TeamHondaTurkey.Com
HONDA MODELLERİ => Type R - Civic / Integra (DC,EP,FK) => Konuyu başlatan: fn2silver06 - Aralık 20, 2008, 01:57:37 ÖS
-
Evet beyler malesef piyasanın çok kötü olması ve yetkili servislerin (efe,bora) arabaya ep3 değeri biçmesi (38.000 ytl >%6rol >%6rol) nedeniyle satmaktan vazgeçtim.Bu sebeple sizlerinde yardımıyla bizim fn2 yi yüklemeye karar verdim. Neler yapabilirim en mantıklı secenekler nelerdir fikirlerinizi bekliyorum.yardımlarınız için teşekkürler >=ok
-
hayırlısı olsun. bence de en doğru kararı vermişsiniz
-
http://videos.streetfire.net/video/EP3-Civic-Type-R-vs-FN2-R_203238.htm
http://videos.streetfire.net/video/EP3-Civic-Type-R-vs-FN2-R_203240.htm
ep3 te Mugen ECU - Aem Cai - DC Sport Headers - HKS Hi POWER Silencer
fn2 de Custom made headers - 60mm exaust piping , Injen CA - Software
fn2 deki headers el yapımı mantar yapmış...ne kadar sağlıklıdır bilinmez ama el yapımıda olsa fn2 eneler kattığı ortada..herkesin dediği gibi biraz sabır elbette çıkacaktır fn2 lere mod parçaları..ama yok ben bekleyemem dersen mantarla bi görüş derim ;)
bi karar almışsın hakkında hayırlısı olur inşalalh ;)
-
tşk >=ok
-
bakalım işte aldığı kadar yükliycem,motor patlayana kadar devam :)
-
japonyayada mektup hazırlanıyo avukatlar tarafından, ben küfür etmekten bıktım edit:kural dışı kelime)lere japonlar cezayı kessinler artık bu yav...şaklara.
-
iyi bi Karar . . 38000 ytL veren Bayiye Deki 68 ytL ye Nah satarsınız :)
-
Fn2 Tokatlamış :)
-
2. video ep3 Şaka yapmış :))
-
bence 2. videoda kamera tutan eleman ep3e geçtiği için ağırlık farkından ep3 geçiyo ama ikisi de kafa kafaya gibi fn2yi bu haliyle tuttum arkadaşları tebrik ederim.
-
turgut bey merhabalar ;) madem doldurmaya karar verdin sana zehir lazım ;) ben şimdi bizimkilere haberi veriyorum müsait bi zamanında görüşelim ;) bu aralar bayağ bi oynadık biz araçlarla :D
-
teşekkürler bi arkadaşım ilgileniyo,yaza doğru biter heralde
-
inşallah hayırlısı olsun ozmn ;) satmaktan vazgeçtiğinize sevindim...
-
bende sevindim :)
(http://img224.imageshack.us/img224/9181/adszas4.jpg) (http://imageshack.us)
(http://img224.imageshack.us/img224/adszas4.jpg/1/w396.png) (http://g.imageshack.us/img224/adszas4.jpg/1/)
http://www.teamhondaturkey.com/forum/hondanizi_taniyalim/34_n_1005_hond_tem_vtec_bahcelievler_ziz_nires-t21079.0.html
-
bence drekt super charger tak devam et :)
-
yavuzum modlanacak bi honda daha bize levent levent zehir lazım kardeşim... :) en doğru kararı vermişsiniz.
-
bencede en temizi supercharger.zaten gecen sene arkadaşlarla arayıp bulmuştuk bir sc kit ama biraz pahalı gibi gelmişti,bakalım belki krizden dolaı onlarda indirim yapmışlardır :D
-
bora'dan kimle konuştun da o fiyatı verdi??
-
bora diil efeyle konuştum ilk,onlar bana 40000 dediler 1-2 hafta sonra bi galeriye takasa gittim onlarda efeyi arayıp fiyat aldılar yanımda efenin (2.el yetkilisi) dediği laf aynen şöyle: siz ondan 38 e alın biz sizden 40 a alırız.
neyse canım sıkıldı sonra karar değiştirdim dedim gidiyim boraya bari crv yle takas ediyim. gittim ordaki satış yapan cocuk bi araştırıyım dedi sonra bana döndüler ve biz aracınızı değerlendiremeyiz dediler.bende doldurmaya karar verdim.(bu arada bu olanlardan cok yakın zamanda Caponların haberi olcak. zaten yüklenince garanti kalkıyo servise gitmeyede satmayada gerek kalmadı. bunun yanına bitane dizel şehir içi arabası buda allah nasip ederse 300bg civarları ilk etap sonrasına bakıcaz :hehe
-
bu arada o avatardaki senin araçmı?
-
avatarın altındaki yazıyıda yeni farkettim >%6rol nedir senin borayla alakan?
-
nasıl yani bu liste fiyatı 68 bin Tl olan typ-r a mı 40 verdiler 2009 m odele mi
-
bigsaint alakan nedir arkadaşım borayla?
-
eğer yetkiliysen orda bu yazdıklarımı iyi oku müdürün varsa onada söyle .tekel gibi almışınız elinize hondayı kafanıza göre estircekmisiniz ne ayaksınız ???????????????????????????????????????????????
-
dostum ben sahibiym.. o yüzden sordum kiminle konuştun diye..Net bilmiorm ama sana şöyle bi açıklama yapıyım değerlendirmemişsek nedeni aracın 2. el piyasasının düşük olması ve biz 2.el ile çok ilgilenmiyoruz ama istersen gençlerbirliği tesislerinin karşısında bi galeri var sanırım reklama giriyor isim yazmıcam 05335834018 den ulaşırsan bana yardımcı olmaya çalışırım ..ayrıca tekel derken neyi kastediosn anlamadım açıklarsan sevinirm...avatara gelince aynısını yapacaktım ama arabayı değiştireceğim için vazgeçtim....
