TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: bad_mad - Ekim 18, 2008, 09:15:44 ÖÖ
-
http://www.sahibinden.com/ozenle_kullanilmis_type-r_acil_WQQaXQQ10919067WQQpXQQdisplayitem
alan kişi çabuk sıkılmış ya da gerçekten paraya ihtiacı var :vaww o araba elden çıkarmı
-
evet onun arabasıydı .serkan(infaztim) abi kaçırma aracı :)
-
o altıner abinin aracına göz dikmişti :D
-
çok geeç :) gitti cillop makina
-
daha satılmadı alıcak olan arkadasın kredisi onaylanmamıs galıba
-
ben bütün typerlara göz dikmişim :D :D
altıner abininkisinin maşallahı vardı hakkaten
ama
içimdeki vs sevgisi bambaşka dc hıdırın ile sen çok yaşa
dehşet gidiyodu kerata
vti yi satmış olsaydım hemmen alırdım vs yi
gerçi zübi bana bırakmazdı sonra onu :D :D
-
Serkanım Allah gönlüne göre versin kardeşim.
-
Arkadaslar özgür acil ihtiyactan satıyor. Bir arkadasımızı götürdük, anlastı ama kredisi onaylanmadı. Arabayı bilenleriniz vardır. Sag 3 parca cizikten dolayı boyalı. Onun dısında tek hata yok. Yürürü gercekten iyi. Bir tek baskı lazım sanırım ilk balatasıydı zübdeyken. Degistirmisse bilmiyorum. Ayrıca BMK'yı fena geciyordu(Bakalım görecekmi bu yazdıgımı bmk ehuehuee) :):)
-
Ayrıca BMK'yı fena geciyordu(Bakalım görecekmi bu yazdıgımı bmk ehuehuee) :):)
hakanım nettin yaw :))))
-
3 parçası boyalı arabaya type-r bile olsa çok para deil mi arkadaşlar,yanlış anlamayında hatasızını bulsan kaç para peki
-
degil bence cunku her arac aynı gitmiyor type r ı alan adamda gitsin diye aldıgından uc bes fazla olmus bence bakmaz :)
bu arada aynı fiyata komple mugen li bir arac daha var satılık o da cok basarılı gozukuyor !!
-
degil bence cunku her arac aynı gitmiyor type r ı alan adamda gitsin diye aldıgından uc bes fazla olmus bence bakmaz :)
bu arada aynı fiyata komple mugen li bir arac daha var satılık o da cok basarılı gozukuyor !!
sizin görüşünüz tabi ama bana mantıklı gelmiyor,saygı duyuyorum görüşünüze
-
sizin görüşünüz tabi ama bana mantıklı gelmiyor,saygı duyuyorum görüşünüze
bu arz talep meselesı .herkesın fıktrı kendıne tabıkıde. o bu kadar etmez dedıgın arabayı ben o arkadasa nerdeyse 44 e sattım .hemde mays ayında
-
ben bütün typerlara göz dikmişim :D :D
altıner abininkisinin maşallahı vardı hakkaten
ama
içimdeki vs sevgisi bambaşka dc hıdırın ile sen çok yaşa
dehşet gidiyodu kerata
vti yi satmış olsaydım hemmen alırdım vs yi
gerçi zübi bana bırakmazdı sonra onu :D :D
sen alırsan yandın sakın ıstanbula gelme zate n:)))
-
[/quote]
bu arz talep meselesı .herkesın fıktrı kendıne tabıkıde. o bu kadar etmez dedıgın arabayı ben o arkadasa nerdeyse 44 e sattım .hemde mays ayında
[/quote]yanlış anlaşıldım herhalde o para etmez demek istemedim,sadece 3 parça boyalısı bu paraysa boyasızı kaç para olucak onu merak ettim 50 falan olur herhalde,neyse önemli deil herkesin fikri kendine tabi
-
[/quote]yanlış anlaşıldım herhalde o para etmez demek istemedim,sadece 3 parça boyalısı bu paraysa boyasızı kaç para olucak onu merak ettim 50 falan olur herhalde,neyse önemli deil herkesin fikri kendine tabi
[/quote]
tam aksına bızzat n e demek ıstedıgını gayet ıyı anladım. 27 yede typer var steyen gdıp onuda alabılır.
