TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Karşılaştırmalar => Konuyu başlatan: Vite - Aralık 11, 2008, 05:01:33 ÖS
-
Geçen yolda Mazda6 gördüm çok hoşuma gitti. Zaten accorda diicek bişi yok süper bence. Yani accorda alternatif olabilir gibi Mazda6
Sizce?
-
çnce kendinizi ve şimdi kullandığınız aracınızı tanıtırsanız seviniriz.
bence accord mazda 6 hem vergisi yüksek hemde sağlamlık yönünden o kadar hoş deği.l
-
accord daha agir bir arac goruntu olarak
geniş fln daha guzel bnce
filtreyi sokunce de guzel ses ckio :)
-
Bende Accord diyorum :)
İzlen haklısın 3 gündür filtresiz geziyorum çok tatlı sesi var..
-
geçen bende söktüm filtreyi ses şahaneydi. ben bu açık hava filtresini takacağım kafaya koydum...
-
abi sana kit yapicaz uni olmıcak..konustum yurt disindan getirticez tunc abi bu arada
-
Accord
-
zaman ve fiyat belli mi acaba izlenim... ?
-
abi yarn aksama dogru hepsi belli olcak hepsi
-
Accord tabiki
-
abi yarn aksama dogru hepsi belli olcak hepsi
o zaman en geç cumartesi akşama haber bekliyorum inşallah...
-
merak etme abi..haber alır almaz ariorm seni
-
eywallah kardeşim sende olmasan var ya...
-
estagfurullah abicim ne demek
-
Herhalde Accord tartışılır mı
-
mazda 6 bence accordla kıyaslanamaz bılee >=ok
-
Fiyat olayıda önemli bence kıyaslarken Mazda6 da fiyatlar acaip avantajlı olmuş gibi http://www.ozaydinotomotiv.com/fiyatlistesi.html
-
accord :))
-
Accord'un yol tutuşu güvenliği ve donanımı Mazda6 dan çok daha iyi otomatik vites accord vites geçişlerinde çok yumuşak düz vitesinde ise cüssesine göre tam bir roket...
-
bence her iki araçta japon ve mesele artık dizayn vs. kalmış.
mazdanın 2.3 lerinin de performans açısından müthişşşş olduğunu duydum.
benim tercihim dizayn açısında accord olur...
-
Arkadaşlar şunu söyliyeyim bence mazda 6 accord dan daha üstün bi araç bunu sadece 6 için söylüyorum yanlış anlaşılmasın bence mazda6
-
kıyaslancak araçlar değil tabiki accord. Accord A4 ve Bmw 3 serisinin en büyük rakibi olarak gösteriliyor. Civic imle Mutluyum ama Bir Gün Sıfır Accord Hayalimi gerçekleştireceğm.
-
honda accord tabiki yaa..mazda 6 nerden aklınıza geldi?opel insigniayla kıyaslasanız anlarım da mazda 6 accordun yanına bile yanaşamaz kanımca bunu araçların yıllık satış rakamlarından da görebiliriz..
-
Bence AccorD daki o devasa muhteşem görüntüyü yakalayamazz o önü yeter Accord un ..
-
kıyaslancak araçlar değil tabiki accord. Accord A4 ve Bmw 3 serisinin en büyük rakibi olarak gösteriliyor. Civic imle Mutluyum ama Bir Gün Sıfır Accord Hayalimi gerçekleştireceğm.
Mazdanın satışını zamanında mermerler yapmasaydı suan honda ile aynı satış rakamlarını yakalardı.
-
kesinlikle accord
-
Bence AccorD daki o devasa muhteşem görüntüyü yakalayamazz o önü yeter Accord un ..
Arkadaşlar Otomotiv sektöründe yetiştiğim için çok iyi biliyorum bence sonuna kadar mazda 6 derim ben ama sadece bu segmentte mazda honda dan ilerde yanlış anlamayın bende bir honda kullanıcısı olarak bunu söylüyorum ki çocukluğumdan beri otomotiv sektörünün içerisindeyim yeni bıraktım otomotiv sektörünü bence kıyaslamayı iyi yapın derim sadece bir araç fazla satıyo diye kıyaslamak mümkün değil arkadaşımızın birisi opel demiş opel kalite olarak ne hondanın ne de mazdanın rakibi sayılabilecek bir marka sadece dış görünüşü güzel diye bir arabaya para vermeyin kaliteye bakın bu segmente kendi rakipleri arasında mazda 6 bence en güzel araba sadece mermerlerin yanlış politikasından kaynaklanan hatalar markanın saatış rakamlarına yansıdı yoksa kalitesizlikten değil ki mazda sıralamaya baktığımız zaman en az arıza veren araçlar listesinde 1. sırada yer alıyor unutmayın .
-
Accord
o kadar para verdikten sonra tabiki gözüme zevkime hitap edecek .. gücü sağlamlığıda bence accord yeteri derecenin üzerindedir.Affınıza sığınarak örnek vericem çirkin(kişiye göre) beğenmediğim bir bayan ile evlenmem kimsede evlenmez ;) (Diğer özellikler aşağı yukarı aynı özelliklerde iseler) ÖZellik artılarıda genelde marketlerin indirim politikasına benzer arkadaşlar biri şekerde indirim çikolatada gizli zamn diğeri çikolatada indirim şekerde gizli zamdır . Çikolatayı beğeniyorsam tatlı diye şeker yemem :)
uçuk örnekler için sadece gülümsüyorum :)
-
mazda6. asaleti sportifliği accor ta göremedim ben şuan ikisi arasında kalsam hiç düşünmeden mazda6 alırım gerek fiyat gerek performans
-
accord daha güzel otomobil mazdaları hiç sevemedim ısınamadım bir türlü
-
mazda 6 nın kıyaslanması gereken araç hyundai sonata ....
accord hem sportif hemde ağır bir görüntüye sahip...
iç ve dış dizayn çok kaliteli ve ergonomik...
fiyatları zam gelmeden önce gayet güzeldi 69.500 e ...
mazda 6 yada bindim accordu da çok kullandım ama accordaki güveni gücü ve zevki bana mazda 6 yaşatmadı..
kesinlikle ACCORD...
-
yeni mazda6 kullandın mı ?
-
accord varken başka arabanı asla 88 modeli vardı 2006 opel vectra full var abimde inanın değişmem tartışılmaz konfor arabasıdır bence hemde her yönüyle