TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: Cumhur - Temmuz 28, 2008, 04:07:52 ÖS
-
Canınız sıkılınca ne yaparsınız buraa paylaşırsanız bizimde yapıcak yeni şeylerimiz olabilir :)
ben photoshop yaparım,araba ilanlarına bakarım ve balkonda insanlara ve arabalara bakarım :)
-
uyurum :kiskis
-
araba çizerim,çatıcak yer ararım,pc de oyun oynarım,yemek yerim,dolabı durmadan açıp kapatırım,tv de güzel bir program,film,çizgi film vs varsa izlerim,yemek yaparım.... vs vs daha da gidiyor...... anlıycan yani benim can sıkıntımın sonu yok. :D :D :D
-
Ben sıkılınca araba ilanlarına bakarım başka bir site var honda forumu değil oraya takılırım...
-
canım sıkılınca açarım müziimi hem ruhumu dinlendirirm hemde apartmanı :D
-
yatcan uyucan bi kalkıcan saat olmuş kaç nokta :)
-
muzık son sen hondamla gezerrım o kadar...
-
ekliyorum;
müzik dinlerim,hayko cepkin in screamlerine bakarım,araba dergilerime bakarım... vs vs
-
araba çizerim,çatıcak yer ararım,pc de oyun oynarım,yemek yerim,dolabı durmadan açıp kapatırım,tv de güzel bir program,film,çizgi film vs varsa izlerim,yemek yaparım.... vs vs daha da gidiyor...... anlıycan yani benim can sıkıntımın sonu yok. :D :D :D
ne bu aras?ne kadar ciddisin bu konuda?eğer gerçekse senin gibi bi tanesini yana aradım hala da bulsam sinirim geçmedi..birader adam gibi araba resmi çizerim desene :)
-
uyurum
-
ben canım sıkılınca hemen arkadaslarım yanına giderim kendimi dısarı atarım:)
-
Aslında canım sıkılınca saat kaç olursa olsun kalkar dışarı çıkarım
Nargile ve Kahve içer biraz kafamı dağıtırım. Sonrada iyi bir film bulup izlerim
-
Arabama biner eksozumu açar ve öyle gezerim..İşin ilginci eksozu açmama rağmen gazlamadan ağır ağır gezerim...
-
sigara kullanmıyorum ama geçen öle bi daraldımki balkonda nargile içtim dağıtmak için. elmalı :D
-
kitap okurum,gezerimmm :D
-
Nargile ve Kahve içer biraz kafamı dağıtırım. Sonrada iyi bir film bulup izlerim
en güzeli..
-
Aklıma geldi
Ben çıkıp gidiyorum Nargile ye :)
en güzeli..
-
cnm sıkılırsa... gitar çalarım :gitar çıkar dolaşırım oda olmadı uyurum :D
-
cnm sıkılırsa... gitar çalarım :gitar çıkar dolaşırım oda olmadı uyurum :D
keşke bende gitar çalmayı bilsemmmm.ama belmeom. :d
-
bilen bilmeyen abuk subuk çalıyo işte :D
-
cumartesi pazarım tatil olsa bile boş zamanlarımı mutlaka sanayide geçiriyorum sanki yapacak birşey bulamıyormuş gibi git sahilde gez(üsküdarlıyımda) sinemaya git caddeye git yok olmaz vahiy geldi sanayiye gitmem lazım işte böyle THTcanım sıkılınca böyle şeyler
-
Canım sıkılınca,
- arkadaşımı arar dışarı çıkarım
- kimseyi bulamazsam tek çıkarım
- Çıksım yoksa telefonla konuşurum
- Üye olduğum forumlara girer eski mesajları kurcalar gündeme çıkarırım
- Uyurum
vs... :islik
-
canımın sıkılacağı kadar boş vaktim olsa dinlenirdim heralde :)
-
benin canım sıkıldığı zaman herkesten uzaklasıp kafamı dinlerim yok sa kalp kırıyorum