TeamHondaTurkey.Com

HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: Mahir TÜRKMEN - Temmuz 29, 2008, 06:07:32 ÖS

Başlık: KEY ÖDEMELERİ
Gönderen: Mahir TÜRKMEN - Temmuz 29, 2008, 06:07:32 ÖS
KEY ödemeleri listesi için Tıklayın (http://www.key-odemeleri.com/)

Key Ödemesinde arama yapmak isteyenler buradan bakabilirler
Başlık: Ynt: KEY ÖDEMELERİ
Gönderen: honda_team - Temmuz 29, 2008, 06:36:17 ÖS
Saol Mahir abim bende dedem için bakayım en iyisi benden istiyodu bak bak diye :d
Gönderen: aRasaLg - Temmuz 29, 2008, 09:42:20 ÖS
ben baktım rezillik resmen çok az para vermişler yaa.dilenciye versen küfür eder. :D :D
Gönderen: Mahir TÜRKMEN - Temmuz 29, 2008, 10:04:05 ÖS
Arkadaşlar baktığınız kişiler durumlarını aşağı yukarı bilirler eğer beklentilerinden az anormal bir durum var ise itiraz etsinler bir kişiye 21 YTL verilmiş adam itiraz edince doğru olanın 667 YTL olduğu anlaşılmış ;)
Gönderen: aRasaLg - Temmuz 29, 2008, 10:06:36 ÖS
peki nereye şikayet edebiliriz acaba???bi yardımcı ol bea mahiR abim
Gönderen: aRasaLg - Temmuz 29, 2008, 10:11:39 ÖS
mahiR abim be msn nen varsa en iyisi ordan konuşalım.konu pert olmasın.rica etsem msn ni verirmisin ordan konuşalım.istersen özel mesaj ile atabilirsin.
Gönderen: CaSHaReMaN - Temmuz 29, 2008, 10:19:45 ÖS
bu KEY ödemesi nedir acaba?
Gönderen: Mahir TÜRKMEN - Temmuz 29, 2008, 10:24:52 ÖS
Key ödemesi çalışanların sanırım 1995 yılına kadar calısanlara devlet her calısana bir ev vermek kampanyası adı altında maaşlarından otomatik kesilen bir miktar para daha sonra bu kampanya iptal edilmiş başa cıkalamayacağı düşünülerek. Şimdide 1987 den başlanıp 1995 e kadar kesilen bu paralar sahiplerine geri veriliyor.

Açılım Konut Edindirme Yardımı ( KEY) miş.
Gönderen: aRasaLg - Temmuz 29, 2008, 10:29:58 ÖS
key in anlamı  konu edindirme yardımı dır.zamanın da konut için büyüklerimizden para almışlar galiba şimdide o parayı iade ediyorlar. ben böyle biliyorum ersin abim.

en açıklamalısı mahir abinin onun kisi %100 doğru.
Gönderen: CaSHaReMaN - Temmuz 30, 2008, 12:52:34 ÖÖ
teşekkürler açıklama için
Gönderen: 8663 - Temmuz 30, 2008, 09:02:48 ÖÖ
www.keyodemeleri.com adresinden tc kimlik veya sosyal güvenlik numarasıyla güya sorgulama yapabiliyomuşuz :) ama site çalışmıyo....
daha listeleri bile doğru düzgün yazamayan adamlar, tutarları nasıl doğru hesaplar anlam veremiyorum :D
Gönderen: refleks - Temmuz 30, 2008, 09:07:25 ÖÖ
131  ytl  çıkmış babama  2  gün  sıra  gelmez o  kuyrukta  birde  üstüne  veraset  filan derken  ben ugraşıp  almayacagım
Gönderen: 8663 - Temmuz 30, 2008, 10:06:17 ÖÖ
adaşım sen nerden baktın? site açılmıyo yaa, listede de isim yok...
Gönderen: refleks - Temmuz 30, 2008, 10:15:59 ÖÖ
a  harfini indirdim  adaşım ordan baktım
Gönderen: yassi - Temmuz 30, 2008, 10:15:59 ÖÖ
bu ara key de hak sahibi bir çok insanın tc kimlik numaralarıda bazılarının eline geçti... ;)
Gönderen: Mahir TÜRKMEN - Temmuz 30, 2008, 03:11:59 ÖS

www.keyodemeleri.com adresinden tc kimlik veya sosyal güvenlik numarasıyla güya sorgulama yapabiliyomuşuz :) ama site çalışmıyo....
daha listeleri bile doğru düzgün yazamayan adamlar, tutarları nasıl doğru hesaplar anlam veremiyorum :D

Site var ama yogunluktan dolayı acmak mümkün değil :S
Gönderen: Mahir TÜRKMEN - Temmuz 30, 2008, 03:13:12 ÖS
Arkadaşlar bu arada Ziraat bankasından maaş alanlar sanırım hesaplarına yatacak .. Halk Bankası içinde sanırım aynı emir bankaya verilmiş ;)
Gönderen: Mahir TÜRKMEN - Temmuz 30, 2008, 06:30:45 ÖS
Arkadaşlar http://www.keyodemeleri.com/ sitesi acılıyor az cıkanlar buradan tekrar sorgulasınlar diğer sitedeki resmi gazete örneklerinde bazı isimler yok veya farklı en doğrusu burasıdır.

NOT:Ben o listede bulamadığım bir tanıdığımın kini buradan buldum ;)
Gönderen: loiz - Temmuz 31, 2008, 12:11:39 ÖS
abi başlıcam keylerinede ödemelerinede bankada akşama kadar sıra bekliyorum 2 3 gündür onlar yüzünden :)
Gönderen: Mahir TÜRKMEN - Temmuz 31, 2008, 10:37:24 ÖS
Arkadaşlar niye bekliyosunuz bekleyin geçsin şu günler sonra rahat  rahat alın hakedilmiş hakkınız iptal olmaz ;)
Gönderen: aRasaLg - Ağustos 01, 2008, 10:51:45 ÖÖ

Arkadaşlar http://www.keyodemeleri.com/ sitesi acılıyor az cıkanlar buradan tekrar sorgulasınlar diğer sitedeki resmi gazete örneklerinde bazı isimler yok veya farklı en doğrusu burasıdır.

NOT:Ben o listede bulamadığım bir tanıdığımın kini buradan buldum ;)

zaten ben bu siteden öğrendim babamın ne kadar key alıcagını ama babam Ziraat bankasına gidip itiraz edicek galiba öyle diyordu.ama önce o dönemde çalıstıgı yere gıdıp key dokumanını cıkartıcak ve ona göre hesaplıycak ne akdar alacagını eger tam ise problem yok.ama eksık ıse itiraz edicek tabbii ki.hatta tanıdıklardan bi tanesi 5 YTL alıcak :D :D :D :d :D :d :D :D