TeamHondaTurkey.Com
MULTIMEDIA => Videolar => Konuyu başlatan: infaztim - Nisan 25, 2008, 01:04:57 ÖS
-
http://www.youtube.com/watch?v=1T3VftB3lZ0
-
Ya serkan nedir bu TypeR aşkı bu arabaların sesi adamı ayar ediyo sonra çıkıyoz sokaklara basıyoz olmuyo böyle... :D
-
:D ya sorma baba ya bu arabalar harbiden sivrisinek sesi çıkarıyo bızz bızzzz.valla benim arabadan hiç ses çıkmıyo :D
-
Bendeki inceden bağırıyo usta hatta bi ara video çekimde koyim buralara biyere yollarda nekadar arabada alarm var alayı çalıyo birazda utanıyom aslında herkes cama çıkıp arabasına bakıyo... :)
-
bakın baksın işleri ne :D bende öle bapıran araba olsun ilk günün şerefine tüm bursayı gece 4 te uyandırıcam ahdım var tüm bursayı gezicem uyandırıcam milleti :D
-
Uyanın ulennn serkan baba geliyo.. :D :D
-
bu araba benım ama bu boluda yuruduk ıstanbulda degıl aracta ozaman sımota ıntake heders son susturcu vardı:))
buda hondata taktıktan sonra aynı aracla deneme
http://www.youtube.com/watch?v=xB4z4SjygpU
-
izlemiştim bu son videoyu!hondata dan öncede iyi gitmiş yine bence.
-
sen hondatasızmı geçtin reşit m3 ü ?
286 lıkmı m3 eğer öle ise 321 liklerle nasıl yürüyo denedinmi ?
-
yok serkan abi ben yorumlarını okudum araç hondatalı die ;)
-
dur bakalım şimdi reşit kovboy el atar duruma :D
-
vıdeodakı m3 286m3 101.000kmdeydı orjınal cok temız bı aractır. ve standart m3 du. ılk vıdeo 2006 yılında benım aracta sımota ıntake varken denedık 190-200 kadar yıne gecmıstım. sonra m3 gecıyodu. aynı aracla hondatalı denedıgımızde 250de bıle 4 boy fark oldu. 321lıkte gectım e46 m3 duzü de 46 m3 smg yıde hondata varken.
-
allah beeeeeeeeee typerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :D
-
gaza geldim çok pis.
yine geldi serkan gaza
kurban olurum o hıdıra egsoza
zübeyr baba duy bu sesi
istanbula geliom fulle benzini
pohahahah :D :D
-
infaztim typer al artık :D al şu aleti kafayı yedircek yoksa sana bi insan bu kadar mı typer aşığı olur :D
-
paylaşım içni tşk.ler... güzelmiş :)
-
ya baba sorma ya dün rüyamda roll yapıyodum mahallede typer ile ama bildiğin roll değil harbi rol :D rol kesiyodum yani pohaha kırdık kafayı anlicağın :D
-
saolsın serkan abim güzelmiş..
-
typer arıosun hala galiba ama piyasada düşük km li bissürü typer var boyasız filan. neden böle çok araştırıyosun ???
-
2005 kırmızı olcak 40 bini geçmemiş olcak veya 50 bini.kazasız olcak
buınları birleştirince bulamıosun :D
-
typer insanı şairde yapıomuş rol yaptırıomuş vay be :D
-
serkan abi serkan abi duy bu sesleri bu gelen typerın hıdır sesleri :D marş bile oldu bunda ha :D
-
aşk böle bişi işte
SENİ TYPER KADAR SEVİYORUM felsefe bu :D herşeyder o var herşeyin ölçütü o :D
-
1 tane 2005 kırmızı var ama fotosu yok sahibindende 42.000!2004 olsa olmuyo mu 2005 in özelliği ne :)
-
hayatımız otobüste trenlerde geldi geçti
bu arızalar birgün olsun yüklü typer süremedi
zübeyr baba duy bu sesi
çalıştır typerı uçur bizi
-
yaw 2004 le 2005 arasında fark yok ama satarken falan çok fark olucak 99 vti ler gibi bide satmayı düşünmicem aksilik olmazsa son kasa ep3 üm olsun istiyorum.hadise bu yani :D
-
hayırlısı bulursun inşallah biran önce
-
hee serkan abim sn ilerisi içinde düşünüosn yani 2005 olursa elimden daha iyi çıkarırm falan hee valla iyi yapıosn allah gönlüne göre bi type-r versn
-
nasip kısmet işi yaw temiz typer bulamazsam temiz f355 alıcam :D
-
serkan abi sen ne şairmişsin yaw burdan yetkililere sesleniorum keşfedin bu genci :D bu arada bnm msn iletisinin reklamını ii yapmışın :D :D :D
-
pylşm içn teşk
-
ses yine mükemmel..paylaşım için teşekkürler..
-
harbi bu tayyarlar egzosta ne ses verio.. bi kez rastladım gök gürültüsü gibiydi.. plakasınıda hiç unutmuyomm BG 1205 ti.. siyah
-
yasinin typer o :D bg siyah 2002 model hondatalı.
-
valla iri yarı bi arkadaştı
tr deki bütün tyaperları tanıyosun herhalde..
yeni üyeyim siteyi topicleri bi gezdim.. nerde ''typer'' konusu var sen de ordasın.. :D
ben bi kez binme fırsatım oldu.. vitesin olduğu yer minibüs gibi ne o öle.. ??
-
bu araba benım ama bu boluda yuruduk ıstanbulda degıl aracta ozaman sımota ıntake heders son susturcu vardı:))
buda hondata taktıktan sonra aynı aracla deneme
http://www.youtube.com/watch?v=xB4z4SjygpU
oooffff boy boy boy boy :D yeni gördüm konuyu 10 numara :D
2005 kırmızı olcak 40 bini geçmemiş olcak veya 50 bini.kazasız olcak
buınları birleştirince bulamıosun :D
yeşilde olsa type-R type-R dır serkan, temizini bul da al artık, seni de izleyelim :D
-
paylaşımın için teşekk.