TeamHondaTurkey.Com
FREE ZONE - TUNING SHOP => İlanlar => Satılanlar => Konuyu başlatan: ALG - Temmuz 14, 2008, 06:40:21 ÖS
-
-2005 model - ilk sahibinden
-metalik gri
-kazasız - sadece ön arka tanpon çiziklerden dolayı boyalı
-28.500 km de
-servis bakımlı (6000 kmde bir periyodik bakım yapılmıştır)
extralar
-on lastikler 20.000 km de deişti.
-Injen SR intake kit (hava filtresi)
-Otto Racing carbon eksoz (son çıkış)
-Llumar cam filmi
-Meguiars boya korumalı + koltuk ve iç bakımlı. Ayrıca 2 ayda bir Meguairs NXT cila uygulanmıştır.
45.000 YTL
arac kendi aracımdır. model değişeceğimden dolayı satıyorum. kapalı garaj arabasıdır.
lutfen sadece alıcılar arasın.
(http://img524.imageshack.us/img524/64/a2df2.jpg) (http://imageshack.us)
-
hayırlı satışlar altıner abi ne almayı düşünüyosun bide takas düşünürmüsün ?
-
hayırlı satışlar altıner abi ne almayı düşünüyosun bide takas düşünürmüsün ?
saolasın. takas düşünmüyorum. daha karar vermedim ne alacağıma.
-
tamam abi hayırlı satışlar sen saol :)
-
altiner abi hayirli satislr abi bende istiyom ama 35 37 arasi param cikiyo insalla hdegerini bilen bi arkadas alir abim
-
altiner abi hayirli satislr abi bende istiyom ama 35 37 arasi param cikiyo insalla hdegerini bilen bi arkadas alir abim
2002-2003 bakacaksın...
-
yok sonim saol bende arastiriyorum hergun ama 2004 kasa dusunuyorum cok var o 2002-2003 lerden
-
Hayırlı satışlar altıner abim şok oldum ya Cumhur'dan duydum haberi :) ama senin araba gerçekten gayet güzel bir araba inşallah alıcısıda senin gibi bakar...
-
Hayırlı satışlar Altıner abi Allah gönlüne göre verir inşallah :)
-
sağolun varolun arkadaşlar.
inş alan arkadaşda hayrını görür diyelim.
-
Satana alana hayırlısı olsun kıymetini bilecek birine nasip olsun inşallah.
Altıner abim daha daha iyilerine inşallah .
-
hayırlı satışlar abi,
-
Hayırlı satışlar Altıner!
Tertemiz bir CTR daha satılıyor demek... :(
Düşünenler kaçırmasın..
-
valla kacirilmayacak kadar gusel bi araba gidisi goruntusu ve altiner abinin arabanin ustune tutreyisi 4 4 luk arac param yetse yarin gider alirdim valla
-
arkadaşlar çok saolun..
kısmet diorum , supersonic bizimkiler sondu heralde, alana hayırlı olsun diyelim..
-
ahhh ahhh diyorum abicim. ALG nin gidişi, duruşu, temizliği vs vs liste uzar gider... hangi arabada var ki. tabi kullanıcısı da sen olunca arabaya deyim yerindeyse çiçek gibi baktın abicim. inşallah değerini bilen birisi alır. üzülmedim desem yalan olur ilanı görünce abicim. Allah gönlüne göre versin.
-
sağolasın kardeşim, herşey tadında güzel. kısmet artık satmaktan yana.
-
Evo yada STI paklar artık hocam seni hayırlısı ..
-
altıner hayırlı satışlar TR'deki en temiz type-r diyebiliriz...maşaallah, alanda satanda hayrını görsün inşaallah...
-
hayırlı satışlar adminim, inş. senin kadar iyi bakabilecek birine gider...
-
saolun tşkler
-
satmA TYPER ii dir ii üzülülürsün sonra cnm :))))))
-
satmA TYPER ii dir ii üzülülürsün sonra cnm :))))))
mecburen kanka, gönülden satmıyorum..yoğun baskı var aileden, hızlı araba istemiyorlar artık.
-
hayırlı satışlar abi,
-
Abi neden satıyosun peki sıkıldınmı dicem yanlış anlıcan harika tertemiz km yok nerdeyse müthiş temiz bir araba alan senin gibi bakmaz belki abi yazık olur üzülürsün...
-
Abi neden satıyosun peki sıkıldınmı dicem yanlış anlıcan harika tertemiz km yok nerdeyse müthiş temiz bir araba alan senin gibi bakmaz belki abi yazık olur üzülürsün...
mecburiyetten burhan, ama tatlı bir mecburiyet, Allah kısmet ederse bebek olacak. Daha sakin bir araba almak zorundayım.
-
hayırlı satışlar abi,
saolasın Reşit, tşk ederim.
-
mecburiyetten burhan, ama tatlı bir mecburiyet, Allah kısmet ederse bebek olacak. Daha sakin bir araba almak zorundayım.
Ahh abi tam üstüme bastın benimde kısmetse 2 ay sonra bebek geliyo ama hala bişeylerin peşindeyim yapmadan olmuyo duramıyorum Allah sonumuzu hayır etsin...
-
Benim kızımda 3 aylık oldu insan en az sallanan en rahat aracı arıyor ister istemez .. Boyle uyurken sen cukura girince uyanınca insanın içi gidiyor :(
-
Çocuk denildiğinde akan sular durur arkadaşlar
Benimde 2 kızım var 20 ve 12 yaşlarında. Doğdukları günden beri ayağımla gaz pedalı arasına yumurta koydum.
