TeamHondaTurkey.Com
HONDA MODELLERİ => Civic '88-'06 => Konuyu başlatan: performance - Eylül 12, 2008, 10:09:30 ÖÖ
-
lastik ve jant hakkında herşey için burda sorularınızı bekliyorum.
-
ben ılk sorumu sorayımm o zaman bende 2006 honda jazz var 16" lık jant almak ıstıorum ama bır sorunum var yakıtta bır deısıklık olurmu?eger olursa hangı boyutta bı jant almam lazım?cwplarsan cook sevınırım..
-
şu an aracınızda 15 jant var 16 yaptığınız takdirde yakıt olarak çok fazla olmamakla birlikte bir fark olacak ama çok fazla etkilemeyecek. sizin düşünmeniz gereken yakıttan ziyade ince yanak lastik olacağından balon riskinden onu nasıl koruyacağınız olmalıdır.
-
tsklerr sorumu cwpladıgınn ıcın cook yardımcı oldun:)bıde ortalama bı fıyat söylesen jant-lastık ıcınn sözz baskaa soru sormyacamm:)16" krom dusunuorum
-
:)
istediğin kadar sorabilirsin fiyat ortalama takım olarak 500-550 arası değişir ama krom tavsiye etmem bakımı çok zor ve artık krom jantlar avrupa da yasaklandı türkiye de nolur bilinmez ama sen kesinlikle krom düşün me
-
lastik ebadına göre değişir fiyatı ama ortalama takımı jant lastik 1000-1100 arası olur
-
:)
istediğin kadar sorabilirsin fiyat ortalama takım olarak 500-550 arası değişir ama krom tavsiye etmem bakımı çok zor ve artık krom jantlar avrupa da yasaklandı türkiye de nolur bilinmez ama sen kesinlikle krom düşün me
avrupada yasaklandıysaa kesın turkıyede yasaklanmazz:) bılgılerın ıcın coook tsklerr cok yardımcı oldun...
-
:) rica ederim iyi günler
-
Lütfen "Sizi Tanıyalım" bölümündekendinizi tanıtın ilk önce .
-
benim aracin ustunde kumho lastikler var kumho nasil iyi bir markamidir??
-
kumho orta halli bir lastiktir. ama 10,000 km den sonra yol tutuşunda bariz düşme meydana gelir ama yine de kötü lastik değildir kesinlikle bu tarz performans araçlarında ki lastikleri ecsta serisi bayağı tutulmuştur.
-
ustundede ecsta serisi var ben su anda memnunum ama degistirmem gerekiyor ne alsam diye dusunuyorumda sanirim tekrardan ayni lastigi alacam
-
lastiğinin ebadı nedir söylersen en uygun lastiği söyliym sana :)
-
205/40/17
-
205/40 R 17 EBADINDA DUNLOP MARKA LASTİK TAVSİYE EDERİM KUMHO YLA AYNI FİYAT SAYILIR
DUNLOP LASTİĞİN FİYATI 200,00 Y.T.L. DUNLOP LASTİĞİ İLK ÜRETEN MARKADIR. YANİ ŞU ANDAKİ LASTİKLERİN EN İYİLERİNDEN BİRİ
-
cok saol cok tesekkur ederim dunlop hic dusunmemistim daha dogrusu fiyati yuksektir diye tahmin ediyordum ama iyimis dusunucem saolasin >=ok
-
rica ederim lastiği düşünürsen mail atabilirsin performancesube@hotmail.com en uygununu bulurum ben
-
205/40/17 lastık taktım arkalar surtuyor.cıvıc 2000 1,6 ıes .bunu kıme duzelttırebılırım kartal -bostancı cıvarında.+arka camurlukları ıcıne kıvırmakla duzelırmı.arabada orj yayları mevcut
-
çamurluklarla oynarsan kesin düzelir sanayi sitesinde her ustaya yaptırabilirsin
-
Yokohoma advan serisini en uygun nrede bulabilirim.
215-45-17 lastik fiyatı sizce ne kadardır.
Teşekkürler.
-
arkaları ıcerı kıvırdı benım arkadas su ana surtmuyor ama arkayı ucledımı denemek lazım
-
istediğin belli başlı bi marka var mı yoksa ona göre bakalım
-
yokohama uygun bulabileceğin yer var www.lastikjantaku.com.tr.tc bi göz at istersen
-
civic 92 sı var bende...195/45/16 olurmu...bijonu kaç bilmiyorum 100 mü 108 mi....yakıtı ve performansı ne kadar etkiler....????teşekkürler
-
2007 Civicim var.
17 inch jant almayı düşünüyorum. Lastiklerde baya eskidi. 50000 km devirdim, orjinal lastiklerle. Kumho V tipi lastiklerden almayı düşünüyorum. Jant da Toora. Ne düşünüyorsunuz?Farklı bir öneri varmı?