-
piyasası düşük dedğiniz araç 2007 model yeni kasa type-r.eski kasasının piyasası 40-45 arası giderken bana 40000 fiyat veriliyo.bu resmen ölü s..kmek tabir edilen olaydır veya hasta yatağında s...kilir de uygun(bora için geçerli değil tabi bunlar ).iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş. sizin plazaya önce yanımda çalışan bi arkadaşı yolladım fiyat almak için ama cevap gelmedi sonra kendim gittim zar zor biri ilgilendi (20-25 yaşlarında erkek adını hatırlamıyorum uzun boylu bişeydi) onla konuştum ilk bi araştıralım dedi sonra artis artis biz sizin aracı değerlendiremeyiz dedi. eeee siz 2 yetkili servisten biri değilmisiniz nasıl değerlendiremiyosunuz,en azından bi fiyat verseydi. ben şimdi aynı olayı mercedes bbmw audi wv renault toyotaya gitmiş olsam yaşarmıydım? neyse artık mevzu geçti bu saatten sonra ben uğraşırım arkadaş.remen araba satılıyo sonra müşteri ne yaparsa yapsın bizi ilgilenirmez moduna geçilyo ve ayrıca honda markasının değerini düşürüyosunuz,eminim japonların ilgisini çeker. tamam sizin ticari ahlakınız efe denen dolandırıcı kabiliyetsizlerden daha iyidir ama yok işte sizde satış ve 2. elde yetersizsiniz galiba ben arabayı size satıp parasını almaya gelmedimki crv ile takasa geldim.
-
şimdi konuşuorum dostum ben fiyat konusunda dönüş yapılacak geri bana..problem den dolayı da ben senden özür dilerim şimdi aracının piyasası fiyatını bizim düşük vermemizin nedeni aracı bizde aldığımızn zaten maximum 1 bilemedn 2000 ytl üstüne zar zor satarız keza aldığımız aracın fiyatını da sana daha demin telefonda verdiğim 2.el firmasından alıyoruz çünkü arabayı direk onlara veriyoruz..ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıcam sana ama arabanı değerlendirebileceğin en iyi ortam bana kalırsa sahibinden fln yani direk satış...fiyatı da düşük bulursan gene ki ortalama aynı fiyatı vericekler bana da , ben sana
cr-v nin fiyatını uygunlaştırırım...bizim plazamıza gelirsek ankarada 19. yılımıza girioruz ve bizim esasımız müşteri memnuniyetidir ki elbet her müşterinin memnuniyet anlayışı farklıdır...
-
sizle çalışmadım bilmem zaten sizle yaşadığım tek problemde satış yapan çocuğun tecrübesizliğinden kaynaklanıyo,buda konuşmaya bile değmez.benim derdim diğer servisle.
-
tamam dostum 2 dk. ye arıolar seni...
-
ee noldu merak ettim ya...
-
satmıcak , doldurcak hayırlısyla :D
-
:)
-
:) Süper bi karar . .
-
Hayırlısıyla aracı doldur diyelim, fiyat konusunda polemiğe girmeyelim...
:)
-
servislere bak ya...mezarcılık yapıyolar...hocam en güzeli typer'ını yüklemek...keep on walkin'
-
mezarcılık derken?
-
aracı sattı turgut arkadaşımız ondna cvp yazmıyodur :D
-
yorumların hepsini okudum. gerçekten honda araçlarına sahip çıkmıyor. Satıyor servis veriyor. ama iş satmaya gelince öldürüyor. ben 1 sene önce aldığım arabamı
1.8 bh 2009 yapmak için aldığım yere gidince o sıfır aldığım adamlar. birden vampir oldular tam 20 000 tl para istediler insanın kanı donuyor sonuçta alacağım araba aynısı ekstra bir özelliği yok ve benim aracımda da hiç bir şey yok sadece sorayım dedim ve acımasız gerçekle karşılaştım. inanın galeriler 3 veya 4 lira daha fazla veriyorlar birde servis elemanları pişkin pişkin konuşmuyormu insan arabayla o plazaya giresi geliyor:) yani ben alırken arabamı çok araştırdım severek ve isteyerek ve honda ya güvenerek aldım. yani insan şirken yapısını ve Sohichiro Honda nın hayatını okuyunca cidden etkileniyor yok amblemdeki anlam bile etkiliyor ama gel görki türkiye de bir garip sistem var malesef marka honda ama satanlar türk. anlayış türk.
neyse bende satıcı ile tartıştım dedim verin bana crv yi 20 lira. nezaket sıfır herşey sıfır. buradan da söylüyorum. honda daha bu arabaya ne servis alır benden nede başka birşey yansada sanayide yaptıracağım. alsın lar garantilerini soksunlar bi taraflarına. birdaha da honda mı asla bence sizde araç alırken bundan sonra dikkatli olun görünüşe aldanmayın. baksanıza arabanız durduğu yerde bir sende 20 bin lira para kaybediyor.
20 000 liraya 2004 model bir megan alarsınız hemde dizel
bayi bir arkadaş ta sahibinden.com dan bahsetmiş.
girsin o bayi arkadaş 20000 liralık arabalara baksın aralığı yazsın kaçtane araba alınıyor.
servis bir tek kocaelinin kini beğendim ankarada bora da 10.000 bakımını yaptırdım. hiç öyle iyi değildi.
türkiyede araç alacaksanız mercedes alın derim hem sağlam hem servisi iyi cidden daha baştan kazanıyorsunuz.
türkiyede
-
bu arada honda
her şey onda gerçekten :)))))))))))))))