TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Honda'nızı Tanıyalım => Konuyu başlatan: CemVteC - Nisan 14, 2008, 04:40:11 ÖS
-
(http://img122.imageshack.us/img122/7600/cuprant9.jpg)
(http://img392.imageshack.us/img392/8503/cupra2ka9.jpg)
(http://img392.imageshack.us/img392/8656/rs461is6.jpg)
(http://imageshack.us/?x=my6&myref=http://imageshack.us/)
(http://img392.imageshack.us/img392/4852/dsc03041zl0.jpg)
arkadaslar buda bızım yenı cıhaz honda degıl ama :)
-
maşallah kazasız belasız cem abi güzel makine...diğerleride güzel :)
-
Maşallah güzel kareler. Fakat bizim R ın gerisinde kalır sanırım :)
-
:) valla honda karsıtı saymayın benı ole dusunmeyın ama vıdeolarda gelcek ;)
-
(http://imageshack.us/?x=my6&myref=http://load.imageshack.us/)
-
mükemmel araba hayırlı olsun cem kazasız belasız.çok can yakar bu araba.
-
buna şimdi stop ve angel bide yay blow off egsoz sistemi chip ozaman korkulu rüya olur ya
-
çok cixx ;D
-
araç 225 hp lik cupra R
-
mükemmel araba hayırlı olsun cem kazasız belasız.çok can yakar bu araba.
ondan hıc bı suphem yok zaten abı sagolasın :)
-
>=ok ama bu araç typer dan sonra ki tercihim olurdu bence genede müthiş bir araç allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin :)
-
sagolun arkadaslar allah herkesın gonlundekını nasıp etsın ıns
-
Çok basarılı bir alet ozellikle 4 kapı olusu ve chip olayı supper ..
Iyi gunlerde kullanasın hocam ..
-
abi artık videoları bekliyoruz :)
-
>=ok ama bu araç typer dan sonra ki tercihim olurdu bence genede müthiş bir araç allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin :)
benımde zaten en buyuk tercıh sebeblerımden bırı dort kapı olusu ama gercekten cupra delı gıdıyo hele bırde chıp varsa :)
-
soralım o zaman hemen soruları :) ilk 4 disli icin farklı son disli son 2 vites icin farklı disli varya hani nasıl oluyor hocam ilk 4 vites atak son iki vites ekonomi icinmi tasarlanmıs ?? Eger chipli ise 265 beygir ve 375 nm civarı tork ile nasıl gider bu arac yaw hele 5000-6000 arası 250 beygir ve uzeri uretiyor olusu cok guzel arac hep guclu kalıyor , gercekte nasıl fark ediyormu gercekten kagıt ustundeki kadar ??
-
kazasız belasız kullanmanı dılerım...
-
soralım o zaman hemen soruları :) ilk 4 disli icin farklı son disli son 2 vites icin farklı disli varya hani nasıl oluyor hocam ilk 4 vites atak son iki vites ekonomi icinmi tasarlanmıs ?? Eger chipli ise 265 beygir ve 375 nm civarı tork ile nasıl gider bu arac yaw hele 5000-6000 arası 250 beygir ve uzeri uretiyor olusu cok guzel arac hep guclu kalıyor , gercekte nasıl fark ediyormu gercekten kagıt ustundeki kadar ??
:) bende kagıt ustunde kalıyor sanıyordum ama kullanınca vede o torkun koltuga yapıstırma hıssını bastıkca hep hıssettıkce kagıt ustunde kalmadıgını anlıyosun.baska araclarda 6 gereksız oluyo boguluyo arac ama bılmıyorum aranızda belkı kullanan vardır bunda bogulmanın zerresı olmuyo
-
typer chipli cuprar ile gidemez gibime geliyor.
-
cupra güzel araba 4 kapılı olması benim için kötü ama bazıları için tercih sebebi.
komple egsozlu hondatalı caili typer aynı modlara sahip cupra ile nasıl yürür aslında en önemlisi bu stockta önemli değil durum bence.
ama typerın mod parçası çok daha yaygın ve ucuz setalarınkinden.
