TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => İstekler Öneriler ve Sorularınız => Konuyu başlatan: infaztim - Mart 18, 2008, 07:54:38 ÖS
-
evt bursada ikamet eden arkadaşlarımız burda isim bildirsin bi toplanalım tanışalım sonra detayları konuşuruz.team honda turkey adına sadece istanbulda faal olan dayanışmayı bursamızada taşıyalım.bu toplantılara organizasyonlara topluca gitmemizden tutunda daha bir sürü aktiviteden daha teşkilatlı yararlanmamıza zemin oluşturacaktır.eğer konu yeri doğru değilse altıner abi,deniz yada diğer bir yönetici yönlendirsin konuyu.teşekkürler.
-
1-infaztim
2-Mahir TÜRKMEN +1
-
evt bursalı arkadaşlar devam edelim bu işler 3 kişiyle başlar 333 kişiye gider evt devam
-
Kesinlikle katılıyorum ..
abi bide ism - ü güzelini söylersen :)
-
serkan ben :D ;)
bursanın neresinden sin mahircim aracını sanki setbaşında görüyordum ?
-
Görmüşsündür değerli bi abimizden aldım aracı serkan abi..
Belki biliyorsundur da cüneyt abi çizgi perde cumhuriyet cad.
bundan sonrada bizim elimizde bakalım :P
MEsken eski fakülte üstündeyim ben ..
-
ok dir mahir ;) bende beşevler.
mars mevzuyu açtı ama arazi oldu :D nerdesin mars
-
yav sorma beni de yanlıs anladı ben dedım olmıcak dıe bırsey yok yaparıs o dedı mahir ne karsı cıkıon :) MARS cık ortaya :P
-
Başka Bursa 'dan yokmu gercekten yav nereye gitsem aracların katılımı honda :D
-
Serkan abi jantları söktüm jant almam lazım yav bakalım 1 2 ay daha var son kararım 195-40-16 :)
-
daha vardı ya benim hatırladığım 15 e yakındık 4-5 ay evvelde şimdi çoğusu tek tük giriyor siteye bununda organize olmamışlığımızla ilgisi doğru oranda malum bursa - isatanbul faktörü.
bi organize olsak tam süper olucak :D
-
yaw mahircim hafif jant alalım sana sıkıntı çekme.eski jantların markası neydi ve kg lerini biliomuydun
-
Oluruz abi oluruz olmassa da bi sen bi bennn bideeeeeeeee ortaya çıkmayan MARS devam ederis :) :) :) =)
-
bilmiyordum walla ama bakalım 2005 honda ES kullanan bi abim var onun arabada 18 jant var o kadar agır deil diyor ( voglant yay var aracta ) onun bi tanıdık var benim aracın aynısına 18 takmıs hafta sonu inş onun arabaya binicem sanırım ama dediğim gibi ben performans ve sürüş konforundan vazgeçmek istemiyorum..
Varmı tandıgın bu taraftan ersin çetin kuafor .. gri HONDA ES 4555
-
valla mahir 18 e falan girme derim gerenk yok 16 iyidir ;)
-
aynen abi kararım kesin ve kat-i dir :)
Saolasın senin de az başını agrıtmadık :P
-
infaztim_@hotmail.com
serkan ışık
bursa beşevler
isimlerimizi ve mail adreslerimizide bildirelim mahir
-
Emr-u başım-ül kabul abi :P
mhr_trkmn@hotmail.com
Mahir TÜRKMEN
Yıldırım Bursa
-
mahir koy bi vtec jantı daha güzel olur bence :)
-
senin aracta ondan mı var tam göremiyorum
-
bir ara botanik ya da buttim alanda buluşalım bi görüşelim derim ark lar?ne dersiniz???bu organizasyonlar için ii olur sanırım?
-
olur derim mars.heryerde buluşabiliriz ;)
-
benim aracım vtec zaten mahir :)
-
şimdi okudum yav tamam :D buldum arabayı :)
-
GÜNCEL ..
