TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => İstekler Öneriler ve Sorularınız => Konuyu başlatan: firstcevher - Temmuz 26, 2008, 11:12:25 ÖS
-
merhaba... bana bi ara mesaj geliodu, teamhondaturkey bulusmalari, surada, burada ama hiç ankarada oldugu mesaji gelmedi...
BU bulusmalarin ankara ayagi yokmu, yada ankaradan katilan arkadas sayisi nekadar? bulusma olsa ne kadari gelir? ne olur ne biter?
geçenlerde ankarada drag izlemeye gitmistim, orda gördügüm SUBARUcular kendi gruplariyla dolaniyorlardi, kendi gruplariyla GARAGE'larinda takiliyorlardi...
bilmiyorum varmi öyle bisey ama ankaradakilerin uyanma zamani gelmedimi ne dersiniz?
-
Aslında üye sayısı sanırm orta derecelerde önceden böyle bi konu açılmıştı diye hatırlıyorum ben ama henüz ankara için adminlerden bir ses seda yok...
-
baska bir topic acmak istemedim, eger sayin adminler bu konuyu görürlerse, bana ankara grubu olusturma konusunda yardimci olabilirlermi? çünkü ankaradaki honda sevenleri bir arada görmek beni mutlu eder... tesekkürler...
-
Kesinlikle size katılıyorum! Ankarada ne yazık ki böyle bir toplanma yok. Adminler umarım konuyla ilgilenirler.
-
ben topic acmayi düsünüyorum, ama adminlerimiz daha iyi bilirler diye onlara danismak istedim, eger onlarda uygun görürlerse, ankara grubunu kuralim diyorum ve beraber ankara caddelerinde gezecegimiz günleri, toplanacagimiz ve paylasacagimiz seyleri iple simdiden çekmeye basladim bile... sizlerinde buraya yazmasi iyi oluyor bu sayede ankaradan kimler var kimler yok belli olacak...
-
Çok doğru söyluyorsunuz. Umarım ankaradaki diğer arkadaşlarda konuya bol ilgi gösterirler. Gerçekten çok eğlenceli olur.
-
insallah bakalim bekliyoruz, neler olacak görecegiz...
-
Koca ankarada 3 kişimiyiz yalnızca?? :) naaapalım bunada şükür :)
-
ben simdi baslicam arastirmalara pm atacagim ankaradan katilan arkadaslara... insallah biseyler yapabiliriz. önce adminlere ulasmaya calisiyorum, böyle bir calismadan haberleri olmasini istiyorum...
-
bende ankardayım ama bursalıyım burada yaşıyorum şimdilik ama olsun toplanma olursa gelmeye çalışırım
-
ankaralı çok kişi var toplamaya çalışılırsa çok olur
-
evet birine daha kavustuk :D metin beyde bize katiliyor... ben topic acacagim sohbet bölümüne, oradan katilimlarinizi gerçeklestirirseniz sevinirim... tesekkürler...
-
ama bursa grubundayım sorun değil iki şehirde benim evim sayılır katılımlara işim olmazsa gelirim
-
tabiki seve seve bekleriz bi görelim kimler var kimler yok, kapimiz herkese acil :P
-
buluşmalarda hondalarla ilgili sorularınız olursa cevaplaya bilirim
-
çok tesekkür ederiz, seve seve sorunumuz olursa danisiriz...
-
ben teşekkür edrim her türlü sorununuza elimde geldiği kadar yardım ederim