TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Organizasyonlar, Buluşmalar, Yarışmalar ve Yayınlar => Geçmiş Buluşmalarımız => Konuyu başlatan: firstcevher - Kasım 05, 2008, 11:56:27 ÖS
-
Arkadaşlar 9 Kasım pazar günü go-kart'a gidiyoruz... Gelebilecek olanları bekleriz... Yine güzel bir gün daha geçirmeyi hakediyoruz galiba...
Buluşma saati : 14:00
Buluşma yeri : İstanbul yolundaki carrefour'un önü...
Gidilecek mekan : İstanbul yolundaki go-kart pisti ( 10 dk'sı 10 ytl, araçlar 6.5 hp )
Önemli not : Geçen sefer benim kolum tutuldu, lütfen üstünüze montunuzu getiriniz ;) Terli çıkınca çok sakat oluyor :D
Haydi bakalım görelim gelebilenler ;)
1) yavuz...
-
1) yavuz...
2) UC(Cagri Unal)
-
yavuz abi mesajını aldım.. çankırıda okuyorum abi hafta sonu ankarada olamıyorum o yüzden buluşmalarda yokum :S:S abi yinede sağol bilgilendirdiğin için orda olduğum bi zamana denk gelirse mutlaka yanınızdayım =)
-
tamam yakışıklım sorun diil, sen dert etme ben hep bilgilendireceğim sen gelebildiğin zaman bekleriz kapımız açık biliyorsun ;)
-
yavuzum gelmeye çalışacağım derim ama asla söz veremem. bu arada umarım çoğunluk olur. ama yinede gelecek haftada yapalım kardeşim... yani 16 kasım da
-
yavuzum gelmeye çalışacağım derim ama asla söz veremem. bu arada umarım çoğunluk olur. ama yinede gelecek haftada yapalım kardeşim... yani 16 kasım da
yapacağız tuncum yapacağız, bütün pazarlar bizim ;) maksat muhabbet değilmi kardeşim, sen iste haftayada buluşuruz, gün bizim günümüz diilmi? işi olmayanlarla her hafta buluşuruz en kötü çay içeriz kardeşim benim ;) 16 kasımda da beraberiz inş, hele bi şunu geçirelim, atlatalım sonrası Allah kerim ;)
-
Yavuz bey nedir son durum :P bu haftasonu mu yoksa haftaya mı ?? Bide abicm bana gıcığın mı var anlamadım niye hep sınavlarla çakışışıyo bu buluşma
tarihleri <783^2 neyse gelmeye çalışcam yinede.
-
Yavuz bey nedir son durum :P bu haftasonu mu yoksa haftaya mı ?? Bide abicm bana gıcığın mı var anlamadım niye hep sınavlarla çakışışıyo bu buluşma
tarihleri <783^2 neyse gelmeye çalışcam yinede.
orçunum bu haftada var haftayada var ;) bu hafta planlandığı için yapıyoruz sakın bu listemsi şey sizi yanıltmasın, forumu takip edemeyen arkadaşlardan bazılarıda geliyor ;) bu hafta çıktık bir yola diye devam ediyoruz, zaten altı üstü bi gokart yaparız arkasınada biyerde bişeyler içeriz ;) bunlar mini mini buluşma sayılıyor yani, maksat muhabbetleri ilerletmek gerçi bayağ bi ilerlettik ama yeni arkadaşlar tanışsın diye düzenliyoruz ;) haftaya yine aynı şekilde yapacağız yoğun istek üzerine :P bu hafta çoğu kişinin sınavı vs varmış, yani senin gibi, o yüzden sizler içinde haftaya bidaa yapalım diyoruz ;) bu haftada gelebilirsen gel altı üstü nerden baksan 2-3 saatini alır, sanki o iki üç saati başka şey için geçirmiceksin, bende geçtim o sınav günlerinden yollarından :D neler neler yapmadık göya sınava çalışıyoruz :P bekliyorum ona göre ;)
-
o zaman %100 haftaya görüşürüz... :)
-
seni mi kırıcam abicm ;)
geliyorum kesin
-
9 Kasım pazar günü go-kart'a gidiyoruz... Gelebilecek olanları bekleriz...
Buluşma saati : 14:00
Buluşma yeri : İstanbul yolundaki carrefour'un önü...