Bursa'dan Arkadaşlar bekliyoruz ..
-
bizim burası (biga) bursaya 1,5 saat eğer ç.kaleye gidecek abimiz olursa bi çayımızı içip de gitsin ayıp olur sonra :D
-
GunceL ..
-
hadi ama arkadaşlar???bursa da 3 kişi olmamız imkansız...?sadece benim gördüğüm 3000 honda var :P şaka bir yana toplanalım artık :) nerdesiniz?
-
selam beyler! yavaş yavaş düşsün artık millet.Bursalılar buraya...
-
serkan abi bende beşevlerdeyim.
-
Tutuncu msn verirsen görüşmemiz daha kolay olur.. veya önceki postları bizlerin yazdıklarından eklemek istersen ..
-
ooo 4 oldu :D tutucu hoşgeldin.msn ekleyerek sohbete devam edelim
infaztim_@hotmail.com
-
mahir türkmen
mars
tutucu
infaztim
-
tutuncufatih@hotmail.com
-
metinhamdi_0116@hotmail.com
-
metinde geldi evt tht güncel.
-
mahir türkmen
mars
tutucu
infaztim
metin16
birbirinizi msn ye ekleyin arkadaşlar.
-
Hosgeldin metin devam hareketleniyoruz eveeett :) :P
mhr_trkmn@hotmail.com
-
iyi gidiyoruz :)
-
Selçuk abi senın aracın plaka ve renk nedir yav :)
-
çingene pembesi 16 bursa 16 >%6rol
-
Gömlekin mi abi süper süper >%6rol
-
kardeş dedik hain çıktın mahir.sorarım bunu hesabını >%6rol neyse konuyu dağıtmayalım hadi bursa lı arkadaşlar sizi bekliyoruz!!!
-
eet dagıtmayalım konuyu :D :D :D
-
Bu akşam kaç kişi gelirse o kadar kafadarız :D
-
mahir ben msnye giremiorum onun için burdan yazdım marsı ara saat kaçta müsait olduunu sor tel nosu varsa sende.sonra bana msj çek babali.
-
speedtuning-serhat
-
?
-
serhat mahalleden benim arkadaş ;)
sıkı vti cidir kendisi bide yan aynalara bakarak araba sürme kabiliyetine sahiptir :D serhat msn adresinide ekle buraya.
-
serkan yan aynalar demişsinde aklıma benim bir ark geldi...hiç yan ayna kullanmaz sağa ve sola geçeceği zaman dönüp arkasına bakarak ve şerit değiştirir beni de gülmekten,korkudan öldürürdü >%6rol
-
Hosgeldin ... speedtuning ..
-
selçuk abi serkan abi ye telini vercem buraya yazsana :D :D :D :D :D :D
-
>=ok >=ok >=ok 0 224 >%Sakin 16 00 16 0 :artis ok?
-
:D :D :D piki :D
-
selam arkadaşlar.. speedtuning@msn.com adresim..
-
beyler msn de sorun vardı pazar gününden beri evdeki pc de.şimdi çözdüm daha.
-
beyler selcuk abiyle dün msn den görüştük.Müsait bi zamanda tekrar buluşma ayarlıyalım.Meslektaş çıktık onunla tabii buna sevinmeli mi sevinmemeli mi karar veremedim >%6rol
-
küllüm yalann yawww >ag
-
Smiley e bak det yat :D :D
-
haftaya pazar veya c.tesi hepberaberiz beyler evvela mangallar yanar sonra arabalar drag ve roll yapar .detayları msnlerde konuşuruz.
-
offffffff beynim bum bum drag yapıyor valla ..
Sermayesiymiş borcmus alacakmıs bilançoymusss
<783^2 <783^2
-
hele bı su haftaya cumartesi pazar sabahlarını atlatıyım offf var yaa ne rahatlıcam ustune de mangal roll offf diyorum beee gel tezkere gel tezkeree :D
-
raki yok mu raki? >%6rol
-
özcan asa beşevler
-
özcan msn adresi de yazarmısın.
