TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Karşılaştırmalar => Konuyu başlatan: VTI - Kasım 11, 2005, 07:45:16 ÖÖ
-
180 bg golf IV GTI
172 bg Clio RS
160 bg civic VTEC HB
ewet dragda kaldıralımmı bunları
golf - 1800 motor 0-100 - 7,8 sn
clio - 2000 motor 0-100 - 7,4 sn
vtec - 1600 motor 0-100 - 7,7 sn
sadece 0-400 olarak düşünelim
-
0-100 tamamda sonrası var bence 400 metre uzun bi mesafe
-
Vtec yürü beee aslanım beeee :D :D :D
-
clıo rs her koşulda uzar..
1.clıo rs
2.honda vtec
3.woswos
-
clıo
vtec
gtı
dıye olur sıralama... benım clıo rs le cok denemem oldu yakın arkımde oldugu ıcın...
-
golf bu kadar kötü mü yawf
-
hehe dayanamadı gene kaşınıo biri ama yazmiicam.
-
Aynen...
Clio RS
Honda vtec
VW GTİ
başkada bişii olmas..
demnek uzunda mmotor güzelleşiyor...sende güselsin be woswoscu kardeş..,
Arap katılım atımı bu..son düzlükde açılıo...
:D :D :D
-
clıo alır heralde ama golfun pek sansı yok
-
olay clio ile vtec in kapısmasıyla olur gti bisi yapamaz burda 1.6 olsa bile unutmayalım o bi vtec :D:D hatta clionun soforu acemise vtec bilem gecebilir ama
1-clio
2-vtec
3-(katılımı bitiremeyen) GTİ
-
vevecı sen komık adamsın olm
-
Aynen...
Clio RS
Honda vtec
VW GTİ
başkada bişii olmas..
demnek uzunda mmotor güzelleşiyor...sende güselsin be woswoscu kardeş..,
Arap katılım atımı bu..son düzlükde açılıo...
10++++++++
arkadaşımız çok güsel ifade etmişşş vosssvossssu
-
clıo rahat alır..
-
RS,VTi,Bye Bye GTi ;)
-
Güzel slogan olmuş... :D
-
RS,VTi,Bye Bye GTi ;)
10+++
-
RS,VTi,Bye Bye GTi ;)
Süper olmuşşşşş 8)
-
hehehehe :D :D doğru ve güzel bi laf oldu walla
-
bencede clio alır beyler
-
RS,VTi,Bye Bye GTi ;)
ewet çok cix olmuş... :D :D
-
VTi 210 km son surati ile GTi 180 nin araka plakasini bile okuyamaz...gti el sallarken gorur ondan sonra arka da kaybolur.....:D:D:D.....ha bir de biraz egim olacak bir de ruzgor oldu mu o vti 180 ni zor gorurur........
muauauaauauauaua
emınmısın? son kararınmı? 4 le her halıkarda 195 ı rahatca goren vti dımı bu bahsettıgın...
-
Eet 180 lik GTI ın S40 la içinden geçiodum ben. Kendisinden 300 kilo daha ağır arabayla.
-
VW ci arkadaş sana 1 kutu metsil hapı almanı tavsiye ediyorum. Hazımsızlık sorununa iyi gelir...
-
bu gtı 1.8 t 180 lık degılmı
hey cıgerırını yedıgımın vtecı beah...
-
Vwci herşey o şekilde olmuyor bunu sende biliosun. GTI üzerindeki motorun ne kadar kötü devirlendiği ve yere ne kadar az güç verdiği herkes tarafından biliniyor. Senin son hız tabir ettiğin hızlarda da standart VTI ın 240 dayandığı da herkes tarafından biliniyor. O yüzdeen kafanı yorma.
-
VW ci sana söylediğim sözü sadece bu konu için yazmadım. Genel olarak tüm konularda aleyhte yazılar yazıyorsun. Madem beğenmiyorsun honda forumunda ne işin var kardeşim? boram.com, vosvosum.com ne bileyim varsa bir fosfos forumu orada yazsan kendini daha huzurlu hissedersin sanırım...
