TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: infaztim - Aralık 30, 2008, 11:24:05 ÖS
-
millet kafayı kırmış vallahi kırmış billahi kırmış :D :D
bana gelen bi takas teklifini yayınlıyorum beyler :D
mobilya ile takas düşünürmüsünüz,mobilyaya ihtiyacınız varmı?(yatak odası,yemek odası,koltuk takımı,kapı,mutfak banyo gibi çeşitli ürünler,özel tasarım ve lüks dekarasyon)vs kendi imalatımız birinci sınıftır,teklifimi olumlu veya olumsuz cvp yazarsanız sevinirim,kolay gelsin
benim cevabım ise
:D valla baba allah razı olsunda böyle takas teklifimi olur :D yok valla lazım değil ya. ama harbiden çok güldüm sakın yanlış anlama alay etmek için sölemiorum :d:D yakında şişme karı teklifi yollarlarsa şaşırmam :D :D :D
bir başka ilan
maşallah bilader aracın monika gibi adamı tahrik ediiyo en son kaç para diyon sen bu fıstığa alıp ırzına geçelim şunun
buna verdiğim cevabı yayınlamıyorum :D :D
-
maşallah bilader aracın monika gibi adamı tahrik ediiyo en son kaç para diyon sen bu fıstığa alıp ırzına geçelim şunun
yok artık.. millet cidden sıyırmış yaw..
-
zuheauhuah :D helal olsun valla elemanlara :D
-
buna verdiğim cevabı yayınlamıyorum :D :D
>%6rol >%6rol >%6rol
-
eheheh...
-
yok daha neler ya
-
krizden dolayı para yok artık her şey takas usülü olacak heraslde
-
serkan abi sen duat ette araba yerine seni istememişler :)
bak ver arabayı bana uğraşma böle millette sende kurtulursun hiç olmazsa ;)
-
Benim eski aracıma da böyle komik, saçma bir teklif geldi.
VW Boraydı eski aracım. İstanbul 'da e....k shop ile takas. :D
Ya eğleniyorlar herhalde.
-
Pohahaha.. Bu ne ya...Monika haa.. Süper yazmış adamlar..Nerden aklına gelir milletin böyle şeyler ya..Kesin oval ofisi de hazırdır adamın..
-
allah aklımıza sahip çıksın mı denır ne denır gerçekten kriz fena vurmuş mılleti.allah kolaylık versın...
-
cok komik ya..2.si özellikle harika monika :d
-
zuhazuha
-
serkan abi ona verdiğin cvbı tahmin edebiliyorum ama arkadaslarıın o anki durumunu dusunmek bile istemiyorum
-
:D çok çekici bir cvp vermiştim ama kalsın sölemim :D
-
ikinci teklif süper yaa :D adam milyarlar versede ben daha satmazdım arabamı o adama :D
-
yazan arkadası kaybetmişiz ve geri kazanamayız...ahuauhauh
yok artık.. millet cidden sıyırmış yaw..
-
yorumsuz... :):)
-
akwaryumla takas edermisin 6 adet çiklet balıgı motorlar ısıtıcı kum ciklet balıgı doguruoda çekip sitede yayınlarım istiosan resimlerinide atarım