Gidilecek mekan : İstanbul yolundaki go-kart pisti ( 10 dk'sı 10 ytl, araçlar 6.5 hp )
1) yavuz...
2) UC(Cagri Unal)
3) bashcantlee
hadi arkadaşlar güncelliyelim listeyi...
-
1) yavuz...
2) UC(Cagri Unal)
3) bashcantlee
4) nikky
-
1) yavuz...
2) UC(Cagri Unal)
3) bashcantlee
4) nikky
5)NFD1989
Sınav çıkışı gelmeyi duşunuyorum :) inş.
-
gel gel, bende sınav çıkışı gelcem ;) tek sınavım var oda yarın ztn :D
-
arkadaslar varmı bı degısıklık satte fılan,,yada ıptal gıbı bı durum
-
bnm bildiğim kadarıyla yok orada buluşacaklar...
-
arkadaşlar bugünkü süper organizasyon için teşekkürler ;) Bugün gerçekleştiremediğimiz güzel buluşmamıza haftaya herkes katılma sözü verdi ;) İnşallah verilen sözler tutulur ;) HAftaya saat 13:00 de aynı kavşakta hatta az ilerisinde TOYOTA var sağda oradaki cepte buluşmak üzere arkadaşlar... Bu katılım organizasyon bozukluğu nedeniyle gerçekleşemedi, olmadı, bidahaki çok farklı olacak eminim ;)) Lütfen şimdiden ayarlamaya çalışın rica ediyorum ;) Şöyle ankara grubunu bi eksiksiz toplayamadık...
-
haftaya bir sorun çıkmazsa sizlerleyim inşallah.Bu buluşmaya rahatsızlığım nedeniyle katılamdım...
-
haftaya görüşmek üzere..
-
haftaya karting deyiz... sözümüz södür... :)
-
inşallah gelicem yavuz kardeş bende cepnumaranı bidaha gönderirmisin..
-
Yavuzum nie bee buda Güzel di hele ki akşamı çok çok süperdi ( Emrah duymasın ;) ) Bu hafta oldugu gibi önümüzdeki hafta da varım. Arkadaşlar 3-4 kişi olsak bile çok güzel bir gün oluyor bütün ekibi eksiksiz toplarsak neler olur neler diye düşünüyorum...
-
liste başlasın o zaman ...
-
liste başlasın o zaman ...
1-) nikky
-
1-) nikky
2-) yavuz
3-) tunç
4-) levent
5-) emraha
6-) utku
7-) onur
8-) çağrı
bunlar kesin devamını bekliyoruz bakalım :D
-
1-) nikky
2-) yavuz
3-) tunç
4-) levent
5-) emraha
6-) utku
7-) onur
8-) çağrı
9-) metin (töleransı olabilir, ama gelmeme nedeni kabul edilemez :D)
-
1-) nikky
2-) yavuz
3-) tunç
4-) levent
5-) emraha
6-) utku
7-) onur
8-) çağrı
9-) metin (töleransı olabilir, ama gelmeme nedeni kabul edilemez :D) :D :D
-
arkadaşlar ben sakaryada oturuyorum..ve katılmak istiyorum..tam tarih bellimi..bi yazarsanız sevinirim
-
16 kasım 2008
-
Güncel...
-
arkadaşlar ben sakaryada oturuyorum..ve katılmak istiyorum..tam tarih bellimi..bi yazarsanız sevinirim
16 Kasım SAAT 13:00 de İstanbul yolundaki carefouru geçince hemen arkasında toyota var, onun önündeki cepte olacağız...
-
Yeni euro civic ci kardeşinizi de ekleyin....En azından tanışmaya gelicem sanırım...
