TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Honda'nızı Tanıyalım => Konuyu başlatan: 34 DF 9999 - Ocak 27, 2009, 11:04:51 ÖS
-
işte garıp bırkaç foto...
-
çakyyyyyyy my friend az kaldı patates edicez gns yi
-
güzel araç abim Rabbim kaza beladan korusun
-
Maşallah kazasız belasız
-
allah kaza bela vermesin..maşallah
-
amın arkadaşlar amın...herkeze inşallah kazasız belasız..
-
maşallah güle güle kullanın..
gns nin en büyük rakibi heralde :P :)
-
güzel araç maşallah kazasız belasız sürüşler
-
kazasız belasız kullanmanız dileğiyle maaşallah
-
erkan abim aracım çok güzel kazasız belasız günlerde kullan abi
-
maşallah çok şık kazasız belasız sürüşler dilerim..
-
vay abim kazasız belasız binmek nasip olur inşallah ;)
-
Kazasız belasız sürüşler
-
kazasız belasız...
-
Allah kaza bela vermesin tayyara
-
tek rakibim thy kardesim hee birde df dimi kardesim benim o benim rakibim degil anca dostum olur dimi kanka
-
tek rakibim thy kardesim hee birde df dimi kardesim benim o benim rakibim degil anca dostum olur dimi kanka
dogru söze ne hacet o benim rakıbım degıl arkadaşım kankam dostum.zaten ben sakın kullanıyom jerkez bılıyo ama arada gaza getırıyom kankamı idare et...
-
işte garıp bırkaç foto...
sahiden çok garip duruyo. Smiley
Allah kaza bela vermesin.
-
kazasız belasız kullan gzl makine.
-
hayırlı olsun arkadasım.
-
Nede Olsa Tayyar;))
Kazasız Cezasız..
-
PAYLASIM İÇİN TŞK
-
Kazasız belasız kullan kardesim cok temiz cihaz:-D
-
sagolasınız var olasınız arkadaşlarım allah herkeze nasıp eder inşallah...
-
erkan abim maşallah allah nazardan saklasın :)
-
Dün akşam karanlıkda kasımpaşa yoluna doğru önümden geçti bu kadar 9999 görünce dedim kesin siteden bu typer :) Karanlıkda güzel akıp gidiyordu allah kazabela vermesin.
-
güzel alet gerçekten mahş kazasız belasız :)
-
allah kaza bela vermesınn typer bi baska:) bommm bomm bomm :seytani :dil
-
maşallah diyorum allah kaza bela vermesin inş
-
Kazasiz belasiz surusler
-
konuyu hortlatıyorum ama değecek :D bende DF nin yukardan çekilmiş bi fotosu var onu bulursam akşam koyacağım :) çok dehşet bi görüntüsü var :) basıklığı mükemmel , stoplar çok yakışmış allah kaza bela vermesin
-
Allah kazasız belasız ağız tadıyla binmeyi nasip etsin
-
resim büyük ama biraz idare edin :)
(http://img85.imageshack.us/img85/320/dsc0683.jpg)
-
allah allah büyük upload ettim ama küçük çıktı herneyse :) çok güzel duruyor bu karede
-
iyi makine
-
teşekkurler mehmet alii,abımlere geldıgım gun yakalamış ve resmını çekmişsın çokta guzel çıkmış maşallah yukarıdan olmasına ragmen..emegıne saglık devamını beklerım....
-
Allah kaza bela vermesin.
İyi günde kötü günde, uzakta yakında, aglarken gülerken, benzini varken yokken, yenik durumdayken galip durumdayken sen 34 DF 9999, Tayyarı araban olarak kabul ediyormusun?
:D :D
-
teşekkurler mehmet alii,abımlere geldıgım gun yakalamış ve resmını çekmişsın çokta guzel çıkmış maşallah yukarıdan olmasına ragmen..emegıne saglık devamını beklerım....
rica ederim :) Type-R hastası olduğumu bilmeyen yok :) o yüzden fırsattan istifade yapıştım cama çektim bi kare, bi ara foto çekimi de yapalım şöyle en güzelinden, çok sağlam duruyor araba allah kaza bela vermesin :)
-
Maşallah allah kaza bela vermesin
-
Allah kaza bela vermesin
güzel makina
-
rica ederim :) Type-R hastası olduğumu bilmeyen yok :) o yüzden fırsattan istifade yapıştım cama çektim bi kare, bi ara foto çekimi de yapalım şöyle en güzelinden, çok sağlam duruyor araba allah kaza bela vermesin :)
amın bad mad amın.zaten bır ara oyle bır düşünce vardı ama ben hortlatatayım barı konuyu fotograf gunu yapalım şöyle dıye konuşmuştuk yagmurlar başlamadan yapsak guzel olur(duydum kı senın fotograf makınasıda fenaymış hanii)bır kıyak yaparsın artık bıze sanat ruhunu konuşturarak yaniii..
fotoshop olaylarınıda yegenden bılıyorum anlatıp duruyo zaten....maşallah dıyeyım nazar degmesın..
-
Allah kaza bela vermesin
güzel makina
amin cumlemıze kazasız belasız suruşler bırde şu memur arkadaşlara typer ı tanıtabılsek bazıları tanımıyo tanıyanlar çok ıyı bılıyoda tanımıyanlar ugraştırıyooo...
-
hayyy canını yediğim tayyarıma bak beeee
kazasız belasız kullanman dileğiyle abim