TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: honda_team - Haziran 06, 2008, 09:01:41 ÖS
-
Evet çocukluğunuzda en çok oynadığınız yani çocukluğunuzun oyunu hangisidir?
-
yaw üstad ben çocukluğumda bilye ve gazoz kapağı oynardım onlar yok seçeneklerde napcaz :):)
-
super mario :D bayılırdım
paylaşım için tşkk.
-
walla bizim çocukluğumuzun oyunları yok burda :)
ama ben yinede favori oyunlarımı sıralıyım
1-misket
2-telli araba (pullarla ve deri parçalarıyla süslerdik)
3-gazoz kapağı
4-kibrit kağıdı oyunu
-
1-misket
3-gazoz kapağı
4-kibrit kağıdı oyunu
yav bu kibrit kağıdı oyunu duvara koyup bırakınca üste düşüren kazanıyordu o değilmi :D ??
-
1-misket
3-gazoz kapağı
4-kibrit kağıdı oyunu
yav bu kibrit kağıdı oyunu duvara koyup bırakınca üste düşüren kazanıyordu o değilmi :D ??
aynen abicim, hastasıydık >%6rol
-
yav nerden hayırlattın şunu valla canım çekti. en güzel kibrit kağıtlarıyla oynardık öf ulan öff şimdiki çocuklar oyunmu oynuyor.
-
1-misket
3-gazoz kapağı
4-kibrit kağıdı oyunu
iki
yav nerden hayırlattın şunu valla canım çekti. en güzel kibrit kağıtlarıyla oynardık öf ulan öff şimdiki çocuklar oyunmu oynuyor.
iki sabunluk tarihten bahsediolar o zaman yer kabugu sogmuşmuydu
-
boncuklu silahlarla birbilerini vurup canlarını acıtıyorlar hep... keşke böyle gözel oyunlar oynasalar :D
-
abi o kibrit kağıtları için az kafamız yarılmadı yaa..oyunun sonu genelde kavgayla biterdi :)
-
1-misket
3-gazoz kapağı
4-kibrit kağıdı oyunu
iki
iki sabunluk tarihten bahsediolar o zaman yer kabugu sogmuşmuydu
küçülde cebime gir..senin yaş kaç usta :)
sanki playstation la büyüdü :)
-
ben da 25 yaşındayım :)playstation yoktu ama comodorre 64 wardı bi oyun 45 dk. açılırdı seni ayrı tutarak murat abiyi söleyim öleyse sabunluk die
-
sabun sensin lan şampuan :D
-
ya kaç yaşında amcasın bize örnek olman lazım lan lun fln ayıp olmuo mu
-
atari salonuna gidip uçakla gemileri vuran bir oyun var riverd fly gibi bişeydi sanırım benzin filan alıyon köprülerden geçiyon falan filan
-
ya kaç yaşında amcasın bize örnek olman lazım lan lun fln ayıp olmuo mu
sen amcana sabun derken iyimi
hep güzel örnek olmaz arasırada kötü örnek olmak lazım :D
-
poşetcim geç bunları geeeç :) 25 miş :)
-
volkim 18 yaşında daha körpe açılmamış gonca :) saygılar abim :)
-
körpemi he he heeee neresi körpe poşetin zafer :)
-
körpemi he he heeee neresi körpe poşetin zafer :)
abi ne diyeyimki şimdi yaşlandın için çökmüş yolu yarıladınmı diyeyim adama :)
-
poşetcim geç bunları geeeç :) 25 miş :)
ilk 5 yılı hatırlamadımdan eksik yazmış olabilirim murat amca senden cilt kremi olurmu yada traşşşşşşşşş losyonu
-
hatta ilk zamanlar bi yol var NFS de yana yatıodu bitürlü tutturamıodum çarpmadan meğer gazdan çekmeden sol yaptımı çarpmadan alıomus virajı :D :D
-
nfs ...
-
hot vardı bilirmisiniz? ingilisce değil ama okunduğu gibi hot. Anneannem öğretmişdi, kişi başına 18 taşla oynanırdı, her kişi önünde üç tane alan oluşturur, altışar altışar 18 taşı üçe bölüp o alanlara koyardı, sıra kimdeyse önündeki gruplardan birini alır teker teker sırayla tüm gruplara dağıtırdı son koyduğu grupta taşların sayısı çiftse o taşlar onun olurdu, hesap falan yapardık hangisini dağıtsam çift olur diye, zevkli oyundu vesselam...
-
nfs :) ne güzel günlerdi yaaa :D şimdi öss falan filan yıktı bizi :(
-
hot vardı bilirmisiniz? ingilisce değil ama okunduğu gibi hot. Anneannem öğretmişdi, kişi başına 18 taşla oynanırdı, her kişi önünde üç tane alan oluşturur, altışar altışar 18 taşı üçe bölüp o alanlara koyardı, sıra kimdeyse önündeki gruplardan birini alır teker teker sırayla tüm gruplara dağıtırdı son koyduğu grupta taşların sayısı çiftse o taşlar onun olurdu, hesap falan yapardık hangisini dağıtsam çift olur diye, zevkli oyundu vesselam...
bide bana sabun diyorlar. m.ö. mi oynuyodun kaşarım o oyunu :D
-
Yavv misketten iyi oyun mu vardı..Kullik , kors 5 metreden göbekten vururdum valla....
-
ben hiç cocuk olmadım amcaaaa
uçurtmam olmadı bnm
sivilcem yok benim
-
ben hiç cocuk olmadım amcaaaa
uçurtmam olmadı bnm
sivilcem yok benim
volkan abi yapma abi aglarım valla >ag
:P >%6rol >%6rol
-
Güncel. . ..
-
valla okulu asıp atari salonlarında street fıghter oynadığım günleri hiç unutamam e tabiki telli araba ve miskettide unutamam
-
genellikle marıo idi
nfs de var tabi
-
bide bana sabun diyorlar. m.ö. mi oynuyodun kaşarım o oyunu :D
abi bizim zaman cilalı taş devrine denk geldiği için anca böyle taşlı oyunlar oynayabiliyorduk
-
super mario en sevdigim oyundu bee
-
nfs 2 idi bnm çocukluk oyunum hatta şifre yazıp FZR 2000 ni çıkarıodum ne günlerdi be :)
tabi NFS 5 Porshe Unshaled'i unutmamak lazım :)
-
:)
Kullik değil Kaflik
kors değil Mors :):):)
Yavv misketten iyi oyun mu vardı..Kullik , kors 5 metreden göbekten vururdum valla....
-
Misket vardı favori oyunumuz
Kukalı saklanbaç oynardık
Birde özellikle yagmur yagdıktan sonra Çivi oynardık. Sert çamurlu zemin üzerinde çiviyi yere atar sapladıgımız yere çizgi çekerek rakibi hapsederdik.
Uzun eşşek oynardık
bir kaç kişi dışında bu oyunları hatırlayacak olan oldugunu sanmıyorum.
-
gazoz kapağı
''evcilik''
-
çelik çomak,cilale (misket),telli araba tabiki..
-
atari salonuna gidip uçakla gemileri vuran bir oyun var riverd fly gibi bişeydi sanırım benzin filan alıyon köprülerden geçiyon falan filan
oyunun ismi river raid
-
oyunun ismi river raid
http://ean.btturk.net/atarideki-ucakli-oyun-river-raid/ bu siteye girip yükleyebilirsin
-
tabikiidee süper mario :)
-
misket vazgeçilmezdi hala evde biyerlerde misketler vardır .