-
1-) nikky
2-) yavuz
3-) tunç
4-) levent
5-) emraha
6-) utku
7-) onur
8-) çağrı
9-) metin (töleransı olabilir, ama gelmeme nedeni kabul edilemez )
10-) ceyhunyazar
güncel liste devam ankara... :)
-
Hadi arkadaşlar nerdesiniz henüz 10 kişi olmuşuz...
-
fazlayız siz bakmayın o listeye :D
herkes son anda yapıo bişeyler ;)
-
sayın temsilcim sevgili ortağım emraha derken sadece emrah desen olmuyo dimi iiki bi yenidiz sizi varya mayısta duman edicez duman:D:D o arabanı sarı kırmızıya boyamazsam .... :seytani :seytani
-
sayın temsilcim sevgili ortağım emraha derken sadece emrah desen olmuyo dimi iiki bi yenidiz sizi varya mayısta duman edicez duman:D:D o arabanı sarı kırmızıya boyamazsam .... :seytani :seytani
pardon ortaam ;) sen iste düzeltiriz hemen :D
1-) nikky
2-) yavuz
3-) tunç
4-) levent
5-) emrah (kathana)
6-) utku
7-) onur
8-) çağrı
10-) ceyhunyazar
-
teşekkür ediyorum temsilcim >=ok
-
teşekkür ediyorum temsilcim >=ok
zuhauhueahaah yirim senin temsilcini ortaaaaammmmm :P
-
1-) nikky
2-) yavuz
3-) tunç
4-) levent
5-) emrah (kathana)
6-) utku
7-) onur
8-) çağrı
10-) ceyhunyazar
11-) numan
inş. gelmeye çalışacağım :)
-
bekliyoruz Numanım ;) gelirsen güzel olacak, geçen hafta yapamadık, bu hafta bambaşka olacak, arkadaşınıda getirebilirsin kapımız açık ;) geçen hafta yorduk öyle sizi ;)
-
Güncel....
... o zaman :)
-
bekliyoruz Numanım ;) gelirsen güzel olacak, geçen hafta yapamadık, bu hafta bambaşka olacak, arkadaşınıda getirebilirsin kapımız açık ;) geçen hafta yorduk öyle sizi ;)
yok ne demek yavuz abi oyle şey olurmu :) inş. yarın guzel olunca telafisi olacak :) ayrıca arkadaşlar gelirmi tam bilmiyorum
-
yok ne demek yavuz abi oyle şey olurmu :) inş. yarın guzel olunca telafisi olacak :) ayrıca arkadaşlar gelirmi tam bilmiyorum
bekliyoruz yinede ;) senide bekliyoruz mutlaka ;)
-
Arkadaşlar ben gelemiyorum. ama buyuk bişey kaçırdıgmı bılıyorum başka seferlerde telafı edecem inş. sizlere ii eglenceler şimdiden <nohapy
yavuz abi ben bu organisazyonu kaçırdım yenisini ne zman planlıyorsun:))
-
Gelen herkesee teşekkürler yine çok çok güzel bir gün oldu...
Fotoları da Geliyor... ;)
-
Bende gelen herkese teşekkür ederim gerçektende çok eğlendim :)
Bekliyoruz fotoları..
