TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: RattleSnake - Nisan 19, 2008, 11:09:37 ÖS
-
RattleSnake
-
+1
-
abi bende dershaneye gidiyorum sayılır mı :D :D
-
>%6rol
-
+1903 diyelim o zaman :D
-
günaydın pazar çalışanlar ben iş yerindeyim
-
günaydın...nedir bu kaderimiz RattleSnake pazar pazar...:)
-
ben de calısıyorum
-
valla Şefika hanım sizi bilemicem ama ben her pazar çalışıyorum hafta tatilim cumartesi önümizdeki yıl pazar olcak hafta tatilim napalım(ekmek parası)
-
valla Şefika hanım sizi bilemicem ama ben her pazar çalışıyorum hafta tatilim cumartesi önümizdeki yıl pazar olcak hafta tatilim napalım(ekmek parası)
senın kı yıne ıyımıs benım hafta tatılım de bellı degıl :)
-
senın kı yıne ıyımıs benım hafta tatılım de bellı degıl :)
bak şimdi çok üzüldüm bende daha önceki işimdede hafta tatili yoktu 2 yıl boyunca haftanıın 7 günü çalıştım ne kadar zor olduğunu bilirim
-
:)
-
ahh birde şu pazar günü çalıştığımı bile bile telefon açıpta "biz pikniğe gidiyoruz gelmiyormusun " diye beni çileden çıkartan dalga geçen arkadaşlarım olmasa dah güzel geçecek pazar günü ama her pazar 10 sefer telefon açıp yok mangalı yaktık yok çok güzel eğleniyoruz yok balık tutuyoruz demeseler daha güzel olacak 5 de işten çıkar çıkmaz yanlarına gidiyorum bende dayanamıyorum
-
aaa bak benden bır artın daha var aksam ısten cıkıs saatın, ben en erken 19:00 da cıkıyorum :(
-
aaa bak benden bır artın daha var aksam ısten cıkıs saatın, ben en erken 19:00 da cıkıyorum :(
bak şimdi biraz daha üzüldüm sizin işinizde zormuş yaaa
-
ne bu kardeşim paraları mezaramı getirceksiniz :)
-
-
ben :)
-
yapmayın yaa bende üzüldüm :( :(
-
her pazar her pazar ne olacak benim bu halim :ağlaa :ağlaa :ağlaa :ağlaa
-
ilk önce herkeze günaydın
tek değilsin üzülmeyin genelde bende pazarları çalışırım Allah sağlık versin biz her pazar çalışırız
-
sabah iş var görüşürüz iyi geceler
-
işteyim çalışıyorum tüm çalışanlara hayırlı işler
-
ÇaLışmasamda ÇaLışmış Kadar Oluyorum
-
bende bende bende çalışıyorum :D
-
günaydın pazarcılar hepinize hayırlı işler sabaha kadar sitede dolandım durdum sabaha karşı bugun işe gelmem gerektiğini hatırladımmm :ağlaa :ağlaa :ağlaa
-
bu kadar parayı mezaramı götürceksiniz anlamıyorrum :)
-
ben her pazar çalışmak zorundamıyım ya bu pazarda iş yerindeyim
-
bende calısıyoruuuuum :(
-
çalış çalış nereye kadar kop kop kop >kes >'34s
-
çalış çalış nereye kadar kop kop kop >kes >'34s
-
size iyi çalışmalar
-
tesekkur ederım
-
ben ders calısıom olur mu :P
-
günaydın tüm pazar günü çalışanlar bende öalışıyorum bugun her pazar olduğu gibi
-
2 haftada 1 de olsa pazar calışmak çok kotu