-
ya biraz autobild falan oku oku bişeyler işte. Olm ben sizler gibi bişeylar sallamam. Bilerek yazarım okuyarak öğrenirim. Ayda verdiğim dergi paralarıyla sana VW alırım ben akıllı ol.
-
VW ci sana söylediğim sözü sadece bu konu için yazmadım. Genel olarak tüm konularda aleyhte yazılar yazıyorsun. Madem beğenmiyorsun honda forumunda ne işin var kardeşim? boram.com, vosvosum.com ne bileyim varsa bir fosfos forumu orada yazsan kendini daha huzurlu hissedersin sanırım...
hayyy allah razı olsunya ağzına sağlık.......
-
modifiyem.com'da "2.0L Vtec Challenge" video konusunda atıp tutan da sensin değil mi? Orda nickin farklı "passion of speed" miydi?
-
ya bana kalırsa işin özeti şu oluyo
honda tam bir pist ve cadde aracı konusunda uzmanlaşmış marka
pistlerde draglarda ve bunun gibi aktivitelerde söz sahibi
vw ise konfor ve uzun yol aracı ve bünyesindeki diğer markalar ile raylle ve off-road tarzı katılımmalarda boy gösteriyo
aslında vw ci ve diğer arkadaşların bir türlü anlaşamadığı konu bu
elma ile armudu kıyaslamaya çalışıyor gibiyiz bana öyle geliyo en azından
tabi burda konu vw ve honda ve clio nun yapısal özellikleri hatta markaların tarihi geçmişi ve geleceği değil
sadece bu araçlar 0 400 metre arasında ne yapabilirdi
bu mesafede son sürate ulaşılamayacağına göre tahmiinler buna göre yapılırsa daha gerçekçi oluruz aynı zamanda konuda dağılmamış olur
teşekkürler...
-
peki buna bir de citroen xsara vts ilave edelim
167 hp XSARA
180 bg golf IV GTI
172 bg Clio RS
160 bg civic VTEC HB
ewet dragda kaldıralımmı bunları
XSARA - 0-100 : 7.4 sn
golf - 1800 motor 0-100 - 7,8 sn
clio - 2000 motor 0-100 - 7,4 sn
vtec - 1600 motor 0-100 - 7,7 sn
sadece 0-400 olarak düşünelim
-
modifiyem.com'da "2.0L Vtec Challenge" video konusunda atıp tutan da sensin değil mi? Orda nickin farklı "passion of speed" miydi?
Eet sanırım o ayrıca VTI - Megane 2.0 muhabbetinde'de VTI demiş
arkadaş sonrada burada gelip lagaluga yapıyo. :-D
2006 Polo GTI'da kaç sene oldu çıkalı bilmiyorum ama yaklaşık 7-8 sene
olsa gerek kullanılan 1.8T yağ yakma makinesi kullanılacakmış.
VW teknolojide son nokta. :D
-
olaya x sarada girmiş güzel o zaman sıralamayı yapayım x sara biraz daha agır kalıyor kg olarak ama 0-100 de vti geçer 0-400 de ise ezilir gibime geliyor
clıo
vti
xsara
golf 0-400 m de.
-
ya ulan bu vtecler gerçekten geç açılıo. böcekler vtecleri geçerken siz ağlıodunuz ne demek. O zaman VTeclere uygun parça mı vardı buralarda. Pug a ne takarsan oluo çünkü teknii klasik. Vteclere herşeyi takamıosun farklı makinalar. O zamanda bu biliniodu ama parça yoktu. O zaman puglar daha iyi idi demek değil bu.
Tamam zaten bundan sonra ben sana yazmiicam turbo ile vtec aynı dedin ya belli ettin kendini. Bu zamana kadar sana verdiğim cevaplarla ezdiğim için kendimden utanıyorum. Özür dilerim.
-
Xsara değerlerine bakmayın o kadar iyi değil gerçekte. VTI 306 dan daah iyi 400 de. Çok denemesini yaptık. VTI 306 yı geçio o zaman arkadaşımda 306 vardı ben olamaz diodum ama oluodu.