valla 4 kapı araç alcak olsaydım alırdım cuprayı bence rakipsiz bu klansmanda.(sedanları saymıyoruz sti,evo)
-
serkan abı dedıgın gıbı aynı modları yaptınmı cupra turbo oldugu ıcıın daha fazla guc vede tork artısına sebep oluyo o yuzden bılmıyorum ama cupra alır gıbı
yalnız suda var kat ıptalı yapmaya kalktıgın zaman bazı sorunlarla karsı karsıya kalabılıyomussun bu arabalarda her tarafında sensor varyaa :D arıza lambasını yakıyormus hemen
-
abi süper araç bence frenleride degiştir bu gücü dizginleyemessin çnkü :D brembo >=ok
-
Allah kaza bela vermesin
-
abi süper araç bence frenleride degiştir bu gücü dizginleyemessin çnkü :D brembo >=ok
kardesım standartları brembo zaten
-
aaaa süper abi o zaman :) o zaman bu makinayla biraz oynarsan m3 leri fln aglatcan :D
-
bu aletlerin 380 hp liklerinin videolarını falan izlemiştim m3 falan hikaye resmen katil.ama o ses o böğürtü yok işte furrrrrrrrrt diye hızlanıyo.ama başka heycanlar sunuyo nasılmı gaza basınca belinizi kırıcakmış gibi koltuğa dayıyo boynunuz tutuluyo.hiç öyle cupraya binmedim ama 500 nm lik araba bindiğim için biliorum o tadı :S
-
SERKAN ABİ 500 NM LİK HANGİ ARACA BİNİYOSUN?
-
bence güzel olmuş diğerleride dahil bunuda kazasız belasız kullan cem abi.
-
arkadaslar sagolun bu arada serkan abı bundan ıı acıklanamaz herhalde :D o bogurtu o ses yok ama daha farklı agresıf bı turbo vede motor sesı var onun tadıda apayrı gercekten
-
arkadaslar sagolun bu arada serkan abı bundan ıı acıklanamaz herhalde :D o bogurtu o ses yok ama daha farklı agresıf bı turbo vede motor sesı var onun tadıda apayrı gercekten
blow of yapcan mı abi :)
-
valla bılmıyorum kardesım dump valve yapmayı dusunuyorum blow off ta olursa tabıkı hks ama karasızım su an sızınde onerılerınızı beklıyorum
-
Tek sevdiğim dış tasarım benim çok hoşuma gidiyor :P
-
ABİ NE YAPARSAN YAP BU ARABAYA GİDER :) O YÜZDEN ZTN SÜPER BİR PERFORMANSI VAR BİRAZ CEBİNİ DÜŞÜNEREK MOD YAP BENCE :)
-
blow off veya dump valve aynı şey ztn istedigini yap ztn aynı şey :) hks blow off benim tercihim olurdu ama fiyat dersen bilemem :) abi bu linke bak istersen :)
http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=kCo_tvTW89gr2XUHsbfsnw
-
Abi makina çok harika kazasız belasız sür inşallah...
-
sagolun arkadaslar guzel dıleklerınız ıcın :)
-
10 numara araç kazasız belasız!1.6 ies ten sonra uçak gibi gelmiştir :D
-
abi 1.6 ies si kötülemiyelim nede olsa honda :P :P :P hehehe :D
10 numara araç kazasız belasız!1.6 ies ten sonra uçak gibi gelmiştir :D
şaka yapıyorum abi :)
-
chipli 225 lik 1,8 makine mi stock yeni cupra mı daha iyi yuruyor ??
-
denemek lazım adaş.cem dener bizim için
-
Bugun karsıya gecerken sarı ncg plaka ibiza tdi cupra ile yan yana geldik o da guzel duruyor 160 beygir chipsiz hali ve dizel :) Ama gel gorki euro dizel oldu 3,1 ytl yani en son ben aldıgımda oyleydi umarım bir daha zam gelmemistir :(
-
ya düşer benzinde dizelde böle devam etmez.yine düşücek benzin 2.8 lere merak etme.ama ben hep söledim yine sölüorum performans arabası dizel olmaz bence.komforlu arabada dizel olmaz.adam gidio 220 bin euro verio full s320 cdi alıo ben her gördüümde çok sempatik cümleler kuruyorum şahsıyla ilgili :D madem benzini karşılıyamican neyine senin 400 milyarlık araba.
ama nasıl aldıklarınıda tahmin edebiliorum.gidiolar baiye adamın elinde ne varsa onu itelio benzinli almaya gelene gerek yok dizel daha iyi dio dizel almaya gelene abi bunun dizelimi alınır benzinli almalısın diip benzinliiteliolar.
bizede abi hemen hemen aynı yakar diyip e420 satıolardı azdaha hahaha.neymişbizimkiaşırı beslemeliymiş :D
neyse yaw nerden esti bunlar şimdi :D
-
Allah kaza bela vermesin..
