TeamHondaTurkey.Com
MULTIMEDIA => Fotoğraflar => Konuyu başlatan: ondermersin - Ocak 15, 2009, 01:39:00 ÖS
-
honda civic 1,4 is ile 4.vitesin sonuna kadar kesici girene kadar sonuç aşağıdaki gibi arkadaşlar... :)
(http://img108.imageshack.us/img108/2360/big9614898878023o9yl605qu6.jpg)[/ (http://imageshack.us)
-
Maşallah kazasız belasız
-
maaşallah . allah ilerisini görmeyide nasip etsin :)
-
hey maşallah bu 1.4 iS ler canavar gibi...
-
süper bir görüntü allah kaza bela vermesin
-
maşallah maşallah ;)
-
hey maşallah kazasız belasız
-
ee arkadaslar bnm 1.6 ies te 4 te kesicıde 205 civarı yapıyor buda o zman 1.4 ile 1.6 arasında hıc bır fark yok mu????????
-
fark bıraz var tabıkı 1.6 daha cabuk cıkar o hıza ama bende 1.4 hb vardı 3. vıtese kadar 1.6 ıle yanyana gıdıyordum sonra 1.6 bıraz daha gıdıyordu ama oyle cok bı fark olmuyyordu.
-
1.4 isler 1.6 ies lerden ilk 2 viteste daha seri.
eski aracım iyi bilirim 1.4 leri baya gderi olan araba sınıfından daha fazla bir performansı var.
-
34 AC 1130 ILe 4 un sonuNda 210 ( taRAntınONun Yılanı) ıNaNIlmaz bır motor 1,4 is LER ;)
-
araba gaza basıldıgını belli ediyor kilometresi 147772
dünyanın çevresi yanılmıyosam 45000 KM
-
1,4 ler yabana atılacak gibi değil gerçekten de...
-
güzel :)
-
süper 1,4 is yaw,,maşallah
-
maşallah >=ok
-
valla masallah diyorum performasları cok ii 1.4 lerin
-
walla çok ii dewirr kesici sona gelmiş biraz daha zorlasan alırdın motoru elinee ama ayağını sağlık :d
-
hondaların motoru her devir kesicide ele alınacak cinsten olsaydı birçoğumuz şimdi yaya geziyorduk bişeycikler olmaz honda bu sever böyle şeyleri yapıştır korkma
-
1.4 is ler 220 ye dayanıyo diye biliyorm kesiciye girmez daha
-
süper valla :=)
-
1.4 isler 1.6 ies lerden ilk 2 viteste daha seri.
eski aracım iyi bilirim 1.4 leri baya gderi olan araba sınıfından daha fazla bir performansı var.
bu noktada 5 e atınca ne oluyor ?
5.vites uzun olduğundan hız düşüyor mu peki :-k
-
hız duser 5 e atarsan tabı yolun durumuna baglı sabıtte kalabılır. ama 1.6 olsa hafıfte egımlı yol olsa daha cıkar
-
1.4 is yürü bee :)
-
maşallah yaw...
-
bendede aynı motor var bu kadar olduğunun bilmiyodum maşallah,maşallah
-
meaşallah
-
1.4 is ler 220 ye dayanıyo diye biliyorm kesiciye girmez daha
bunu neye dayanarak söylüyorsun bak yukarıda denendi ve paylaşıldı. hayali laflar üretecegimize kanıtlasak çok daha yararlı olur düşüncesindeyim...
-
Maşallah. Kazasız belasız. Bende 1.4 is var. Otomatik ama bende 180 görmüştüm. Dahada giderdi yol bitti :)
-
220 yi göremez arkadaşlar gözümle gördüm neden 210 da takılıp kalmıştık ve bir çizgi atsa kesiciye girecekti tecrübem bundan ibarettir 4.vites..
-
bende de 97 1.4 is Otomatik var bi kere kırıkkaleye giderken bağlumu geçtikten sonra 4 5 km civarı tatlı bi rampa var orda 210 görmüştüm
-
walla arkadaşlar bendede 1.4 ies var siz bunları benzinde mi gördünüz ben 200 ü 4. vites de vede lpg de gördüm ya hondadan bahsediyoruz boru diil ya 200 ü her türlü devirir bu araçlar >=ok tabiiki şöförde önemli