TeamHondaTurkey.Com
MULTIMEDIA => Dijital Dünya => Teknik Bilgiler => Konuyu başlatan: buura - Mart 29, 2008, 05:16:17 ÖS
-
sevgili arkadaşlar... hani oyunlar bölümünde araba similasyonu varya Faruk abimizn koyduğu, ben onu indirdim fakat oynadığımdan 5-10 dkç sonra makine kendi kendine reset atyo.. bu olay neden kaynaklanıyo lütfen beni bilgillendirirseniz çok iyi olur...
Şimdiden herkese teşekkürler
-
yardım etmek isterdim ama bilmiomki adaş :(
-
bunu sadece oyundamı yapıo...
-
bunu sadece oyundamı yapıo...
evet abim oyuna giriom 5-10 dk sonra kendi kendine pc resetleniyo
-
virüs vardır diye sildim o oyunu ama çok seviom onu başka nerden indirebilirim bi yer biliosn söylermisin abim alla çok ii olur :)
-
oyun görüntüsü çokmu kuwwetli yahu smilasyon demişsin ama ? büyük bir oyun mu ?
-
3 boyutlu bişi hem zaten mahir abim büyük olsa noolurki bn daha yeni 512 ekran kartı taktım makineye
-
oyunda virüz oldugunu sanmıyorum, virüs olsa bile silsende o virüs gitmez.artık açmışsın dosyayı. muhtemelen başka bi programla çakışıyodur o yüzden reset atıyodur. burdan ezbere bi sonuca warmak zor kardeşm...
-
off ya bn o tür oyunları çok seviyorum ve çok oynamak istiyormm .. off offfffff
-
ya simalsyonda ola ekran kartı kasar oynayamaz ama ram yetmio olabilir ve pc ram i kullanamadığından resetlio olabilir virusle bi alakası yok bence
-
virüsle bencede alakası yok ya ekran kartında sorun yaşıyorsun yok 512 yeter buna diyorsan o zaman RAM sorunu yaşıyorsun zaten başka parçan kalmadı sadce bu sorunu yapacak :)
-
Peki başka smilasyon oyununu denedin mi oynamayı ?
-
ya erkan abi sna pc min özelliklerini sölim
intel core 2 duo 3.1 mhz
1 gb ram
geforce 7200 (512 mb) video card
windows xp pro.
bunlar yeterli olur sanırım . şimdi bn nerde hata yaptım ??? :(
-
Peki başka smilasyon oyununu denedin mi oynamayı ?
yok mahir abim denemedim..ama bu oyun çok güzel offfff ya offf
-
Oyun oynamadıgın sürece resetleme olmuyormu?
eğer başka oyunda oynayamıyorsan bence ekran kartı..
-
hım o zaman oyunun kendinde bir problem olabilir.....senin pc de olsa baska oyunlardada yapıo olurdu aynı problemi...
-
başka oyunlarda yapmıyo..off yaa peki bu oyunu indirebileceğim başka bi site varmı biliomusunuz.. bide yardım ettiğiniz için çok teşekkürler bn bu tür similasyonları çok seviyorum..bildiğiniz varmı böyle peki ???
-
ya simdi baktımda bu oyunu bende oynamıstım ama boyle bir sorunla karsılasmadım hiç...
-
hmm nese ya erkan abim yinede çok teşekkürler...piyasada 1000 tane oyun var bnde bunu oynamayıveriyim :)
-
valla kusura bakma bu kadar benden ama oyunda problem vardır bulursam sana link atarım ;)
-
http://rapidshare.com/files/10580344/3D_Driving_School.rar
3dDriv-INSTALL.exe yükleyiniz
Kurulum esnasında şifre iseteyecektir.
şifre : Clutch
son olarak içindeki reg dosyasını çalıştırınız..
birde bunu indirip dene...
-
saolasın erkan abimm bee..şimdi indirom oynadıktan soora sölerim
-
Güzel bir oyun ben aynadım BMW kullanıyosun ama her şeyde hata veriyo oyun vermiyo sürücü hata yaptı diyo..
-
off bi bnde sorun çıkardı..
-
ya bunu yüklediimizde 2 tane oyun yeri var yannız birinde parantez içinde window yazıyo hangisine tıklıcaz..cevap yazarsanız çok sevinirm
-
ooo valla çok iii çalışıo bnde ....