-
denemek lazım adaş.cem dener bizim için
:D abı ıı demıssın denedık zaten chıplı eskı kasa cupra yenı stock cupraya abartısız 4 boy acıyo daha devamıda gelır ama bıraktık :)
-
hımm tamda dusundugum gibi gececegi asikarda ne kadar fark olur diye meraktan :)
1. chip superchips mi ?
2. yeni kasa cupra ile bir type r denemisti hatta videoları vardı type r geciyordu senin chipli cupra r ile o type r ne olur onu merak ediyorum hatta typer da hondata filanda vardı :)
-
evt serkan o typer ı tanıyoruz ızmırde o gecıldı dedıgın cupra da benım fotolarda yer alan beyaz cupra ama sunu solıyım daha 1000 km deydı vede arabanın yabancısıydı baya bı vıtes kacırma oldu bıdaha denıcez bakalım o typer la erdem arkadasımızın zaten belkı tanıyanınız vardır er typer
-
yeni cupra o kadar vites kacırmasına ragmen bayaa direnmis ama zaten kacırmasada yeni cupra nın gecmesine pek imkan vermiyorum aynı guctetki ve kendisinden daha hafif bir type r ı , yanlız senin arac ile 235-240 beygir guzel yuyuyen bir type r ın denemesini merak icindeyim ne olur acaba ??
-
yeni cupra o kadar vites kacırmasına ragmen bayaa direnmis ama zaten kacırmasada yeni cupra nın gecmesine pek imkan vermiyorum aynı guctetki ve kendisinden daha hafif bir type r ı , yanlız senin arac ile 235-240 beygir guzel yuyuyen bir type r ın denemesini merak icindeyim ne olur acaba ??
cupra r dan bahsediyorsan typer ı geçebilecek bir araba ikiside stock olursa.kiloya bakıyorsun fakat torka pek bakmadın sanırım!!
-
bakalım bende cok merak edıyorum nolcagını :D bu cuma aksılıkler oldu deneyemedık bu cuma bakalım yenı eskı cupra nolcak typer la ;)
ama serkan yenı kasa cupra nın da okadar kolay gecılecegını sanma bence ;)
-
rollingte torkun pek bir onemi yok ozellikle type r ile rolling yapıyorsan 6 ileri mukemmel sanzımanı ile tork eksikligini cok guzel kapatıyor artı olarak tork denen sey motorun guc uretme karakteristigidir daha torklu diye kagıt ustunde daha guzel yuruyecek diye birsey yoktur :)
-
ıı bakalım ole olsun ama sanmakı ben typer la rol yaparken 6000 devır de baslıcam yanı onun ıstedıgı gıbı ;)
-
Güzel hazırlanmıs bir type r gecmek icin cupra nın min. 260-270 beygir olması lazım eger aracın cidden o seviyelerde ise gecersin öbür türlü Type R acımaz gibime geliyor :)
-
bende kesınlıkle ben alıcam demıyorum zaten ama sende ole bı yazmıssınkı tork olmasada olur der gıbı benı sasırtan o typer da ıkı kısı olcak bende ıste burda tork devreye gırer serkan agırlık nekadar onemlıdır bılıyosundur ;)
-
ıı bakalım ole olsun ama sanmakı ben typer la rol yaparken 6000 devır de baslıcam yanı onun ıstedıgı gıbı ;)
Hocam hrld 6000 de baslamassın eger chip in superchips ise atmayayım bende onun guc egiris var suan onumde acık oradan bakıyorum simdi 4750-6250 arası aracını tutarsan bende biraz egir okumasını biliyorsam max. gidersin bana gore :)
-
abi bilmiyorum cupra süper typer da süper deneyince görücez inş :)
-
Torka bakma sen guc egrine bak o egri nerelerde peak yapıyor sonra nerelerde devalmı guc uretiyor ona bak ona gore vites at bence bende onu demek istiorum bu arada senin cupra 1375 kg typer 1200 kg civarı 175 kg da az fark degil ozellikle rollingte ama yuksek hızda bir kez daha aerodinami ve vites oranları onem kazanıyor fakat Hondatalı bir typer da 260 ı rahat deviriyor yani o yuzden bir sey demek zor :)
Birkez daha yazıyorum tork rolling sırasında onemli degil eger 3 ileri bir geri bir sanızmanın yoksa :) :)
-