-
özcan h.g. kardeşim :gitar
-
pito.ss@hotmail.com
-
mrb arkadaşlar hoş bulduk iyi bi konu açmışınız tbrkler..
-
evt pitoss yavaş yavaş sayımız artıyor bak daha 10 gün olmadı ben tek kişi biliodum kendimi bursalı şimdi 10 kişi olduk nerdeyse.birbirinizin msn adreslerini alın ekleyin beyler.pitoss aktig olman dileğiyle arkadaşım.(ol yani :D )
-
evt beyler hepiniz buluşmalar ve organizasyonlar kısmına bakın lütfen.
-
Bursa grubu sağlam görünüyor..
İstanbuldan sonraki en kalabalık grup olması dileğiyle arkadaşlar.
-
Özcan hoşgeldin ..
-
Altıner abi dileklerin için teşekkürler ..
Gün gün artmak dileğiyle..
-
GünceL
-
Bursa lı arkadaşlar katılımlarınızı bekliyoruz bu kadar az olmamız imkansız???
-
GunceL
Arkadaşlar devam edelim ..
-
Merhaba beyler bende geldim sonunda..;)
-
Hoşgeldin vtecII ibrahim senmisin?
-
Ho$bulduk evet benim ;)
-
len senin arac vtecII miş :)
-
Sen ne sandiydin :D
-
Bu arada listeyi guncellemek lazim..
-
Güncelleyelim kardeşim ..
len vtec biliodum .. :)
-
;D Evet vtec motor ama sohc vtec 110 hp..
3200 den sonra acilanindan.. :)
-
infaztim
Mahir TÜRKMEN
mars
tutuncu
metin16
SpeedTuning
pitoss
Vtec.II
-
;D Evet vtec motor ama sohc vtec 110 hp..
3200 den sonra acilanindan.. :)
baştan desene yav :)
-
İbrahim msn ini yazarsan bütün arkadaslar eklesinler seni kardeşim ..
-
Hondaci bilir bunlari yaw.. :P ( Msn = oz.vtec@hotmail.com )
TeamHondaTurkey Bursa Grubu
infaztim
Mahir TÜRKMEN
mars
tutuncu
metin16
SpeedTuning
pitoss
Vtec.II
-
İlla ugrasıcaz yanı :)
-
hoşgeldin ibrahim >=ok
-
ibo hoşgeldin >=ok
-
hoşgeldiniz
-
Ho$bulduk sagolun..
Guzel 1 ortam varsa bende varim.;)
-
ortam herzaman güzel ibrahim ;)
-
Arkadaşlar devam..
GünceL
-
Arkadaşlar nerelerdesiniz forumlarda goruyorum hep Bursadan arkadaşları ?
GunceL
-
Katılıyorum sana Mahir >=ok
-
GünceL..
-
burdayızzz
-
Serhatım nerdesin yav bak su msn e :D
-
Bursa hondada satış rekorları kırdı.ama biz istediğimiz sayıya ulaşamadık hala???sevgili site sahipleri şu teamhonda yazılarını gönderin artık.yapıştıralım arabamızada sayımız artsın... >=ok
-
bursadan bu kadar azmıyız yaw
-
ya 3 kişi daha var bugün aricem üye yapıcam siteye.
-
Daha sırada üye cok.
-
sen sus Mahir!!!yeni üyeleri kaçırıyorsun >%Sakin >%6rol
-
Abi valla bak bütün şirinlikleri yapıyorum ama insan beceriksiz olmaya görsün napim :D
-
????
GÜNCEL..
-
Mahir im güncelleyip durma şu başlığı.biliyorsun yeni üye kayıtlarından sorumlu başkan benim :con >%6rol kaçırıyorsun gelicek kişilerideeee.... >%Sakin
-
napıyım sorumlu sensen >%6rol >%6rol >%6rol >%6rol
-
'''güncel''' sevgili admin ark lar.yazdığım konuyla ilgilenecekmisiniz??bu bir ricadır??