-
arkadaslar arac zubeyırınde dedgıı gıbı 44 e alıdnı para sıkıntısından dolayı satılık..alındıktan sonra on takımı yapıldı konı amortısor takıldı..v.s..omurluk bınılecek gibi yapıldı...ve cok cok ııı giden bir typer dır.dusunen varsa bu para yok pahası...cok temız bir arac benzını koy gez yani..bu para etmez dıyenerede nette yada reel de daha duzgunu varmıdır..mıllet 40 lıraya leş arbalar satıo lutfen yani....
-
yanlış anlaşıldım herhalde o para etmez demek istemedim,sadece 3 parça boyalısı bu paraysa boyasızı kaç para olucak onu merak ettim 50 falan olur herhalde,neyse önemli deil herkesin fikri kendine tabi
[/quote]
tam aksına bızzat n e demek ıstedıgını gayet ıyı anladım. 27 yede typer var steyen gdıp onuda alabılır.
[/quote]doğru sölüyosun tabi haklısın,bugün Tr de kaç tane type-r var zaten bu kadar kıymetli olması normal.iyiyle kötüyü ayırt edicek en iyi yol ise fiyatlar değerleri,biraz düşününce hakverdim sana
-
vs typerın hakkı asla 41 milyarlar değil o araç piyasa düzgün olsa 45 den aşşağı ditmicek bir araç.hondatasız bir typer ancak bukadar gidebilir japonlar zübiye tel açmıştı geçtriğimiz ağustus bu araç nasıl böle gidiyo diye :D oda İMAN POWER ve ERZURUM TİMİNG demişti sanırım :D:D dimi kanka :D
-
vs typerın hakkı asla 41 milyarlar değil o araç piyasa düzgün olsa 45 den aşşağı ditmicek bir araç.hondatasız bir typer ancak bukadar gidebilir japonlar zübiye tel açmıştı geçtriğimiz ağustus bu araç nasıl böle gidiyo diye :D oda İMAN POWER ve ERZURUM TİMİNG demişti sanırım :D:D dimi kanka :D
ERZURUM TİMİNG değil knka ERCURUM TİMİNG. ercurummluuuuuuu :)))
-
pohahashaha kanka hatta ercurum timing değil ECCULÜM TAYMİNK :D
-
poahahahahaa :)). yaw şaka bıyana be dıyıcem harbden dost bırınegıtsede su VS sevınsem bende. knka keske alsan sen yaw. korkma almam elınden :)
-
zübinin araba çok kral arabaydı modifiye listesi olarak
pirpirim cold air
aşoti headers
hıngel egsoz
gıliko yay vardı
bunlar arabayı uçurmaya yetti.
ah bide ço tuti beyin taksaydı aman yarabbi diyorum :D
-
cok gusel arac masallah onsallah degerini bilen birine gider ben almasaydim kesin aliridm
-
zübinin araba çok kral arabaydı modifiye listesi olarak
pirpirim cold air
aşoti headers
hıngel egsoz
gıliko yay vardı
bunlar arabayı uçurmaya yetti.
ah bide ço tuti beyin taksaydı aman yarabbi diyorum :D
olum turkce konus mıllet ne dıyo bu dıyıcek tmm ben anlıyomda onlar ın anladıgını sanmıyorum :)
-
:D:D:D:D
-
Volki refleks bi bakın hele ;)
-
yabancıya gitmesin araç aileden biri alsın bencede :) :)
-
yabancıya gitmesin araç aileden biri alsın bencede :) :)
kim alırsa alsın ama pi çin bırı var o almaz ınsallah. içim acır valla arabaya.inanaonun şuan alıcagnı bılseydım.arabayı satmazdım bendeyken valla.
