TeamHondaTurkey.Com
FREE ZONE - TUNING SHOP => İlanlar => Arananlar => Konuyu başlatan: mamy392 - Temmuz 11, 2008, 03:29:59 ÖS
-
evet arkadaşlar elinde çıkma veya yan sanayi varsa fiyatları alabilirmiyim...
-
KARDEŞ BULMAK İSTİYORSAN İKİTELLİ ATATÜRK OTO SAN.BAKMANI İSTERİM KARADENİZ TİCARET VE HAS TİC BİLUMUM ÇIKMA PARÇA SANAYİSİ BURUSI
-
Tesekkur ederim kardesim ama ben izmir ' deyim.
-
>ag
-
250 ytl sıfır yan sanayi elimde mevcut
-
Refleks kardeş, bende 91 civic HB ön ve arka tampon fiyatı rica edebilirmiyim. arabayı yaşından mütevellit boyaya sokuyorum kısmetse,çıktığında tamponları da sıfırlama düşüncem var.
-
160 ytl on arka tampon
-
saol, boyayı bağlayayım sana mesaj atar gelir dükkanından alırım,kısmet.
-
sadece ön tampon fiyatı alabilrmiyim
Saygılar
-
Saygılar
yeni bir parti mal geldi 50 lira on tampon arka tamponda 70 lira şok fiyatlar
-
Saygılar
yeni bir parti mal geldi 50 lira on tampon arka tamponda 70 lira şok fiyatlar
Refleks şimdi de iki adet ön aks lazım,yarın gelip alabilirim, koordinatları bildirebilirmisin,yarın avcılardayım yerin yakınsa halledelim..
-
özelden mesaj attım
-
tamam ön tampon 50 ytl anlaştık.
özelden bilgileri atarsınız ulaşırım ben
-
Malesef arkadasdaki 92-95 modeller içinmiş evet arkadaşlar elinde olan arkadaşlar varsa fiyat beklemekteyim
-
kusura bakmayayın gerçekten ben aynı kasa diye o fiyatı verdim sizin tamponlarda ortalama 160 170 lira civarı çok fiyatı çok yüksek eski oldugu için bu kasaları yedek paraçaları biraz pahalı
-
Evet Fiyatlar Hala Bekleniyor arkadaşlar
-
tampon 100 lira çamurluk 140 lira 6 takist olur vade farksız kargo yaparım istedigin yere
-
0 mı yoksa 2. el mi acaba
-
sıfır yan sanayi
-
Evet Arkdaşlar
sağ çamurluk ,ön tampon,sağ far+sinyal+ön tampona sağ tarafına sis farı+arka 2 stop lambası (arka tampona)
evet arkadaşlar son fiyatları alayım uygun fiyatlar gelirse hemen alıcıyım..
-
(http://img123.imageshack.us/img123/3300/n6435217676254167840oc7.jpg)
Arkadaşlar arabanın resmini koyayım dedim çünki 91 kasalar farklı biliyorsunuz.Bu araca göre fiyat alayım.
-
birader aynı araç bende de var,
ön tamponu ve sinyallerini boyadan çıkarırken sıfırladım,aracı boyadan çıkardım, sonra vatandaşın biri geldi geri geri çarptı, bu hafta bir tane daha buldurucam,istersen senin için de araştırtabilirim