rahattır herlade askerlik orda :)

evet cok rahattım ben orda yatmaktan baska bişey yapmıyordum ve gece dısarı kacması cok basitti ordan sehirin icinde ya :) ama sürgün yiyene kadar :)
Gönderen: v-tec_street_dewil - Şubat 20, 2009, 01:54:35 ÖS
valla kusura bakmayın foruma giremedim aracımın plakasını çalındı plakamı başka bir araca takıp hırsızlık yapmışlar onunla ilgileniyoduk düşünceleriniz için hepinize teşekkür ederim inşallah işleri yoluna koyduktan sonra geliyom D:
Gönderen: firstcevher - Şubat 20, 2009, 08:43:12 ÖS
geçmiş olsun kardeşim ;) bekliyoruz mutlaka ;)