-
evet adminlerimiz yardımlarınızı bekleyen arkadaşımıza yardım edelim lütfen
-
Tamamdır. Gerekli işlemler yapılmıştır Selçuk...
-
saolasın yassi.
-
GünceL..
-
sen güncelleme Mahir >%6rol >%Sakin
-
Keyfime göre ;)
-
Bende bursada oturuyorum adım kartal gemlikte ve biz 20 kişi kadar varız eger bursada bır toplantı olursa katılmak ıstıyoruz tegins@hotmail.com
-
tabiki abi o arkadaşlarıda sitede görmek isteriz buluşmadan haberiniz olacaktır.
-
ohh bursa grubu baya oldu :)
-
Sus buğra abi nazar değer şimdi :)
-
Arkadaslara soyledım sıteye uye olmalarını en kısa surede olacaklardır dıye tahmın edıyorum ılk bulusmada gorusmek uzere..
-
En kısa zamanda görüşmek üzere.. Hoşgeldiniz aramıza..
-
aramıza hoşgeldiniz
-
hoşbulduk arkadaslar
-
daha başka Bursa lı arkadaşımız varsa bekleriz GÜNCEL...
-
E haydin 1 buluşma daha yapalım.. ;)
-
hoşgeldin kardeşim.şu bizim bursa grubumuzun başkanı bi araba aldı.adı serkandır.epeydir bizi salladığı filan yok.(bu yönetime bir şikayettir) :) şaka bi yana serkanda bayağdır ortalıkta yok.en son maç gecesi beraberdik.bi toplantı yapıcaz.bu pzr değil diğer pzr olur muhtemelen.hem drag filan yapıcaz.yeni düz vitesi deniycez.hbr veririz sanada.
-
evet cok ıyı olur bulusmaları nerde yapıyosunuz??
-
birde bursada yerel bir honda grubu daha war galiba bugun kumlada bi civic gördüm beyaz bursa honda falan yazıyodu yanlarında bilgisi olan war mı??
-
Şimdiye kadar 1 kez buluşma oldu oda carrefour üzerinde kent ormanında oldu carrefour un oradada buluşulması en kolay yer .
-
hoşgeldin kardeşim.şu bizim bursa grubumuzun başkanı bi araba aldı.adı serkandır.epeydir bizi salladığı filan yok.(bu yönetime bir şikayettir) :) şaka bi yana serkanda bayağdır ortalıkta yok.en son maç gecesi beraberdik.bi toplantı yapıcaz.bu pzr değil diğer pzr olur muhtemelen.hem drag filan yapıcaz.yeni düz vitesi deniycez.hbr veririz sanada.
Oo hayırlı olsun gerçi haberini aldımda..
O zaman bunu kutlayalım yakında 1 buluşma paklar bizi.;)
-
nerden aldın len ?
-
nerden aldın len ?
Alırım ben.. :artis
Trafik polisleri söyledi :)
Neyse pertlemeyelimde konuyu bursalı arkadaşları bekliyoruz.. .)
-
draglar nerde oluyo??
-
carrefour dan missi köyüne çıkan yol baya düz valla :P
Bir süre sonra arac sayısı belirli bir sayı üstüne cıkarsa inşallah Görükledeki kum ocaklarının orası bildiğim uygun yer :)
-
yasal degıl demı bu draglar kacak yapıos hızlı ve ofkelı hesabı >=ok
-
toplantı gunu karlastırmak ıcık admınlerden onay gerekıyomu bıde bence gunu kesınlestırelım ve tum THT katılsın nede olsa yuzyıllarca baskent olmus bursa dunyanın katılımına
-
Evet tabiki ilk önce adminlerimizi bilgilendiriyoruz ve onay alındıktan sonra onlar gerekli konuyu açıyorlar ..