-
fotoları merakla bekliyorum aranızda bulunamadım ama >ag >ag
-
Gelemedim ayakta duracak gücüm yoktu.Çok güzel geçtiğinden eminim diğer buluşmlar gibi
-
fotoları merakla bekliyorum aranızda bulunamadım ama >ag >ag
İlhanım sorun değil, işlerinizi halledin, 30 kasım pazar günü bowlinge gidiyoruz, resimler gelir tunç daha atmamış bana, kendinizi ona göre ayarlayın şimdiden ;) çok güzel oldu yeni katılan arkadaşlara tekrar tekrar teşekkürler, çok güzel bir buluşma oldu herzamanki gibi, ama kesin gelecek dediklerim kayıptı bu sefer, telafisi olacak 30 kasım inşallah ;)
-
Gelemedim ayakta duracak gücüm yoktu.Çok güzel geçtiğinden eminim diğer buluşmlar gibi
metinim hazırla kendini 30 Kasıma ;)
-
Çiftlikte foto çekmedik şimdi aklıma geldi :(
Neyse bendeki tek foto'yu koyuyorum ilk buluşma yerinde bekliyorken..
Benim arabayı çekicem diye biraz dar almışım kusura bakmayın :P
(http://img339.imageshack.us/img339/6342/16112008155vr3.jpg) (http://imageshack.us)
-
içim felaket ısınıyor gelecem gelecem
-
30.da bilkentte bowling düşünülüyo ama bakalım Yavuz başkan ne dicek :)
-
hakikaten yaw orçunum unuttuk çiftliği :D neyse daha çok fotolar çekicez, tunç bana yollasın koyacağım ben fotoları... bu arada gelecek buluşmanın linkinide atarım konuyu açınca ;) resim için sağolasın ;)
içim felaket ısınıyor gelecem gelecem
İLhanım bowlinge bilkente gideceğiz büyük ihtimalle, buluşma yeride eskişehir yolundaki shell benzinliğinin yanındaki yol var, benzinliğe girmeden, orada olacağız ;) saati haber vereceğim zaten ben ;)
-
hepsi olur ya hem ben sınavların stresini labutlardan alırım her birini bi hocaya benzetip o hırsla oynarım :seytani :seytani :kiskis :kiskis :kiskis :kiskis
-
İLhanım bowlinge bilkente gideceğiz büyük ihtimalle, buluşma yeride eskişehir yolundaki shell benzinliğinin yanındaki yol var, benzinliğe girmeden, orada olacağız ;) saati haber vereceğim zaten ben ;)
[/quote]
abi oralar bildigim yollar okuldan dolayı cok sürtüyorum oralarda:) listenin ilk sırasına beni yaz abi:))
-
Tmm ilhanım yazacağım zaten sölerim güncel atarsınız, şu mesajlara bakayım açacağım zaten konuyu ;)
-
kardeşlerim kusura bakmayın. fotoğraf makinasının kablosunu şirkette unutmuşum fotolar yavuza ancak yarın ulaşacak. en kısa sürede fotolar burada...
-
kardeşlerim kusura bakmayın. fotoğraf makinasının kablosunu şirkette unutmuşum fotolar yavuza ancak yarın ulaşacak. en kısa sürede fotolar burada...
koyarız tuncum dert etme ;) hem ne güzel heyecan olur işte resimler nasıl çıktı acaba heyecanı :D
-
valla resimler şahane hatta videolar dahada güzel. bu arada yarın sabah işin yoksa erkenden gelde abicim bnm ofiste yapalım resimleri hemde haftanın ilk günü sana bi türk kahvesi ve fal ikram edeyim... :)
-
bizde gelsek olmaz mı tuncum ya :emo :emo :emo :seytani
-
buyrun buyrun seve seve beklerim kardeşlerim. bi ara bütün THT ailesi olmasa biler THT ANKARA ailesini ağırlamak isterim... :)
-
buyrun buyrun seve seve beklerim kardeşlerim. bi ara bütün THT ailesi olmasa biler THT ANKARA ailesini ağırlamak isterim... :)
tuncum yarın büyük bi gün benim için :D hatunun emrindeyim, bütün gün kendisine aidim :D gelemeyebilirim, olmadı akşam sen laptopu al hem biyerde bişeyler içeriz, hemde takılır koyarız resimleri ;) wireless lı bi yere gideriz ;) haberleşiriz yani yarın, belli olmaz ama baştan söliim bilion benim hatunu sağı solu belli olmuo :D
-
hisst ne oluor len birileri kahve filan mı ısmarlıyor ben mi yanlıs duydum yoksa :D
-
arkadaslar bende sizlerle tanismaktan menun oldum emegi gecen herkese tesekkurler . 30 kasimda gorusmek uzere
-
resimler yavuza ulaştı. akşamada koyar gibime geliyor... :gitar
-
arkadaslar bende sizlerle tanismaktan menun oldum emegi gecen herkese tesekkurler . 30 kasimda gorusmek uzere
Bizde çok memnun olduk 30 kasımda görüşmek üzere kaptan ;) yelkenler fora ;)
-
kardeşim hani resimler? :)
-
imageshack yine deli ediyor :D daha 3 tane resim ancak upload edebildim, hepsini edeyim koyacağım onurum ;) ama geceyi bulur gibime geliyor, habire hata verior imageshack :S
-
normal başka bi format daha ayrlansa nasıl olur...