-
merhaba bende 99 civic var 15 inc jantım vardı 16 yapıcam hesaplama cetveline göre 205/45/16 ve 195/50/16 aynı değerleri veriyor orjinali 185/65/14 tam anlayamadım kararda veremedim açıkçası 45 yanak ile 50 yanak arasında fark hissedilir çünkü yanak yüksekliği performansıda etkiler diye düşünüyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim en uygun ebat nedir performansada önem veriyorum malum arabalarımız hızlı :lol:. lastik markası olarak accelera düşünüyorum fiyatına göre güzel. şimdiden teşekkür ederim...
-
arkadaşlar ben 2009 honda civic dream model aracım için jant almak istiyorum.uzerinde bulunan lastikleride değiştirmemi tavsiye edermisiniz yanı nası yapsam daa ii olur.lastıkler fabrıka cıkısı orjınal lastık..
-
98 1.6 ies im var ,jantlarımı değiştirmeyi düşünüyorum ne önerirsiniz?
-
2006 civic vtec ls sedan modeli için 185/65/14 lastik kullanıyorum uygunmudur?ve sizce en uygunu lastik markası ne hondaya ebatları da lütfen.teşekkürler
-
vtec es modelinde jant ölçüleri 195/60R/15/88H. olması lazım. demek ki ls modellerinde 185 takılıymış senın dedığıne göre. bende yenı lastık alacagım. arastırıyorum bır haftadır. tum ozellıklerı bır lastıkte bulamıyorsun maalesef. özetin özeti; konfor, sessizlik ama nispeten az ömür yumuşak lastik için michelin. ama sağlamlık ve güç istiyorsan görece daha uzun ömürlü olup turkıye yol şartlarına surpriz çukrlara tümseklere daha dayanıklı olan bridgestone tavsiye ederım. bır de continental var ama o pek hoşuma gıtmedı desenlerı ve hamuru. mercedes bmw fabrıka cıkıs lastıgı conti ama pek yaygın ağı da yok gibi türkiye de. karar verıcez artık. fıyatlar asagı yukarı aynı. brstone ve mıchelın 150 Tl conti 155-160 gibi
-
teşekkür ederimm bridgestone aldım ve memnunum 185/65/14 88 h modeli gayet memnunum
-
2005 civic sahibiyim.bu yaz jantlastik almayı düşünüyorum. babamda kullandığı için 16inc den yukarı taktırmayı düşünmüyorum. yanak olarak ne tavsiye edersiniz? 40 çok mu kalın durur? fiyat olarak bana maliyeti ne olur jant ve lastiiğin.
-
hayırlı olsun
-
185/65 al derim rahat kullanım.ama lastikçi sana en iyisini tavsiye eder..
-
lastik ve jant hakkında herşey için burda sorularınızı bekliyorum.
dostum bende 2004 civic var. stok hali 185/70/14 saç jant. biraz kurcaladım internette dönme çapı farklı olursa hız gerçeği yansıtmaz gibi.
2 seçenek var önümde 1.si orjinal es jantı 15 inç takmak
2.si 16 jant almak.
sence hangisi uygundur?
bir diğer sorum nasıl jant tercih etmeliyim çelik mi alüminyum mu vs.
-
bana 15 spoon jant lazım satan varsa byy_drifter@hotmail.com goruşelım
-
2007 civic elegance otomatik için 18 inch O.Z. racing veya Enkei arıyorum ( modelleri de farkeder tabi ). Ama 18" takınca yakıt sarfiyatı ne derece değişir merak etmiyorum değil, uzun yol yapıyorum çoğunlukla gerçi.
-
buraya yazın demişsin ama sorulara cevap vermiyorsun.
-
www.lastikstore.com
-
bende de 16 inch jant var 195x45x16 bunların ağır geldiğini hisseder gibiyim acaba 195x50x15 e dussem nasıl olur bakıyorum ama jant da ayrı bı guzel duruyor ustunde sımdı kararsızım + ları ve - leri neler olur buyuk jant kullanmanın acaba yorumlarınızı beklıyorum bu arada aracım 95 ex otomatık
-
konu hortlamış :) 2008 den