TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Organizasyonlar, Buluşmalar, Yarışmalar ve Yayınlar => Geçmiş Buluşmalarımız => Konuyu başlatan: ALG - Mart 28, 2008, 11:23:18 ÖS
-
(http://img440.imageshack.us/img440/1136/bursayj5.jpg) (http://imageshack.us)
1.THT BURSA BULUŞMASI
THT ÜYELERİ OLARAK İLK BULUŞMA 6 NİSAN PAZAR GÜNÜ INFAZTIM ARKADAŞIMIZIN REHBERLIGINDE GERÇEKLEŞTİRİLİYOR ARKADAŞLAR
BULUŞMA YERİ OLAN ESKİ CONTİNENT İN OTOPARKINDA SAAT 13.00 DA TOPLANILIYOR.
BULUŞMA YERİNDEN HAREKET SAATİ 13.30, PİKNİK ALANINA DOĞRU ATATÜRK ORMANI(KENT ORMANI) TOPLUCA HAREKET EDİLECEK.
BU İLK THT BURSA ORGANİZASYONUNA TÜM BURSALI THT LİLERİN KATILIMINI BEKLİYORUZ.
KATILICAK OLAN ARKADAŞLAR ISIMLERINI YAZDIRMALARINI RICA EDIYORUz..
-
Mahir TÜRKMEN
-
mahir
infaztim
-
mars :con
-
mars
mahir
infaztim
-
Fatih
-
ehliyetim olmadığı için aranıza katılamıorm :(
-
ehliyetim olmadığı için aranıza katılamıorm :(
bnimde ehliyetim yok ama bnde buluşmaya gittm
-
güncel..
mars
mahir
infaztim
Fatih
-
ehliyetsiz arkadaşlar üzülmeyin biz sizi alırız >%Sakin
-
farkvar ehliyet önemli değil arabanın olup olmadığıda önemli değil aramızda olman yeterli olucaktır.
eğer gelirsen seviniriz arkadaşım.bekliyoruz.
-
mars
mahir
infaztim
Fatih
speedtuning-serhat
GÜNCEL...
-
FARKVAR nerede oturuyorsun ?
GUNCEL
-
GunceL
-
mars
mahir
infaztim
Fatih
speedtuning
besimcan
güncel
-
Hadi bakalım SOn Sayı 6 :)
-
gidiceğimiz güne kadar 10 olucaz inşallah ;)
-
pazar günü şehir dışına çıkma ihtimalim var gitmessem gelirim
-
evet beyler bu kadarmıyız yahu..
GÜNCEL....
-
ABİLERİM BEN DE BÜYÜKSÜNÜZ SİZE SAYGIM VAR VE BENİDE GÖTÜRÜRSENİZ ÇOK MİNNETTAR KALIRIM İLK DEFA GİDİCEM VE FORUMDA YENİYİM ÇOK MERAK EDİYORUM MSN ADRESİMDEN BANA HABER VERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM chucky_peace@hotmail.com
-
ekledim ehliyetsiz görüşelim
-
Barış (ehliyetsiz) gelicem dersen Terminalden alınırsın şüphen olmasın kardeşim..
-
ABİLERİM BEN DE BÜYÜKSÜNÜZ SİZE SAYGIM VAR VE BENİDE GÖTÜRÜRSENİZ ÇOK MİNNETTAR KALIRIM İLK DEFA GİDİCEM VE FORUMDA YENİYİM ÇOK MERAK EDİYORUM MSN ADRESİMDEN BANA HABER VERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM chucky_peace@hotmail.com
tabi götürürüz ehliyetsiz infaztim_@hotmail.com eklersin.
sen biyere gelirsin biz seni ordan alırız
-
İStanbul geleegı tek yer Terminal abi :) orada alırız orda bırakmayız ..
-
eet beyler çiğ köftede eklendi organizasyona ;)
-
Valla gelmeyi düşünüyodum ama hep bursalıları çağırıyosunuz o yüzden vazgeçtim..
