TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: EROLL - Kasım 10, 2005, 12:02:16 ÖS
-
Corolla T-Sport ::
MOTOR GÜCÜ:1798cc
Max. tork:250 Nm
Motor gücü:225 hp
100 km/s: 7.2
son hız:235 km/s
agırlık:1150 kg
Leon Cupra R ::
Motor Hacmi: 1781 cc
Motor gücü: 5900 d/d'de 225 HP
Max. tork: 2200 d/d'de 280 Nm
Ağırlık: 1395 kg
0-100 km/s : 7.5 sn
kolay gelsin..
-
Bana göre Cupra R,
Toyota özellikle bu segmentte performans makinesi üretmekten
çok uzak. Başarısız demek haksızlık olur ama Cupra R daha üstün
bir otomobil. Yol tutuş özellikleri torku vb.
Sadece kilo ile alakalı olarak Toyotanın avantajı var bu da bana göre
sadece kalkışta biraz etkili olacaktır onun dışında uzunda özellikle Cupra
birazcık daha avantajlı görünüyo. Ama gidişlerinde bariz bir fark olacağını
hiç sanmam.
-
ben bu konuyu başaka bi sitedede açmıştım cok araştırdım iki aracıda aralarında 245 kg. gibi büyük bir kilo farkı var kalkış için..bence 0-400 de corolla rahat alır cupra kendini anca0-???? kaçta gösterebilir..
-
Cupra R Otoban koşullarında yani uzun düzlüklerde daha nefesli
bir otomobil bence...
Toyotanın kesildiği noktada Cupra R gidecektir tahminim.
-
leon un sekli pek hosuma gitmiyor....
-
uzun düzlüklerde sadece..ben net bi karar veremedim..
-
Bence Seat çok ii bir makina frenler bile orjinal Brembo daha ne denebilirki bizimkilerde aldığımızda teyp bilem yoktu
-
Bence Seat çok ii bir makina frenler bile orjinal Brembo daha ne denebilirki bizimkilerde aldığımızda teyp bilem yoktu
ona gore fiyatta yuksek tabi.....10 milyar daha ucuz du dimi senin makina alip koya bilirsin bremboyu....ama eger piste cikip uste uste siki turlar atmayacaksan cadde de kullanacaksan o kadar aramasin brembo lari ama typer deki frenlerin nasil oldugu konusunda bir bilgim yok...ama her zaman frenin iyisi onemlidir...;) almak lazim...;)
-
corolla t sportlar yenilendimi 0-100 8.4sanıyeydı onların ılk cıkanları
-
http://www.teamhondaturkey.com/forum/viewtopic.php?t=1691
arkadaşlar bu konuyu açtım ben önceden...
-
ben karşılaştırma amaçlı açtım ama..sen tanıtım yapmışsın
-
iide burası diğer markalar
karşılaştırmalar bölümü deil ki???
-
iide burası diğer markalar
karşılaştırmalar bölümü deil ki???
karşılaştırma bölümüne bilerek açmadım ki orada sadece honda araclar karşılaştırılıyor..bizde form yönetiyos corddy :D
-
bilmemmmi eroll kardeşim :D
-
o zaman ben corollayı alayım,cupra kalsın :)
-
tabiki toyota nede olsa japonnnn :lol: :lol: :lol:
-
teyp mewzusunu açmasan olams sankim güwen..moralim bozuk bu olaydan dolayı yaaaaa..... :D :D
-
cupra R diyorum ben
-
cupra derim
ama toyotada motor güsel gözüküyo + ağırlık
-
cupra derim
güven veriyor çünkü
-
Cupra alırdım. Dış görünüşü daha güzel
-
Cupra R ın standart Leondan görünüş olarak ne farkı var jant dışında hiç. Performans olayına gelince ikisininde motorları hemen hemen aynı. Bitanesi supercharge diğer turbo charge kullanıo. Pistte Cupra zaten alırda Düzlükte ne olur o bilinmez. Sadece şunu söyleyebilirim Turbonun avantajı düzlükte ağırlıktan dolayı kaybolur turbo çabuk şişer. Supercharge hiç bi zaman turbo gibi performans veremez ama araba hafif. Düzlükte gerçekten durum kafa kafaya gibi duruyo.
-
bence corollaaa :D