TeamHondaTurkey.Com
HONDA => I.C.E-Güvenlik & Müzik Sistemleri => Konuyu başlatan: magnetic - Ağustos 13, 2008, 07:40:34 ÖS
-
:gitar :lovee
-
ana ünite: kenwood ddx-8027y dvd
components: 2 takım rockfordfosgate p162s
components amfisi: 1 adet vıbe
bass: 1 takım rockfordfosgate p215s4 38 cm.
bass amfisi: 1 adet rockfordfosgate p6001
kapazitör: 1 adet vıbe 1.5 farad
sigortalar: 3 adet rockfordfosgate
kablolar: rockfordfosgate
-
maşallah maşalah çok güzel...bişi sorcam basslardan memnumusunuz iyi vuruyolarmı yani basslar derinmi
-
basslar harika ancak araç sedan olunca biraz ses kaybı oldu tabii.eski aracımız 2001 opel astra hatchbackti basslarıda ona göre almıştık ses mükemmeldi.onu sattık hondayı aldık elimizde 2 adet bass kalınca bizde elimizdekini deyerlendirelim dedik.nasıl olsa tesisat yapıldı elimize para geçtiyi an sadece bu bassları söküp yeni bassları takıcaz.gerçekten çok kaliteli ses veriyor.ama oktav peşindeysen aradığın bass bu bass olamaz.yine bu markanın t1 diye bi ürünü var oktav arıyosan bu ürün sana yardımcı olur
-
egzoz yardım
-
Maşallah...
-
hayırlı ugurlu olsun kardesim.Ayrıca bise soracam elindeki kenwood DDx-8027y DvD orjinalmı yoksa çin malımı?? eger orjinal varsa kaca satarsın abimgil arıyo
-
yo tabii ki orjinal daha garantisi bile başlamadı.alıcak olan kişi garanti belgesini servisten kaşeletip 2 yıl garanti kapsamı altına alabilir
-
çok güzel yalıtım işini nasıl çözdünüz benim tek kicker comp dağıtıyor ortalığı bagaj kapağını hallettim diğer taraflar ses yapıyor.
-
elyaf benzeri bi ürün denedik yalıtımın altına.aslında full bi şekilde yalıtım yapılmadı ama gayet başarılı oldu biraz ugultu var tabii ki.ama senin dediyin kicker dan 2 tane koyacak olursam ugultuyu kesmenin imkanı yok benim basslarda biraz ona göre alınmıştı fazla güçlü deyiller ama aracın içinde mükemmele yakın bi ses veriyo.
-
38 es vardı bundan önce sesi 30 a getirdiğimde arka bagajkapağı havaya uçacaktı ama bendeki sorun bitmedi comp olarak kullandıklarından memnunmusun varmı başka önerebileceğin orta halli bir comp
-
elimde 2 takım oksijenin compları var.1 adet xetec comp amfiside var tam orta halli.tertemiz duruyo çizik bile yok...istersen tabii
-
dostum sen izmirdemsn?
-
maaşallah. Allak kaza bela vermesin. çok hoş olmuş...
-
yok hayır izmirden deyilim
-
hayırlı olsun güzel...
-
Bu Kenwood ddx-8027y dvd'i nin takıldığı yeri nerden buldunuz?
O plastik kısmı?
-
Kasayı diyorsun sanırım bütün tesisatçılarda var fiyatıda yaklaşık 70 euro civarında
-
50 dolar a falan aldım ve plastik deyil