-
Valla gelmeyi düşünüyodum ama hep bursalıları çağırıyosunuz o yüzden vazgeçtim..
Berkaliy abicim burda yapılan organizyon bursalılara yönelik deil forumda isteyen herkes katılabilir >=ok
Bu arada Bursa'da kalacak bi yerim olsaydı bnde buluşmaya gidecek hemde bi gün kalacaktım ama bidekine inş <783^2
-
Arkadaşlar Bursa da yapıldığı için Bursa adı anılıyor Yoksa bütün THT ailesi devetlidir.
-
Mahir bu buluşma yeri güzelyalıya yakınmı gemi cumartesi akşamından pazar akşam 17:30'a kadar güzelyalıda bende gemideyim aslında eğer tabi yakınsa gelebilirim aradan...
-
Malesef değil ama ama sanırım gelmen cok uzun surmez ..
-
Ya bu güzelyalı nasıl biyer her yere uzak dün bursa otogara gittim otobüsle yarım saat sürdü...Dememkki gelemicem
-
Güzelyalı Mudanya da oldugu için Bursa merkeze uzak kalıyor ama zaten terminale gidene kadar merkeze gelirsin yahu benim o gün sınav var sabahtan kafa kafaya yetişicem arkadaşlara ..
-
Bursa dışından gelmek isteyen kimler var arkadaşlar ?
-
Kent Ormanında bir goruntu :)
(http://www.lifeinbursa.com/chc/0/1/0188bc63adb1b3bd1b44613989ea554f.jpg)
-
Bursa dışından gelmek isteyen kimler var arkadaşlar ?
Ben varım abi :P Bigada oturuyorum bursaya 1,5-2 saat uzaklıkta...
-
yoksa alcanmı beni bigadan mahir abi :D
-
Bugra sen gelmeyı başar burayı hallederiz :)
-
İnşallah mahir abicim bakıcam :)
-
İnşallah haftasonu yağmur yagmaz ](*,)
-
kotu bı haber vermek ıstemezdım ama h.sonu yagmurlu dio meteroloji :(
-
evet bende baktın intten gökgürültülü gorunuyo hemde bellı olmaz hele bi pazar olsunda.
Buluşur fuara gideriz bizde :)
-
piknik yapıcaımız mekan çardaklardan oluşuo 20 kişilik çardaklar devasa yani zminde yoprak değil beton orada yaılıcağı için kar yağsa ne yazar :D
biz buluşuruz isterse tusunami çıksın :D ciddiyim bakın ha.
-
güzelyalıdaki ark...orası mudanyaya bağlı ve bursaya 25 dakika...sende gelirsin alırız seni.ok?
-
geliceksen eğer seni alırız oradan 15 dakka mesafede
-
BULUŞMA GERÇEKLEŞTİRİLDİ MÜKEMMELDİ KÖFTELER KANATLAR ROLLAR DRAGLAR TEK KELİMEYLE HARİKAYDI.KATILAN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİZ.FOTOLAR EKLENECEKTİR EN KISA SÜREDE.
-
bulusma süperdi.. gelen arkadaşların ayağına sağlık..
-
BULUŞMA GERÇEKLEŞTİRİLDİ MÜKEMMELDİ KÖFTELER KANATLAR ROLLAR DRAGLAR TEK KELİMEYLE HARİKAYDI.KATILAN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİZ.FOTOLAR EKLENECEKTİR EN KISA SÜREDE.
mangal olduğunu bilseydim bende gelirdim abim :) biliyosun mangalcıyız biz :)
-
Zafer abi gene yaparız gelırsın abi canın sağolsun ..
Gelen bütün arkadaşlara abilerime teşekkürler ..
ne yağmuru unuturuz ne mangalı ne kanadı ne roll u :D :D
-
yaw nebiçim yağdı o öyle.ne hale girdim bukadar ıslanmamıştım banyo yaparken bile :D
-
Serkan abim saolasın abimm mangalcım süperim :D
-
Ynt: 1.THT BURSA BULUŞMASI 6 NİSAN 2008 PAZAR - BULUŞMA + VİDEOLAR
başlığında toplanmıştır.