-
pohahah kanka alemsin vallaha sen :D :D :D
olm ben zafer kardeşimle planı hazırladım :D paylaşiym senle bakak beğenicekmisin :d
sevgili arkadaşımız arabayı alır ve evin yolunu tutar
gece gözüne uyku girmez ertesi gün yapıcaklarını düşünerek
serkan olayı duyar ve typerın bulunduğu civar mahaline HALİL İBRAHİM kankasıyala beraber varır
ertesi gün sevgili arkadaşımız kontağa basar arabadan tepki yok
ey ulu gök tanrısı noluyo bu araca der ve kaputu açar gördüğü manzara kanını dondurur
hemen acısını bizimle paylaşmak için siteye girer ve bir konu açar
- ARKADAŞLAR MOTORUM ÇALINDI-
konuyu açtıktan sonra hazır girmişken bi siteyi kolaçan eder ve bir konuyla karşılaşır gördüğü başlık sonrası içi sızlar
başlık şu şekildedir
K20 EK4 SEDAN BURSA HORTUMED BY İNFAZTİM !!!
sence yaparmıyız :D :D bence yaparız :D
halil ibo 1 de bir çıkarır o motoru yerinden
kaç yıl oldu saymadım patlak yapmadım
mevsimler geldi geçti birşey çalmadım
serkan ile halil ibo el ele versin
k20 ek4 ün içine girsin
:D :D
-
olmadı arabayı kundaklarızz :)
-
heheh :) knka gerek kalmadı VS yı baska bı arkadaş aldı :)).
-
sevindim kanka allaha şükürler olsun :D :D
-
evet bende Valahi .ii oldu temiz birine gitti inşallah :)
-
Bu Erzurum muhabbeti nerden çıktı hayırdır ??
-
zübeyrde bende erzurumluyuz tolga ordan.
-
vişş ben ne suya duşim.. :) demek hemşeriyiz
-
ola oğul ne işdir ambu bötün typercılar eccurumli çığir :D
-
ula ne diirsiz siz ele. ula toga sendemi erzurumlusan.bennamki nıye denedin bu güne gadar :))))
-
pohahah ola oğul şaggılamağdan dalıma sanci girir ey güldürtun beni allah dudduğun altun ede senin gangam :D :D
çibar ercurumi gaba edirsiz sançim biz bele gonuşirığ lötfen çibar olağın.
-
lütfen sitemizde türkçe konuşun anlamını bilmedimiz sözlükler sözlüne baktırmayın
-
şaggılamağ=gülmek aşırı gülmek
dalıma=sırtıma
ya baba haklısın kaybettik kendimizi konu mındar oldu :D özür vallahi :D
bidaha embile gonuşmiyacayığ
:D :D :D
ya işin aslı bizim erzurumda kullanılan kelimeler nece erzurumlular bile bilmez :D
farsça değil arapça değil zazaca deği kürtçe hiç değil e peki nece biz bile bilmiyoruz işin aslı :) böyle dilmi olur kardeşim ya :D ama bayburtlu arkadaşlar varsa aramızda onlar birebir anlarlar :D
-
hehe knka yeter yaa salla adamlar anlamıyo zaten :))
-
hehe knka yeter yaa salla adamlar anlamıyo zaten :))
zübeyirin yazdını anladım bitek
-
Kürtçe degilse sorun yok zaten serkan da degil demiş ..
