TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: S2K_06 - Aralık 11, 2008, 10:05:59 ÖS
-
Yabanci olarak power fm,metro dinliyorum ben..
-
Bu arada son zamanlarda radyo fenomen de cok hosuma gidiyor..turkce,yabanci karisik eski yeni cok hos sarkilar caliolar
-
metro , bilkent , power vi bi kaçı gelin arabada dinleyelim görelim... :)
-
power fm-power Türk-radyo fenomen-nr1 fm-capital radio
-
95.3 ;) slowtürk :D
-
93.7 fg
100.2 langue
100.4 fenomen
-
fenomen, power
-
fenomen herkesde var
-
capital,power,fenomen,nr1,vizyon...
-
alemfm
-
Yabancı olarak power ve metro dinliyorum
Türkçe olarak da slowtürk ve powertürk Bu aralar fenomen benimde hoşuma gidiyor güzel yayınları var ;)
-
akşamları yatarken alem fm matrax
-
fenomen, power
+ radyo 5
-
best fm özellikle akşam 22de serdar çıkıo gül gül yarılıoz :D :D
-
SlowTürk, Power FM
-
best fm özellikle akşam 22de serdar çıkıo gül gül yarılıoz :D :D
bncede serdar iyi kaynatio
-
slowtürk-klas
-
sabah işe giderken best FM gazoz ağacı
akşam dönüşte yine Best FM A-rıza show
diğer zamanlarda SlowTürk....
-
1)mydonoseturk
2)powerturk
3)slowturk
-
Honda Civic 6 lı CD/MP3 calar ve İpod:D
-
maydonose , radyo vizyon
-
maydonose , radyo vizyon
Kaptan bu radyoları denize acılınca mı dinliyosun arabada mı?
:D :D :D
-
denize acilinca :)
-
sabah işe giderken 94,5 rock fm. gün içinde 102,8 ntv radio. akşam iş çıkışı tekrar rock fm.
-
izlen dogru soyluyor denize acilinca gemide dinliyorum :) :)
-
:D :D
-
metro Fm , Alem Fm :)
-
radyo dinlemiom ki yav :S
-
radyo dinlemiom ki yav :S
nyeee,müzüksüzzz olurmuu yaa :S
-
Niye radyo harici dinlemek suç mu :)
-
izlen dogru soyluyor denize acilinca gemide dinliyorum :) :)
eyw abicim yakisir :)
-
ne dinliyon misalenn
-
100.4 fenomen
-
ne dinliyon misalenn
üsküdara gider iken aldıda bir yağmur bölemiydi :D
-
ne dinliyon misalenn
yangın var yangın var ben yanıyorum adlı şarkıyıdaa dinleyebilirsinn tam senlik :D
-
sabah Power FM (Geveze), N101 (Cemceminay) ve Best FM (Cem Arslan), akşamları Power FM (Bay J)
-
ne dinliyon misalenn
yangın var yangın var ben yanıyorum adlı şarkıyıdaa dinleyebilirsinn tam senlik :D
sen nerden bilion o şarkıyı :) >%6rol
-
Bence THT olarak kendi radyomuzu kuralım inter5net üzerinden flatcasttan yani kurulursa ben Dj lik yaparım arada :) ne dersiniz sizce güzel olmaz mı
-
devamli ugrasmak emek isteyen bse isteyen bse bnce..zor gbi..
