TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: RattleSnake - Mart 24, 2008, 06:39:18 ÖS
-
daha önce duyduğum fakat denemediğim bir olayı bugun deneme fırsatım oldu.
araba ile kumanda ne kadar uzakta olursa olsun sistem çalışıyor kumanda elinizde araba sizden 5 km ötede diyelim arabanın yanında bir arkadaşınız var ve telefonla konuşurken siz kumandayı telefona yaklaştırıp düğmeye basıyorsunuz ve arkadaşınızda telefonunu arabaya yaklaştırıryor ve kapılar açılıyor yani sinyal telefon aracılığıyla taşınıyor
bu konuda bilgisi olan varmı yada deneyen bana çok ilginç geldi
-
deneme fırsatım oldu demişsin olmadımı rattle ?
-
böyle birşey olmaz frekans aralığı tutmaz bunu bir elektronikçi ve mekatronikçi olarak cevapladım frekans taşımaz yani frenkns ralığı tutmaz öyle düşünecek olursak sen dünyanın bir ucundasın ve arabanda öbür ucunda böyle şey kesinlikle olmaz
-
yaklaşık 2 km mesafedeki 2000 model opel vectra arabayı orjinal kumandası ile açtık ve kapattık
-
Deneyelim görelim ilginç rattle ..
-
:S denemeye değer
-
Bnecede böyle bişey mantıken olmaz ama eğer oluyosa süper olur.Deniyen ve başaran varmı sonradan tekrar...
-
olmayacagina dair bahse girmistim 2006 vtec II aracimda denedik yemedi diger denemelerimi de yapayim bilgilendirmelere devam ederim. >=ok
-
Denemedim ama olsaydı şaşardım zaten..
-
ilginc paylasim icin tsk.ler
-
ilginç paylaşım teşekk.
-
paylasım için tesekkurler
-
teknoloji çoook ilerledi.bunuda yapmışlardır.
-
çokilginç paylaşım için teşekkurler...