TeamHondaTurkey.Com
HONDA MODELLERİ => Diğer Honda Modelleri => Konuyu başlatan: kingofsky - Ocak 26, 2009, 02:37:13 ÖÖ
-
Herkese selam.......
Yunanistan limanındaki grev nedeniyle 4 ay gecikmeli olarak aldığım ve büyük beğeni ile kullandığım yeni accord (Beyaz) ile ilgili bir problemim var ki gerçekten bu arabaya heybet kazandırmak için genişletilen iz açıklığının ne kadar abartıldığını gösteriyor.
Malesef 140 sonrası sileceklerin içine saklandığı ön cama bakan kaputun bitişi titreme değil resmen sallanıyo, ilk gördüğümde kaput herhalde tam oturmamış diye durup kontrol ettim ama değil... Sizlerden ricam bu konu ile ilgili hondaya (Türkiye,Japonya,...) mail atmanız.
Eminim ki ufak bir lastik takoz v.b. aparatla bu sorun çözülecektir....
Diğer bir konu da 3. vites bitmek bilmiyor, artık alışkanlık oldu 3. vites sonunu direksiyondan elle 4 e atmak.....
-
seninki sorunlu olmasın, diğer arkadaşlarda yoktur bu tür şikayetler
-
Servis ile görüştüm 10.000 bakımda ilk gelen sen oldun dediler 20.000 de bakacaz bi çaresine
-
Diğer bir konu da 3. vites bitmek bilmiyor, artık alışkanlık oldu 3. vites sonunu direksiyondan elle 4 e atmak.....
Bende arabanın en çok 3. vitesini seviyorum ve bitmesini istemiyorum :) özellikle üst devirlerdeyken hiçbir 2.0 araba başa çıkamıyor arabamla..
-
yeni accord çok hoş gidiyor yolda.bazen beni geçiyor arabadan inip selam veresim geliyor
-
fena bi araç...
-
BENCE SEN 20.000 BAKMINI BEKLE YA USTAYA GÖSTER YADA SERVİS E GÖSTER KAFANI MEŞGUL ETMESİN BUNLAR YOKSA CANIN COK SIKILIR
-
yeni accorda bayılıyorum ;)
-
valla ben kullandım alt devirler biraz hantal ama sesi ve üst devirleri müthiş bir araç ;)
-
ciddi bi rakibi var şimdi mercedes 1.6 hemen hemen aynı fiyata
-
ciddi bi rakibi var şimdi mercedes 1.6 hemen hemen aynı fiyata
bence 1.6 araçla kıyaslanamaz..!!!
-
bence servise git göster sonucta arac garantide problemini cözeceklerdir...
-
umaımm tr ye 2.4 gelir akıl almaz sekilde seri yeni kasanın 2.4 motoru kasasının agırlıgını umursamadan hızlanması bastan cıkarıcı