-
ne dinliyon misalenn
sen nerden bilion o şarkıyı :) >%6rol
nineme gittiğimde duymuştum malumm essskkkiii şarkıı :D...tamm senlik ondann :D yaşlısın malum :D
-
Yalaaaannn ninesine gitmişşşş senin makinede ondan başka şarkı varmı :D pc boşuna çökmüo :D
-
hadii ordann hadii ordaannn osmanlıdann kalmaa şarkılarıı yükleye yükleye pc in çöktüü yalanmıı :D...teee ninem dedem zamanındaann 3500 şarkıı eee pc dayanamamışş bu teknoloji geriliğinee çökmüşş :D
-
evet bu anılarını hatırlıyorum artık dikkat etme zamanın geldi mp3player falan kullan belki o dayanır anlamaz :D :D
-
hadi ordan hadi ordan çamurr atmaa :D
-
Çamura yatma sen ilk önce :D :D
-
ilk sen yattıınn :D,sen gitt tennenninenni şarkıları dinle :D
-
bak bak bunu nerden bilion :D :D bak çamura yattığınıda kabul etti ilk sen diye çamur atıo bide :D :D
-
ayollll sensinn atannn bidee halaa artislik yapıyoooo :D....senin şimdii sevdiğin şarkılarıı senin dedenin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin amcasının oğlunun torunu dinliyodu :P
-
ayollll sensinn atannn bidee halaa artislik yapıyoooo :D....senin şimdii sevdiğin şarkılarıı senin dedenin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin amcasının oğlunun torunu dinliyodu :P
Hala eski çağları yaşamaktan vazgeçemdin yaaa bırak şu geriye dönüşü :D :D bağımlı yaa :D
-
Hala eski çağları yaşamaktan vazgeçemdin yaaa bırak şu geriye dönüşü :D :D bağımlı yaa :D
anaaa halaa ne diyoo yaaa :D...olm kendi yaptıklarını ne diye baana lansee ediyoonnn :D
-
YEmezleeeRRRRR itiraf ediosun habireee :D :D o zamanların şarkılarını ezbere bilion bizede öğretmeye çalışıon kötü örnekk :D :D
-
YEmezleeeRRRRR itiraf ediosun habireee :D :D o zamanların şarkılarını ezbere bilion bizede öğretmeye çalışıon kötü örnekk :D :D
sendennn öğrendiğimm şarkılarıı yazıyomkii benn :D
-
Yalaaaannnnnnnnnn benden öğrenmişşş ezberci seniiii :D
-
Yalaaaannnnnnnnnn benden öğrenmişşş ezberci seniiii :D
senden öğrendim tabiii alınan dosyalarımda hep senin gönderdiğin fiii tarihinden kalmaa şarkıların sözleri var :D
-
print screen yap koy buraya fotosunu quzu istediğini yapcam cümle alem önünde söz :D :D ama yapamazsan yalancısın unutma :D :D
-
ne yapamıycamm yaa :D,ama sen yan çizersin yapmazsın :D
-
yap görelim :)
-
nası olsa dediğimi yapmıycan nye uğraşıyım :D
-
Yapıcam walla billa yapıcam bütün milletin önünde aha sana yemin ederim yapıcam ama görücem o klasörü ve atmışmışım ya o müziği :D
-
devamli ugrasmak emek isteyen bse isteyen bse bnce..zor gbi..
o da doğru :D:D bi heves işte :P neyse :):)
-
93.7 FG , radyo alaturka 91.0 galıba..
-
fg,digitally imported cdsiz şirket aracındada geceleri radyo 5 te chill out a kalıyoruz:)
-
93,7 FG
-
Fenomen
-
Fenomen
>=ok
-
Çoğunlukla kendimin hazırladığı karışık mp3 cd'leri.Radyo olarak number one ve metro fm :D
-
sabahları ofise giderken trafikte gazozağacı iyi oluyor (Best FM). Ofise girmek üzere iken de Cem Aslan a süperdi aynen devam diyorum, o da eywallah diyor, selamlaşıyoruz :))
H.sonları da powerfm ;)
-
fenomen,süper fm
-
Fenomen
-
radyo fenomen ..istanbul fm
-
radyo fenomennnn :D ama pek radyo dinlemiyorum gece yoculuk yapıyorsam joy Tr slow Tr dinlerim
-
üniverste, mydonose :)
-
internette olduğum süre içinde dinamo(istanbul bağlantılı izmirde yayını yok) arabamda power fm...
-
FENOMEN
-
power fm özellikle cuma cumartesi akşamları süper...
-
power fm özellikle cuma cumartesi akşamları süper...
%100 katılıyorum
-
powerfm ve slov turk
-
süper fm + fenomen ...
-
radyo özgür özellikle uzun yolda
-
fenomen,powerturk
-
küpe fm