TeamHondaTurkey.Com
FREE ZONE - TUNING SHOP => İlanlar => Arananlar => Konuyu başlatan: mjsty - Kasım 28, 2008, 04:40:24 ÖS
-
slm arkadaşlar.. 2007 model Honda S2000 model aracım için seibon ya da mugen ön tampon ve ön kaput arıyorum.. ilgilenen varsa irtibata geçelim..
-
kardeşim istanbul da vereceğim numarayı arar isen bulabilirsin. fakat sadece orjinal var diye biliyorum bilgin olsun.
0216 - 4595858 - 111 - 113 uğur bey ankaradan tunç portakal numaranızı verdi dersen yardımcı olacaktır...
-
teşekkür ederim ilgine..yarın ilk işim aramak olacak...
-
rica ederim...
-
istiyosan bnde yardimci olabilirim?
-
bende var istersen
-
valla sevinirim arkadaşlar.. 0532 201 58 59 dan ulaşabilirsiniz. görüşelim.
-
Msg attim arkadasim
-
bende mugen carbon kaput var istersen.
0543 227 25 06
öğleden sonra 4 te falan müsait oluyorum.araşırız görüşürüz.
-
şimdilik tampon işini hallettim arkadaşlar.şu an boyanıyor.yarın takarım mutlaka.hava filtre kitinide fatih ten alıyorum.sağolsun çok uardımcı oldu fatih kardeşim.sıra ön kaputta.. :)
-
hayirli olsun hasmet abi..
-
hayirli olsun hasmet abi..
sağolasın kardeşim..teşekkürlerr..
-
hayırlı olsun... kazasız belasız kullanmanızı dilerim. bu arada en kısa zamanda fotoları bekliyoruz...
-
hayırlı olsun... kazasız belasız kullanmanızı dilerim. bu arada en kısa zamanda fotoları bekliyoruz...
sağolasın kardeşim.tampon boyanır boyanmaz çekecem resimleri..bayramdan sonra artık :)
-
Heyecanla bekliorz abi
-
bayram bitiyor resimler yolda...
-
Hasmet abi mugen ss dimi modeli tamponun?
-
kardeşim istanbul da vereceğim numarayı arar isen bulabilirsin. fakat sadece orjinal var diye biliyorum bilgin olsun.
0216 - 4595858 - 111 - 113 uğur bey ankaradan tunç portakal numaranızı verdi dersen yardımcı olacaktır...
tunç sağolasın yaa.. uğur bey le görüştüm.baya yardımcı oldu sayende.gerçi bişey alamadım ama olsun.. :)
-
arkadaşler civic 2007 ye ben nasıl usb aparatı bulabilirim.
-
arkadaşler civic 2007 ye ben nasıl usb aparatı bulabilirim.
haydaaaa:))))hortlayan bir konu,alakasız bir yerde sorulan soru...enteresan...