Tarihi önümüzdeki hafta içerisinde belki kesinleştririz Serkan abi(Bursa grup temsilcisi) ile konusalım yaparız bişeyler şahsen aklımda ilk olarak uludağ var yaza açılış yapalım bi ..
-
Mahir'im bu Serkan'ı bulan cennetlik.yönetimle konuşucam attırıcam bu çocuğu başkanlıktan >%6rol >%6rol adamın tek yaptığı maçlarda çıkıp eksoz bağıttırmak >%6rol bir işe yaradığı yok >%6rol yaz geçiyor daha bir mangal yapamadık...
-
Yorumsuz..Geçerli bir sebebi vardır diye düşünüyorum.
Ama senide çok fazla online görüyor değilim abi :)
-
serkanı infaz edelim ;)
-
tam gazdasın zafer abi :) yok yok o bize lazım ;)
-
AĞALAR BEN BURDAYIM HADİN BAKAK ARABA TAMAMDIR ŞİMDİ BULUŞMA ZAMANI
bu ara bi setbaşı yapıp organizasyon belirleyelim .bu hafta içi muhakkak görüşelim ayar çekelim olaya.
-
Çekelim en hızlısından , vtec açalım.. :)
-
tamamdır organizasyona başlıyalım ozaman en hasosundan ;) istanbuldan misafirimizde var burhan oda katılır.
-
Tarihi bekliyoruz günceli.. >=ok
-
:) honda lı abiler ben de bursadanım ama kendime ait bi arabam yok sırf honda sevgim ve merakımdan dolayı siteye üye oldum... 1 sene sonra honda sahibi olabilirm... söyliyim dedimm eğer kapınız, arabası olmayana ve küçüklere açıksa bende varım :)
-
Buluşmalarımızda tabiki bizimle birlikte olmanı isteriz bulunduğun bölgeye göre bir kişi seni alır belli bi yerden problem değil kardeşim ;)
-
teşekkürlerrrr dediğim gibi seneye inşlhh beraber yollarda gezerizzz... sırada şu öss var bitsin süper olcakk. bu arada babama honda elegance otomatik aldıracağım müthiş bi baskı yaptım 1 ay içinde muhtemelen alırr.. mesela fiyat konusunda nekadar indirim yaparlar veya ne gibi hediyeler veririler inallar. mahir abi cvplarsan sevinirm
-
walla kardeşim hiç sıfır araba almak nasip olmadı ama tanıdıkta yok ama ben şöle düşünüyorum ya tam baskı yapıp adam gibi hediye durumu yada hediye istemiyorum bana güzel bi indirim yapın alıyım bu aracı demek ..
-
hımm sağol mahir abi bakalım yarın götürebilirm babamı bayi ye:) bu arada senin arabada çok hoş olmuş kazasız belasız kullanırsın inşlhh
-
Hepimiz kazasız belasız inşallah kardeşim saolasın..
-
hiç hediye wermiyolar biz aldık bu yıl sadece bir çiçek birde takvim indirim konusundada yardımcı olmuyolar bız ordan 3 tane aldık sıfır 4.yu eskısehırden (ufukdan) aldık cunku tam 1000 ytl daha ucuz verdıler aynı aracı
-
Arkadaşlar İNALLAR ın durumu şudur Bursa da tekler ve rekabet ortamları yok onun rahatlıgıyla zorluyorlar baya sağlam pazarlıkla ancak indirim cıkar oradan .Eğer imkanınız var İstanbul dan çıkış yapın bakın servislere en sonda gidin sponsor firmamız MarmaraHonda ya diyin ki bakın şurda şurda isterseniz kendinizde arayın sorun bu fiyatları verdiler sizde bunlara uygun fiyatı verin sizden alalım diğer servislerin verdiği fiyatın altına inemeyeceklerini sanmıyorum en kötüsü aynı fiyata alırsınız..
