TeamHondaTurkey.Com
MULTIMEDIA => Fotoğraflar => Konuyu başlatan: honda_team - Nisan 18, 2008, 10:20:21 ÖÖ
-
(http://img91.imageshack.us/img91/8926/cirkin1xt7ut5.jpg) (http://imageshack.us)
(http://img91.imageshack.us/img91/6545/irkin2fp1ye8.jpg) (http://imageshack.us)
-
Olsun keşke böyle çirkin bir arabam olsa...
-
Yazıklar olsun :)
-
Niye yasin verseler almazmısın değişik ya bence herkes bakar buna ne derler bilmem ama çok bakarlar...
-
Usta bedava versinler alırım ama aldıktan sonra da hiç acımadan drift yapa yapa zevkimi alır harcarım bu arabayı bir gram da üzülmemm ;)
-
Arabaya resmen tecavüz etmişler ya... :) Araba utangaç duruyor sanki ;)
-
arka jant hamsterın koşma şeridine benzio :)
-
Arabaya resmen tecavüz etmişler ya... :) Araba utangaç duruyor sanki ;)
Güzel yorumdu.
arka jant hamsterın koşma şeridine benzio :)
hehh iyi söyledin yalnız.
-
orjinal hali 1000 çeker sana katılıyorum yassi
-
Arabaya yazık olmuş hakkaten..
-
Yasin drift yaparken arabayı sağa sola vurursun o çıkıntıları kırarsın geriye kendi kasası kalır işte para harçamadan eski haline getirirsin >=ok
-
vuracağım yoksa da bilerek vururum valla burhan. arka taraf işkence çektiriyor adama resmen.
Yasin drift yaparken arabayı sağa sola vurursun o çıkıntıları kırarsın geriye kendi kasası kalır işte para harçamadan eski haline getirirsin >=ok
-
yazık olmuş güzelim bmwye.
-
SAvulun suratına biiiiipppppp cem ...
-
tövbe tövbe günaha girdim
-
arkadaşlar siz dalgamı geçiyosunuz yoksa benmi anlayamıyorum, yav bu arabanın neresi çirkin bence süper üstü siz bana verin bunu sadece jantlarını değiştiririm sanırım bu yeter parmakla gösterilmeye.
-
Arka taraf hariç "en çirkin" sıfatını haketmiyor bence...
-
parayı resmen yaksaydı daha iyiydi...
-
yasin abi allah askına naaaptın yaa bende buyuyunce bu olsun ıyı derım hemen alrıım valla
-
arabada o kadar kötü deil yanı bı jantlar iste???
-
bir m3 e yapılacak en kötü şeyleri yapmışlar buna...
-
yazık yaa arabaya yapılır mı bu ?? :(
-
apachi işi olmuş:) ama versinler bana o şekil dolaşırım
-
arbaya olan olmuşda
sahibine ne olmuştur haklı ve sinirli insanları görüyorum taaa da burdan ::::)
-
çok şişman durmuş ama benım hosuma gitti
-
güneş balçıkla sıvanmaz sonuçta bmv...
-
daha dün yassiyle bu araba için konuştukk harbiden yazık olmuş arabaya :ağlaa
-
apachi işi olmuş:) ama versinler bana o şekil dolaşırım
adaşım şüphem yok zaten >%6rol
-
napmışlar buna böyle yaa
-
bunu yapanda birazcık olsa bile zevk yok ya baksana :(
-
Arkası hariç süper bence ya bi m3 hastası olarak arka farları cok kötü olmuş bide arka tampon :D
-
bunu bedava versinler bide yanında balyoz versinler o zaman alırım ;) binilmez buna bee ... istanbulda millet ağzını bırakıp başka yeriyle güler yaw...
-
bunu bedava versinler bide yanında balyoz versinler o zaman alırım ;) binilmez buna bee ... istanbulda millet ağzını bırakıp başka yeriyle güler yaw...
>%6rol >%6rol >%6rol >%6rol
-
Arka jantı çamaşır makinasının kazani gibi durmuş :D :D :D
-
Koca tampona küçücük 4 eksoz :D
-
acaba yapan veya yaptıran şahısların hisleri ne durumda gönül rahatlığıyla binebiliyolarmı? ama hakkatten bmw arabayı geri almamış ya ona şükretsinler :)
-
iğğreeennçççççççççççççççç ötesi bencee yaaw baştan bi mod. lazım onaa
-
ya varya bazen düşünüyorum ama bizim türkiyede bile en apaçi olanı bile bunu yapmaz yaw... nası bi zevk anlayışıdır bu be kardeşim...bunları görünce apaçilerin alnından öpesim geliyo...
-
beterin beteri var adam en azında bmw ye yapmış ya bzm türkler bu body kiti şahine yapsaydı aman yarabbi düşünemiorum valla :dissiz :dissiz
-
beterin beteri var adam en azında bmw ye yapmış ya bzm türkler bu body kiti şahine yapsaydı aman yarabbi düşünemiorum valla :dissiz :dissiz
Düşün yani onlar bile yapmıyo bunu da bu camış neyine güvenipte yapmış ne zannetti acaba.... bu araba dünyada bir numara olacak dedi ama hiçbir numara olamadı:P
-
olmuş abi öyle deme sondan 1 olmuş :)
-
anca o olur başka da bi .... olamazdı zaten;)
-
stoplar ne diye ayrı duruyo peki :S
-
demir çeneli canavarlar gibi olmuşş yaaa :S,yazıktır günahtır olmaz bu kadarda :(