TeamHondaTurkey.Com
MULTIMEDIA => Videolar => Konuyu başlatan: 34VTC26 - Aralık 29, 2008, 01:52:15 ÖS
-
VTC TYPER CUTOFF Driving Umut :) )
http://upload.streetfire.net/video/VTC-Type-R-Kesici_208180.htm
ROB M3 & VTC TYPE R ( M3 3 KİŞİ 286 HP TypeR 1 Kişi N\A Hp :) )
http://upload.streetfire.net/video/Rob-M3-VTC-Typer-Sonras_208182.htm
-
kesici cok guzel cok tatli ses var masallah
-
kesici cok guzel cok tatli ses var masallah
tesekkurler dostum dc header dc mufflerle bırlesınce gayet hos bı ses vermeye basladı
-
ara boruların et kalınlıgını bıraz ınceltmeyı dusunuorum yanı bulabıldıgım en ınce boruyu cektırıcem nasıl bı ses gelıcek cok merak edıorum
-
Servetim ayıp etmişsin yazdık bunu bir kenara bizi neden aramadın :)
-
Servetim ayıp etmişsin yazdık bunu bir kenara bizi neden aramadın :)
kanka vallahı aradım bende bı yılmazın telı var kapalıydı oda hatda o gun gns gelseydı HFA typerla eds typerda gelıcektı benden haber beklıorlardı gns gelemıor dedım bız duruma gore gelırız dedıler gelmedıler typer olarak bı ben bıde U vardı U typerla denedım bıde m3le :)
-
servet döktürmeye devam ediosun kardeşim :)
-
özelden attım telimi alıcklı olduk senden ben anlamam :)
-
servet maşallah...döktürmüşsün yine ;)
devamını bekliyoz :)
-
headersdan sonra daha bı baska oldu araba elıme vıdeolar gectıkce paylasıcam ıns :)
-
nekadar ince çektirirsen ses okadar yırtıklaşır ve gaz boşaltımında daha uzun cızlama yapar.
2-4 deriv arası şehir içi seyrinde cızzz eder.
makulu neyse öyle kalsın.
gidip öyle bi boru çektirmeye 300-500 lira parada verilmez hepsi aynı işi yapar.
memleketin en iyi yürüyen typerında (egsantriksiz beyinsiz) 80-100 liralık boru vardı ;)
-
nekadar ince çektirirsen ses okadar yırtıklaşır ve gaz boşaltımında daha uzun cızlama yapar.
2-4 deriv arası şehir içi seyrinde cızzz eder.
makulu neyse öyle kalsın.
gidip öyle bi boru çektirmeye 300-500 lira parada verilmez hepsi aynı işi yapar.
memleketin en iyi yürüyen typerında (egsantriksiz beyinsiz) 80-100 liralık boru vardı ;)
performans verıcegınden degıl zaten nası bı zırıltı cıkarıcak merakdan dusunuorum
-
çok fazla farkeder buna emin ol yani sadece dip gaz yapınca 3k devirden sonra keyf vermeye başlicaktır ama çıkan ses istanbulda bas palandökende çığ düşer :D
oderece olur.
-
çok fazla farkeder buna emin ol yani sadece dip gaz yapınca 3k devirden sonra keyf vermeye başlicaktır ama çıkan ses istanbulda bas palandökende çığ düşer :D
oderece olur.
o zaman ilk iş egsozcuya gıtmek :)
-
servet tebrıkler kardesım...
-
servetim masallah kardesim benim yakisir
kardesim eger telim kapaliysa kesin ucusdayimdir yoksa kesin gelirdim biliyon neyse bir dahaki insallah
-
servet tebrıkler kardesım...
eyw kardesım eksoz ıcın bıdaha tsk bu arada :)
-
servetim masallah kardesim benim yakisir
kardesim eger telim kapaliysa kesin ucusdayimdir yoksa kesin gelirdim biliyon neyse bir dahaki insallah
keske burda olsaydın kanka sen ben hfa eds u cok guzel denemeler olurdu ama kısmet degılmıs bıdahakıne ınsallah bu arada msne gırınce bı konusalım sana bı deneme sölücem bombaa :)
-
oki msn deyim kardesim bekliyom
-
ah ah bu yırtıcı sese bitiyorum yaa