TeamHondaTurkey.Com
MULTIMEDIA => Videolar => Konuyu başlatan: merburvehan - Nisan 08, 2008, 12:56:23 ÖS
-
http://www.youtube.com/watch?v=tVoMtPFtEg0
İnanılmaz batmıyo bir gemi su almadıktan sonra sacı yırtılmadıktan sonra kolay kolay batmaz arkadaşlar.40000 tonluk 187 metre geminin baş tarafının kuvvetli bir dalgada 15mm'lik bir sacın yamulduğunu gözümle gördüm...
-
valla bu gercekten acayip bırsey yaaa ..
pylşm iin tşkkrler
-
dehşet verici ürkütücü birşey bu ya ama içinde olmak istemezdim asla
-
full action >=ok
-
Şahsen bunun içinde olmak asla ama asla istemezdim.
-
orda olduguumu dusunemiyorm :vaww
-
Çok ürkütücü...
-
sanırım seneye bende bu durumu yaşıycam:)
-
paylasım tesekk..
-
Evet evet çok eğlenceli ben çok yaşadım böyle hava denizci olduğum için can yeleğini giyersin sırtını alabandaya dayarsın yatarken yemek yerken tabağını eline alırsın ayağa kalkarsın yemek masanın üzerinde durmaz dökülür diye o koca dalgalar gemiye öyle vururki zangır zangır titretir gemiyi gemi öyle bir yatarki alt kamaraların camından bakarsın suyun altını görürsün Allaha dua edersin kurtar beni burdan diye ölüm korkusu sarar insanı...
-
Evet evet çok eğlenceli ben çok yaşadım böyle hava denizci olduğum için can yeleğini giyersin sırtını alabandaya dayarsın yatarken yemek yerken tabağını eline alırsın ayağa kalkarsın yemek masanın üzerinde durmaz dökülür diye o koca dalgalar gemiye öyle vururki zangır zangır titretir gemiyi gemi öyle bir yatarki alt kamaraların camından bakarsın suyun altını görürsün Allaha dua edersin kurtar beni burdan diye ölüm korkusu sarar insanı...
hocam bölüm ne kısmetse bende makineci çıkıyorum bu sene:):):) yaşıcaz bizde bu duyguyu
-
paylaşım için tşk...
-
o sırada kaptan ne yapıyodu acaba...???
-
Bende makineciyim aman görken şimdiden üzülüyorum sana.Emin olki öyle bir duydu yaşıcanki mesleğine isyan ediceksin...Kaptanmı pek ayığını görmedim.
-
gemi dalgayı yandan yedigi içinmi bu kadar sallanıo normalde kafadan girer dalganın içine motoru flnmı bozuk hiçbi tepki yok kaptanda
-
Böyle bir havada dalganın nerden geldiği belli olmaz her yerden gemiye vurur aslında kafadan alıyo dalgayı ama bu yolcu gemisi bordası (yani geminin su uüstünde kalan kısmı) çok yüksek birde geminin su altında kalan kısmı az dalga tamamen etkisine alıyo oynuyo gemiyle.Motoru bozuk değil bozulsa anında batar gemi gemi hiç gidemiyo rüzgar çok vede farkettiysen perveneler su üstüne çıkıyo gemi hiç yol yapamıyo yani.Rotayı değiştirip dönim rüzgarı arkaya alim dese onuda yapamaz o dalda bordaya yani yan tarafına aldığı anda gemi alaboro olur.Kaptanında yapacağı hiç bişey yok sadece mücadele..
-
Bende makineciyim aman görken şimdiden üzülüyorum sana.Emin olki öyle bir duydu yaşıcanki mesleğine isyan ediceksin...Kaptanmı pek ayığını görmedim.
ewet walla makine gerçekten en zor bölüm
-
galiba karaya oturmuş gemi ...