-
arkadaşlar burda kim kime ne derse desin ama birbirimize hakaret etmeden..sonuçta burası forum ve tartışmak için var..bilgilerimizle kapışalım..onun dışında dayılık yapana 50 kırbaç ... :eek:
-
Xsara değerlerine bakmayın o kadar iyi değil gerçekte.
konuyla ilgili bir cvp verdiğin için teşekkür ederim
hangi konu açılırısa açılsın hep aynı muhabbet dönüyo üzücü bişii
buraya el arabasımı at arabasımı desek
konu yine GTi - vtec muhabbetine döner bu anlaşıldı yani
-
ya hayır o yüzden demedim.
Citroen her zaman değerleri şişirir. Saxoda da aynı şekilde. Bende zamanında saxo kullanmış olmama rağmen söylüyorum bunu. Saxo 7.7 saniye diye satıldı ben yükledikten sonra 7.5 zor görüyodum. O yüzden diyorum.
-
ya hayır o yüzden demedim.
Citroen her zaman değerleri şişirir. Saxoda da aynı şekilde. Bende zamanında saxo kullanmış olmama rağmen söylüyorum bunu. Saxo 7.7 saniye diye satıldı ben yükledikten sonra 7.5 zor görüyodum. O yüzden diyorum.
106 ıle aynı olan saxo vts ın 135 hp oldugu soylenırdı bılıyosun ;)
-
Şu durumda çok iyi kondisyonda bir Xsara'nın bile o rakamları
yakalaması bana göre zor.
-
Sae değeri odur doğru. Diğeri DIN dir. Aynı oyunu zamanında Subaruda yaptı WRX ler 240 die sattılar 216 hplikleri. SAE ye vurdular değerleri satmak için.
-
walla değerler bu
bilen kullanan varsa bişey diyemem
sonuçta kapalı kutu yani ama değerlere göre ( ki doğruysa ) arkada kalmaz kafa kafaya gider gibi
-
değerleri verdim vw ci
167 bg - 7,4 sn 0-100 yapan
250 tork sanırım
-
bu gtı 1.8 t 180 lık degılmı
hey cıgerırını yedıgımın vtecı beah...
:lol:
-
clıo
vtec
gtı
dıye olur sıralama... benım clıo rs le cok denemem oldu yakın arkımde oldugu ıcın...
evet tecrubeyle sabittir.. :-D
-
sanırım rs cide geldi :-D
-
clıo
vtec
gtı
bıde sonrası var bunun tabe muahahah ankara tem ahh ahhh :D
-
clıo
vtec
gtı
bıde sonrası var bunun tabe muahahah ankara tem ahh ahhh :D
okısımları hatırlamasak daha iyi olur canım benim.. :? neyse allahtan en son gülen iyi güldüde sattık arabayı hayırlısıylan... :D
-
ehehehe dımı hatırlamayalım :) muahhahaa
dragsa drag rollongse rollıng top speedse top speed TB is alayıne gıdenzı :D 8)
-
giderrrrrr hertürlü
-
giderrrrrr hertürlü
-
172 lik cilio kullandım fena uzuo bencede cilio alır
-
rs alır her turlu
-
rs...sonra vtec gelir...sonra diğerleri işte..
-
soyle bir okudum ama da yemisiz birbirimizi...:D
-
dragda yapılacak en basit hatada golf ün şansı bile gösterdiğiniz üzere %30 lardan %70lere çıkaiblir VTİ ın Şansı oldukca yüksek Surpriz olarak Clio 1. olabilir.
-
clio rs her turlu alır:D
-
vtec
RS
qti
vts
-
clıo vtı gtı benım gonlum vtı dan yana bıraz hafıfletelım vtı alırız beya <783^2
-
herkes dogru cvbı vermis bence ama gti ı kalkısta gormediniz heralde=)
-
dragda bence cilio.ama mesafe uzarsa golf alır.
-
bu arada vw kadarndaki sapma gerçekten çok az anlık gösterdiğinin 5-10 km aşağısında gercek hıza sahip.bir arkadaş vti ın 240 yaptığını sölemiş elbette doğrudur fakat o hız en fazla 220-225 arasıdır.vw max da geçer demişim fakat aracın ağırlığını bilmiyorum yani yanılıyor olabilirim.
-
vw maxta geçer..270 e falan çıkıyor..