-
hımmm çok mantıklı çok teşekkürler yaaa...
-
hiç hediye wermiyolar biz aldık bu yıl sadece bir çiçek birde takvim indirim konusundada yardımcı olmuyolar bız ordan 3 tane aldık sıfır 4.yu eskısehırden (ufukdan) aldık cunku tam 1000 ytl daha ucuz verdıler aynı aracı
bende eskişehirden aldım gerçekten çok yardımcı oluyorlar buradan tekrar teşekkür edrim eskişehir hondayı
-
Volkan Peksevin-Beşevler 16 P 8181
-
Yeni üyelerde gelmeye başladı.
Buluşmanın vaktide geldi.. ;)
-
İbrahim buluşma derken gitcen heee :)
-
Nan benim kadar yırtınan yok herhalde.. :D
-
Yook yook az daha dur sen buluşmada bütün malzemeleri sen alcan taşıcan ödücen :D :D :D :D
-
bende bursadan volkan sayıyı çoğaltıp bi tanışalım çok güzel olur
-
Yook yook az daha dur sen buluşmada bütün malzemeleri sen alcan taşıcan ödücen :D :D :D :D
Alıp götürme kısmı kolay gerisine hep beraber bakarız :D
Hoşgeldin Volkan..;)
-
Vpeksevin sayı coğalmaya başladı zaten evet yakında buluşma geliyor Hoşgeldin ..
Peki madem hadi gene iyisin geri kalanı paylaşalım ama elindena aracını alıcam gittiğimiz yere sen elinde getirecen onları yafrummm mucks :D :D :D :D :D
-
şuan bursa dan tam olarak kaç kişi var acaba???
-
TeamHondaTurkey BURSA
infaztim
Mahir TÜRKMEN
mars
tutuncu
SpeedTuning
pitoss
Vtec.II
tegins
kraldisci
vpeksevin
-
yaw bi evlenek dedik ortamdan uzak kaldık.sevmedim ben bu evlenme işini >%6rol şu hayırsız başkan (serkanmıdır nedir) her nerdeyse bu pazar buluşmayı ayarlayalım.ona kalsa arabayla yatıp kalkıcak.babası olsa forumda onun hakkından gelir aslında >%6rol serkan girince bu pazara buluşma yaz.ok?toplanalım artık...
-
metin16 yı çıkardınız galiba ok >=ok
-
Metinim cıkarmak ne demek olmaz öle shey yazdım oraya listede olmayanlar kendini eklesin diye ;)
-
Buluşma için yer düşüncelerinizi belirtiniz arkadaşlar..
Aklıma gelenler :
Uludağ
Kent meydanı & missi köyü tarafları
Cumalıkızık & hamamlıkızık piknik alanları
Şelale ..
-
Dağ veya misi Atatürk orman parkı bence..
-
dragmıdır nedir onu yapabileceğimiz bir yer olsun >%6rol bu arada serkan başkan seni başkanlıktan atmayı düşünüyorum haberin olsun >%6rol
-
Ben sana bi düzlük bulurum gazlarsın orda :D :D :D
Serkan abinin başı kalabalık sanırım arkadaşlar bu hafta diyorum ama cepten serkan abiyle konusalım bakalım..
Siz gene bu hafta sonu için Buluşmaya gelebilecekler isminizi yazın bakalım.
Mahir TÜRKMEN
-
Mahir TÜRKMEN
İbrahim (Vtec.II)
-
TeamHondaTurkey Bursa buluşması listesi
Mahir TÜRKMEN
İbrahim ( Vtec.II )
-
ben serkan olmadan gelmem >%Sakin >%6rol
-
Lütfen takip edelim serkan abisiz değiliz ;)
Tıkla (http://www.teamhondaturkey.com/forum/organizasyonlar_bulusmalar_yarismalar_ve_yayinlar/tht_2_bursa_bulusmasi_27072008_pazar-t17280.0.html)
-
kusura bakmayın eski bi konuyu güncelledim zannedersm ancak bazı sebeplerden dolayı uzun süredir online olamıyordum.benide eklerseniz sevinirim her organizasyonda aranızda olamayabilirim ancak sonuçta hemşeriyiz:)
alpine show
-
Hoşgeldin aramıza.
