benim araba girmez o dynoya :) ama ismim kalsın tamponu söker genede deneriz
23 Kasım Pazar açık dyno nerden bulunur bilmiyorum ama ben katılmak istiyorum makul bir yerde olursa
IST Erenkoy den gelecem maslak civarı bir yer olursa cok guzel olur artı olarak anadolu yakasından bulusup gitme durumu olursa katılacak arkadaslar haber verirse sevinirim ,
308 HDI 110 luk aracım 4100 km de fabrika verilerini tutuyormu merak ediyorumda :)
Bu Arada Anadolu Yakası Buluşmasına %100 Destek Erenköyden
otm. a3 abi :D:D:D:D
poşetçay ismini listede görüyorum bilmediğimiz bişimi war? sürprizmi ?
bende gelıırım cıddı bı aksılık cıkmazsa yer avcılar da mı tam olarak?
Her10 katılıyorum sana :) Bi destekte Ümraniye'den
Bu Arada Anadolu Yakası Buluşmasına %100 Destek Erenköyden
Seko ankarada yaw bence erenköyler karıştı...
pm atıcam birazdan seko, akşamları görüşüyoruz bazen seni de bekleriz ;)
konu pert olucak yoksa ;)
bence sen karıştırdın yaw :D biz konuştuk kendisiyle hatta sahrayıcedit mezarlığına yakın bi yerde oturuyo olması lazım :Dpm atıcam birazdan seko, akşamları görüşüyoruz bazen seni de bekleriz ;)Seko ankarada yaw bence erenköyler karıştı...
Pardon yaa ben sonerle karıştırdım.KONUYA DEVAMSeko ankarada yaw bence erenköyler karıştı...
pm atıcam birazdan seko, akşamları görüşüyoruz bazen seni de bekleriz ;)
bence sen karıştırdın yaw :D biz konuştuk kendisiyle hatta sahrayıcedit mezarlığına yakın bi yerde oturuyo olması lazım :D
14 . 2008 Peugeot 308 HDI - Erenkoy - Istanbul-Seko--Serkan
bu dyno ne yaw. gelimmi ben de :=)aracınızın hangi devirde kaç hp,tork ürettiğini ve ne kadarını yola aktarabildiğini öğrenebiliyosunuz ;)
bu dyno ne yaw. gelimmi ben de :=)
olum ben gelmiyorum ama 19-da kaşar yazıo, poşet zoraki katılımcımıyım olum ne yazıon :D
Sağol Kahraman
Fuar işlerim çok yoğundu
Rahatladım biraz şu ara
teşekkür ederim bende özlemişim THT yi :)
anadolu yakasındaki üyelerimiz kozyatagı carfour marketin oto parkında toplanıcaktır saat 11:30 da toplanıp 12:30da florya grenssin otoparkında avrupa yakasındaki üyelerimizle beraber dynoya gidicez anadolu yakası temsilcimizin işi oldugu için katılamıcak dolayısıyla grubu toplama işi sürekli buluşmalar katılan arkadaslara düşüo
anadolu yakasındaki üyelerimiz kozyatagı carfour marketin oto parkında toplanıcaktır saat 11:30 da toplanıp 12:30da florya grenssin otoparkında avrupa yakasındaki üyelerimizle beraber dynoya gidicez anadolu yakası temsilcimizin işi oldugu için katılamıcak dolayısıyla grubu toplama işi sürekli buluşmalar katılan arkadaslara düşüo
volkan anadolu yakası toplanma işini ben üslenirim de anadolu yakasındaki kişiler telefonları ile kendilerini yazsınlar
o iş senin o zaman kolay gelsin
volkan anadolu yakası toplanma işini ben üslenirim de anadolu yakasındaki kişiler telefonları ile kendilerini yazsınlar
bende geliyorum ysnvtec :)2009daki dyno daysi bekle kardeşim
pohahaha...Harbi dyno var sandım bi an..sen iste yaparız kelim