TeamHondaTurkey.Com
HONDA MODELLERİ => Civic '88-'06 => Konuyu başlatan: captain11 - Kasım 27, 2008, 09:50:10 ÖÖ
-
arkadaşlar 2005-2006 civic es otomatik arıyorum.hep accord kullandım.civic donanımlarını bilmiyorum.ilanlarda kimisi 4 kimisi 6 airbag yazıyor.asr ve esp bazılarında yazıyor bazılarında yazmıyor.es full donanımlı olanların standart donanımlarını bileniniz varsa yazabilirmi kafam cok karıstı..
-
Es modeli :
Sürücü yolcu ve yan hava yastıkları (4 airbag)
ABS
EBD-Elektronik Fren gücü dağıtımı
Brake Assist (Fren takviyesi)
Otomatik Klima
Eps-Elektronik kontrollü direksiyon sistemi
Radyo-Kaset-Cd Çalar
4 Hoparlör
Sunroof
Sis Farı (Ön - Arka)
Isıtmalı ve Elektrikli dikiz aynaları
Sesli uyarı sistemi
-
110 hp
152 Nm
Frenler : Ön hava soğutmalı disk , arka Disk
Bagaj hacmi : 420 lt
Yakıt deposu : 50 lt
0-100 km/s = 9.2 / 9.5sn (LS / ES) Otomatik = 11.3 / 11.7sn (LS / ES)
Yakıt : LS/Es Otomatik Düz vites
Ş.içi = 9.3 Ş.içi = 8.2
Ş.dışı = 5.6 Ş.dışı = 5.5
-
Düz vites var bendede.
Şu anki benzin fiyatlarına göre basmazsan ş.içi 220 kuruş yakıyor.Full depo şehirlerarası 780 km ~
-
(http://img218.yukle.tc/thumbs/779Document_13.jpg) (http://img218.yukle.tc/image.php?id=779Document_13.jpg)
ekteki katalogdan da gorulecegi uzere sunroof duz viteste opsiyonel ve sisfari da opsiyonel olmasina ragmen burada standart gibi gorunuyor. her es sunroof + sis fari degil. ornekleri mevcuttur elimizde. :)
-
Evet opsiyonel ama full dediği için onlarıda yazdım.. ;)
-
hepinize tesekkurler.bu modelde asr ve esp özelliği yokmu.honda civiclere 2007 ye kadar fazla özen göstermemiş anlaşılan.diğer markalarda civic sınıfında asr ve esp daha eski modellerde dahi var...yorumlarınız...
-
ne kadar ekmek o kadar köfte
-
honda da ucuz bi araba değil.2005 civic fiyatına bmw 16 ti compact bile alınıyor.piyasası aynı gidiyor.ama yinede hobdacıyız...
-
2005 model civic var bende gecen gun kornanin sigortasini degistirdikten sonra teyp bana kod sordu;bu konuda yardimci olabilirmisiniz'nereden bulabilirim
-
arkadaşlar mrb 2006 33binde ilk sahibi servis bakımlı degişensiz 25 bın ytl almayı düşünüyorum fiyat konusunda fikri olan varmı?