TeamHondaTurkey.Com
MULTIMEDIA => Videolar => Konuyu başlatan: fikito - Ocak 07, 2009, 08:50:32 ÖS
-
http://www.zaplat.com/video/arac_videolari/88839/En_Lüks_Arabalarla_Dolu_Garaj
:)
-
bu garaj bı kısının deıl herhalde..:D
-
bencede abi bir kişinin degildir :)
bu garaj bı kısının deıl herhalde..:D
-
walla bi kişinin değisede nasıl toplanır bu arabalar bir araya ya :seytani :seytani
-
bu garajın 10 da 2 si benim olsa yeter vallahi. :) fazlasında gözüm yok :)
-
valla burası garajdan çok araba galerisine benzıyo...bence gaları ya burası kapalı galeri....
-
ilginç :S paylaşım için tşkler... :S moralim bozuldu şimdi :D
-
bişey degil abiler :)
-
benim garajı çekmişler gizli kamerayla
-
insan kafayı yiyiyor valla :(
-
bundna sonra hiç birimiz arabamız var demiyelim :D
-
bundna sonra hiç birimiz arabamız var demiyelim :D
bızım arabalar daha degerlı kardesım benım her bır parcasında emek alınterı haklı kazanc var..alsınlar hepsını baslarına calsınlar bosverr..
-
garaj benim olmasın benim arabam bana yeter :) çok mutluyum hondamla aramıza ferrari porsche asla giremez :)
-
paylasım icin tesekkürler
-
vay be güzelmiş ama aynı adamın olsa heralde plakalarını da aynı yapardı yani ortadaki harfleri felan paylaşım için. tşk
-
hepsi bi kisinin degildir heralde, petrol kralligini batircak kadar araba var orda :D
-
bu nasıl araclar ya bızım adana garajlarında ıse sahın dogan kosede bısıklet ler ama kılıtlısınden hemde şifreli olandan
-
içim eridi valla muhtesem garajimiz var demiyelim bnce:)
-
BU GARAJDAKİLERİN BENİM OLMASI İÇİN NELER VERMEZDİMKİ.....HANGİ TUTKULUNUN İÇİNDEN GEÇMEZKİ....EN KÖTÜSÜ BİLE YERTDİ SANRIM
-
ben bu garajın benim olmasını istemezdim düşünsenize sabah garaja iniyosun bugün hangisine binsem acaba derken siz bineceğiniz araca karar verene kadar akşam olmuş hala garajdayım :)
-
Arkadaşlar bu bir kişiye ait bir garaj olsa her halde evinin özel garajı falan olması gerekir ki orada çekim yapmasına izin verir mi sahibi. zaten nasıl gireceksin de çekim yapacaksın. çok ünlü bir otel garajı falan olabilir... ama unutmayın arap kralı'nın özel garajında tam 5000 araç var evet tam 5 bin... 435 i de FERRARİ :) Altın kaplama Mercedes de cabası :)
-
Bu ne böylee yaa.Cennet mi burası :)
-
Arkadaşlar bu bir kişiye ait bir garaj olsa her halde evinin özel garajı falan olması gerekir ki orada çekim yapmasına izin verir mi sahibi. zaten nasıl gireceksin de çekim yapacaksın. çok ünlü bir otel garajı falan olabilir... ama unutmayın arap kralı'nın özel garajında tam 5000 araç var evet tam 5 bin... 435 i de FERRARİ :) Altın kaplama Mercedes de cabası :)
isterse 10 bin olsun :D onalrı kullanmadıktan sonra ne işe yarar ölü yatırım bi araba markası olur da hadi neyse de tüm araçları toplamak saçma bence gerçi zevk meselsi :)
-
çok güzel bi paylaşım devasal bişeymış
-
bu devirde krallık varya ben ona şaşarım :) 5 bin arabayı ne yapacakmış arap kralı kullanmayı beceremedikten sonra. Sormak lazım garajında deve varmı.Çünkü çölde ferrari bugatti işe yaramaz :)
-
bi otel veya kumarhanenin otoparki bence yerde Monaco olabilir,
-
dehset arabalarrr bu ne bole yaaa ınsan hangısıne bakacagını sasırıyo.
paylasım ıcın tsk ler:)
-
off kahretsin ah şu kameralar okadarda gizLemek istedim gene buLduLar garajımı neyse arkadaşLar sorun yok istediqiniz zaman geLip binebiLrisins turu 5 tl ;D şaka bi yanada cooper biLem var nie s2k yok yoksa benmi göremedim ??
-
:) :) :) :)