TeamHondaTurkey.Com
MULTIMEDIA => Videolar => Konuyu başlatan: poşetçay - Kasım 23, 2008, 08:14:15 ÖS
-
http://videos.streetfire.net/video/teamhondaturkeycom-dyno-3_201365.htm
-
vay bee araclara bakin hele allah alla THT yaa varmi otesi
-
Muhteşem video valla Allah kaza bela vermesin.
-
=d>
-
=d>
+1907.....
-
+1907 gerisi yalan
-
dyno ya giderken çekilen videoyu merak ediyorum ben aslında. 3 type-r ın geçiş bölümü :)
-
allah herkese kazasız belasız sürüşler nasip etsin . arabalar gercekten süper . hondadan başkası yalan .
-
Güzel kareler..
-
dyno ya giderken çekilen videoyu merak ediyorum ben aslında. 3 type-r ın geçiş bölümü :)
bende adanalıdan çıkısta yolu karıştırdığınız video yu merak ediyorum :)
-
arkadaşlar tebrikler. cidden şahane bi gün geçirmişsiniz.helal valla.
THT orgnizasyonları son gaz devam...
-
senin için fesat yolu karıştırmışlar bizde yılmazla gidip alıp getirdik adamları
-
gerceKten guZL bır buLusmaydıı =)) dyno ' ya gıderken 3. typerın gıdısını vıdeoya ceken varmı acaba ?
-
çeken dıllde goren varmı acaba
-
gerceKten guZL bır buLusmaydıı =)) dyno ' ya gıderken 3. typerın gıdısını vıdeoya ceken varmı acaba ?
abicim videoları ben çektim dyno ya kadar ama o 3 typer varya benim e5 te ölümüme sebep olucaktı onları çekiyim derken düşüodum :D :D ben gördüm ama o aralara girişlerini falan gayet güzel ama bizi bırakıp gittikleri içinde :D tşk ediorum :D
-
abicim videoları ben çektim dyno ya kadar ama o 3 typer varya benim e5 te ölümüme sebep olucaktı onları çekiyim derken düşüodum :D :D ben gördüm ama o aralara girişlerini falan gayet güzel ama bizi bırakıp gittikleri içinde :D tşk ediorum :D
ben buluşmaya ilk defa geldiğim için yılmaz basınca ben böyle gidiliyor zannettim >%Sakin, yoksa gazlamyı hiç sevmem onunla gazlamaya başladım :seytani, e birde serhat var hiç gaza gelmez ya :dil baktım birden 3 typer gazlıyor pozisyonuna düştük
-
" ben buluşmaya ilk defa geldiğim için yılmaz basınca ben böyle gidiliyor zannettim , yoksa gazlamyı hiç sevmem onunla gazlamaya başladım , e birde serhat var hiç gaza gelmez ya baktım birden 3 typer gazlıyor pozisyonuna düştük " Tayyarım duyuyormusun ? :)
-
" ben buluşmaya ilk defa geldiğim için yılmaz basınca ben böyle gidiliyor zannettim , yoksa gazlamyı hiç sevmem onunla gazlamaya başladım , e birde serhat var hiç gaza gelmez ya baktım birden 3 typer gazlıyor pozisyonuna düştük " Tayyarım duyuyormusun ? :)
duydunmu yılmaz :dil >%6rol yoksa benle serhatn hiç günahı yok >%Sakin >%6rol
-
ahhhhhhhhh siz bu tayyar lar yokmusunuz
-
yaa servet abi ayıp oluyo ama bendede tayyar var ama ben gazlamıyom topluluk içinde.ama tayyar sahıbı olunca boyle oluyo işte sanada çamur sıçrıyoo.
-
yaa servet abi ayıp oluyo ama bendede tayyar var ama ben gazlamıyom topluluk içinde.ama tayyar sahıbı olunca boyle oluyo işte sanada çamur sıçrıyoo.
-
o videoyu bende merak ediyorum aslında. yılmaz'ın beni uzunlarla defalarca uyarması ama benim inatla devam etmem. sonra girdiğimiz o tuhaf yolda ilerlerken bianda yolun bitmesi ve herkesin isyan etmesi. komikti yani:)
-
hehhehe askolsun goruyorumda suc benim ustume kalmis neyse beni bundan sonra gorursunuz bulusmalarda neyse videolar bende ama cok buyuk oldugu icin yukleyemiyorum haberiniz olaaa
-
oh oh oh mahşallah