Rahat , sakin geniş bir aile arabası alır çoluğunla çocuğunla keyifle gezersin inşallah
Alacağın tadı zaten almışsındır bu güne dek
Hayırlısı olsun
-
Konu Fazla dağilılmadan Allah hepinizin Yavrularına iyi ve mutlu bir hayat nasip etsin...
Hayırlı satışlar Altıner abi,sana bi elegance gider artık :P
-
Herkese çok çok teşekkürler arkadaşlar....
Güncel diyelim :)
-
şaşırdım duyunca... altıner ve typer'ı ayrılmaz gibi benim gözümde :) ama dediği gibi tatlı bir mecburiyet darısı bizlerin başına :) önce benim :)
arabasına ne kadar titiz bende iyi bilirim diş fırçasıyla temizleyecek elinden gelse pırıl pırıl harika bir araç alıcısına şimdiden hayırlı olsun :)
fotoğraflarını alayım hemen fatoskilic@marmarahonda.com adresime bizim sitede yayınlamak için onay almaya çalışırım yardımcı olmaya çalışırız... soranlara söylerim mutlaka
-
sağol fatoş mail attım resimleri
-
altiner abi bana versene 37 000 ytl var :)
-
altiner abi bana versene 37 000 ytl var :)
ehuehe :)
keşke olsa kardeş :)
-
slm evo 8 dusunursen takaslayalım
-
slm evo 8 dusunursen takaslayalım
sağol arkadaşım düşünmüyorum
-
Para hemen beni Bul :)
Hayırlı satışlar tekrar abi ..
-
Altıner yeni gördüm bende..İnşallah en kısa zamanda gönlüne göre bir araç bulursun..Ya ben bile üzüldüm vallahi diğer yarını satmana seni düşünemiyorum..Hayırlısı Olsun..
-
saolun tşk ederim.
banada ilk başlarda tuhaf geldi satma düşüncesi :) kısmet artık inş benim gibi bakacak birine gider diyelim.
-
Altıner ... :vaww Yeni gördüm, hayırlısı diyorum yorumları okuduğum için.. Ama gerçekten çok şaşırdım , neyse ki nedenini öğrenince üzüntüm azaldı şimdiden Allahım analı babalı büyütsün diyorum...
Çok klasik gelecek belki ama inan şu an gücüm yetse on saniye düşünmem ben alırdım CTR ı .... Hep istediğim ve aradığım temizlikte ve ilk sahibinide bilecektim... Neyse kısmet şimdiden alan arkadaşa hayırlı olsun diyelim ...
G Ü N C E L G Ü N C E L
-
Abi hayırlısı olsun ne diyim. Etrafa söylemeye başladım.
-
Abi hayırlısı olsun ne diyim. Etrafa söylemeye başladım.
Saolasın Onurum..tşk ederim
-
Altıner abiyi şahsen tanımıyorum ama bende almadan önce duymustum aracının temizligini. 2 ay önce satsaydın seninkisini de alabilirdim abi :) 28500km olması cok iyi.
-
Altıner abiyi şahsen tanımıyorum ama bende almadan önce duymustum aracının temizligini. 2 ay önce satsaydın seninkisini de alabilirdim abi :) 28500km olması cok iyi.
Sağolasın çok tşk ederim Hakan. Kısmet diyelim, benim gibi bakacak bir arkadaşa gider umarım..
Bu arada nasıl tanışmadık ya? En kısa surede bir buluşmada görüşürüz inşallah.
-
abı selamlar senı ve arabanı tanımam ama yapılan yorumlardan yola cıkarsak gercekten basarılı bı aracın var,bende yetkılı honda servısınde ıkıncı el uzmanıyım istersen ekle benı msn den konusalım aracın satısı ıle ılgılı kadavra77@hotmail.com
-
Sağolasın çok tşk ederim Hakan. Kısmet diyelim, benim gibi bakacak bir arkadaşa gider umarım..
Bu arada nasıl tanışmadık ya? En kısa surede bir buluşmada görüşürüz inşallah.
Insallah abi. Kısmetse görüsüp tanısırız bi bulusmada.
-
abı selamlar senı ve arabanı tanımam ama yapılan yorumlardan yola cıkarsak gercekten basarılı bı aracın var,bende yetkılı honda servısınde ıkıncı el uzmanıyım istersen ekle benı msn den konusalım aracın satısı ıle ılgılı kadavra77@hotmail.com
ekledim arkadaşım
-
Tam koleksiyon aracı yaw :)
-
ben hayatımda arabasına altıneR abim gibi ilgi gösterenini görmedim ve göreceğimide zannetmem.satıldığı için üzüntüden kafayı yicek bir durumdayım. :sulugoz :sulugoz :sulugoz :sulugoz :sulugoz :sulugoz garanti veriorum çok temiz bir araç
-
hayırlı satışlar abicim gerçekten bu km de bu temizlikte bulmak çok zor inşallah seninkadar temiz bakan bi arkadaşa nasip olur bendede 2002 si var 34 U 4531 33000km de.deliden kaçma hondadan şaşma.......
-
hayirli satislar walla üzüldüm hayirlisi olsn altiner abi
Güncel.......
-
hayırlı satışlar allah gönlüne göre versin, bu arada bişey sorucam, Injen SR intake kit demişsin bende FN2 ye injen intake kit takmayı düşünüyorum, performansından ve sesinden memnunmusun tavsiye edermisin.
-
hayırlı satışlar allah gönlüne göre versin, bu arada bişey sorucam, Injen SR intake kit demişsin bende FN2 ye injen intake kit takmayı düşünüyorum, performansından ve sesinden memnunmusun tavsiye edermisin.
kesinlikle
-
teşekkürler
tekrar hayırlı satışlar :d
-
araç satılmştır.
-
Hayırlısı olsun abi daha daha iyileri inşallah Altıner abim..