TeamHondaTurkey BURSA
infaztim
Mahir TÜRKMEN
mars
tutuncu
SpeedTuning
pitoss
Vtec.II
tegins
kraldisci
vpeksevin
alpine show
GünceL
-
infaztim
Mahir TÜRKMEN
mars
metin16 yı unutmayalım
tutuncu
SpeedTuning
pitoss
Vtec.II
tegins
kraldisci
vpeksevin
alpine show
-
TeamHondaTurkey BURSA
infaztim
Mahir TÜRKMEN
mars
metin16
tutuncu
SpeedTuning
pitoss
Vtec.II
tegins
kraldisci
vpeksevin
alpine show
GünceL
-
infaztim
Mahir TÜRKMEN
mars
metin16
tutuncu
SpeedTuning
pitoss
Vtec.II
tegins
kraldisci
vpeksevin
alpine show
kıvırcık
vurucutim2
-
ben hep derim erkeğe 4 tane farz diye >%6rol >%6rol >%6rol serkan ım nerden buldun bu fıstıkları?kıskandım walla >%6rol
-
Aşağıdaki linkten devam edelim arkadaşlar artık istek değil :)
TeamHondaTurkey BuRsA TıklayıN (http://www.teamhondaturkey.com/forum/sohbet_off_topic/teamhondaturkey_ssursa-t18390.0.html)
-
infaztim
Mahir TÜRKMEN
mars
metin16
tutuncu
SpeedTuning
pitoss
Vtec.II
tegins
kraldisci
vpeksevin
alpine show
kıvırcık
vurucutim2
ENS
-
Bu konu silinebilir adminlerimizden rica.
-
eskişehir grubu yok biz de 26 olarak size katılalım bari komşu şehir :)
-
infaztim
Mahir TÜRKMEN
mars
metin16
tutuncu
SpeedTuning
pitoss
Vtec.II
tegins
kraldisci
vpeksevin
alpine show
kıvırcık
vurucutim2
ENS
SeRKaNCa-16
-
tiki_boy_02@hotmail.com
Nuri Calıskan
Bursa Osmangazi / Hamitler...
-
Bursa da bulusma ne zaman olucak senlıklerde baslıyoo :)
-
Öğrenci olmayanlar ne yapıcak ? :)
-
ibo akşam akşam iyi atraksiyon yaptık ;D
-
şşş ne atraksiyonu bakiim bensiz ibo noluyo?
-
ibo akşam akşam iyi atraksiyon yaptık ;D
Aynen hacm iyidi bu akşam beşyol buttim arası :)
şşş ne atraksiyonu bakiim bensiz ibo noluyo?
Abi bizim her cuma başka siteyle yaptığımız buluşma.. ;)
Ama geçenkini tekrarlayalım.
Karting + otoban fln :)
-
infaztim
Mahir TÜRKMEN
mars
metin16
tutuncu
SpeedTuning
pitoss
Vtec.II
tegins
kraldisci
vpeksevin
alpine show
kıvırcık
vurucutim2
ENS
SeRKaNCa-16
Esinti
-
infaztim
Mahir TÜRKMEN
mars
metin16
tutuncu
SpeedTuning
pitoss
Vtec.II
tegins
kraldisci
vpeksevin
alpine show
kıvırcık
vurucutim2
ENS
SeRKaNCa-16
Esinti
SİLVERWOLF
-
Lütfen aşağıdaki linkten devam ediniz ..
Bursa grubu için TIKLAYIN (http://www.teamhondaturkey.com/forum/sohbet_off_topic/teamhondaturkey_ssursa-t26411.0.html;msg390730#msg390730)