Tşkler.
http://www.teamhondaturkey.com/forum/post/board=127.0
-
başlığında toplanmıştır.
Tşkler.
-
valla bak çok özendim yazın bende gelcem inşallah buluşmaya off masaya bak çekirdek,kanat,cola,mangal,honda ve abiler daha ne olsun ;D
-
mahir hepsini teker teker ekle babali
-
mahir baba bazı yerlerde otistik gibi çıkmışım onları ekleme :D
-
tamam abi hallediyorum hemen bendekileri ..
Ek 'leride alınca aynı anda hallederim :) bi gelse canımcım muhasebecım agacım :D :D
-
mahir baba bazı yerlerde otistik gibi çıkmışım onları ekleme :D
inceleme alınacaktır :D :D
-
başlığında toplanmıştır.
Tşkler.
-
ne pişirdiniz peki::)
-
yağmurda kuzu çevirmedik :D :D gerçi yağmurda durdu sonradan ama bu sefer de kuzu ben gelmiom dedi :D
-
Resimleri admin abilerimden biri ilk sayfaya alabilirse çok sevinicem küçük bir rica :P
tek post yaptım zaten :)
-
saolsun başkan serkan çok ilgilendi bizimle.hatta bayağ ıslandı çocuk.....ama güzel bir gündü >=ok
-
valla inşallah hastalanmaz ya 10 dk ama tam 10 dk da ıslandı yer bakıcam derken Kuru ole üstünde ..
-
Arkadaşlar Fotoğraf çekenler bana yollarsa resimleri yükleceğim ..
-
Arkadaşlar buda küçük bir video siteden yetkili ile görüşemediğim için video ismine sitemizin adını yazamadım eğer sorun olmayacağı belirtilirse ismi değiştireğim gerekli haline..
-
kim ne derse desin.. herşey çok güzeldi.. arkadaslarla tanıstık kaynastık.. süper bi gündü..
-
Serhat ım + sonsuz
-
emeklerinize sağlık. güzel olmuş... ;)
-
başlığında toplanmıştır.
Tşkler.
-
yasin abi iyi ki geldin yahu msn versen eklesem seni ricam var bide su resimleri ilk sayfaya hepsini eğer çok zamanını almazsa alabilirmisin sana zahmet ..
inşallah daha güzellerinide yapacağız abi saol..
-
1 Adet video daha daha videolar vardıda işte ah kilit kod :D :D özür serhat :)
-
THT yönetiminin izni ve temsilcisi dahilinde yapılan bir buluşma olduğu için isim kullanmanızda sakınca yok mahir...
Arkadaşlar buda küçük bir video siteden yetkili ile görüşemediğim için video ismine sitemizin adını yazamadım eğer sorun olmayacağı belirtilirse ismi değiştireğim gerekli haline..
-
Evet çok yağmur yağdı hatta bi ara fırtına gibi oldu gemideyken güzelyalıda aklıma geldiniz üzüldüm walla arkadaşlar ıslandı kaçışıyolardır dedim.Beni alacağınızı yazdığınızı görmedim görseydim çabalardım cafeyede gitmedim hava yağıyo diye.Gelmeyi çok istiyodum heleki bende bursadayken.Bidahakine inşallah gelirim.
-
ya ıslandık falan ama değdi gerçi mangalın başında kurudum ben.bukadar bozuk bir havada böyle şiddetli yağmur ve lodosa rağmen daha keyifli eğlencelisi olamazdı bence.ne kimse burun kırın etti nede oflayıp pufladı ıslandık üşüdük belki ama dediğiniz gibi ortam çok sıcaktı.
merburvehan bidahaki gelişinde sen haber edersin bize buluşmamız varsa senide bulunduğun yerden alırız babali.
-
walla şanslıydık gene sagnak yagmur ya durmasaydı :D 10 dk falan surdu şükür :D lodos biraz fazla sürdü :P
-
Tamam üstad tanışmak gelmek isterim...