VS yi kim aldı bu arada insallah anadolu yakasına gelmistir arada sırada goruruz :)
-
aracı cıhan dıye bı arkadasım aldı kendısı anadolu yakasında oturuyo ama genelde avrupa yakasında yakında doldurup gelır rollere =)
-
dolduruyo dolduruyo. egzos kpro gelıyo yakında ınsallah :)))
-
oy oy oy vs yi kim tutacak busefer
-
bekleriz rolingge
-
egzosu sen sökmüşmüydün zübeyir app plakalarıda atlama ben basıyorum nede olsa eheheh =)
-
Tam şehir efsanesi araç yaw :)
-
egzosu sen sökmüşmüydün zübeyir app plakalarıda atlama ben basıyorum nede olsa eheheh =)
yok ya sokmemıstım benden sonra soktu yerınde pekte performans alamayacagmız bı egzos koyuldu..suan duzbru egzos koyucakt en son cihan. suan appsıde var yanlız :))
-
Tam şehir efsanesi araç yaw :)
niyee :)))
-
infaztime gore araç tam uçak eski hali ile kpro olmadan kpro lu type r lara yetisiyor hemde yuksek viteslerde neredeyse gececek gerci bende bir video gormustum gercekten neredeyse geciyordu vs yakaladı video bitti :)
-
infaztime gore araç tam uçak eski hali ile kpro olmadan kpro lu type r lara yetisiyor hemde yuksek viteslerde neredeyse gececek gerci bende bir video gormustum gercekten neredeyse geciyordu vs yakaladı video bitti :)
bendeyken hondatalı typerı gectıgım dogrudur. o dedıgın vıdeoda bu
http://www.youtube.com/watch?v=dnkGfmKB5fI
burda ben 96 kılo yanımdakı 100 kılo ondekı grı olan typer ryh typer hondatalı. dıger ııse bg typer .tek kısıler.vıdeo tam gececekken bıttı cunkı dıkkat ettıysen sonlarında vıdeonun bı kangonun yanından gecıyoruz solumuzda kalıyo. ona carpmamak ıcın frene asıldım o sırada ses kesılıy ozaten:D.ondan sonra kapatıyo heme ntelasla arkadas kı ben frene basıyorum cunkı basmasam sımdı parcalarımızı topluyolardı olaydan sonra:)). ben saga gecıcekken bgde oan onde kangoyu gorup gırdı.ben gormedıgım ıcın orta serıde gırdım gırer gırmezde kangoyu gordum. fren yapıp saga attım kendımı :)
-
seko ben biçok kere şahit oldum vs nin gidişine böyle videolarda falan insan fazla anlıyamıyor.
ben zübeyrin typera binince gerçek yperın vs olduunu anladım.
ondan sonrada bindim typer hatta ondan öncede ama aradaki fark çok ciddi idi.
caddeye çıktık geçe ben 96 kg zübi 96 kg yanımızda bi arkadaş temiz 100-110 kg yol düz benzin 95 oktan araba o düz yolda o ağırlığa rağmen 250 dedi sıfır zorlanma benim dikkatimi çeken inanılmaz bir 5 vitesi vardı vs nin olayı 5 de bitirirdi zaten kimle yürürse yürüsün.
o şimdi dışarda dolaşan bazı efsane !! typerlar varya hani sitelerde video kollksyonu olan plakalı arabalar onların hiçbirisi gelmiodu zübiyle yürümeye arıyoduk ama gelmiyodu :D
ben bundan sonra ne olucağınıda söyliym :D
kankam alıcak bi s2000 yada en kötü ihtimalle bi typer yine en önde o gidicek yine deli typer yada deli s2000 onun arabasına diyilicek.adamın kalbi temiz çünkü fesatlık yok içinde allahta yürütüyo arabasını işte bu bukadar basit.zamanında azmı dalgaya aldılar zübiyi yürümüyo lan bu araba diye ama allah bu dalgacıları böyle mahçup etti işte.
ulen tam irticai bir açıklamaydı ha :D :d :D başsavcı görmesin siteyi kapatır hahahaha.
-
Süper bir açıklamada olmuş ilahi kuvvet ile gidiyor araç beygir gücüde neymiş yaw :)
İlginç bir araçmış gercekten acaba şimdilerdede aynı sekilde yuruyebiliyormu merak ettim , alan arkadasa hayırlı olsun diyelim :)
Bu arada satılık ilanlarında ara sıra hiç gecilmemis satılık type r gibi yazılar var demekki onlar ya tanımadıklarınız yada o telefonu acmayan arkadaslar :)
-
demekki vs de hondata olsa nolucak :) benim anlamadığım şey nasıl bu kadar iyi gittiği.ilk alındığında rodaj dolmadan vtec acılmadı mı,ilk 5.000-10.000 km basılmadı mı napıldıda bu kadar yürür oldu araç :S :S
-
zeki bir arkadas almıs direkt aracı gercek degerinden satılık ilanını yapıstırmıs :)