Hocam hrld 6000 de baslamassın eger chip in superchips ise atmayayım bende onun guc egiris var suan onumde acık oradan bakıyorum simdi 4750-6250 arası aracını tutarsan bende biraz egir okumasını biliyorsam max. gidersin bana gore :)
:)
ya sana zahmet elındekı o verılerı koyarmısın bendegormek ısterım sen benı yanlıs anlama sakın cunku dırek 6000 devıre cagırıyolar gel bıraz daha hadı bıraz daha derken bı bakıyonsunkı benım ıkı bıtmıs :D :D
-
ya sen hep kagıt ustundekıne bakıyosun da ozman yenı cupra ya ben bı chıp yaptımmı 310 hp lere cıkacak olemı dıyosun abt 310 verıyo bana pek ınandırıcı gelmıyo ama nyse
-
ya sen hep kagıt ustundekıne bakıyosun da ozman yenı cupra ya ben bı chıp yaptımmı 310 hp lere cıkacak olemı dıyosun abt 310 verıyo bana pek ınandırıcı gelmıyo ama nyse
neden inandırıcı gelmiyor cıkar dynoya gor sonucu hocam :)
http://www.superchips.co.uk/curves/s3-225.pdf
vites oranlarını bilmiyorum kafadan atıyorum ama 4750-6250 arası veya yakın ise vites oranların max. 6250 de vites atınca belki 4750 devirin altınada inmiyordur vites degistirirsen maksimum gidersin sen bosver gel 6000 de roll yapalım diyeni typer 6000 de yurumeye baslıyor senin motorda uykuya geciyor ama ikiside yakın guc uretiyor iste bunada tork diyorlar bu arada alttaki arac ve chipli hali icin yorumlarını alayım hocam :)
http://www.sahibinden.com/leon_1_9_tdi_top_sport_150_hpWQQaXQQ6834391WQQpXQQdisplayitem
http://www.superchips.co.uk/curves/vag150pd.pdf
Buna birde senin jantlar ve brembolar takıldımı islem tamam :)
-
serkan bılmıyorum bunu zaten top sport bu ne olur bılemıcem sen tamm kesın kagıt ustundekı verıler dogru dıyosan zaten typer ın sansı kalmıyo kı :D kagıt ustunde ezer gecer cupra r onu suan kagıt ustunde benım arac 260 larda ozaman kımse kımseyle denemesın klavye ustunde katılımlar duzenleyelım :D bılmıyorum herzaman verılere guvenmem ben gercekte neyse nasıl gıdıyosa odur o zman benım eskı 1.6 ıesım 270 km hızlara cıkabılıyor kagıt ustunde cıkıyor(bu dyno verısı bu arada)
-
Sana sadece 260 beygir / 1375 kg = 189 beygir / ton diyorum diyorum aracın icin , karsına gelecek Type r da Hondatalı ve 9000 devir vuran komple egsoz ve cai li bir Type R ise 240 beygir civarıdır ve 240/1200 = 200 beygir / ton diyorum boyle yanından suzulerek gidince uzulme ok mi :)
-
ıı ya ben bısı demıyım artık :) sorun olmaz bana ya gecılmısım gecmısım onemlı degıl ben gecıcem dıye gıtmıyorum zaten ole bı ıddaamda yok zaten ;)
-
abi deneyin görellim :)
-
hondata cai komple egsozla 240hp olduğuna eminmisin sen??bence rakkamı biraz fazla yazdın!!
-
adrenalın lastıkler
on cam dahıl zıebart cam fılmlerı
kenwood dokunmatık dvd playerlı set
1 aylık detaylı ıc dıs koruma
4 2 1dc race headers
hks catback
aem cold aır ıntake (ekstra olarak yagmurlu havalar ıcın aem shortram)
3.5cmlık fk yay sertlık ayarlı konı amortısorler
kule gergısı
ac s7 devır saatı
comp.clutch stage 5 debrıyaj setı
sıfır senk. seti
3d stoplar
6000k xenon
HONDATA K-PRO MAPPED BY OZ
Eger halen bu parcalar uzerinde ise 240 beygir civarı olabilir bu arac olabilir komple egsoz ve cai var artı olarak stage 5 debriyaj seti ve yay da var aracta bence cidden iyi giden bir araç olması lazım ..
-
evt hala duruyo o parcalar
-
hayırlısı o zaman supper bir rolling olacak gibi videoları bekliyoruz :)
-
vaaay feci kapışma olcak desenize :)bayadır girmiyordum nete ii gelir o kapışma :)
-
vaaay feci kapışma olcak desenize :)bayadır girmiyordum nete ii gelir o kapışma :)
valla banada ole gelıyo benım adıma kapıstırmaya basladılar manısada :D :D