-
olmuyor tuncum şimdide kitlenip kalıyor upload ederken ;) imageshack artık sorunlanmaya başladı :S ben yavaştan yüklüyorum az sabır :D yarın sabah görürsünüz resimleri ;)
-
http://www.shrinkpictures.com/
-
kardeşim birde bunu dene
-
onurcum aynı işlevi görüyor mu..?
-
gerçi ben gördüm resimleri :) yarın da atsan olur
-
onurcum aynı işlevi görüyor mu..?
daha hızlı yapabilir o yüzden önerdim ;)
-
şahanesin onurcum. bi daha sana resin yok kardeşim... ? :) :) :)
-
olmuyor tuncum şimdide kitlenip kalıyor upload ederken ;) imageshack artık sorunlanmaya başladı :S ben yavaştan yüklüyorum az sabır :D yarın sabah görürsünüz resimleri ;)
:D :D :D muhahaha Yavuzum resimler nöbete dikti seni :D
Hadi bakalım 1-3 nöbeti. Alış şimdiden ;) :)
-
leventim daha 3-5 var merak etme :) :) :)
-
leventim daha 3-5 var merak etme :) :) :)
Biz iyisimi kolluk tutturalım buna sabaha kadar nöbet :) :) :)
-
yavuzum gönderdiğim link işe yaramadı galibaa.. resimler hala yok
-
şahane fikir neden olmasın... :) :) :)
ama sonra kaçacak yer ararız valla... :)
-
az kaldı diye düşünüyorum...
-
Biz değil de Yavuz kaçmış bile :D :D
-
cepten raahtsız ederiz... uyku yok ona resimler gelene kadar...
-
cepten raahtsız ederiz... uyku yok ona resimler gelene kadar...
:) yok yok Yavuz uyudu kesin, Bende yatıyorum resimleri eklemezse ceza keseriz ;)
-
anlaştık. o zaman iyi geceler kardeşleim...
-
Teşekkür ederim Tunç sana da iyi geceler. 30 kasım da görüşürüz... ;)
-
iyi geceler..
-
yaw resimleri yüklüyordum bakmadım buraya, konu açık şekilde gelen linki oraya yapıştırıyorum, baktım olacak gibi değil 2 saatte ancak 14 tane yapabildim :D şimdi biraz rahatladı gidiyorum bakalım hızımı aldım, resimler geliyor, Onurum linki yeni gördüm, bakarım onada ;) ama başlamışken bitireyim şu imageshack ten ;) resimler iki saate elimizde ;) :D yarın sabah görürsünüz herkese ii geceler... benim nöbet devam :D
-
İşte size resimlerin linki doya doya bakın :P gelmeyenler utansın :D hesabını 30 unda kötü sorcam... :D
-
http://www.teamhondaturkey.com/forum/organizasyonlar_bulusmalar_yarismalar_ve_yayinlar/tht_ankara_gokart_fotograflari_16_kasim_2008-t20141.0.html;new